Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ντοκτορ στο ονομα της το γραφεις το σπιτι η και στους 2?
Σορρυ αλλα φιλικα θα σου πω οτι ειναι πολυ επικινδυνο να προσφερεις
τοσα πολλα. Δηλωνω ομως εντελως ασχετος για το τι χρειαζεται
για να παντρευτεις ενα κοριτσι εκει κατω.
Αν βεβαια διαθετεις τοσα χρηματα τοτε χαλαλι,δεν υπαρχει ρισκο.
Εισαι πολυ μεγαλυτερος απο μενα και σιγουρα ξερεις καλυτερα
απλα μου εκανε εντυπωση! φιλικα παντα

john

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θα σας πω και εγω την γνωμη μου.οταν ψαχνομουν να παω ταυλανδη γνωρισα τον ντοκτορ.ο ανθρωπος δεν με ηξερε ουτε ηξερε τι ανθρωπος ειμαι.τελικα πηγαμε μαζι και πραγματικα γλυτωσα παρα πολλα λεφτα απο αυτα που μου ελεγε απο ξενοδοχεια μεταφορες γκομενες ψωνια φαγητα που αν ειχα παει μονος οπως σκεφτομουν θα χαλαγα πολλα περισοτερα.ετσι πρεπει να γινετε και το ιδιο κανω και εγω με κατι φιλαρακια που θα πανε πρωτη φορα κατω

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
παιδια θα σας πω και εγω την γνωμη μου.οταν ψαχνομουν να παω ταυλανδη γνωρισα τον ντοκτορ.ο ανθρωπος δεν με ηξερε ουτε ηξερε τι ανθρωπος ειμαι.τελικα πηγαμε μαζι και πραγματικα γλυτωσα παρα πολλα λεφτα απο αυτα που μου ελεγε απο ξενοδοχεια μεταφορες γκομενες ψωνια φαγητα που αν ειχα παει μονος οπως σκεφτομουν θα χαλαγα πολλα περισοτερα.ετσι πρεπει να γινετε και το ιδιο κανω και εγω με κατι φιλαρακια που θα πανε πρωτη φορα κατω

Πες τα ρε "μπατζανάκη"...

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια αυτοι που θα πρωτοπατε ταυλανδη θα διαπιστωσετε οτι πολυ ευκολα βρισκεις ακρη χωρις τις περιγραφες των σουπερ ελληναραδων ειδημονων απο εδω μεσα,γιατι περιγραφες ειναι και οχι ουσιωδης αναφορες η υποδειξεις για το τι υπαρχει εκει..οταν προτωπηγα εκει ημουν ολομοναχος και δεν ειχα καν ιντερνετ για να πληροφορηθω.μονο κατι εκπομπες ετ3 κλπ....γιαυτο καλο ταξιδι και μην ακουτε τιποτα..δεν βλεπω εδω πληροφοριες παρα μονο αντιπαραθεσεις και φανφαρες.. :jerking: :jerking:

λυπαμαι για αυτο που θα πω αλλα δεν μπορω να διαβαζω εξυπναδες.

δοξα το θεο που υπαρχουν και αυτα τα παιδια (όπως ο ντοκτορ, ο φ16 και πολυ άλλοι όπως και οι νεότεροι όπως jhon666)
που με τις πληροφορίες που μας δινουν μας κανουν να νιωθουμε, πως παμε σε ενα μερος, σαν να το γνωριζουμε καιρό(ιδικα σε κόσμο οπως ειμαι και εγω που θα παμε για πρωτη φορα).

δεν ειναι μονο αυτό.

αυτοι οι άνθρωποι έχουν χαλάσει ένα σορό λεφτά στα τα ταξιδια αυτα και ερχονται και μας καταθετουν τις
εμπειρίες τους.

θα ηθελα λοιπόν να σταματισουν οι εξυπνάδες(καταλάβατε για ποιες εννοω).

και επισεις θα ηθελα να εκφράσω την εκτίμηση μας για όλους αυτούς που καταθέτουν εδω καθημερινα τις εμπειρίες τους.

δεν υπήρχε περίπτωση να στείλω προσωπικό μύνημα σε αυτούς που ανέφερα πιο πάνω αλλα και σε άλλα παιδιά
και να μην πάρω απάντηση στα ερωτήματά μου.

να ειστε και να περνάτε πάντα καλά.

και να σταματησουν παρακαλω οι αηδίες και οι εξυπνάδες.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΣΧΟΛΙΟ Ν7 (πολυ συντομο)
τα σχολια περι μασαζ οιλ,φουτ κτλ μετατιθενται συντομα στο Ν8.

Θα αναφερω εδω κατι που μου διεφυγε στα πρωτα μου ποστ
και το οποιο ειναι πολυ σημαντικο.Σιγουρα καπου εχει ξαναειπωθει παλιοτερα αλλα δε θυμαμαι ποσο πριν.

Οταν αγορασετε καρτα σιμ εκει και τη χωσετε στο κινητο σας τοτε
αυτο θα δουλευει κανονικα με ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ αριθμο. Φροντιστε αυτη
τη διαδικασια και ΟΧΙ ROAMING. Δεν εχει σημασια ποιας εταιρειας
θα διαλεξετε ΣΙΜ και μοναδες,εγω πηρα την DTAC και εμεινα
πολυ ευχαριστημενος.

Σας δινει λοιπον το νουμερο 080605040
(προσεχτε οτι ξεκιναει απο 0...)

Πως σας καλει η μαμα σας απο Ελλαδα (ενοειται οτι δεν το δινετε
στο γκομενακι σας για να μη σας κοψει...πανω στο καλο!!!)

καλει λοιπον σαν υπεραστικο αριθμο το 0066
και μετα παταει τον αριθμο παραπανω αλλα ΧΩΡΙΣ το 0.

οποτε καλει

0066-80 60 50 40     

Χρεωση απο σταθερο εδω ΟΤΕ προς κινητο DTAC

υπολογιστε οτι για περιπου 35 sec χρεωνεστε εδω 37 λεπτα...

δηλαδη χοντρικα το 1 sec ειναι 1 λεπτο + Φ.Π.Α

Πως καλειτε εσεις Ελλαδα

πατατε στο κινητο σας

+30 - 69*-*******

Αν προκειται για σταθερο παταμε

+30 - 210-*******

Ελπιζω να σας βοηθησα.

*Ενοειται οτι σας κανουν αναπαντητη και παιρνετε εσεις απο εκει
αφου σχεδον μιλατε διπλασιο χρονο με τα ιδια λεφτα!

συνεχιζεται soon με το sxolio N8

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
file stefan00 με το ποστ που εγραψες μου δινης τη δινατοτιτα να σου απαντισω και για να μαθουν καπια νεα παιδια που θα πανε προτη φορα στην ταιλανδι. Εχεις δικιο να μην ακουν εμας τους ειδημονες τορα για ελληναραδων δεν μπορω να σου απαντισω γιατι εμηνα 30 χρονια αμερικη. αυτο το αφινω σε αλλους να στο απαντισουν. Εγω σου απανταω για το ποσο μαγκας εισουνα οταν πηγες προτη φορα στην ταιλανδι. Ξεχασες να μας πης ποσες φορες σου πιασανε τον κολο. Μην παρεξηγηθης αλλα δεν στον πιανουνε μονο με τα χερια αλλα εσεις στην Ελλαδα το λετε ετσι και οταν σε κοροηδεψουν. το ληπον εφοσων δεν εχεις τα αρχ..... να το πης ας το πω εγω για σενα οχι τιποτα για να μαθενουν οι κενουργοι. Προτων εαν πηγες μονος εκλησες δοματιο απο Ελλαδα αυτο σημενη καθε φορα που πηγενες γκομενα πληρονες για να την ανεβασης επανω.Κια μην ακουσω βλακια οτι δεν εκλησες απο Ελλαδα γιατι σαν προτο ταξηδι που δεν ειπηρχαν ειδημονες καναμε το ιδιο. Ενω εμης οι χαζη ειδημονες λεμε στους καινουργιους τη να κανουν και τους βοηθαμε για ξενοδοχια και οι βλακες γλητονουν λεφτα. Δευτερων εφοσων δεν ειξερες τιμες οι γκομενες σου λεγανε οσο θελανε και εσυ πλιρονες και μην πης οχι γιατι δεν διαβασες τιποτα. σου λεγανε μια τιμη σκεφτοσουνα στα Ελληνηκα δεδομενα φτηνα ειναι ελεγες και πληρονες. Αλλη μια φορα πιασημο κολου. Τριτον στο αεροδρομιο αν ειρθες pattaya σαν προτη φορα δεν πληροσες κατο τον 1500 με 2000 μπατ ενω εμεις οι χαζοι πληρονουμε 900 μπατ. Αλλη μια φορα πιασημο κολου. Τεταρτον οταν πηγες για ψωνια εφοσον δεν διαβασες κανεναν ειδημονα οτι σου ελεγαν πληρονες γιατη δεν ειξερες οτι πρεπη να δοσης 1/3 απο οτι σου πουν.Αλλη μια φορα πιασημο κολου. Πεμτον το ψαρη εσυ το εφαγες οχι κατο απο 300 μπατ ενω εμεις οι χαζοι το τρομε το ιδιο ψαρη 50 μπατ. Αλλη μια φορα πιασημο κολου. Γι αυτο φιλε  μου μην παρακηνας ατομα να παθουν το ιδιο γιατι οτι γραφουμε εχει βγη μετα απο πιασημο και του δικου μας κολου. Αυτα που ξερουμε δεν τα μαθαμε τσαμπα ενω τα προσφερουμε τσαμπα. Φιλιαααααααααααααααααααα ενας ειδημονας. :think:
Ακου doctortilac μην τρελαινεσε..φυσικα και οποιος βοηθαει πραγματικα μεσω αυτου του σαιτ κανει πολυ καλο στους καινουργιους επισκεπτες αυτης της χωρας. γιαυτο αλωστε γραφτηκα κιεγω για να διαβαζω νεωτερα απο τον αγαπημενο μου προορισμο..το θεμα ομως ειναι οτι καποιοι το παρεξηγησαν και δεν το κανουν αυτο παρα μονο βρηκαν βημα να εκθεσουν τον εαυτο τους ,ποσο μαγκες εξυπνοι ειναι ποσο ωραιοι,οτι πηδουν τις πιο καλες οτι στααποτετοια τους αν δινουν πολλα εκει πουδεν πρεπει και αλλα..τωρα για μενα σε καποια εχεις δικιο και για καποια δεν μπορεις να ξερεις το πως τα καταφερα οταν πρωτοπηγα..εγω παντως οταν βλεπω ποσταρισμα απο καποιον που ρωταει για κατι του απαντω συγκεκριμενα και χωρις αλλες σαλτσες..φιλιαααααααααααααααααααααα ειδημονα :birdman:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
λυπαμαι για αυτο που θα πω αλλα δεν μπορω να διαβαζω εξυπναδες.

δοξα το θεο που υπαρχουν και αυτα τα παιδια (όπως ο ντοκτορ, ο φ16 και πολυ άλλοι όπως και οι νεότεροι όπως jhon666)
που με τις πληροφορίες που μας δινουν μας κανουν να νιωθουμε, πως παμε σε ενα μερος, σαν να το γνωριζουμε καιρό(ιδικα σε κόσμο οπως ειμαι και εγω που θα παμε για πρωτη φορα).

δεν ειναι μονο αυτό.

αυτοι οι άνθρωποι έχουν χαλάσει ένα σορό λεφτά στα τα ταξιδια αυτα και ερχονται και μας καταθετουν τις
εμπειρίες τους.

θα ηθελα λοιπόν να σταματισουν οι εξυπνάδες(καταλάβατε για ποιες εννοω).

και επισεις θα ηθελα να εκφράσω την εκτίμηση μας για όλους αυτούς που καταθέτουν εδω καθημερινα τις εμπειρίες τους.

δεν υπήρχε περίπτωση να στείλω προσωπικό μύνημα σε αυτούς που ανέφερα πιο πάνω αλλα και σε άλλα παιδιά
και να μην πάρω απάντηση στα ερωτήματά μου.

να ειστε και να περνάτε πάντα καλά.

και να σταματησουν παρακαλω οι αηδίες και οι εξυπνάδες.
καλα εσυ αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα...? φενεται δεν εχεις προσεξει προηγουμενα ποσταρισματα μου αλλα προτιμας να διαβαζεις διηγηματα τυπου αρλεκιν σε μορφη ποστ.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σας παρακαλω ολους σας παρα πολυ. Αφηστε τις σαβουρες για μενα. ;)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
:think: δεν υπαρχουν σαβουρες,ειναι ολες καλες!  :birdman:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
το κωλοδαχτυλο ξαναεγινε μοδα...ας ριξω και εγω μερικα  :birdman: :birdman: :birdman:
αααα και που ειστε κρατηστε μου και εμενα μερικες σαββουρες οχι μονο του καραμπε  :birdman: :birdman: :birdman:  :2funny:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλα εσυ αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα...? φενεται δεν εχεις προσεξει προηγουμενα ποσταρισματα μου αλλα προτιμας να διαβαζεις διηγηματα τυπου αρλεκιν σε μορφη ποστ.

απλα δε μου αρεσε ο τροπος σου για το πως εκφραστικες πριν.
και αν εγω καταλαβα αυτο... οπως λες, να εισαι σιγουρος πωε πολλοι απο εδω μεσα καταλαβαν
το ιδιο με εμένα.

οσο για την ειρρωνικη σου απαντηση... πιστευω πωε δε σε τιμάει!

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σας παρακαλω ολους σας παρα πολυ. Αφηστε τις σαβουρες για μενα. ;)
Ωραια θα γλυτωσει και η Παρις απο τα χερια σου :dancing:
Αλλα στις σαβουρες θα ξαναμαλωσουμε.Μαζευομαστε και πολλοι βλεπω.

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλα ολα αυτα που λετε...με τα πολιτικα θεματα ομως που εχουν προκυψει εκει κατω,τι γινεται?ηρεμησαν τα πραγματα?φευγω 20 οκτ..φαντομα δωσε ανταποκριση!!!!χαιρετισμους...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
stefan
ελευθερη αγορα ειναι
οποιος θελει διαβαζει αυτα που γραφονται
και επιπλεον δεν ειναι και υποχρεωτικο για κανεναν να τηρησι αυτα που γραφονται
αλλα θα σου πω και κατι αλλο
απο το 1977 που επισκεπτομαι τη ταυλανδη μη νομισεις οτι εχει αλλαξει τιποτα αν πας μονο για να πηδησεις
και δεν τα λεω  εγω αλλα και πολλοι αλλοι
εχουν γινει επισημανσεις σοβαρες και υποδειξεις αλλα πιθανολογω δεν εχεις κατσει να ψαξει στις τοσες σελιδες και γω μπορει να βαριομουνα αλλα αν καποιος ενδιαφερεται θα δει πολλα
εγω προσωπικα εχω γραψει   που εχω μεινει και καποια τιπς αλλα πιθανον να μην ενδιεφεραν γιατι αφορουσαν μπανκονγκ τα περισσοτερα
αλλοι φιλοι επισης εχουν πει αρκετα καλα τιπς αλλα ποιος θα κατσει να ψαξει
οι περισσοτεροι τα θελουν ετοιμα σε βιβλιο και με αλφαβιτικη σειρα  αλλα και οποτε εχει μια απορια τσακ μια ερωτηση που εχει απαντηθει κατα κορον

αν εχεις ορεξη κατσε και μαζεψε τις δικες σου πληροφοριες και δωστες εδω στους υπολοιπους και θα αξολογηθουν απο απο αυτους που θα πανε κατω

νασαι σιγουρος οτι θα εκτιμηθει

koolance

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα. Γραφω πρωτη φορα εδω αλλα εχω διαβασει σχεδον ολο το thread. Εχω κλεισει 18Νοεμ.-2Δεκ.εισητηρια (Bangonk)πρωτη φορα Ταυλανδη.

Σαν αρχικη σκεψη λεω να μεινω 2 μερες Bangonk, 4μερες Κραμπι και απο κει οδικως για 7μερες Πουκετ.

Ερωτησεις:
1.Αξιζει Κραμπι τοσες μερες και τι παιζει απο γκομενοκατασταση εκει? ενδιαφερομαι και για αξιοθεατα και για διασκεδαση.
2.Να κλεισω ξενοδοχειο απο πριν (ιντερνετ), διαβασα οτι θα βρω πιο φτηνες τιμες αν το κλεισω εκει επιτοπου, αλλα ρε παιδια φοβαμαι μην ταλαιπωρηθω ψαχνοντας-μην ξεχναμε ειναι και high season. Ποσο λετε να παει το μαλι για 12μερες(κανα 300Ευρο?)
3.Ενναλακτικα αντι για Κραμπι που αλλου προτεινετε? Παταγια αξιζει σαν μερος?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
stefan
ελευθερη αγορα ειναι
οποιος θελει διαβαζει αυτα που γραφονται
και επιπλεον δεν ειναι και υποχρεωτικο για κανεναν να τηρησι αυτα που γραφονται
αλλα θα σου πω και κατι αλλο
απο το 1977 που επισκεπτομαι τη ταυλανδη μη νομισεις οτι εχει αλλαξει τιποτα αν πας μονο για να πηδησεις
και δεν τα λεω  εγω αλλα και πολλοι αλλοι
εχουν γινει επισημανσεις σοβαρες και υποδειξεις αλλα πιθανολογω δεν εχεις κατσει να ψαξει στις τοσες σελιδες και γω μπορει να βαριομουνα αλλα αν καποιος ενδιαφερεται θα δει πολλα
εγω προσωπικα εχω γραψει   που εχω μεινει και καποια τιπς αλλα πιθανον να μην ενδιεφεραν γιατι αφορουσαν μπανκονγκ τα περισσοτερα
αλλοι φιλοι επισης εχουν πει αρκετα καλα τιπς αλλα ποιος θα κατσει να ψαξει
οι περισσοτεροι τα θελουν ετοιμα σε βιβλιο και με αλφαβιτικη σειρα  αλλα και οποτε εχει μια απορια τσακ μια ερωτηση που εχει απαντηθει κατα κορον

αν εχεις ορεξη κατσε και μαζεψε τις δικες σου πληροφοριες και δωστες εδω στους υπολοιπους και θα αξολογηθουν απο απο αυτους που θα πανε κατω

νασαι σιγουρος οτι θα εκτιμηθει
Εγω συμφωνω απολυτως με τα λεγομενα σου κωστα και εχω γραψει καποιες πληροφοριες ειδικα οταν μου ζητιθηκαν (οχι προσωπικα)
απλα δε μου αρεσε ο τροπος σου για το πως εκφραστικες πριν.
και αν εγω καταλαβα αυτο... οπως λες, να εισαι σιγουρος πωε πολλοι απο εδω μεσα καταλαβαν
το ιδιο με εμένα.

οσο για την ειρρωνικη σου απαντηση... πιστευω πωε δε σε τιμάει!
καλα την ειρωνεια τωρα που την ειδες? ..τελος παντων ας το αφησουμε το θεμα..(το εικονιδιο το περνω πισω δεν εχω διαθεση να προσβαλω κανενα)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παιδια καλησπερα. Γραφω πρωτη φορα εδω αλλα εχω διαβασει σχεδον ολο το thread. Εχω κλεισει 18Νοεμ.-2Δεκ.εισητηρια (Bangonk)πρωτη φορα Ταυλανδη.

Σαν αρχικη σκεψη λεω να μεινω 2 μερες Bangonk, 4μερες Κραμπι και απο κει οδικως για 7μερες Πουκετ.

Ερωτησεις:
1.Αξιζει Κραμπι τοσες μερες και τι παιζει απο γκομενοκατασταση εκει? ενδιαφερομαι και για αξιοθεατα και για διασκεδαση.
2.Να κλεισω ξενοδοχειο απο πριν (ιντερνετ), διαβασα οτι θα βρω πιο φτηνες τιμες αν το κλεισω εκει επιτοπου, αλλα ρε παιδια φοβαμαι μην ταλαιπωρηθω ψαχνοντας-μην ξεχναμε ειναι και high season. Ποσο λετε να παει το μαλι για 12μερες(κανα 300Ευρο?)
Η pattaya αξιζει αλλα δεν εχει τις φυσικες ομορφιες που θα βρεις σε διαφορα νησεια πχ κραμπι ,πουκετ.εχει πιο πολυ τζερτζελε(η παταγια) αλλα και εκει θα περασεις εξισου ωραια.Η μπανγκοκ θελει ψαξιμο,αλλοι την αρεσουν και αλλοι δεν μπορουν να ανεχτουν την εικονα της μεγαλουπολης. Κλεισε ξενοδοχειο εκει καλυτερα θα πετυχεις καλυτερες τιμες.τωρα για 300ρι μπορει και να βρεις κατι αλλα οχι πολλων αστερων

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ερωτησεις:
Sa wat dde-khrap σύντροφε
Στα ερωτήματά σου θα απαντησω στο θέμα Κράμπι. Είναι πανέμορφο, φτηνό, ήσυχο, με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δεις και να κάνεις, αλλά σεξ σκημή ...γιοκ. Μπορείς όμως να πας πρώτα Πουκετ να βρεις μια κοπέλα και να πάτε μαζί στο Κράμπι.
Για ξενοδοχεία σου απάντησε ο προηγούμενος σύντροφος. Υπάρχουν για όλα τα βαλάντια ακόμα και την χαι σησον. Μην κλείσεις από το νετ.
Η Παττάγια είναι πολύ μακρυά από Κράμπι, οπότε για να πας θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αεροπλάνο. Ενναλακτική λύση είναι το Τράνγκ που μπορείς να πας και με καράβι από το Κράμπι που έχει ενδιαφέρουσα σεξ σκηνή.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε ΠΙΠΙ παλη αδιαβαστο σε πιανω δηλαδη ολες ερχονται για τα λεφτα μας εισαι λαθος. Εγω θα σου μηλησω περη προσοπηκου επηπεδου για να μην λεμε βλακιες. Τα χριστουγενα θα παντρεφτω ενα κοριτση που απο οτι λενε οσοι το ειδαν ειναι αστερη 23 χρωνον. Εγω 53 οχι καραφλας λιγω κηλητσα και το μονο που κανω ειναι να της αγορασω στο ονοματης ενα σπιτη 35.000.000 μπατ και στα Ελληνηκα 750.000 με 800.000 ευρω. Ενα JEEP και ο γαμος μας θα μου στηχησει 1.000.000 μπατ. και στην μαμα θα δοσω μονο 2.000.000 μπατ για SIN SOT. αν εσυ νομηζης οτι αυτο το αστερη ερχετε για τα λευτα μου εισαι γελασμενος και μου ορκιζετε εονια αγαπη φιλε μου πιπι. Αλλα επιδι εσενα καμια δεν σε αγγα;πησε ζηλευης. :rockon:

Τωρα ρε ντοκτωρα δεν μπορω θα το ρωτησω
Εσυ που θα δωσεις ολα αυτα τα φραγκα γιατι δεν ταξειδευεις με THAI και business για να εισαι και ποιο ανθρωπινα αλλα ψαχνεις ολες τις αλλες εταιρειες να πας κανοντας τις 9 ωρες 20 και το καυχιεσαι κιολας οτι γλυτωνεις καποια ευρουλακια τελειως ψιχουλα μπροστα σε αυτα που θα δωσεις για να σε αγαπησει η καλη σου; :think: :think:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια θα γλυτωσει και η Παρις απο τα χερια σου :dancing:
Αλλα στις σαβουρες θα ξαναμαλωσουμε.Μαζευομαστε και πολλοι βλεπω.
Χαρισμα σου η paris. Οπως και η βιεννη,η βουδαπεστη και η βαρκελωνη.
Ιδου η βαρσοβια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom