You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Λοιπον
Μακη και οι υπολοιποι την αλλη Πεμπτη κανονιζουμε κινεζικο;
Οσοι πιστοι δηλωστε συμμετοχη, μιμικ εσενα σε μετραω και εαν μπορει ο μκδοδηδυσραν απο πανω ας ερθει.
Δεν θα του κανουμε τιποτα , ειμαστε καλοι ανθρωποι
Λόρδε αν εννοείς για την πέμπτη στης 2 -10 μέσα και εγώ. Επιστρέφω στης 29-9.
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ντοκτορ μπορεις να μαθεις σε παρακαλω αν στο tim butique hotel μπορεις
να βαζεις κοριτσια ελευθερα?
και ποσό κοστιζει το deluxe δωματιο.
τι ζητάω? δε ζηταω πολλα ε?
μη σε δω να κανεις ετσι:
Γιατί ρε 69 να σπάσω το κεφάλι μου με την εξυπηρέτηση που θέλεις δεν σου έχω απαντήσει. Θα πάω και θα ρωτήσω και θα σου γράψω πριν φύγω μέχρι την δευτέρα θα έχεις απάντηση. Απλός τρέχω λήγω με την προετοιμασία του γάμου μου.
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αν οι απαιτησεις των ταιλανδων ειναι οπως της πεθερας του ντοκτορα,
τοτε σε λιγο καιρο θα γαμαμε πιο φθηνα στον Αγ.Μαυρικιο και στο Μονακο.
ντοκτορ με το συμπαθειο. αλλα η πεθερα σου το παρακανε.
ακομα τρεμω μηπως η δικια μου δει το προγαμιαιο σου.
Ρε παιδιά μην μπερδεύετε τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέει ο φίλος μου ο KOSTAS F16 δεν τα ζητά η πεθερά από μόνη της. Τα ζητά για να μην πουν τίποτα από την οικογένεια της. Αν ήταν στο χέρι της δεν θα ήθελε τίποτα αλλά για την οικογένεια και μόνο. Και το σπίτι που είναι λήγω μεγάλο το περνώ έτσι για να έρθει και η πεθερά με τον άντρα της να μείνουν μαζί μας και να νοικιάσει το δικό της μόνο 15.000 μπατ θα περνη τον μήνα για να έχει ας το πούμε μια μικρή σύνταξη. Αλλά έτσι κατάλαβα πως τουλάχιστον η μικρή με αγάπα και η πεθερά πεθαίνει για μένα. Λίγες πεθερές στην ταϊλανδή δεν ζητανε τίποτα και μόνο για την οικογένεια για να μην πουν τίποτα τα ζητά. Φυσικά δεν θα καταδεχτώ να πάρω τίποτα πίσω γι αυτό τα γράφω όλα στο όνομα της μικρής. Φίλε KOSTA F16 το λιπών έχεις άδικο.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Λόρδε αν εννοείς για την πέμπτη στης 2 -10 μέσα και εγώ. Επιστρέφω στης 29-9.
ΟΚ
Την Πεμπτη Πειραια για να μαθουμε και τα καθεκαστα του γαμου
Ο Φ16 μεσα;
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ποιανού γάμου ? Όλοι παντρεύονται από δω !
Μέσα πάντως.
Μέσα πάντως.
masternikolas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποσο αγορασες το σπιτι στη ταιλανδη;και 300 ευρο ενικιο φενοντε πολα για ταιλανδη .σε πια
περιοχη ειναι το σπιτι της πεθερας;
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αν δν ερθω θα σας κοπει η ορεξη?Ο Φ16 μεσα;
τοτε να ρθω
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ντοκτορ μη λες μεγαλες κουβεντες, γυναικα ειναι,Αν ήταν στο χέρι της δεν θα ήθελε τίποτα αλλά για την οικογένεια και μόνο.
και οι γυναικες Μ Ο Ν Ο Θ Ε Λ Ο Υ Ν
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι, αλλά για ένα και μόνο λόγο. Για να πηγαίνω Ταϋλάνδη (τη σύζυγο θα την στέλνω Μολδαβία)
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ποσο αγορασες το σπιτι στη ταιλανδη;και 300 ευρο ενικιο φενοντε πολα για ταιλανδη .σε πια
φιλε μου μην το ψαχνης τα 300 ευρω ειναι πολλα αν δης τιμες θα τρελαθης. αναλογος το μερος.Πως σου ακουγετε για διαμερισμα (οχι σπιτη ) στην παταγια 60.000.000 μπατ τα μιδενικα ειναι σωστα καντα εσυ σε ευρω. τορα που εψαχνα μου εφιγε η μαγκια.
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια αν γνωριζει κανεις κατι για mercure hotel ας ενημερωσει αν δεν του κανει κοπο.ευχαριστω
masternikolas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δοκτορα τελικα αξιζει η καλιτερα να αγορασεις ελλαδα αφου οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες.
Γιατί ρε 69 να σπάσω το κεφάλι μου με την εξυπηρέτηση που θέλεις δεν σου έχω απαντήσει. Θα πάω και θα ρωτήσω και θα σου γράψω πριν φύγω μέχρι την δευτέρα θα έχεις απάντηση. Απλός τρέχω λήγω με την προετοιμασία του γάμου μου.
να εισαι καλα ντοκτορ μου και σε ευχαριστω πολυ.
αν κανονιστει το κινεζικο την αλλη πεμπτη (02-10) θα ηθελα να παρεβρισκομαι
και εγω. αν δε δημιουργω προβλημα.
οποτε μπορεις να μου τα πεις απο κοντα.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν υπάρχει πρόβλημα εγκληματικότητας με τους τουρίστες. Πιό ασφαλής αισθάνομαι τα βράδυα στα σκοτεινά δρομάκαι της Μπανκονκ παρά στην Ομόνοια. Α και γράφε με μικρά , θα στο σβύσουν.ΕΝΔΙΑΒΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ..ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ .ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ?
Δεν χρειάζονται προσκλήσεις σύντροφε. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.αν κανονιστει το κινεζικο την αλλη πεμπτη (02-10) θα ηθελα να παρεβρισκομαι
και εγω. αν δε δημιουργω προβλημα.
Και για όσους δεν το ξέρουν η διεύθυνση είναι Νοταρά 58, Πειραιάς (σχεδόν πίσω από το Δημοτικό).