Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ντοκτορ μη λες μεγαλες κουβεντες, γυναικα ειναι,
και οι γυναικες  Μ Ο Ν Ο   Θ Ε Λ Ο Υ Ν

f16 η πεθερα μου δεν θελη ΤΙΠΟΤΑ απλος τα ζητα για την οικογενια και μονο.Αν ειτανε στο χερη της θα εδινε την ευχη της χωρις μπατ αλλα βλεπης μετα τι θα πουν απο την οικογενια δεν πουλησε καλα την μικρη αυτο ειναι προσβολη πολυ μεγαλη.

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη doctora εκει οι γυναικες εχουν καποια συγκεκριμενη τιμη?αυτο ισχυει για ολες η μονο για τις μικρες?α και κατι αλλο μπορει καποιος ελληνας να παντρευτει ταιλανδη φερνοντας την ελλαδα με πολιτικο γαμο¨?μπορει δηλαδη με καποιο τροπο να ερθει ελλαδα με την  υποσχεση φυσικα του γαμου?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
δοκτορα τελικα αξιζει η καλιτερα να αγορασεις ελλαδα αφου οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες.

Φίλε μου θα στα πω έξω από τα δόντια αν και μερικοί θα παρεξηγηθούν όπως πάντα. Στην ταϊλανδή δεν αξίζει να αγοράσεις σπίτι γιατί  σαν ξένος δεν έχεις δικαιώματα μόνο γι αυτό. Αυτή την στιγμή όσο και να σου φαίνετε παράξενο το Βιετνάμ έχει ανοίξει αρκετά και η Σιγκαπούρη όπως είπε ο φίλος μου ο λόρδος. Τι γίνετε τώρα στην ταϊλανδή τα πράγματα εν σύγκριση με Ελλάδα η Ευρώπη είναι φτηνά αλλά όταν τα κουμαντάρει Άλος χεστα. Κάποτε κτίζαμε συνέχεα γιατί ερχοντουσαν άγγλοι  και αγόραζαν condominiums. Τώρα οι τιμές έχουν ανέβει στα ύψη και ανεβαίνουν  χωρίς λόγο. Η πολιτική δεν βοηθά καθόλου τους ξένους και κατέλαβες. Κάποτε θα αλλάξει το σύστημα και θα βοηθήσουν τους ξένους αλλά τότε δεν θα υπάρχουν ξένοι για να βοηθηθούν. Πιστεύω να σε κάλυψα και ότι άλλο θέλεις γράψε μου. Μην κάνης τον κόπο να ερώτησης γιατί εγώ αγοράζω σπίτι στην ταϊλανδή. Θα σου απαντήσω πρώτων είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ δεύτερον για να παντρευτώ αν μπορούσα να παντρευτώ χωρίς να αγοράσω σπίτι δεν θα αγόραζα. Πεταμένα λεφτά από τώρα γιατί το παίρνω στο όνομα της μικρής φίλε ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΟΤΕΣ βλέπεις. :headbang: :headbang:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
δηλαδη doctora εκει οι γυναικες εχουν καποια συγκεκριμενη τιμη?αυτο ισχυει για ολες η μονο για τις μικρες?α και κατι αλλο μπορει καποιος ελληνας να παντρευτει ταιλανδη φερνοντας την ελλαδα με πολιτικο γαμο¨?μπορει δηλαδη με καποιο τροπο να ερθει ελλαδα με την  υποσχεση φυσικα του γαμου?

Φίλε συγκεκριμένη τιμή δεν υπάρχει, υπάρχει ΠΕΘΕΡΑ και διαπραγμάτευση. Αυτή κάνη την διαπραγμάτευση. Και η ξύπνια πεθερά κάθετε και λέει. Πρώτον FARANG (μαλακας)  ένα το κρατούμενο. Δεύτερο ετών ο μαλακας 50και κάτι ο 60 και κάτι η μικρή 23 δυο τα κρατούμενα. Τρίτον η μικρή είναι παρθένα η όχι και τι χιλιόμετρα έχει κάνει το μονή της ( την αλήθεια δεν σου την λένε ποτέ πάντοτε θα πουν προπαντός σε χωριά ήταν ένα νεανικό λάθος και είναι μόνο ένας).τρία τα κρατούμενα. τέταρτον τι δουλειά κάνει ο τι επιχείρηση έχει τέσσερα τα κρατούμενα πέμπτον  πως είναι η εμφάνιση του μαλακα  πέντε  τα κρατούμενα  έκτον πόσο έχει κάνη καλά την δαυλιά της η μικρή και ο μαλακας έχει δαγκώσει την λαμαρίνα  έξι  τα κρατούμενα και καπια άλλα πιο μικρά  που μας αθροίζουν καπια ακόμα κρατούμενα η μαμά κάνη την πρόσθεση και βγάζει το γινόμενο το μεταφράζει σε μπατ και στο φουρνίζει. Και ο μαλακας ιδρώνει ξεϊδρώνει και αρχίζει διαπραγματεύσεις. Αυτή η πρώτη σου ερώτηση η δεύτερη μπορείς να παντρευτείς στην ταϊλανδή και μετά να της βγάλεις βίζα και ας δούλευε και σε μπουρδελο είναι γυναίκα σου και δεν μπορούν να της αρνηθούν βίζα. Τώρα με υπόσχεση ότι θα την παντρευτείς και να σου δώσουν βίζα ακριβός πριν την βίζα θα πάρεις ένα μεγάλο ΘΑ.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΕΝΔΙΑΒΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ..ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΝΙΟΥ..ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ..ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ?

alexis_gr το μονο προβλιμα ειναι τα lady boy αν τα προσβαλης η αν τα παρης και μετα καταλαβης οτι ειναι lady boy και δεν θελεις να τα γα.... Γι αυτο πριν παρης οπια διποτε τσεκαρετην καλα. :rockon:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
alexis_gr το μονο προβλιμα ειναι τα lady boy αν τα προσβαλης η αν τα παρης και μετα καταλαβης οτι ειναι lady boy και δεν θελεις να τα γα.... Γι αυτο πριν παρης οπια διποτε τσεκαρετην καλα. :rockon:

τι????????????????θες δεν θες το γαμας? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φυσικά (ή σε γαμάνε ανάλογα τα γούστα). Τα λάθη πληρώνονται. :dancing:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε συγκεκριμένη τιμή δεν υπάρχει, υπάρχει ΠΕΘΕΡΑ και διαπραγμάτευση. Αυτή κάνη την διαπραγμάτευση. Και η ξύπνια πεθερά κάθετε και λέει. Πρώτον FARANG (μαλακας)  ένα το κρατούμενο. Δεύτερο ετών ο μαλακας 50και κάτι ο 60 και κάτι η μικρή 23 δυο τα κρατούμενα. Τρίτον η μικρή είναι παρθένα η όχι και τι χιλιόμετρα έχει κάνει το μονή της ( την αλήθεια δεν σου την λένε ποτέ πάντοτε θα πουν προπαντός σε χωριά ήταν ένα νεανικό λάθος και είναι μόνο ένας).τρία τα κρατούμενα. τέταρτον τι δουλειά κάνει ο τι επιχείρηση έχει τέσσερα τα κρατούμενα πέμπτον  πως είναι η εμφάνιση του μαλακα  πέντε  τα κρατούμενα  έκτον πόσο έχει κάνη καλά την δαυλιά της η μικρή και ο μαλακας έχει δαγκώσει την λαμαρίνα  έξι  τα κρατούμενα και καπια άλλα πιο μικρά  που μας αθροίζουν καπια ακόμα κρατούμενα η μαμά κάνη την πρόσθεση και βγάζει το γινόμενο το μεταφράζει σε μπατ και στο φουρνίζει. Και ο μαλακας ιδρώνει ξεϊδρώνει και αρχίζει διαπραγματεύσεις.

Φίλε Δόκτορ σε συγχαίρω για το θάρρος σου να τα γράψεις αυτά... και το ξέρεις ότι το εννοώ...

Όσοι ενδιαφέρονται να παντρευτούν μια νεαρή ταϋλανδή καλό θα είναι να τα μελετήσουν αυτά, γιατί είναι πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ντοκτορ, το ενδεχομενο να κανουν μαγια στους φαρανγκ το εχεις σκεφτει?
εσυ ισως μπορει να ξερεις πιο πολλα . λογω el greco...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ντοκτορ, το ενδεχομενο να κανουν μαγια στους φαρανγκ το εχεις σκεφτει?
εσυ ισως μπορει να ξερεις πιο πολλα . λογω el greco...

Κώστα μου σε αυτό έχεις δίκιο και από ότι έχω ακούσει πεζή αλλά όχι πολύ από ταϊλανδές αλλά από την Καμπότζη. Η ταϊλανδές  (εκτός της εξαίρεσης ) είναι πολύ βουδασεβουμενες και ενώ το θέλουν να το κάνουν δεν το αποφασίζουν λόγο βούδα ενώ από την Καμπότζη το κάνουν και πάρα πολύ. Στην Καμπότζη είναι πολύ προχωρημένες στα μάγια  ( και μην γελάσει κανένας γιατί αν πέσει στα χέρια καμιανης ουαί και κάηκε ).  :helpplea:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ντοκτορ, ακουσα οτι υπαρχουν επισημα μαγια, μεσω βουδιστικης θρησκειας.
τα κανουν οι μοναχοι, δεν ειναι μαυρη μαγεια,
αλλα λενε μπορουν να ενωσουν η να χωρισουν δυο ανθρωπους. με μια φωτο και ημερομηνια γεννησης.
αλλα και οι δικες μας καριολες δεν τα κανουν?
βγαζεις ακρη με τις γυναικες?
πυρ γυνη και θαλασσα.

masternikolas007

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δοκτορα καλη τυχη ελπιζω να εχεις σκεφτει τι προκιτε να κανις σε περιπτοση διαζιγιου για να μην μεινης στον ασσο αργοτερα 65 ετων . κρατα την πισινη μη τα δωσεις ολα για ολα στην μικρη

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δοκτορα καλη τυχη ελπιζω να εχεις σκεφτει τι προκιτε να κανις σε περιπτοση διαζιγιου για να μην μεινης στον ασσο αργοτερα 65 ετων . κρατα την πισινη μη τα δωσεις ολα για ολα στην μικρη

Μην ανησυχείς ξέρει ο Δόκτορας...

Και από γάμους ειδικά ...

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Η δικια μου μοναδικη ενσταση ειναι το θεμα εγληματικοτητας .
Τα εχω πει και κατ ιδιαν με τον doctor
Γιατι οπως θα ελεγε και ο φουντας " ειναι πολλα τα λεφτα αρη"
Γιατι με αυτον τον τροπο δηλωνεις την οικονομικη σου ευμαρια και μπαινεις στο ματι κακοποιων ( απαγωγες κλπ κλπ κλπ )
Μην πω οτι βαζεις και κακες ιδεες στην πεθερα να σε "φαει" και να παρει το χαρτι η κορη .
Doctor στα εχω πει και τα ξαναλεω .
Εχω αρκετες ενστασεις σε αυτο το θεμα .
Αλλα οπως λεει και ο λαος μας " περι ορεξεως κολοκυθοπιτα "

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Στους υπολοιπους λεω να προσεχετε τι κανετε εκει κατω γιατι καποια μερα μπορει να λαβετε καμμι τετοια φωτογραφια και να τραβατε τα "βυζια σας "

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Στους υπολοιπους λεω να προσεχετε τι κανετε εκει κατω γιατι καποια μερα μπορει να λαβετε καμμι τετοια φωτογραφια και να τραβατε τα "βυζια σας "

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να τραβηξουν τα βυζια τους ναι...αλλα αφου πρωτα τσεκαρουν οτι ειναι σιγουρα δικο τους  ;) :2funny:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
για όλα τα παραπάνω ποστ ισχύει η ίδια απάντηση...

Ενήλικες (και κάτι παραπάνω...) είναι αυτοί που κατεβαίνουν στην Ταϋλάνδη, οπότε είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους...

Δεν είμαι αντίθετος στις συμβουλές που δίνετε στον Δόκτορ, ίσα ίσα που το λέτε για να τον προστατέψετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom