Φιλε LYST τα baht bus οταν θελεις να πας καπου συγκεκριμενα ρωτας τον οδηγο?? ξερεις πως βρισκω τα δρομολογια τους??δηλ. ας πουμε θελω να παω απο jomtien παραλια σε ενα μεγαλο μαρκετ BIG c ας πουμε η καποιο αλλο μεγαλο μαρκετ ,επισης ειναι ολο το 24ωρο τουλαχιστον στα κεντρικα σημεια???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Για τον φίλο που ρώτησε με πμ για τιμές και αριθμό δωματών αυτό που έκλεισα εγώ έχει δύο υπνοδωμάτια με δικότους μπάνιο , τζακόζι στο ένα , πισινα, μπαρμπεκιου, μεγάλο καθιστικό και κουζίνα περιπου 120 τετραγωνικά όπως λέει το site. Τιμή για 10 βράδια στο δεύτερο 15μερο του Αυγούστου 670 ευρώ που θα μοιράσουμε στα δύο με τον κολλητό δηλαδή 33,5 ευρώ έκαστος την μέρα. Δεν περιλαμβάνει ηλεκτρικό και νερο που δεν πρεπει να υπερβαίνει το 50-60 ευρώ για 10 μέρες ένω υπαρχει χρέωση 1500 μπατ για την κκαθαριότητα.
Την έκλεισα μέσω booking.com. Σε άλλα sites την βρήκα πάνω από 900 ευρώ το δεκαήμερο. Υπςρχουν πολλές ευκαιρίες σε τιμές κάτω από κατοστάρικο ή εκει γύρω πχ για χλιδατες βιλες συνήθως με 3 υπνοδωμάτια συν όλα τα υπόλοιπα. Θέλει προσοχή όμως γιατι οι περισσότερες είναι έξω από την πόλη και πολλές στου διάλου την μάνα οπότε θες μηχανάκι ή αυτοκίνητο.
Την έκλεισα μέσω booking.com. Σε άλλα sites την βρήκα πάνω από 900 ευρώ το δεκαήμερο. Υπςρχουν πολλές ευκαιρίες σε τιμές κάτω από κατοστάρικο ή εκει γύρω πχ για χλιδατες βιλες συνήθως με 3 υπνοδωμάτια συν όλα τα υπόλοιπα. Θέλει προσοχή όμως γιατι οι περισσότερες είναι έξω από την πόλη και πολλές στου διάλου την μάνα οπότε θες μηχανάκι ή αυτοκίνητο.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.242
- Πόντοι
- 6.256
mindreader
Πες στην αθηναια οτι υπαρχει νεο ται εστιατοριο διπλα στο μετρο μολ.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
mindreader
Το tamarind λες η το budoo ??
και μια και μιλαμε για διαμονη στην Πατταγια να αναφερω αυτα που εκλεισα εγω για αρχες Ιουνιου στο view talay 6 , διπλα στο Ηilton.
.... στα 1300 baht
και ο ξαδελφος μου ..... στα 1500 baht
Και στα δυο δωματια συμπεριλαμβανεται στην τιμη το ηλεκτρικο , το νερο και το ιντερνετ.
Εξτρα 1000 baht ανα δωματιο για εξοδα καθαρισμου.
.... στα 1300 baht
Και στα δυο δωματια συμπεριλαμβανεται στην τιμη το ηλεκτρικο , το νερο και το ιντερνετ.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.242
- Πόντοι
- 6.256
Αδιαβαστος ε?Το tamarind λες η το budoo ??
Βεβαια, αφου το σωμα στην ελλαδα και το μυαλο στην ταιλανδη τι περιμενεις.
Το DARA λεω.κανει και καλο σομ ταμ.
λυστ αποτι πληροφορειες μαζεψα γιατι κιεγω πρωτη φορα θα μεινω κατα εκει , ειναι 5 με 10 λεπτα δρομος το κεντρο του με μηχανακι , εχει ταξι μηχανακια αν δεν θες να νοικιασεις αλλα νομιζω , νομιζω λεω , οτι μπατ μπας δεν εχει δεν περναει απο εκει ισως λιγο μακρυτεραΚαλησπεριζω.
Ερώτηση προς mr Stefan η όποιν άλλο γνωρίζει. Έκλεισα ωραια βιλίτσα στην Pratumnak πίσω από τον λόφο της Walking street μεταξύ σοι 5 και 6. Γνει κανείς απόσταση της περιοχής από beach road, αν παιζει bath bus,και αν έχει τίποτα καλό η περιοχή και εννοώ μασατζίδικα, μπαράκια, φαγάδικα κτλ.. Τέλος αν η πίσω πλευρά προς Jomtienέχει υποφερτή παραλία για μπάνιο ή κάνεις μπάνιο με τους ψόφιους αρουραίους?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση.
απο μαγαζια μου ειπαν οτι εχει απολα φαγαδικα σουπερ μαρκρτ κλπ
εχει μπαρακια αλλα κλεινουν νωρις ολοι κατεβαινουν γουολκιν αργα
η γουολκιν ειναι κοντα ουτε 5 λεπτα
παραλια παλι ισως εκει να την εχουν καθαρη λογο του οτι εχει ακριβα χοτελ αλλα αν δε δω , αρουραιους θα πιστευω οτι θα εχει
μασατζιδικα δεν ξερω αλλα εχει κυριλε gantlemen club που λειτουργουν ολη μερα με πισινες φαι γκομενες κλπ
αυτα απο πληροφορειες , θα τα δουμε απο κοντα σε λιγες μερες
πολυ ωραιο φενετε , βγαλε κιαλλες φωτο να δουμε μετα και δωσε και βαθμολογιαΚαι δυο φωτο για να ξερουμε γιατι μιλάμε
ποτε θα ειστε?
μεχρι ποτε θα ειστε εκει? εγω θα παω 14 του μηνα αλλα θα περασω και πιο μπροστα να επιβεβαιωσω το στουντιοκαι μια και μιλαμε για διαμονη στην Πατταγια να αναφερω αυτα που εκλεισα εγω για αρχες Ιουνιου στο view talay 6 , διπλα στο Ηilton.
.... στα 1300 baht
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Πραγματι δεν το ηξερα αυτό !!Αδιαβαστος ε?
Βεβαια, αφου το σωμα στην ελλαδα και το μυαλο στην ταιλανδη τι περιμενεις.
Το DARA λεω.κανει και καλο σομ ταμ.
Θα δοκιμασθεί σε πρωτη ευκαιρια !!
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Πραγματι δεν το ηξερα αυτό !!
Θα δοκιμασθεί σε πρωτη ευκαιρια !!![]()
Mindreader εαν θες αυθεντικο Ταυλανδεζικο ΜΟΝΟ Πειραια στη Νοταρα 131 ROUAN THAI, πηγαιναμε χρονια στις συναντησεις μας τα μελη απο εδω μεσα και εγω το τιμω ακομη τακτικοτατα, μονο κλεισε τραπεζι εαν ειναι για παρασκευη ή σαββατο, λιγο ποιο κατω στην απεναντι πλευρα εχει στον ημιοροφο ισως απο τα καλλυτερα Ινδικα το MAHARAJA KITCHEN εαν πας θα με θυμιθεις!!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader εαν θες αυθεντικο Ταυλανδεζικο ΜΟΝΟ Πειραια στη Νοταρα 131 ROUAN THAI, πηγαιναμε χρονια στις συναντησεις μας τα μελη απο εδω μεσα και εγω το τιμω ακομη τακτικοτατα, μονο κλεισε τραπεζι εαν ειναι για παρασκευη ή σαββατο, λιγο ποιο κατω στην απεναντι πλευρα εχει στον ημιοροφο ισως απο τα καλλυτερα Ινδικα το MAHARAJA KITCHEN εαν πας θα με θυμιθεις!!
Ευχσριστώ φίλε !!!
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Αγαπητέ Stefan καλά να περάσεις. Με την επιστροφή δώσε αναλυτικά πληροφορίες για την περιοχή. Εγώ θα ειμαι κάτω ως συνήθως τον Αυγουστο.Σχεδόν πάντα προτιμάω καταλυμα στο κέντρο της δράσης αλλά φέτος θα κάνω μια μικρή παραχώρηση για κάτι διαφορετικό.Επειδή έκανα ενδελεχή ψάξιμο σε πολλά site βρήκα στην περιοχή πολλές εξαιρετικές βίλες από 2 έως 4 υπνοδωμάτια με τιμές από 60 έως 120 ευρώ την βραδιά. Σκεφτόμαστε με τον κολλητό να κάνουμε μερικά παρτάκια στην πισίνα με 4-5 γκομενάκια και να δούμε πως θα πάει.λυστ αποτι πληροφορειες μαζεψα γιατι κιεγω πρωτη φορα θα μεινω κατα εκει , ειναι 5 με 10 λεπτα δρομος το κεντρο του με μηχανακι , εχει ταξι μηχανακια αν δεν θες να νοικιασεις αλλα νομιζω , νομιζω λεω , οτι μπατ μπας δεν εχει δεν περναει απο εκει ισως λιγο μακρυτερα
απο μαγαζια μου ειπαν οτι εχει απολα φαγαδικα σουπερ μαρκρτ κλπ
εχει μπαρακια αλλα κλεινουν νωρις ολοι κατεβαινουν γουολκιν αργα
η γουολκιν ειναι κοντα ουτε 5 λεπτα
παραλια παλι ισως εκει να την εχουν καθαρη λογο του οτι εχει ακριβα χοτελ αλλα αν δε δω , αρουραιους θα πιστευω οτι θα εχει
μασατζιδικα δεν ξερω αλλα εχει κυριλε gantlemen club που λειτουργουν ολη μερα με πισινες φαι γκομενες κλπ
αυτα απο πληροφορειες , θα τα δουμε απο κοντα σε λιγες μερες
Όταν πάω εννοείται ότι θα γράψω αναλυτικά για την διαμονή και τις ανέσεις που ελπίζουμε ότι θα έχουμε.
προς το παρόν μπορεις να δεις φωτογραφίες από το σαιτ.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
γεια σας . απο αεροδρομιο πουκετ εως πατονγκ πως πηγαινουμε ??? ευχαριστω
Είτε με ταξί μόνος σου, είτε με μικρά βανάκια στα οποία βάζουν περίπου 8- 10 επιβάτες. Φεύγουν συνεχώς βανάκια δεν περιμένεις για πολύ !!!
Το εισητήριο για τα βανάκια ήταν 270 baht αν θυμάμαι καλά !!! Σε αφήνουν έξω απο το ξενοδοχείο σου.
Το μόνο πλεονέκτημα του ταξί είναι ουσιαστικά ότι πας σχετικά πιο γρήγορα ιδίως αν το ξενοδοχείο σου είναι απο τα τελευταία που θα περάσει το βανάκι για να σε αφήσει.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786