You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
rFactor
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 217
- Πόντοι
- 21
Έχεις δίκιο περί τραπεζών.
Το κακό είναι όπως το έχω ξαναπεί ότι.
Επειδή πολλοί φίλοι μέσα από εδώ η ακόμη και μέσω προσωπικών γνωριμιών με ρωτούν για το άνοιγμα μιας επιχείρησης εδώ να πω δυο λόγια.
Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η ραγδαία ανάπτυξη θα σταματήσει και μάλιστα βίαια.
Θα βρεθεί η χώρα με ένα μεγάλο δημοσιονομικό κενό καθώς και ένα υπέρογκο ποσό κόκκινων δανείων ήδη το πρόβλημα είναι μεγάλο.
Κάτι που θα συμπαρασύρει το νόμισμα και πολύ φοβάμαι ότι το 1997 θα είναι φωτοβολίδα προς το άνοιγμα το τωρινό.
Τότε δεν υπερέβαινε τα 17 δισ,
Έφερε 50% υποτίμηση νομίσματος και ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη.
Εγώ ακόμα παραλληλίζω μία όμορφη κοπελίτσα που προμόταρε δάνειο έξω από τράπεζα σε γνωστό mall της Bangkok ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ, με τις γλυκές φωνούλες των ελλε-ηνίδων τηλεφωνητριών που έδιναν "ΔΩΡΕΑΝ ΔΑΝΕΙΑ" στις γιαγιάδες και στους παππούδες μας (κλπ κλπ) εδώ, πριν μερικά χρόνια... Είναι αδύνατον να μην σκάσει η φούσκα με τα δάνεια ΚΑΙ στην Ταϋλάνδη, όπως φυσικά έχει συμβεί -ή θα συμβεί- στις περισσότερες χώρες του πλανήτη.
rFactor
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 217
- Πόντοι
- 21
Εγω δεν εβαλα τις ρωσιδες κατω απο τις ασιατισες σε θεματα εμφανισης.
Ανεφερα τα δυνατα σημεια των ασιατισων ως λογο για τον οποιο παροτι με βαση τα οποια "αντικειμενικα" κριτηρια σε στατιστικα πλαισια ειναι υποδεεστερες απο τις καυκασιανες θυληκες φυλες της δυσης, οι δυτικοι "κολανε" μαζι τους σε σημειο που πολλοι ακομα και εμπειροι αντρες να γινονται χορηγοί.
Οι περισσότεροι "χορηγοί" δεν είναι κάτοικοι της Ασίας; Ή κάνω λάθος;
Έχω την εντύπωση πως ο Ασιάτης ΛΕΦΤΑΣ πιάνεται εύκολα "μαλάκας" (και "χορηγός" κλπ).
Το ότι έχουν οι Ταϋλανδές χορηγό δεν λέει κάτι σημαντικό, δηλαδή.
Δεν μπορείς να πεις "εφόσον έχουν χορηγό είναι μαγικές".
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τί λέω.
Φυσικά, συμφωνώ με όλα όσα έχεις κατά καιρούς γράψει, για τις γυναίκες της Ασίας.
σιγα μη πιαστει ο λεφτας ασιατης κοροιδο πουεχει οτι θελει οτι ωρα το θελειΟι περισσότεροι "χορηγοί" δεν είναι κάτοικοι της Ασίας; Ή κάνω λάθος;
Έχω την εντύπωση πως ο Ασιάτης ΛΕΦΤΑΣ πιάνεται εύκολα "μαλάκας" (και "χορηγός" κλπ).
Φυσικά, συμφωνώ με όλα όσα έχεις κατά καιρούς γράψει, για τις γυναίκες της Ασίας.
πρωταθλητες ειναι οι φαλανγκ αν και τα τελευταια χρονια τους πηραν τα πρωτια με διαφορα τα αραβοπακια που μπορει να βρωμαν απο 20 μετρα αλλα εχουν πετροδολαρα και αυτο ειναι το σημαντικο για τα πουτανια
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Φιλαράκο απο αυτά που διαβαζω στο δίκτυο, γιατί αλλη πηγή δεν εχω, πρωταθλητες στο αθλημα της χορηγείας ειναι οι Αγγλοι, ακολουθούν οι Ελβετοί.Οι περισσότεροι "χορηγοί" δεν είναι κάτοικοι της Ασίας; Ή κάνω λάθος;
Για ασιάτες χορηγούς δεν εχω διαβάσει κατι. Ισως υπαρχουν αλλά φαντάζομαι οτι λειτουργούν με αλλους τρόπους και σε αλλες κλίμακες. Εννοώ μια παραλλαγή αυτού που εμείς αποκαλουμε στην αργκό του site πιρφορους - αγαπούληδες.
Επισης διευκρινιζοντας στο τρίτο σημείο που αναφερεσαι σε αυτα που εγραψα.
Εννοώ οτι οταν ενας εμπειρος και σχετικα περπατημενος ανθρωπος της πιατσας που δεν λειτουργεί ως χορηγος στη χωρα του, λειτουργει σαν χορηγος στη Ταιλανδη τοτε το κανει για καποιο λογο.
Ο λογος αυτος, κατα την αποψη μου, ειναι η διαφοροποιηση της ασιατικης γυναικειας συμοεριφορας εναντι της "δυτικης" που περιεγραψα πιο αναλυτικσ στα προηγουμενα ποστ μου.
rFactor
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 217
- Πόντοι
- 21
σιγα μη πιαστει ο λεφτας ασιατης κοροιδο πουεχει οτι θελει οτι ωρα το θελει
πρωταθλητες ειναι οι φαλανγκ αν και τα τελευταια χρονια τους πηραν τα πρωτια με διαφορα τα αραβοπακια που μπορει να βρωμαν απο 20 μετρα αλλα εχουν πετροδολαρα και αυτο ειναι το σημαντικο για τα πουτανια
Τα αραβοπάκια Ασιάτες είναι...
Ο περισσότερος πληθυσμός χορηγών ασιατικός είναι. Υπάρχουν και άπειροι Κινέζοι, Γιαπωνέζοι που ασχολούνται με τις χορηγίες, ως νέα μόδα, τα τελευαία χρόνια.
Τέλος πάντων, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Καταλάβατε και οι δυο τί προσπαθώ να πω.
Το να πιάνεται κάποιος χορηγός, για μένα τουλάχιστον, είναι πρωτίστως μαλακία του εκάστοτε λαού.
Δεν είναι δηλαδη η 'νούμερο 1' ένδειξη υπεροχής της Ταϋλανδής απέναντι στις κοπέλες του ανατολικού μπλοκ.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Ο άνδρας στις Ασιατικές χώρες και ποιο πολύ εδώ που έχω καλύτερη γνώση για πολλούς λόγους :
Όπως το ποσοστό γεννήσεων μεταξύ κοριτσιών -αγοριών που είναι συντριπτικά μεγαλύτερο υπέρ του πρώτου.
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις που κάποιοι επιλέγουν στον δρόμο της ζωής τους.
Τους δίνει έναν πολύ μεγαλύτερο ορίζοντά επιλογών έναντι του γυναικείου πληθυσμού.
Έτσι οι Ταϊλανδοί ακόμα και σε παγκόσμια στατιστικά βρίσκονται εάν όχι στην πρώτη αλλά μέσα στην τριάδα των ποιο άπιστων συζύγων.
Για να μην υπάρχει παρανόηση, ίσως και από κάποια γραπτά δικά μου, η ερωμένη και ιδιαίτερα η Mia Noi, αυτή που είναι σπιτωμένη δηλαδή, έχει όλες τις υποχρεώσεις της πραγματικής συζύγου χωρίς καθόλου δικαιώματα.
Οφείλει να είναι το ίδιο πιστή υπάκουη και στοργική όπως η πραγματική σύζυγος.
Καμία σχέση με σπόνσορινγκ όπως αυτό εννοείτε.
Όπως το ποσοστό γεννήσεων μεταξύ κοριτσιών -αγοριών που είναι συντριπτικά μεγαλύτερο υπέρ του πρώτου.
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις που κάποιοι επιλέγουν στον δρόμο της ζωής τους.
Τους δίνει έναν πολύ μεγαλύτερο ορίζοντά επιλογών έναντι του γυναικείου πληθυσμού.
Έτσι οι Ταϊλανδοί ακόμα και σε παγκόσμια στατιστικά βρίσκονται εάν όχι στην πρώτη αλλά μέσα στην τριάδα των ποιο άπιστων συζύγων.
Για να μην υπάρχει παρανόηση, ίσως και από κάποια γραπτά δικά μου, η ερωμένη και ιδιαίτερα η Mia Noi, αυτή που είναι σπιτωμένη δηλαδή, έχει όλες τις υποχρεώσεις της πραγματικής συζύγου χωρίς καθόλου δικαιώματα.
Οφείλει να είναι το ίδιο πιστή υπάκουη και στοργική όπως η πραγματική σύζυγος.
Καμία σχέση με σπόνσορινγκ όπως αυτό εννοείτε.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Τα αραβοπάκια Ασιάτες είναι...
Ο περισσότερος πληθυσμός χορηγών ασιατικός είναι. Υπάρχουν και άπειροι Κινέζοι, Γιαπωνέζοι που ασχολούνται με τις χορηγίες, ως νέα μόδα, τα τελευαία χρόνια.
Τέλος πάντων, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Καταλάβατε και οι δυο τί προσπαθώ να πω.
Το να πιάνεται κάποιος χορηγός, για μένα τουλάχιστον, είναι πρωτίστως μαλακία του εκάστοτε λαού.
Δεν είναι δηλαδη η 'νούμερο 1' ένδειξη υπεροχής της Ταϋλανδής απέναντι στις κοπέλες του ανατολικού μπλοκ.
Όχι φίλε κάνεις λάθος.
Κινέζοι και Ιάπωνες πέρα από την καρμιριά που τους δέρνει είναι εκτός τις φιλοσοφίας τους και δεν επιδίδονται στο σπορ αυτό.
Όσο για τους Άραβες, όσοι οικονομικά το αντέχουν, η επιθυμία τους είναι να διαλέξουν 2 -3 καλά μωρά και μήπως κατορθώσουν να εξασφαλίσουν, δια τις πλαγίας οδού, Βίζα για την χώρα τους.
Δεν πληρώνουν για να κρατήσουν κάβα για την επόμενη φορά.
Οι Πακιστανοί, Ινδοί και κοντινές άλλες φυλές, ξέρουν ότι είναι ένα ταξίδι ζωής, λόγο βιοτικού επιπέδου εκτός πολύ λίγων εξαιρέσεων, δεν θα έχει επιστροφή εδώ πριν την πάροδο αρκετών ετών.
Δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια για να το πράξουν.
Το 95% των σπόνσορων κατάγεται από την Ευρώπη είτε αφορά επισκέπτες η μόνιμους κατοίκους.
Τα σκήπτρα κατέχουν οι φυλές του βορρά, με ηγέτιδα την Γερμανία, ακολουθούν Δανία, Σουηδία, Νορβηγία.
Ήταν μια απλή ερώτηση που έκανα σε γνωστό μου που δουλεύει στα κεντρικά της εδώ Western Union
lalatos1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Μακράν τα νοστιμότερα τα rambutan....Τουλάχιστον στα σερβίρει σωστά τα φρουτα σου ??
Η δικιά μου τα ιδια κανει αλλά εχει ενα "ιδιαιτερο" τρόπο σερβιρίσματος που δεν μπορουσα να πώ οχι.
Οπως φαινεται στη φωτογραφία.
Όχι φίλε κάνεις λάθος.
Κινέζοι και Ιάπωνες πέρα από την καρμιριά που τους δέρνει είναι εκτός τις φιλοσοφίας τους και δεν επιδίδονται στο σπορ αυτό.
Ήταν μια απλή ερώτηση που έκανα σε γνωστό μου που δουλεύει στα κεντρικά της εδώ Western Union
Θα διαφωνήσω σε αυτό που λες, ειδικά μια και ανέφερες Western Union.
Οι Κορεάτες/Γιαπωνέζοι δίνουν τρελά λεφτά σε κοπέλες κάθε μήνα. Και αυτό που μπορεί να ακούγεται ακόμα πιο τρελό είναι ότι δεν τους νοιάζει η άλλη να συνεχίζει να δουλεύει. Δεν βάζουν όμως τα λεφτά Western Union! Οταν λέω τρελά λεφτά εννοώ να τους παίρνουν διαμερίσματα και αυτοκίνητα ΚΑΙ να τους στέλνουν και κατοστάρικο το μήνα.
Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω βέβαια είναι γιατί το κάνουν αυτό, μια και δεν θέλουν να τις παντρευτούν κιόλας.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Γιατι εχουν ψυχολογικα προβληματα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Η αληθεια ειναι οτι δυσκολα βγαζεις συμπερασμα μια και εκτος απο τη western union υπαρχουν και τα απ ευθειας τραπεζικα εμβασματα σε παγια βαση απο λογαριασμο σε λογαριασμο που μπορει υπο προυποθεσεις να εχουν και μικροτερο comision απο τη western union. Αυτος ειναι και ο λογος που πολλα εμβασματα φευγουν απο ελβετια, και η ελβετια βγαινει ψηλα στη λιστα των χορηγων.
Tωρα το αν και κατα ποσο μας βγηκαν οι γισπωνεζοι και οι κορεατες πιρφοροι δεν το ξερω. Δεν εχω διαβασει κατι αντιστοιχο.
Tωρα το αν και κατα ποσο μας βγηκαν οι γισπωνεζοι και οι κορεατες πιρφοροι δεν το ξερω. Δεν εχω διαβασει κατι αντιστοιχο.
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Να πω και γω μετά από καιρό τη μαλακία μου... Νομίζω η 5ετής πλέον παραμονή μου στη χώρα, (εκτός των περιοχών ενδιαφέροντος του forum), αλλά και η μελέτη των καταστάσεων με έχουν πείσει πως οι Ασιάτες της από δώ πλευράς δεν έχουν λόγο να είναι χορηγοί αφού είναι πολύ περισσότεροι των γυναικώ. Αν θέλουμε να μιλήσουμε δε για τους Ταϊλανδούς το να έχουν μια και δυο "mia noi" δεν αποτελεί χορηγία αλλά ένα τρόπο "ανέλιξης" στο κοινωνικό status. Τείνω και εγώ να πιστέψω πως οι Γερμανοί είναι οι νούμερο ένα χορηγοί αυτοί τη στιγμή κρίνοντας από τις αγορές σπιτιών στις "αγαπημένες" τους, λίγο πιο πίσω οι Σκανδιναυοί... και αρκετά μακρυά οι Άγγλοι κλπ.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Και τα mangotin, και dragon fruit φιλε.Μακράν τα νοστιμότερα τα rambutan....
Υποτιθεται θα εκανα διαιτα, 2 κιλα πηρα με τα ρημαδια.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Mάγkες, μην ετοιμάζεστε για γάμους και δαχτυλίδια... Μάλλον σήμερα το σουτάρω το μωρό μετά τα ότι μόνο για σεξ με έχεις και άν με θέλεις πρέπει να είσαι υπομονετικός και χωρίς σεξ
Και πάνω στην πίκρα μου κανόνισα για short με δύο πηδήματα και χυσίματα για 2 ωρίτσες με μία άλλη γκομενίτσα με χιλιαρικάκι...
Πόσο αισχρός είμαι
Και πάνω στην πίκρα μου κανόνισα για short με δύο πηδήματα και χυσίματα για 2 ωρίτσες με μία άλλη γκομενίτσα με χιλιαρικάκι...
Πόσο αισχρός είμαι
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mάγγες, μην ετοιμάζεστε για γάμους και δαχτυλίδια... Μάλλον σήμερα το σουτάρω το μωρό μετά τα ότι μόνο για σεξ με έχεις και άν με θέλεις πρέπει να είσαι υπομονετικός και χωρίς σεξ
Και πάνω στην πίκρα μου κανόνισα για short με δύο πηδήματα και χυσίματα σε 2 ωρίτσες με μία άλλη γκομενίτσα με χιλιαρικάκι...
Πόσο αισχρός είμαι
Εεεεεε μα για αυτό σε ρώτησα πως σου σερβιρει τα φρουτα !!
Δειξε της τη φωτογραφία της δικιας μου να παρει ιδεες μπας και σωθεί η σχέση.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Να πω και γω μετά από καιρό τη μαλακία μου... Νομίζω η 5ετής πλέον παραμονή μου στη χώρα, (εκτός των περιοχών ενδιαφέροντος του forum), αλλά και η μελέτη των καταστάσεων με έχουν πείσει πως οι Ασιάτες της από δώ πλευράς δεν έχουν λόγο να είναι χορηγοί αφού είναι πολύ περισσότεροι των γυναικώ. Αν θέλουμε να μιλήσουμε δε για τους Ταϊλανδούς το να έχουν μια και δυο "mia noi" δεν αποτελεί χορηγία αλλά ένα τρόπο "ανέλιξης" στο κοινωνικό status. Τείνω και εγώ να πιστέψω πως οι Γερμανοί είναι οι νούμερο ένα χορηγοί αυτοί τη στιγμή κρίνοντας από τις αγορές σπιτιών στις "αγαπημένες" τους, λίγο πιο πίσω οι Σκανδιναυοί... και αρκετά μακρυά οι Άγγλοι κλπ.
Σωστός