Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά

Το παρακάτω βιντεάκι το έχετε δεί?
Ταυλανδεζάκι είναι?
Βλέπω να παίρνει σύνταξη...

[xvideos]
]

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πάθος για την... Ταϊλάνδη είχε ο παιδεραστής του Κορυδαλλού

Δείτε ποιος είναι ο 39χρονος παιδεραστής που στο παρελθόν είχε ξανά συλληφθεί δύο φορές για κατοχή και διακινήσει παιδικού πορνογραφικού υλικού  -Ανάμεσα στις φωτογραφίες του δράστη στο Facebook υπάρχει και μια ενός μικρού κοριτσιού

Σοκ προκαλεί το προφίλ του 39χρονου παιδόφιλου στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, καθώς ανάμεσα στις φωτογραφίες του υπάρχει και μια ενός μικρού κοριτσιού.

Μάλιστα η φωτογραφία που προκαλεί ρίγος μόνο με την σκέψη το τι έκανε αυτός ο άνθρωπος, έχει ανέβει στο προφίλ του από τον Μάιο του 2012 όταν την ίδια περίοδο ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά  για τα ίδια αδικήματα.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι στις αγαπημένες του σελίδες βρίσκονται και δύο που αφορούν τον εξωτικό προορισμό της Ταϊλάνδης.

Ο 39χρονος μόνιμος κάτοικος Κορυδαλλού, είναι γνώστης μουσικών οργάνων και του άρεσε να πίνει τον καφέ του σε μαγαζιά κοντά στην γειτονιά του.

Ο ίδιος δείχνει την ικανότητα του στο τουμπερλέκι σε μια εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2012 σε αγαπημένο του προορισμό εξόδου.

Το χρονικό της σύλληψης του

Ο δράστης, που ήταν γνωστός στις Αρχές, είχε συλληφθεί ξανά το 2012 και το 2014 από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Πριν από μερικές μέρες, η μητέρα ενός 14χρονου αγοριού πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε πως το παιδί της επισκεπτόταν τον 39χρονο δράστη ο οποίος του έδινε και ναρκωτικά.

Η αστυνομία αμέσως δεν έχασε χρόνο και παρακολούθησε το νεαρό παιδί και συνέλαβε για τρίτη φορά τον 39χρονο άνδρα μέσα στο ίδιο του το διαμέρισμα που πήγαινε τα ανυποψίαστα θύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος ψάρευε τα ανήλικα θύματα στις πλατείες και τα καφέ της γειτονιάς του, μάλιστα δεν δίσταζε να τους δίνει μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά αγαθά ακόμα και ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να τα πείθει για τις αρρωστημένες ορέξεις του.

• Like
Αντιδράσεις: 968

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
75 για το τραβελι στην ταυλανδη... :helpplea:
καλος μακακας ο μακαριτης  :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ε ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ Η ΤΗ ΧΑΒΑΙ Η ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ !! ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ
αυτες τις γελοιες υπο-νοησεις οτι η ταυλανδη ξερω γω ειναι η χωρα των παιδεραστων και κατ επεκταση οι ταξιδιωτες ειναι παιδεραστες και κατ επεκταση εμεις που ταξιδευουμε εκει ειμαστε κατι τετοιο ΑΣ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ
καλα να περνανε με τις γριες πουτανες του βαρδαριου και της φυλης

• Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ε ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ Η ΤΗ ΧΑΒΑΙ Η ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ !! ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ
αυτες τις γελοιες υπο-νοησεις οτι η ταυλανδη ξερω γω ειναι η χωρα των παιδεραστων και κατ επεκταση οι ταξιδιωτες ειναι παιδεραστες και κατ επεκταση εμεις που ταξιδευουμε εκει ειμαστε κατι τετοιο ΑΣ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ
καλα να περνανε με τις γριες πουτανες του βαρδαριου και της φυλης

Εχεις δίκιο !!! Αλλά μη μου συγχύζεσαι πρωινιάτικα !!!

Ποστάρω δύο ταιλανδέζικα ''χαλαρωτικά'' !!!  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 11034622_1574234559520484_146945958_o (2).jpg
    11034622_1574234559520484_146945958_o (2).jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 61
  • received_m_mid_1388165796540_d274f276836b77ce31_1.png
    received_m_mid_1388165796540_d274f276836b77ce31_1.png
    294 KB · Εμφανίσεις: 52

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παντως στις αρχες του νηματος της Ταυλανδης αρκετα χρονια πισω εγω και καποιος αλλος φιλος ειχαμε δεχτει πμ απο αλλο μελος (τοτε) με την ερωτηση τι παιζει με πιτσιρικια στη Ταυλανδη. Εγω προσωπικα δεν τον εβρισα απλα δεν του απαντησα οπως και ο αλλος φιλος. ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.............

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παντως στις αρχες του νηματος της Ταυλανδης αρκετα χρονια πισω εγω και καποιος αλλος φιλος ειχαμε δεχτει πμ απο αλλο μελος (τοτε) με την ερωτηση τι παιζει με πιτσιρικια στη Ταυλανδη. Εγω προσωπικα δεν τον εβρισα απλα δεν του απαντησα οπως και ο αλλος φιλος. ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.............
ε ναι ρε φιλε....βρηκαμε τωρα πατημα να μουτζουρωνουμε ανθρωπους

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36

Απλα ρε παιδια ψαχνουν για παιδεραστες απο δω μεσα η ασφαλεια και λογικο ειναι.
Εσεις τι λετε να μην τα παρακουλουθουνε αυτα?ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Εχω μαθει στη ζωη μου να μην κρινω κανενα για τις σεξουαλικες του προτιμησεις η αποκλισεις. Το τι κανει ο καθενας με το σωμα του ειναι δικαιωμα του αν δεν ασκει βια σε καποιον αλλο. Αλλα τη παιδεραστια δεν μπορω να την ανεχθω. Καταστρεφεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τη ζωη ενος αθωου παιδιου. Δεν ξερω τι ποινη μπορει να υπαρχει για αυτο. Ακομα και η θανατικη μου φαινεται λιγη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ανηκουν στην ιδια κατηγορια των υπ-ανθρωπων που στοχευουν σε πολυ πιο αδυναμα πλασματα απο αυτους για να ικανοποιησουν σεξουαλικη η σαδιστικη η οτι στο πουτσο ανωμαλια τους τρωει και τη γουσταρουν
παιδεραστες βιαστες δολοφονοι η κακοποιοι ζωων(χωρις λογο) και ηλικιωμενων για μενα επρεπε να θανατωνονται με συνοπτικες διαδικασιες

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχω μαθει στη ζωη μου να μην κρινω κανενα για τις σεξουαλικες του προτιμησεις η αποκλισεις. Το τι κανει ο καθενας με το σωμα του ειναι δικαιωμα του αν δεν ασκει βια σε καποιον αλλο. Αλλα τη παιδεραστια δεν μπορω να την ανεχθω. Καταστρεφεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τη ζωη ενος αθωου παιδιου. Δεν ξερω τι ποινη μπορει να υπαρχει για αυτο. Ακομα και η θανατικη μου φαινεται λιγη.

:hi: :hi: :hi:
Και λίγα λες φίλε !!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
σωστος..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απο ψηλά το βράδι όλα φαίνονται αλλιώς !!!

Συνημμένα

• earth_at_night_11.jpg
    earth_at_night_11.jpg
    332,6 KB · Εμφανίσεις: 42

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Διάλογος ανάμεσα σε εμένα και την εδώ ( στην Αθήνα ) γκόμενα.

-Η γκόμενα: Μωρό μου πάμε το Σάββατο σε ένα ταιλανδέζικο για φαγητό. Είναι λένε πολύ ωραία κουζίνα. Τι λές ??

-Εγώ: Που να ξέρω εγώ μωρό μου ??? :grin: :grin: :grin:
Δεν πάμε κάπου που να ξέρουμε σίγουρα καλύτερα ????!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Η συνέχεια του διαλόγου είναι ανευ ουσίας. Αμα θέλει η γυναίκα ........

Συμπέρασμα Πρώτο. Η Ταιλάνδη γίνεται όλο και πιο πολύ της μόδας στη χώρα μας.

Συμπέρασμα Δεύτερο. Το φωτογραφικό υλικό που έχω κλειδωμένο στον υπολογιστή πρέπει να μεταφερθεί σε εξωτερικό δίσκο που θα κρατείται σε ασφαλές μέρος. Γιατί έτσι και το βρεί θα βγώ πρωτο θέμα στα πρωινάδικα !!!

Εψαξα λοιπον και βρήκα.

Για τους λάτρεις της Ταιλανδέζικης κουζίνας !!!

Εστιατόριο Andaman στο κέντρο, Πετράλωνα. Ειδική προσφορά απο το regroup. Οτι πάρεις μέχρι τα 40 ευρώ ( τιμή καταλόγου ) χρεώνεται 20. Και από  εκεί και πάνω  ότι λέει ο κατάλογος. Για όσους ενδιαφέρονται ας κοιτάξουν εδώ

Ο χώρος ( μια ωραία διαρυθμισμένη ταράτσα ) με άριστα το 10 παίρνει 7,5 ( για τα γούστα μου ).

Αντί για Σάββατο πήγαμε Παρασκευή γιατί το Σάββατο δεν ισχύει η προσφορά.
Τη Παρασκεύή 9 στα 10 τραπέζια ήταν κλεισμένα

Το φαγητό με άριστα το 10 παίρνει 8 ισως κάποια πιάτα 8,5

Ο λογαριασμός σύνολον στα 48 ευρώ για δύο άτομα. Με αρκετά πιάτα όμως.

Προς ενημέρωση και όχι προς διαφήμιση ασφαλώς !!! :hi: :hi:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπεριζω.
Ερώτηση προς mr Stefan η όποιν άλλο γνωρίζει. Έκλεισα ωραια βιλίτσα στην  Pratumnak  πίσω από τον  λόφο της Walking street  μεταξύ σοι 5 και 6.  Γνει κανείς απόσταση της περιοχής από beach road, αν παιζει bath bus,και αν έχει τίποτα καλό η περιοχή και εννοώ μασατζίδικα, μπαράκια, φαγάδικα κτλ.. Τέλος αν η πίσω πλευρά προς Jomtienέχει υποφερτή  παραλία για μπάνιο ή  κάνεις μπάνιο με τους ψόφιους αρουραίους?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom