Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Χρονια πολλά σε όλους και καλά ταξίδια όπου τραβάει η ψυχή του καθενός
πολυ καλο το city garden δεν το ειχα προσεξει θα το επισκεφτω απο κοντα μενει και μια καλη ''φιλη'' εκει
Χρονια πολλα...πολυ ωραιο το μωρακι...
Εγω δεν εχω διπλωμα για μηχανακι.Ενοικιαζουν scouter μονο με διπλωμα αυτοκινητου ; Ειναι επιφοβο να σε γραψει η αστυνομια.?
Τα baht bus πηγαινουν ολο το 24 ωρο στην jomtien beach με τιμη 10 baht? Bολευουν στην μετακινηση αν αποφασισω να μεινω εκει?
Εστειλα mail σε μια τυπισσα απο το airbnb για τα δωματια στο CITY GARDEN και μου ειπε 7 baht ανα kW + 35 baht για νερο ανα δωματιο...
...χρονια πολλα...
...δεν θα διαλεγα την jomtien τοσο για την παραλια , οσο για το οτι φανταζομαι οτι δεν θα εχει τον πανικο της Pattaya...ή κανω λαθος ?
Θα συνεχιζω να ψαχνω για διαμερισμα...
Ισως για ολα αυτα που αναφερει ο φιλος παραπανω σαν αρνητικα, να εχουμε κολλησει με την Ταυλανδη ορισμενοι απο εμας.Διαβαζοντας τα τελευταια που γραφονται για την Ταυλανδη θυμαμαι, και του δινω απολυτο δικιο, αυτο που ειχε πει ενας παληος φιλος επαγγελματιας ξεναγος στην Ασια.
"Η Ασια ειναι παραξενη. Η που θα τη λατρεψεις και θα θες να πηγαινεις συνεχεια ή που θα τη μισησεις και δεν θα θελησεις να ξαναπας ποτε."
Τελικα πολυ σοφη κουβεντα.
Φίλε γνώμη μου είναι να μείνεις κάπου κεντρικά στη πατάγια, αν σ`ενοχλεί ο θόρυβος τη νύχτα απέφυγε την παραλιακή κι ας έχει καλύτερη θέα, ψάξε κάπου 2nd road και πάνω και δες για μπαλκόνι που να βλέπει σε πισίνα και όχι σε δρόμο, για μηχανάκι θα έπερνα αν θα έμενα μήνα+ εκεί, τα μπατ μπας εξυπηρετούν όλο το 24ωρο παντού και οι αποστάσεις γενικά δεν είναι και πολύ μεγάλες...
Αγαπητέ φίλε Μemosex προφανως και χωρίς παρεξήγηση ορίζουμε διαφορετικά τον όρο Value for money.
Μιλώντας πάντα για διακοπές σε ένα μέρος και όχι κλεινομαι σε ένα δωμάτιο και πηδάω μέχρι τελικής πτώσεως, πως θα ορίσουμε την δυνατότητα πχ να έχω ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο που στην Ελλάδα το αγοράζεις 100 ευρώ , στην Γαλλία 200 και στην Ταιλάνδη 25 ;
Οσον αφορά το " η φθήνια τρώει τον παρά" θα συμφωνήσω εν μέρη. Για μένα υπάρχουν δύο είδη τουριστών .Αυτοί που ψάχνουν να βρουν τις καλύτερες τιμές για υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν οριστικοποιήσει ότι τους καλύπτουν και αυτούς που έχουν σταθερό budget και προσπαθούν να αγοράσουν καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα για τα χρήματα που διαθέτουν. Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη περίπτωση για αυτό το λόγο έθεσα τον όρο value for money.
Να ευχαριστήσω και εγώ για το ποστάρισμα του φίκου diskolieggrafi και τον κόπο που έκανε .
Όσο για το κομμάτι γυναίκες ισχύει πάντα το περι ορέξεως κολοκυθόπιτα....
Αν όλος ο κόσμος είχε τα ίδια πρότυπα ομορφιάς και προσόντων τότε θα υπήρχε μια ουρά 3 δισεκατομυρίων για την Σαρλιζ Θερόν ή την Σίντυ Κρόφορντ ή ξέρω γω ποιά.
Κοντές, ψηλές, χοντρές μαύρες, κίτινες πράσινες κτλ θα πέθαιναν παρθένες......
Φιλε Love st σας περασαν "πριονοκορδελα" οι αληταραδες στην Κουβα...
Εγω εκανα το αντιθετο δρομολογιο απο εσενα,ξεκινησα απο Ταυλανδη και κατεληξα Κουβα στην οποια την τελευταια πενταετια καθομαι περιπου 4 μηνες(συνολικα) τον χρονο.
Για το αγαπημενο μου Πουκετ ειμαι αρκετα ενημερωμενος απο τον φιλο μου που απο το 2008 που ειμασταν μαζι στο Πουκετ αυτος κατεβαινει καθε χρονο 3 φορες αλλα και απο εδω μεσα αν και ενω γραφουν αρκετα αξιολογα ατομα παντα πεταγονται μερικοι και με ανοητες αντιπαραθεσεις του στυλ "εγω γαμαω και ξερω την Ταυλανδη καλυτερα απο τον καθενα" γεμιζουν πολλες σελιδες και χανονται χρησιμες πληροφοριες και ωραιες εμπειριες για την χωρα.
Το Πουκετ αν και εχει ακριβυνει(5 ευρω η μπυρα;;;;) και 50 ευρω για μια μετρια γκομενα ασε που οπως λετε ολοι εχει χαθει το gfe.
Παραμενει ενας top προορισμος γιατι τα συνδιαζει σχεδον ολα και ειδικα για καποιον που θελει να κανει ενα sex trip για πρωτη φορα δεν θα δυσκολευτει καθολου αφου και τυφλος να ειναι η περιοχη ειναι ετσι δομημενη που δεν θα εχει κανενα προβλημα.
Για μενα το ιδανικο θα ηταν μερα στο Πουκετ με τα ωραια φαγητα-τα ασυναγωνιστα μασαζ-με τις ωραιες κοντινες παραλιες-με τις ανεσεις σου.
Αλλα για το βραδυ χωρις δευτερη σκεψη Κουβα(Καλυτερα καποια επαρχιακη πολη)
Με τις φοβερες μουσικες,το φθηνο και πολυ ωραιο ρουμι(7 δολαρια το μπουκαλι)και τις Κουβανες με τις κωλαρες τους να κουνιουνται ασταματητα + το πανηγυρι που γινεται το οποιο θα γινει ειτε ειναι μεσα 5 τουριστες ειτε 105...
Γενικα την αισθηση της "αυθεντικοτητας" και της "αλητειας" που σου βγαζει η Κουβα δεν την συναντας στην Ταυλανδη.Ειναι σαν να ζεις στην Ελλαδα την εποχη του 80 αλλα να ειναι ολα απελευθερωμενα...
Για τον λογο ομως οτι ειναι "δυσκολη" χωρα και λογο καθεστωτος καλυτερα να πας με καποιον που γνωριζει Ισπανικα και τις "ιδιαιτεροτητες" της.
Οπως εχω πει και στο φορουμ της Κουβας το μεγαλο προσον της χωρας ειναι οτι αν εισαι νορμαλ εμφανισιακα-μαθεις λιγο την γλωσσα και την νοοτροπια τους κυριολεκτικα θα βαρεθεις να
ΥΓ1:Φιλε Love st μαζι με τον mindreader σας θεωρω απο τα πιο αξιολογα και εγκυρα ατομα(σιγουρα υπαρχουνε και αλλοι)
ΥΓ2:Μηπως θυμασαι σε ποια σελιδα ειναι η πρωτη σου ιστορια;Με τον Καλαματιανο..
ΥΓ3:Χωρις να θελω να προσβαλω τον φιλο αλλα αυτο το "ξαναμμενες τουριστριες στα Ελληνικα νησια" θα το εκ λαβω ως αστειο.Νομιζω το 95% των κοινων θνητων που παει,μενει με την ψωλη στο χερι..![]()
ΥΓ4:Που χαθηκε αυτο το παιδι ο Kostas F16???
Για να δω...
Θα γραφουν απο δω και περα τα πουτανακια "Come on Leisester",η θα συνεχισουν να μας τα πριζουν με τη Τσελσι ;;
http://[URL unfurl="true"]www.telegraph.co.uk/content/dam/news/2016/04/30/96613086_Restricted_monks_on_the_pitch-large_trans++8uHq2sSMbdQR_SAuUbiRNVzMC6GMM3WFwg0WA_HkWuw.jpg[/img[/URL]]
[/quote]πλακα πλακα η τσελσυ τους τοδωσε
παρολα αυτα
ΖΗΤΩ Η ΛΕΣΤΕΡ
τον πουλο οι μαντσεστεριανες , λονδρεζικες
Σε ευχαριστω geo70 για τις πληροφοριες...
Οποια προταση για φαγητο αν εχεις , θα ηταν ευπροσδεκτη..
Επισης για body 2 body massage..