Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Ουτε ασυγκινητο με αφηνουν αλλα ουτε τις θεωρω και κατι το τοσο ιδαιτερο...
αυτο παντως μολις γραψει καποιος οτι δεν του αρεσαν οι ταυλανδες να βαζετε φωτο κατεβασμενες απο το ιντερνετ ποτε δεν το καταλαβα...
δηλ τι να πω? οτι εμεινα εκθαμβος απο την ομορφια τους η την συμπεριφορα τους πανω στο σεξ? :grin: καποιοι απο εμας που επισκεφτηκαμε την χωρα εχουν αλλα βιωματα και αλλες εικονες πανω στο θεμα γυναικα απο τον συνηθισμενο μεσο ορο του ελληνα,γραψανε και αλλοι που μενουν μονιμα η ημιμονιμα ανατολικη ευρωπη εδω μεσα που κατα γενικη παραδοχη εχει απο τις ωραιοτερες και προστυχοτερες στον πλανητη και ολοι λιγο πολυ τα ιδια ειπανε.Οταν συναναστρεφεσαι σχεδον καθημερινα με τετοιες εχεις διαφορετικη αντιληψη των πραγματων.
πχ με τον συγκεκριμενο ημασταν μαζι παταγια και το καλοκαιρι ειχε ερθει να με δει κισιναου ειναι και νεαρος ε και ξενερωσε εντελως στην ταυλανδη απο την εμφανιση των γυναικων :grin:
βεβαια γουστα ειναι αυτα απλα γραφω απο την δικια μου οπτικη σκοπια.
Απο το Νοεμβριο εως τωρα εχω παει. Με 4 Κινεζες, μια Πορτορικανα, μια Κολομπιανα, 3 Ρουμανες (παραδοξως περασα καλα και με τις 3)  2 Τουρκαλες, μια Μολδαβη, 2 Ρωσσιδες, 2 Ουκρανεζες και 14 Ταυλανδεζες. Απο ολες αυτες μονο μια Ταυλανδεζα ειναι συνεχεια μεσα στο μυαλο μου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ευγε κωλογερε και εις ανωτερα :grin: οσο αφορα εμενα δεν τις μετραω αλλα απο το καλοκαιρι και μετα με οσες εχω παει απο διαφορες εθνικοτητες μια ρωσσοφωνη μολδαβη που σπουδαζει αμερικη ειναι συνεχεια στο μυαλο μου,ειπαμε γουστα ειναι αυτα...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Απο το Νοεμβριο εως τωρα εχω παει. Με 4 Κινεζες, μια Πορτορικανα, μια Κολομπιανα, 3 Ρουμανες (παραδοξως περασα καλα και με τις 3)  2 Τουρκαλες, μια Μολδαβη, 2 Ρωσσιδες, 2 Ουκρανεζες και 14 Ταυλανδεζες. Απο ολες αυτες μονο μια Ταυλανδεζα ειναι συνεχεια μεσα στο μυαλο μου.

Γέρο πολύ περιορισμένο σε βλέπω........ :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Γέρο πολύ περιορισμένο σε βλέπω........ :grin:
Δεν κανω πλακα αλλα πραγματι φετος δεν τα πηγα καλα σε σχεση με αλλες χρονιες και ειδικα με περσι που ηταν απο τις πιο παραγωγικες μου χρονιες. :huh:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα και οι ξενοι που ζηλευουν την ελλαδα δεν τους πολυβλεπω να ερχονται για μονιμα ,10-15 μερες μονο και δρομο πισω στην ασφαλια τους μετα
και μιλαω για ξενους που θα ηταν ποιοτικοι και χρησιμοι
οχι για τις ορδες απο λαθροζομπι που αδειαζουν εδω
κολλητε κωλογερε εγω το ξαναπα οτι αυτοι που δεν πολυαυτοδιαφημιζονται ειναι αυτοι που περνανε καλα keep walkin

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Με τα εξτρα  στο σεξ  τι γινεται οταν παρεις μια κοπελα απο μπαρακι ??ρωτας την κοπελα?? την μαμασαν?? χρεωνονται περισσοτερα??

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Στη Μπανγκοκ ειναι συνηθως 500 μπατ. (Ποτε δεν εχω παρει). Ακομα και στα πλανοδια μπαρακια της Σουκχουμβιτ ειναι 300 μπατ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
α ναι σορρυ  :2funny: :2funny: :2funny: λαθος ονομα τους εβαλα

Μα για αυτό τους κουβαλάνε με τα πουλμαν σε όλη την Ελλάδα !!!

Πρέπει να επιλέξουν τον κατάληλο χώρο για τις επενδύσεις τους !!! :grin: :grin: :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μα για αυτό τους κουβαλάνε με τα πουλμαν σε όλη την Ελλάδα !!!

Πρέπει να επιλέξουν τον κατάληλο χώρο για τις επενδύσεις τους !!! :grin: :grin: :grin:
τους ειχα εγω ενα καλο μερος για επενδυση ''ζωης'' γιαυτους αλλα πεφτει λιγο βορεια προς πολωνια μερια εκει κοντα στην κρακοβια απο αουσβ αρχιζει μου διαφευγει τωρα εχει λιγα χρονια κλειστο χρειαζετε τετοιο κοσμο να επενδυσει και να ''ζωντανεψει''

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
12:40 νύχτα εδώ στην Πατταγια. Πολύ ζέστη και στο 2ο δρόμο η κινηση υποτονική.
Πάμε για Νάνι και απο αύριο βλέπουμε....

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
με τον συγκεκριμενο ημασταν μαζι παταγια και το καλοκαιρι ειχε ερθει να με δει κισιναου ειναι και νεαρος ε και ξενερωσε εντελως στην ταυλανδη απο την εμφανιση των γυναικων :grin:
βεβαια γουστα ειναι αυτα απλα γραφω απο την δικια μου οπτικη σκοπια.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό;

Σε Μολδαβία-Ουκρανία-Ρουμανία, την ίδια ασφάλεια με την Ταϋλάνδη θα νιώσει ένας (σεξο)τουρίστας;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Να ρωτήσω κάτι σχετικό;

Σε Μολδαβία-Ουκρανία-Ρουμανία, την ίδια ασφάλεια με την Ταϋλάνδη θα νιώσει ένας (σεξο)τουρίστας;
Φυσικα και οχι αν και Ρουμανια ειναι πλεον σε πολυ καλυτερη κατασταστη πανω σε αυτο το θεμα.Χειροτερη η Ουκρανια και η Μολδαβια στη μεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom