Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Χρονια πολλά σε όλους και καλά ταξίδια όπου τραβάει η ψυχή του καθενός

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
εχουμε φτασει αισιως στα #48885 ποστ ! κοντα στο πενηνταρικο να το πεις .... πολλα εχουν γραφτει τοσο καιρο , αλλα σωστα , αλλα λαθος !

αλλος κοσμος θελει κατι αλλο , αλλος κατι διαφορετικο ....

δεν λεει κανεις οτι ειναι το απολυτο μερος για ολο τον κοσμο αυτο !

αλλα οπως και να γινει για καθε νορμαλ ανθρωπο ειναι μια καλη εμπειρια !

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Χρονια πολλα σε ολους τους φιλους του thread !! :hi:

Συνημμένα

• FB_IMG_1462041118192.jpg
    FB_IMG_1462041118192.jpg
    46,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Like
Αντιδράσεις: 968

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
χρονια πολλαα....οποιος εχει  παντρεφτει ταυλανδεζα στην ταυλανδη μπορει να μου στειλει πμ θελω να ρωτησω αν παιρνεις υπηκοοτητα

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
πολυ καλο το city garden δεν το ειχα προσεξει θα το επισκεφτω απο κοντα μενει και μια καλη ''φιλη'' εκει

...πολυ ωραιο το μωρακι...
Εγω δεν εχω διπλωμα για μηχανακι.Ενοικιαζουν scouter μονο με διπλωμα αυτοκινητου ; Ειναι επιφοβο να σε γραψει η αστυνομια.?
Τα baht bus πηγαινουν ολο το 24 ωρο στην jomtien beach με τιμη 10 baht? Bολευουν στην μετακινηση αν αποφασισω να μεινω εκει?
Εστειλα mail σε μια τυπισσα απο το airbnb για τα δωματια στο CITY GARDEN και μου ειπε 7 baht ανα kW + 35 baht για νερο ανα δωματιο...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
...πολυ ωραιο το μωρακι...
Εγω δεν εχω διπλωμα για μηχανακι.Ενοικιαζουν scouter μονο με διπλωμα αυτοκινητου ; Ειναι επιφοβο να σε γραψει η αστυνομια.?
Τα baht bus πηγαινουν ολο το 24 ωρο στην jomtien beach με τιμη 10 baht? Bολευουν στην μετακινηση αν αποφασισω να μεινω εκει?
Εστειλα mail σε μια τυπισσα απο το airbnb για τα δωματια στο CITY GARDEN και μου ειπε 7 baht ανα kW + 35 baht για νερο ανα δωματιο...
Χρονια πολλα
γραφουν αβερτα , αστο αν δεν εχεις
ξομτιεν πανε ολη μερα αλλα μη περιμενης να τρελαθης με τη θαλλασσα της τζομτιεν , βουρκος και εκει ειναι
ε γιαυτο φαινονται χαμηλοτερες οι τιμες στο σιτυ γκαρντεν
οχι οτι αυτες οι χρεωσεις ειναι και τιποτα λεφτα βεβαια.....

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
...χρονια πολλα...
...δεν θα διαλεγα την jomtien τοσο για την παραλια , οσο για το οτι φανταζομαι οτι δεν θα εχει τον πανικο της Pattaya...ή κανω λαθος ?
Θα συνεχιζω να ψαχνω για διαμερισμα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
κοιτα και πατταγια μη νομιζεις σε συγκεκριμενα μερη εχει πανικο
τα πιο πολλα χοτελ υσηχα ειναι
τζομτιεν απο την αλλη νεκρωνει η κατασταση νωρις σχετικα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Αγαπητέ συναγωνιστή Νικο το καλύτερο σαιτ για διαμερισματα είναι το παρακάτω

Εχει πολλές επιλογές για διαμερίσματα και βιλίτσες ειδικά αν δεν έχεις πρόβλημα για  Jomtien
Προσοχη μόνο οι τιμές είναι εγγλεζικες λίρες και πρεπει να κάνεις  αναγωγη σε ευρώ

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω LUST για την πληροφορια..
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αναποφασιστος αν πρεπει να μεινω στην Jomtien.Δεν ξερω ποσο πρακτικο ειναι να γυρναω την νυχτα μετα τα bar εκει με το baht bus  αλλα και την διαθεση των κοριτσιων να ακολουθησοουν εκει..
Iσως για την πρωτη φορα που πηγαινω Πατταγια , καλυτερα να μεινω στο κεντρο..
Επισης θα ηθελα αν μπορειτε να στειλετε προτασεις για φαγητο Ταυλανδικο και θαλασσινα.
Ακομα την διευθυνση για το body to body massage...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
...χρονια πολλα...
...δεν θα διαλεγα την jomtien τοσο για την παραλια , οσο για το οτι φανταζομαι οτι δεν θα εχει τον πανικο της Pattaya...ή κανω λαθος ?
Θα συνεχιζω να ψαχνω για διαμερισμα...

Φίλε γνώμη μου είναι να μείνεις κάπου κεντρικά στη πατάγια, αν σ`ενοχλεί ο θόρυβος τη νύχτα απέφυγε την παραλιακή κι ας έχει καλύτερη θέα, ψάξε κάπου 2nd road και πάνω και δες για μπαλκόνι που να βλέπει σε πισίνα και όχι σε δρόμο, για μηχανάκι θα έπερνα αν θα έμενα μήνα+ εκεί, τα μπατ μπας εξυπηρετούν όλο το 24ωρο παντού και οι αποστάσεις γενικά δεν είναι και πολύ μεγάλες...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.095
Πόντοι
19.795
Διαβαζοντας τα τελευταια που γραφονται για την Ταυλανδη θυμαμαι, και του δινω απολυτο δικιο, αυτο που ειχε πει ενας παληος φιλος επαγγελματιας ξεναγος στην Ασια.
"Η Ασια ειναι παραξενη. Η που θα τη λατρεψεις και θα θες να πηγαινεις συνεχεια ή που θα τη μισησεις και δεν θα θελησεις να ξαναπας ποτε."
Τελικα πολυ σοφη κουβεντα.
Ισως για ολα αυτα που αναφερει ο φιλος παραπανω σαν αρνητικα, να εχουμε κολλησει με την Ταυλανδη ορισμενοι απο εμας.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Φίλε γνώμη μου είναι να μείνεις κάπου κεντρικά στη πατάγια, αν σ`ενοχλεί ο θόρυβος τη νύχτα απέφυγε την παραλιακή κι ας έχει καλύτερη θέα, ψάξε κάπου 2nd road και πάνω και δες για μπαλκόνι που να βλέπει σε πισίνα και όχι σε δρόμο, για μηχανάκι θα έπερνα αν θα έμενα μήνα+ εκεί, τα μπατ μπας εξυπηρετούν όλο το 24ωρο παντού και οι αποστάσεις γενικά δεν είναι και πολύ μεγάλες...

Σε ευχαριστω geo70 για τις πληροφοριες...
Οποια προταση για φαγητο αν εχεις , θα ηταν ευπροσδεκτη..
Επισης για body 2 body massage..

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε Μemosex προφανως και χωρίς παρεξήγηση ορίζουμε διαφορετικά τον όρο Value for money.
Μιλώντας πάντα για διακοπές  σε ένα μέρος και όχι κλεινομαι σε ένα δωμάτιο και πηδάω μέχρι τελικής πτώσεως, πως θα ορίσουμε την δυνατότητα  πχ να  έχω ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο που στην Ελλάδα το αγοράζεις 100 ευρώ , στην Γαλλία 200 και στην Ταιλάνδη 25 ;
Οσον αφορά το " η φθήνια τρώει τον παρά" θα συμφωνήσω εν μέρη. Για μένα υπάρχουν δύο είδη τουριστών .Αυτοί που ψάχνουν να βρουν τις καλύτερες τιμές για υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν οριστικοποιήσει ότι τους καλύπτουν  και αυτούς που έχουν σταθερό budget και προσπαθούν να αγοράσουν καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα για τα χρήματα που διαθέτουν. Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη περίπτωση για αυτό το λόγο έθεσα τον όρο value for money.
Να ευχαριστήσω και εγώ για το ποστάρισμα του φίκου diskolieggrafi  και τον κόπο που έκανε .
Όσο για το κομμάτι γυναίκες ισχύει πάντα το περι ορέξεως κολοκυθόπιτα....
Αν όλος ο κόσμος είχε τα ίδια πρότυπα ομορφιάς και προσόντων τότε θα υπήρχε μια ουρά 3 δισεκατομυρίων για την Σαρλιζ Θερόν ή την Σίντυ Κρόφορντ ή ξέρω γω ποιά.
Κοντές, ψηλές, χοντρές μαύρες, κίτινες πράσινες κτλ θα πέθαιναν παρθένες......

φίλε μου value for money μπορεί να είναι και ένα δωμάτιο στο Hilton που να το βρήκες προσφορά για λίγες μέρες 100 ευρώ πχ κάτω και να το έκλεισες άμεσα και μάγκικα...value for money δεν είναι δωμάτια με 25 μεν ευρώ που δεν έχουν καν συφώνι στη ντουζιέρα και τα νερά πέφτουν στο πάτωμα...

αλλο φτηνό άλλο φτηνιάρικο άλλο value for money....άλλο είναι η χώρα φτηνή λόγω ισοτιμίας σκληρού ευρώ και βρίσκεις φτηνές υπηρεσίες άλλο value for money...

value for money με 290 ευρώ είναι πχ το LG G4 ίσως το καλύτερο κινητο του κόσμου αυτή τη στιγμή...άλλος ακούει 290 ευρώ και σου λέει γιατί να μην πάρω 2 κινητά των 150 ευρώ?

προσωπικά το τελευταίο που θέλω είναι αντιπαραθέσεις με ατομα σαν και σένα που έχετε προσφέρει τόσα πολλά σε αυτό το thread...προσωπικά θεωρω τις ιστορίες που ποστάρεις γραφικές και με μεγάλη δόση υπερβολής και τις προσπερνάω...όμως τα ποσταρίσματα σου για καταλύματα περιοχές κτλ τα διαβάζω ΠΑΝΤΑ....

Στο θέμα γυναικών προσωπικά θεωρώ όλες τις γυναίκες του πλανήτη το ίδιο...με τα φεγγάρια τους είναι όλες...άμα θέλουν να πηδηχτούν το κάνουν...άλλο όμως να πηδάς μωρά ΑΑΑ και άλλο μαιμουδάκια...και σου μιλάει κάποιος που σε εμφάνιση παίρνω 5...αλλά ποτέ δεν μάσησα να μιλήσω σε όποια γυναίκα γούσταρα...και ειρωνεία έχω δεχτεί και χυλόπιτα και χριστοπαναγίες σε ψωνάκια έχω ρίξει...τα στάνταρ μου όμως δε ρίχνω..προσωπικά θεεωρω την Ελληνίδα τελειωμένη και γενικά τη δυτική γυναίκα...μόνο οι Λατίνες και οι Απω Ανατολέζες έχουν κάποια θηλυκότητα πια...οι υπόλοιπες είναι σαν άντρες πλέον καμία διαφορά ένα νταβατζηλίκι γυμνασττήρια πέδιλα ψηλα σαν πουτάνες...μια νοοτροπία "γαμήστε τους άντρες¨...μακριάαααα...

Φιλε Love st σας περασαν "πριονοκορδελα" οι αληταραδες στην Κουβα... :grin:
Εγω εκανα το αντιθετο δρομολογιο απο εσενα,ξεκινησα απο Ταυλανδη και κατεληξα Κουβα στην οποια την τελευταια πενταετια καθομαι περιπου 4 μηνες(συνολικα) τον χρονο.
Για το αγαπημενο μου Πουκετ ειμαι αρκετα ενημερωμενος απο τον φιλο μου που απο το 2008 που ειμασταν μαζι στο Πουκετ αυτος κατεβαινει καθε χρονο 3 φορες αλλα και απο εδω μεσα αν και ενω γραφουν αρκετα αξιολογα ατομα παντα πεταγονται μερικοι και με ανοητες αντιπαραθεσεις του στυλ "εγω γαμαω και ξερω την Ταυλανδη καλυτερα απο τον καθενα" γεμιζουν πολλες σελιδες και χανονται χρησιμες πληροφοριες και ωραιες εμπειριες για την χωρα.
Το Πουκετ αν και εχει ακριβυνει(5 ευρω η μπυρα;;;; :headbang:) και 50 ευρω για μια μετρια γκομενα ασε που οπως λετε ολοι εχει χαθει το gfe.
Παραμενει ενας top προορισμος γιατι τα συνδιαζει σχεδον ολα και ειδικα για καποιον που θελει να κανει ενα sex trip για πρωτη φορα δεν θα δυσκολευτει καθολου αφου και τυφλος να ειναι η περιοχη ειναι ετσι δομημενη που δεν θα εχει κανενα προβλημα.
Για μενα το ιδανικο θα ηταν μερα στο Πουκετ με τα ωραια φαγητα-τα ασυναγωνιστα μασαζ-με τις ωραιες κοντινες παραλιες-με τις ανεσεις σου.
Αλλα για το βραδυ χωρις δευτερη σκεψη Κουβα(Καλυτερα καποια επαρχιακη πολη)
Με τις φοβερες μουσικες,το φθηνο και πολυ ωραιο ρουμι(7 δολαρια το μπουκαλι)και τις Κουβανες με τις κωλαρες τους να κουνιουνται ασταματητα + το πανηγυρι που γινεται το οποιο θα γινει ειτε ειναι μεσα 5 τουριστες ειτε 105... :rockon:
Γενικα την αισθηση της "αυθεντικοτητας" και της "αλητειας" που σου βγαζει η Κουβα δεν την συναντας στην Ταυλανδη.Ειναι σαν να ζεις στην Ελλαδα την εποχη του 80 αλλα να ειναι ολα απελευθερωμενα... :rockon:
Για τον λογο ομως οτι ειναι "δυσκολη" χωρα και λογο καθεστωτος καλυτερα να πας με καποιον που γνωριζει Ισπανικα και τις "ιδιαιτεροτητες" της.
Οπως εχω πει και στο φορουμ της Κουβας το μεγαλο προσον της χωρας ειναι οτι αν εισαι νορμαλ εμφανισιακα-μαθεις λιγο την γλωσσα και την νοοτροπια τους κυριολεκτικα θα βαρεθεις να  :zfuck:

ΥΓ1:Φιλε Love st μαζι με τον mindreader σας θεωρω απο τα πιο αξιολογα και εγκυρα ατομα(σιγουρα υπαρχουνε και αλλοι)
ΥΓ2:Μηπως θυμασαι σε ποια σελιδα ειναι η πρωτη σου ιστορια;Με τον Καλαματιανο.. :2funny:
ΥΓ3:Χωρις να θελω να προσβαλω τον φιλο αλλα αυτο το "ξαναμμενες τουριστριες στα Ελληνικα νησια" θα το εκ λαβω ως αστειο.Νομιζω το 95% των κοινων θνητων που παει,μενει με την ψωλη στο χερι.. :jerking:
ΥΓ4:Που χαθηκε αυτο το παιδι ο Kostas F16???

Γκαμπίνο θεωρώντας σε γενικά σοβαρό άτομο και έχοντας εμπειρία από ελληνικά νησιά θέλω να σου πω 2 πράγματα....ποτέ δεν πλησιάζεις πατσόλες Ελληνίδες ειδικά αν είναι παρέα πρώτον..δεύτερον μίλησα για τουρίστριες...αν σου πω ότι έβλεπα τουρίστριες στη Μύκονο να κάνουν ωτοστοπ...ναι γιατί δεν είχαν φράγκα αλλά ήθελαν να έρθουν να δουν τη Μύκονο θα το πιστέψεις?αν σου πω ότι πριν 7 χρόνια κατέβηκα στην παραλία να πάρω μάτι 2 Αιγύπτιες (η μία είχε τα ωραιότερα μάτια που έχω δει ποτέ στη ζωή μου) και εκείνες όταν με πήραν πρέφα μου κάνανε νόημα να πάω μαζί τους?έχω ξαναγράψει ότι επειδή δούλευα σε ξενοδοχείο η άλλη νιώθει άνετα να βγει μαζί σου αν την προσεγγίσεις με ωραίο τρόπο γιατί ακόμα και αν της κάνεις κακό ξέρει που θα σε βρει...γιατί η άλλη να πάει με κάποιον άγνωστο?εγώ αυτό το εκμεταλλέυτηκα...δεν το αρνήθηκα ποτέ..ίσως αν δεν δούλευα εκεί να μην  είχα πάρει ούτε το 1/3...και μεγάλη σημασία πως προσεγγίζεις την άλλη...αν της δειιξεις ότι την θες δικιά σου για τις λίγες μέρες που θα μείνει εκεί...με σοβαρότητα...ναι έχεις κάνει μεγάλο βήμα...αν είσαι σοβαρό παιδί και σε απορρίψει...πας για άλλα...τόσο απλά....

καλή η Κούβα αλλά δεν ξέρω αν θα πήγαινα ποτέ...άλλωστε ο Φιντέλ ξεφτίλισε αυτό που ονόμασαν κάποιοι κομμουνισμό...αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση..."No hay rosa sin espinas:....ή "No hay atajo sin trabajo"....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ένα μεγάλο μπράβο στις ενημερώσεις  των παιδιών  :rockon:...γαματε αβέρτα αδερφια :rockon:...Εμείς θα είμαστε στην γωνία και θα τον παίζουμε  :wanker:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για να δω...
Θα γραφουν απο δω και περα τα πουτανακια "Come on Leisester",η θα συνεχισουν να μας τα πριζουν με τη Τσελσι ;;  :grin:
:2funny:

URL]]

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Για να δω...
Θα γραφουν απο δω και περα τα πουτανακια "Come on Leisester",η θα συνεχισουν να μας τα πριζουν με τη Τσελσι ;;  :grin:
:2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.telegraph.co.uk/content/dam/news/2016/04/30/96613086_Restricted_monks_on_the_pitch-large_trans++8uHq2sSMbdQR_SAuUbiRNVzMC6GMM3WFwg0WA_HkWuw.jpg[/img[/URL]]
[/quote]πλακα πλακα η τσελσυ τους τοδωσε
παρολα αυτα
ΖΗΤΩ Η ΛΕΣΤΕΡ
τον πουλο οι μαντσεστεριανες , λονδρεζικες

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σε ευχαριστω geo70 για τις πληροφοριες...
Οποια προταση για φαγητο αν εχεις , θα ηταν ευπροσδεκτη..
Επισης για body 2 body massage..

ανοικτό όλη μέρα και τρως με 200-250b πλήρες γεύμα

στο υπόγειο του Central Festival εμπορικού κέντρου, βγάζεις κάρτα και τη "γεμίζεις", βέβαια τις ώρες αιχμής γίνεται πανικός, μο 200-250b για να "ψιλοσκάσεις" με τιμές `12-`13...για τώρα δεν ξέρω

Επίσης μη φοβηθείς τους πάγκους αρκεί να τα δεις να τα ψήνουν εκείνη την ώρα και όχι τίποτα "στοκαρισμένα" από το πρωί !

Έτρωγα συχνά σ`ενα Ιταλικό στη μπουακάο και soi15, λίγο πιο ακριβό αλλά βόλευε γιατί ακριβώς απέναντι έμενα...

Τώρα για μασάζ, εγώ πήγαινα σοι13...

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
1
Καλησπερα στην παρεα.Διαβαζα σημερα κατι ποσταρισματα εδω του Φλεβαρη και του Μαρτη που ειχα χασει ωστε να μπαινω ξανα στο κλιμα.Αρχιζει η εξοικονομηση χρηματων για το ταξιδι παι προκειται να πραγματοποιηθει Θεου θελοντος Γεναρη με Φλεβαρη του νεου ετους.
Περυσι ημουν Πουκετ 20 μερες με παρεα που δεν θεωρηθηκε ιδανικη, μιας και υπηρξαν γκρινιες και διαφωνιες.Ετσι λοιπον αποφασισα οτι θα ταξιδεψω αυτη τη φορα μονος.Εχω ταξιδεψει μονος αλλα οπου πηγα,πηγαινα να συναντησω φιλο η φιλη.Μονος γενικα δεν παω ουτε για βενζινη που λεει ο λογος :) Σαν ανθρωπος εχω πολυ καλο προσανατολισμο και φωτογραφικη μνημη.Απ' οπου περασω απομνημονευω κτηρια και δρομους ευκολα ακομα και αν εχουν περασει χρονια.Το θεμα ομως φυσικα δεν ειναι αυτο για ενα μονο ταξιδωτη και εκει θα ηθελα τις συμβουλες σας.
Σκεφτομαι για 30 μερες διακοπων λοιπον στην Ταυλανδη.Σιγουρα Παταγια και πουκετ και σκεφτομαι και λιγο Μπαγκοκ.Απο την αλλη μπαινει στο μυαλο μου οτι ενα μηνα μονο Ταυλανδη,γιατι να μην γνωρισω και ενα αλλο κοντινο μερος (χωρα) π.χ Ινδονησια ενα δεκαημερο ισως και ας παω Ταυλανδη αντι για 30, 20 ημερες?
Απο γυναικεια παρεα θα μαι καλυμμενος, μιας και το να μεινεις μονος στην Ται και να θες να το αποφυγεις δεν μπορεις.Αλλα σκεφτομαι οτι μονος στα club και στα go go bars γινεται η φαινομαι σαν μπακουρης?
Καταννοω επισης και τους πιθανους κινδυνους σε κατι απροοπτο, οτι ειναι αλλιως να εχεις ενα κολλητο και συνταξιδιωτη στην ιδια πολη να τρεξει για σενα αν κατι χρειαστεις, παρα να εισαι μονος.
Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για τα περαιτερω.Συνδυασμο Ται με μια γειτονικη χωρα και εμπειρια απο μοναχικους ταξιδιωτες.
Σας ευχαριστω για οσα εμαθα και συνεχιζω να μαθαινω απο εδω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom