Φιλε Love st σας περασαν "πριονοκορδελα" οι αληταραδες στην Κουβα...
Εγω εκανα το αντιθετο δρομολογιο απο εσενα,ξεκινησα απο Ταυλανδη και κατεληξα Κουβα στην οποια την τελευταια πενταετια καθομαι περιπου 4 μηνες(συνολικα) τον χρονο.
Για το αγαπημενο μου Πουκετ ειμαι αρκετα ενημερωμενος απο τον φιλο μου που απο το 2008 που ειμασταν μαζι στο Πουκετ αυτος κατεβαινει καθε χρονο 3 φορες αλλα και απο εδω μεσα αν και ενω γραφουν αρκετα αξιολογα ατομα παντα πεταγονται μερικοι και με ανοητες αντιπαραθεσεις του στυλ "εγω γαμαω και ξερω την Ταυλανδη καλυτερα απο τον καθενα" γεμιζουν πολλες σελιδες και χανονται χρησιμες πληροφοριες και ωραιες εμπειριες για την χωρα.
Το Πουκετ αν και εχει ακριβυνει(5 ευρω η μπυρα;;;;
) και 50 ευρω για μια μετρια γκομενα ασε που οπως λετε ολοι εχει χαθει το gfe.
Παραμενει ενας top προορισμος γιατι τα συνδιαζει σχεδον ολα και ειδικα για καποιον που θελει να κανει ενα sex trip για πρωτη φορα δεν θα δυσκολευτει καθολου αφου και τυφλος να ειναι η περιοχη ειναι ετσι δομημενη που δεν θα εχει κανενα προβλημα.
Για μενα το ιδανικο θα ηταν μερα στο Πουκετ με τα ωραια φαγητα-τα ασυναγωνιστα μασαζ-με τις ωραιες κοντινες παραλιες-με τις ανεσεις σου.
Αλλα για το βραδυ χωρις δευτερη σκεψη Κουβα(Καλυτερα καποια επαρχιακη πολη)
Με τις φοβερες μουσικες,το φθηνο και πολυ ωραιο ρουμι(7 δολαρια το μπουκαλι)και τις Κουβανες με τις κωλαρες τους να κουνιουνται ασταματητα + το πανηγυρι που γινεται το οποιο θα γινει ειτε ειναι μεσα 5 τουριστες ειτε 105...
Γενικα την αισθηση της "αυθεντικοτητας" και της "αλητειας" που σου βγαζει η Κουβα δεν την συναντας στην Ταυλανδη.Ειναι σαν να ζεις στην Ελλαδα την εποχη του 80 αλλα να ειναι ολα απελευθερωμενα...
Για τον λογο ομως οτι ειναι "δυσκολη" χωρα και λογο καθεστωτος καλυτερα να πας με καποιον που γνωριζει Ισπανικα και τις "ιδιαιτεροτητες" της.
Οπως εχω πει και στο φορουμ της Κουβας το μεγαλο προσον της χωρας ειναι οτι αν εισαι νορμαλ εμφανισιακα-μαθεις λιγο την γλωσσα και την νοοτροπια τους κυριολεκτικα θα βαρεθεις να
ΥΓ1:Φιλε Love st μαζι με τον mindreader σας θεωρω απο τα πιο αξιολογα και εγκυρα ατομα(σιγουρα υπαρχουνε και αλλοι)
ΥΓ2:Μηπως θυμασαι σε ποια σελιδα ειναι η πρωτη σου ιστορια;Με τον Καλαματιανο..
ΥΓ3:Χωρις να θελω να προσβαλω τον φιλο αλλα αυτο το "ξαναμμενες τουριστριες στα Ελληνικα νησια" θα το εκ λαβω ως αστειο.Νομιζω το 95% των κοινων θνητων που παει,μενει με την ψωλη στο χερι..
ΥΓ4:Που χαθηκε αυτο το παιδι ο Kostas F16???