Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Καλησπερα στην παρεα.Διαβαζα σημερα κατι ποσταρισματα εδω του Φλεβαρη και του Μαρτη που ειχα χασει ωστε να μπαινω ξανα στο κλιμα.Αρχιζει η εξοικονομηση χρηματων για το ταξιδι παι προκειται να πραγματοποιηθει Θεου θελοντος Γεναρη με Φλεβαρη του νεου ετους.
Περυσι ημουν Πουκετ 20 μερες με παρεα που δεν θεωρηθηκε ιδανικη, μιας και υπηρξαν γκρινιες και διαφωνιες.Ετσι λοιπον αποφασισα οτι θα ταξιδεψω αυτη τη φορα μονος.Εχω ταξιδεψει μονος αλλα οπου πηγα,πηγαινα να συναντησω φιλο η φιλη.Μονος γενικα δεν παω ουτε για βενζινη που λεει ο λογος :) Σαν ανθρωπος εχω πολυ καλο προσανατολισμο και φωτογραφικη μνημη.Απ' οπου περασω απομνημονευω κτηρια και δρομους ευκολα ακομα και αν εχουν περασει χρονια.Το θεμα ομως φυσικα δεν ειναι αυτο για ενα μονο ταξιδωτη και εκει θα ηθελα τις συμβουλες σας.
Σκεφτομαι για 30 μερες διακοπων λοιπον στην Ταυλανδη.Σιγουρα Παταγια και πουκετ και σκεφτομαι και λιγο Μπαγκοκ.Απο την αλλη μπαινει στο μυαλο μου οτι ενα μηνα μονο Ταυλανδη,γιατι να μην γνωρισω και ενα αλλο κοντινο μερος (χωρα) π.χ Ινδονησια ενα δεκαημερο ισως και ας παω Ταυλανδη αντι για 30, 20 ημερες?
Απο γυναικεια παρεα θα μαι καλυμμενος, μιας και το να μεινεις μονος στην Ται και να θες να το αποφυγεις δεν μπορεις.Αλλα σκεφτομαι οτι μονος στα club και στα go go bars γινεται η φαινομαι σαν μπακουρης?
Καταννοω επισης και τους πιθανους κινδυνους σε κατι απροοπτο, οτι ειναι αλλιως να εχεις ενα κολλητο και συνταξιδιωτη στην ιδια πολη να τρεξει για σενα αν κατι χρειαστεις, παρα να εισαι μονος.
Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για τα περαιτερω.Συνδυασμο Ται με μια γειτονικη χωρα και εμπειρια απο μοναχικους ταξιδιωτες.
Σας ευχαριστω για οσα εμαθα και συνεχιζω να μαθαινω απο εδω!
αφου θα πας μονος αλλαξε μερη και χωρες μη βαρεθεις στο φιναλε , υπολογισε ομως παραπανω φραγκα γιατι τα αεροπλανα ως γνωστο κοστιζουν
πανε αν ειναι τιποτα φιλλιπινες να εισαι σε λιγο πολυ παρομοιες καταστασεις με εικονες λιγο καλτ σαν να λεμε ταυλανδη του 90 αλλα οχι και τις τοτε τιμες βεβαια
μπακουρης???χεχεχε οχι τι μπακουρης ''μπατερφλαης'' θα λες οτι εισαι και δεν θα ξεχωριζεις μεσα στο πληθος των ''συναδελφων''

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.095
Πόντοι
19.795
Καλησπερα στην παρεα.Διαβαζα σημερα κατι ποσταρισματα εδω του Φλεβαρη και του Μαρτη που ειχα χασει ωστε να μπαινω ξανα στο κλιμα.Αρχιζει η εξοικονομηση χρηματων για το ταξιδι παι προκειται να πραγματοποιηθει Θεου θελοντος Γεναρη με Φλεβαρη του νεου ετους.
Περυσι ημουν Πουκετ 20 μερες με παρεα που δεν θεωρηθηκε ιδανικη, μιας και υπηρξαν γκρινιες και διαφωνιες.Ετσι λοιπον αποφασισα οτι θα ταξιδεψω αυτη τη φορα μονος.Εχω ταξιδεψει μονος αλλα οπου πηγα,πηγαινα να συναντησω φιλο η φιλη.Μονος γενικα δεν παω ουτε για βενζινη που λεει ο λογος :) Σαν ανθρωπος εχω πολυ καλο προσανατολισμο και φωτογραφικη μνημη.Απ' οπου περασω απομνημονευω κτηρια και δρομους ευκολα ακομα και αν εχουν περασει χρονια.Το θεμα ομως φυσικα δεν ειναι αυτο για ενα μονο ταξιδωτη και εκει θα ηθελα τις συμβουλες σας.
Σκεφτομαι για 30 μερες διακοπων λοιπον στην Ταυλανδη.Σιγουρα Παταγια και πουκετ και σκεφτομαι και λιγο Μπαγκοκ.Απο την αλλη μπαινει στο μυαλο μου οτι ενα μηνα μονο Ταυλανδη,γιατι να μην γνωρισω και ενα αλλο κοντινο μερος (χωρα) π.χ Ινδονησια ενα δεκαημερο ισως και ας παω Ταυλανδη αντι για 30, 20 ημερες?
Απο γυναικεια παρεα θα μαι καλυμμενος, μιας και το να μεινεις μονος στην Ται και να θες να το αποφυγεις δεν μπορεις.Αλλα σκεφτομαι οτι μονος στα club και στα go go bars γινεται η φαινομαι σαν μπακουρης?
Καταννοω επισης και τους πιθανους κινδυνους σε κατι απροοπτο, οτι ειναι αλλιως να εχεις ενα κολλητο και συνταξιδιωτη στην ιδια πολη να τρεξει για σενα αν κατι χρειαστεις, παρα να εισαι μονος.
Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για τα περαιτερω.Συνδυασμο Ται με μια γειτονικη χωρα και εμπειρια απο μοναχικους ταξιδιωτες.
Αν εισαι πανω απο 40-45 χρονων αυτο που θα σε συμβουλευα ειναι να κανεις μια ταξιδιωτικη ασφαλιση.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αδεια απο δουλειά αυτή την εβδομάδα και ξεκαθάρισμα φωτογραφιών !!!

Αφιερωμένη σε όσους ισχυρίζονται ότι ΟΛΕΣ οι Ταιλανδές και οι Φιλιπινέζες είναι άβυζες !!!  :2funny: :hi:

Συνημμένα

• EE21CECA-FFCF-4758-9814-3F837D571178.jpg
    EE21CECA-FFCF-4758-9814-3F837D571178.jpg
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 28

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Η Ινδονησια δεν ειναι διπλανη χωρα θες περιπου 5 ωρες με αεροπλανο, και ειναι επικινδυνη να πας μονος. Μπορεις να πας πχ Καμποτζη στο SIEM REAP που πας ή αεροπορικως ή και με λεωφορειο και εχει να δεις το ANGKOR WAT που λεει πολλα και η πολη ειναι ακρως τουριστικη, φιλικη δηλ στον τουριστα και εχει τα παντα!

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Εχεις τοσα πολλα να κανεις που δεν θα νοιωθεις μπακουρης με τιποτα,ασε που δεν εχει σημασια, να σου πω οτι εκτος απο σεξ υπαρχουν ενα σωρο μερη διασκεδασης οργανωμενα απο ειδικα γραφεια με ολοημερα πακετα που  μπορεις να κανεις πολλα πραγματα,φυσικα υπαρχουν μπαρακια με λαιβ μουσικη ,θεατρικες παραστασεις ,και πολλα αλλα .Δεν ξερω για τις φιλλιπινες οπου υπαρχουν τζιχαντιστες και πιανουν ομηρους,προχθες ακουσα κατι στις ειδησεις για κατι καναδους ,αν ξερει καποιος κατι ας ενημερωσει νομιζω ειναι επικινδυνα εκει

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
1
αφου θα πας μονος αλλαξε μερη και χωρες μη βαρεθεις στο φιναλε , υπολογισε ομως παραπανω φραγκα γιατι τα αεροπλανα ως γνωστο κοστιζουν
πανε αν ειναι τιποτα φιλλιπινες να εισαι σε λιγο πολυ παρομοιες καταστασεις με εικονες λιγο καλτ σαν να λεμε ταυλανδη του 90 αλλα οχι και τις τοτε τιμες βεβαια
μπακουρης???χεχεχε οχι τι μπακουρης ''μπατερφλαης'' θα λες οτι εισαι και δεν θα ξεχωριζεις μεσα στο πληθος των ''συναδελφων''
Εχεις ενα δκιο.Στην ουσια ειναι ταξιδι στο ταξιδι και ανεβαινει το κοστος αρκετα.  :(

Η Ινδονησια δεν ειναι διπλανη χωρα θες περιπου 5 ωρες με αεροπλανο, και ειναι επικινδυνη να πας μονος. Μπορεις να πας πχ Καμποτζη στο SIEM REAP που πας ή αεροπορικως ή και με λεωφορειο και εχει να δεις το ANGKOR WAT που λεει πολλα και η πολη ειναι ακρως τουριστικη, φιλικη δηλ στον τουριστα και εχει τα παντα!
Μου αρεσει η ιδεα σου.Το εχεις κανει?Συνδυαζεται και σαν μονοημερη εκδρομη?

Αν εισαι πανω απο 40-45 χρονων αυτο που θα σε συμβουλευα ειναι να κανεις μια ταξιδιωτικη ασφαλιση.
Δεν ειμαι  :) Σε ευχαριστω ομως.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Μου αρεσει η ιδεα σου.Το εχεις κανει?Συνδυαζεται και σαν μονοημερη εκδρομη?
ote]
Αρκετες φορες, θες τουλαχιστον 4/5 ημερες, αλλα αξιζει!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για Angkor Wat,χρειαζονται τουλαχιστον 2 μερες για να δεις τους βασικους ναους,απο 10-12 ωρες την ημερα.
Ειναι ομως μια "εκδρομη" αρκετα ακριβη..
Θες αεροπορικο για Σιεμ Ριπ πηγαινε ελα και εκτος απο τα αλλα βασικα εξοδα,δηλαδη ξενοδοχειο και φαι,πρεπει να πληρωσεις βιζα (ΔΕΝ ειναι δωρεαν η εισοδος οπως στη Ταυλανδη),να πληρωσεις εισοδο στο αρχαιολογικο παρκο του Angkor Wat και τουκτουκατζη να σε παει και να σε γυριζει απο ναο σε ναο.
Για ενα 3ημερο θες τουλαχιστον 350-400 ευρω.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αφιερωμένη σε όσους ισχυρίζονται ότι ΟΛΕΣ οι Ταιλανδές και οι Φιλιπινέζες είναι άβυζες !!!  :2funny: :hi:
Αφου αβυζες μας αρεσουν, και low fat.
και εχει να δεις το ANGKOR WAT που λεει πολλα και η πολη ειναι ακρως τουριστικη, φιλικη δηλ στον τουριστα και εχει τα παντα!
Και αξιολογη σεξ σκηνη

( ξεχασιαρη λορδε ).

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.229
Πόντοι
6.256

Μια καλη γευση απο πουκετ απο τον ευτυχη,  οχι σαν τους σαχλαμαρες πολυλογαδες του world party.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.287
Πόντοι
2.356
Μπερδευτηκες και το εγραψες αναποδα, το διορθωσα ομως.
Μια χαρα το εγραψε τουλαχιστον για μενα  :grin:
οχι οτι μισησα τιποτα με την μια επισκεψη μου εκει αλλα η ταυλανδη πραγματι μου αρεσε πολυ ως χωρα ενω οι γυναικες της απλα οχι

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μια χαρα το εγραψε τουλαχιστον για μενα  :grin:
οχι οτι μισησα τιποτα με την μια επισκεψη μου εκει αλλα η ταυλανδη πραγματι μου αρεσε πολυ ως χωρα ενω οι γυναικες της απλα οχι
Θες να πεις οτι κατι τετοιο σε αφηνει ασυγκινητο?
:rolleyes:

Συνημμένα

• image.png
    image.png
    355,6 KB · Εμφανίσεις: 24

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια οταν βαζετε φωτο απο γκομενες να εξηγειτε οτι τις περισσοτερες απο αυτες δεν θα τις βρεις στη Πατταγια.
Μην κανετε το κοσμο να ωνειρευεται και μετα να τρωει την ξενερα της αρκουδας απο τα Ισανοκοριτσα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.287
Πόντοι
2.356
Θες να πεις οτι κατι τετοιο σε αφηνει ασυγκινητο?
:rolleyes:
Ουτε ασυγκινητο με αφηνουν αλλα ουτε τις θεωρω και κατι το τοσο ιδαιτερο...
αυτο παντως μολις γραψει καποιος οτι δεν του αρεσαν οι ταυλανδες να βαζετε φωτο κατεβασμενες απο το ιντερνετ ποτε δεν το καταλαβα...
δηλ τι να πω? οτι εμεινα εκθαμβος απο την ομορφια τους η την συμπεριφορα τους πανω στο σεξ? :grin: καποιοι απο εμας που επισκεφτηκαμε την χωρα εχουν αλλα βιωματα και αλλες εικονες πανω στο θεμα γυναικα απο τον συνηθισμενο μεσο ορο του ελληνα,γραψανε και αλλοι που μενουν μονιμα η ημιμονιμα ανατολικη ευρωπη εδω μεσα που κατα γενικη παραδοχη εχει απο τις ωραιοτερες και προστυχοτερες στον πλανητη και ολοι λιγο πολυ τα ιδια ειπανε.Οταν συναναστρεφεσαι σχεδον καθημερινα με τετοιες εχεις διαφορετικη αντιληψη των πραγματων.
πχ με τον συγκεκριμενο ημασταν μαζι παταγια και το καλοκαιρι ειχε ερθει να με δει κισιναου ειναι και νεαρος ε και ξενερωσε εντελως στην ταυλανδη απο την εμφανιση των γυναικων :grin:
βεβαια γουστα ειναι αυτα απλα γραφω απο την δικια μου οπτικη σκοπια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom