αφου θα πας μονος αλλαξε μερη και χωρες μη βαρεθεις στο φιναλε , υπολογισε ομως παραπανω φραγκα γιατι τα αεροπλανα ως γνωστο κοστιζουνΚαλησπερα στην παρεα.Διαβαζα σημερα κατι ποσταρισματα εδω του Φλεβαρη και του Μαρτη που ειχα χασει ωστε να μπαινω ξανα στο κλιμα.Αρχιζει η εξοικονομηση χρηματων για το ταξιδι παι προκειται να πραγματοποιηθει Θεου θελοντος Γεναρη με Φλεβαρη του νεου ετους.
Περυσι ημουν Πουκετ 20 μερες με παρεα που δεν θεωρηθηκε ιδανικη, μιας και υπηρξαν γκρινιες και διαφωνιες.Ετσι λοιπον αποφασισα οτι θα ταξιδεψω αυτη τη φορα μονος.Εχω ταξιδεψει μονος αλλα οπου πηγα,πηγαινα να συναντησω φιλο η φιλη.Μονος γενικα δεν παω ουτε για βενζινη που λεει ο λογοςΣαν ανθρωπος εχω πολυ καλο προσανατολισμο και φωτογραφικη μνημη.Απ' οπου περασω απομνημονευω κτηρια και δρομους ευκολα ακομα και αν εχουν περασει χρονια.Το θεμα ομως φυσικα δεν ειναι αυτο για ενα μονο ταξιδωτη και εκει θα ηθελα τις συμβουλες σας.
Σκεφτομαι για 30 μερες διακοπων λοιπον στην Ταυλανδη.Σιγουρα Παταγια και πουκετ και σκεφτομαι και λιγο Μπαγκοκ.Απο την αλλη μπαινει στο μυαλο μου οτι ενα μηνα μονο Ταυλανδη,γιατι να μην γνωρισω και ενα αλλο κοντινο μερος (χωρα) π.χ Ινδονησια ενα δεκαημερο ισως και ας παω Ταυλανδη αντι για 30, 20 ημερες?
Απο γυναικεια παρεα θα μαι καλυμμενος, μιας και το να μεινεις μονος στην Ται και να θες να το αποφυγεις δεν μπορεις.Αλλα σκεφτομαι οτι μονος στα club και στα go go bars γινεται η φαινομαι σαν μπακουρης?
Καταννοω επισης και τους πιθανους κινδυνους σε κατι απροοπτο, οτι ειναι αλλιως να εχεις ενα κολλητο και συνταξιδιωτη στην ιδια πολη να τρεξει για σενα αν κατι χρειαστεις, παρα να εισαι μονος.
Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για τα περαιτερω.Συνδυασμο Ται με μια γειτονικη χωρα και εμπειρια απο μοναχικους ταξιδιωτες.
Σας ευχαριστω για οσα εμαθα και συνεχιζω να μαθαινω απο εδω!
πανε αν ειναι τιποτα φιλλιπινες να εισαι σε λιγο πολυ παρομοιες καταστασεις με εικονες λιγο καλτ σαν να λεμε ταυλανδη του 90 αλλα οχι και τις τοτε τιμες βεβαια
μπακουρης???χεχεχε οχι τι μπακουρης ''μπατερφλαης'' θα λες οτι εισαι και δεν θα ξεχωριζεις μεσα στο πληθος των ''συναδελφων''