Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Mάγkες, μην ετοιμάζεστε για γάμους και δαχτυλίδια... Μάλλον σήμερα  το σουτάρω το μωρό μετά τα ότι μόνο για σεξ με έχεις και άν με θέλεις πρέπει να είσαι υπομονετικός και χωρίς σεξ  :idiot: :idiot:

Και πάνω στην πίκρα μου κανόνισα για short με δύο πηδήματα και χυσίματα για 2 ωρίτσες με μία άλλη γκομενίτσα με χιλιαρικάκι...

Πόσο αισχρός είμαι :think: :think: :think:

Κρίμα και ότι γύρισα από τον ράφτη

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Φάγαμε αρκετή βροχή και σήμερα.
Η βραδινή βόλτα έγινε μετ εμποδίων.
Τόσα πολλά εμπόδια  που με πόνο καρδιάς "αναγκάστηκα" να ζητήσω από το  προχθεσινό ντουετάκι  να με επισκεφτεί και πάλι.
Τώρα γίνεται προσπάθεια   να στεγνώσουν τα κορίτσια, τα οποία φρόντισαν  και το βραδινό φαγητό.
Μόνο που δεν θα έχουμε την χαρά του δείπνου στην βεράντα  θα αρκεστούμε στο τραπέζι της  κουζίνας.

Πίκρα.....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φάγαμε αρκετή βροχή και σήμερα.
Η βραδινή βόλτα έγινε μετ εμποδίων.
Τόσα πολλά εμπόδια  που με πόνο καρδιάς "αναγκάστηκα" να ζητήσω από το  προχθεσινό ντουετάκι  να με επισκεφτεί και πάλι.
Τώρα γίνεται προσπάθεια   να στεγνώσουν τα κορίτσια, τα οποία φρόντισαν  και το βραδινό φαγητό.
Μόνο που δεν θα έχουμε την χαρά του δείπνου στην βεράντα  θα αρκεστούμε στο τραπέζι της  κουζίνας.

Πίκρα.....

Φιλε newfan πιστεύω οτι το μεγαλυτερο μερος του site κατανοεί πληρως και συμεριζεται τη δραματική κατάσταση στην οποία περιηλθες. :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εχω ομως το απολυτο φαρμακο για τη πικρα.

Αν και off topic οι πρωτες φορτωτικές στην Μαδαγασκαρη. Το resizing και η επεξεργασια εγινε απο το τηλεφωνο, χθες που ειχα "ρεπο" για ανασυνταξη δυναμεων, οποτε η ποιοτητα των φωτογραφιων μαλλον αμφιβολη. Sorry !!

Απιστευτα γλυκα πλασματακια γιατρευουν τη καθε πικρα.  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2015-09-16 09.59.52.jpg
    2015-09-16 09.59.52.jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 2015-09-16 10.01.13.jpg
    2015-09-16 10.01.13.jpg
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 11
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αντε αλλες δυο να ολοκληρωθεί η τζούρα.
Με την καταληξη της μαχης !! :2funny:

Συνημμένα

• 2015-09-16 10.04.23.jpg
    2015-09-16 10.04.23.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 12
  • 2015-09-15 19.09.33.jpg
    2015-09-15 19.09.33.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Like
Αντιδράσεις: 968

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Εχω ομως το απολυτο φαρμακο για τη πικρα.

Αν και off topic οι πρωτες φορτωτικές στην Μαδαγασκαρη. Το resizing και η επεξεργασια εγινε απο το τηλεφωνο, χθες που ειχα "ρεπο" για ανασυνταξη δυναμεων, οποτε η ποιοτητα των φωτογραφιων μαλλον αμφιβολη. Sorry !!

Απιστευτα γλυκα πλασματακια γιατρευουν τη καθε πικρα.  :2funny: :2funny:

Να  προσέχεις  είναι μια  ιδιαίτερη ράτσα  αυτές οι γυναίκες εκεί και  γενικά ο  πληθυσμός.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Η χτεσινή μου βόλτα η μάλλον η προσπάθεια, παρόλο που το αυτοκίνητο είναι ένα πάρα πολύ  ψηλό SUV XC60, το νερό ήταν τόσο πολύ που σε κάποια σημεία  νόμιζες  ότι πραγματικά θα μπει μέσα.
Οπότε  η επιστροφή στο σπίτι  έγινε μονόδρομος.
Τώρα πως  στο καλό κατάφεραν, βρεγμένες  βεβαία μέχρι την τελευταία ικμάδα του γενετησίου κόλπου  τους, να έρθουν μέσα σε μισή ώρα από την Walking Street  στο  Wongamat με το παπάκι φέρνοντας και φαγητό.
Είναι μια ερώτηση που  μόνο ο βούδας  καλείται  να την απαντήσει.
Σήμερα η  βροχή έχει έρθει  σχετικά νωρίς  ας  ελπίσουμε  ότι  θα σταματήσει αργότερα μπας  και  μπορέσουμε  να βγούμε λίγο έξω  και να μην  αναγκαστούμε να παραγγείλουμε  “Sex delivery”

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.045
Πόντοι
19.795
Φιλε newfan πιστεύω οτι το μεγαλυτερο μερος του site κατανοεί πληρως και συμεριζεται τη δραματική κατάσταση στην οποία περιηλθες. :2funny: :2funny:
Περναει ενα δραμα ο ανθρωπος. Αλλα και εσυ απο οτι βλεπω εκει στη "μαυρη" ξενητια υποφερεις κακομοιρη....

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Να  είσαι καλά και πάντα  να συμπαραστέκεσαι σε μας  του ξενιτεμένους.
Πέρα από τη πλάκα έξω  η μπόρα έχει δημιουργήσει  τρομερά προβλήματα  σε  μεγάλο μέρος  έχει  κοπεί το ηλεκτρικό, ευτυχώς εδώ έχουμε  γεννήτρια.
Άλλα σε ένα κομμάτι που σαν ένας μικρό χείμαρρος πάντα καταλήγει το νερό της  βροχής, ο όγκος του νερού που  πέφτει στην θάλασσα είναι πάρα πολύ μεγάλος αυτήν την στιγμή.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Με φίλο που μίλησα τώρα, στο  Tukcom το νερό  είναι  γύρω στους 50 πόντους  και η βροχή συνεχίζεται.
Για νηστεία μας  βλέπω σήμερα.
Όχι φαγητό  κάτι υπάρχει έστω και κονσέρβα, από το  άλλο εννοώ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.045
Πόντοι
19.795
Νηστεια; Στο καλλιτερο εστιατοριο. Μου φαινεται δυσκολο οσο και να προσπαθησεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
γιατι δε ρουφατε κανα μυδι!!!  :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
ταριφα που λεει και ο μπουμ ?
Off topic παντα γιατι εδω μιλαμε για ταιλανδη. Αλλα αφου υπαρχει περιεργεια απαντώ.
Λοιπον επι των ταριφων.

Οι ταριφες ξεκινουν απο 40.000 - 80.000  αριαρι, 3580 αριαρι = 1 ευρω. Οπερ μεθερμηνευομενον 11 με 22 ευρώ.

Μια μεση τιμη στα 50000 - 60.000 αριαρι τις αφηνει σχεδον ολες ευχαριστημενες. Σε πολλες περιπτωσεις ακομη και αν της ρωτησεις για το cadeaux ( δωρο ) σου απαντουν οτι εσυ θελεις μου δινεις ( comme tu veux ).Οποτε το επομενο πρωι ξεκινα η "δημοπρασια". Τους δινεις 40000, απαντηση μουτρα, προσθετεις 10000 σπαντηση μουτρα, προσθετεις αλλα 10000 απαντηση χαμογελο ως τα αυτια αρα κλείσαμε.

Υπαρχουν και καποιες που δεν ζητανε καν λεφτα και παρεξηγουνται αν τους το πεις. Ζητανε απλα να μενουν μαζι σου και να καλυπτεις το φαγητο το ποτο και τη διαμονη τους. Μου ετυχαν δυο τετοιες περιπτωσεις. Η μια δεν βλεποταν και δεν προχωρησα. Η αλλη ηταν μια αρκετα ομορφη φοιτητριουλα την πηρα τη τριτη μερα.

Το παιχνιδι παιζεται παντου. Οχι μονο σε συγκεκριμενα μερη (disco και bars ). Σε βλεπουν σου χαμογελανε, αν ανταποδωσεις σου ηρθανε.

H εννοια του long και short time δεν υπαρχει. Τη φορτωσες θα μεινει μεχρι το επομενο πρωι η μεσημερι.

Αυτά περι ταριφων.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Περναει ενα δραμα ο ανθρωπος. Αλλα και εσυ απο οτι βλεπω εκει στη "μαυρη" ξενητια υποφερεις κακομοιρη....

Η δικια μου γιαλαντζί ξενιτια ειναι ανοιχτη καφε ( οπως φαινεται στις φωτογραφιες ) οχι μαυρη. :2funny:

Και στις σοκολατες ειχα απο μικρος αδυναμια. :2funny:

Γενικά καλα περναω, περα απο το γεγονος οτι εδώ η κατασταση ειναι φτωχια καταραμενη, και αν εισαι περιεργος σαν και μενα που ολη μερα γυριζω για να δω, το μερος γινεται επικινδυνο.

Κατα παγια "στρατηγικη" μου μετατρεπω τις βραδινες φορτωτικες σε πρωινές ξεναγους. Εδω που τα πραγματα ειναι επικυνδινα εχει ισως παραπανω αξια η παραπανω μεθοδος.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ποτε δε καταλαβα τοσο δρομο κ εξοδα για να κοιμηθειται με γκομενες κ να νοιωσετε πλαστους ερωτες

απορω πραγματικα,δε σας κραζω γιατι κ εγω σε 20 χρονια που δε θα περναει η μπογια μου

μπορει να σας αντιγραψω

αλλα τετοια μακρινα μερη για να κανεις αποσβεση εισητηριου θελει να κατσεις μηνα πιστευω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.045
Πόντοι
19.795
Για διαβασε καλυτερα το παραπανω ποστ του Μαιντριντερ και ισως καταλαβεις. Μονο το γαμησι βλεπεις εσυ;

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ασχετως που δε γραφω παρακολουθω το θρεντ πολυ καιρο

νομιζω δε καταλαβες τον συνειρμο μου

δυστηχως το ιντερνετ δεν βοηθαει να διακρινεις το υφος του αλλου
οταν διατυπωνει μια προταση

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
ποτε δε καταλαβα τοσο δρομο κ εξοδα για να κοιμηθειται με γκομενες κ να νοιωσετε πλαστους ερωτες

απορω πραγματικα,δε σας κραζω γιατι κ εγω σε 20 χρονια που δε θα περναει η μπογια μου

μπορει να σας αντιγραψω

αλλα τετοια μακρινα μερη για να κανεις αποσβεση εισητηριου θελει να κατσεις μηνα πιστευω

Απανταω στην ερώτηση σου αν και το εχω ξαναγραψει.

Οποιος παει στην αλλη ακρη του κοσμου, μονο για να γαμησει πουτανες ειναι και ανεραστος και ηλιθιος, γενικα μαλακας.

Αυτο διοτι χρηματοοικονομικα η εξισωση δεν βγαινει αν λαβεις υπ οψιν τα μεγαλα εξοδα του ταξιδιου και της διαβιωσης με ευρωπαικα στανταρτς σε τριτοκοσμικες χωρες. Αν θελεις λοιπον να γαμησεις κατσε στη χωρα σου και σν τη ψαξεις λιγο ολες τις εθνοτητες σε πουτανες θα τις βρεις και θα σου στοιχισει και φθηνοτερα.

Οποιος ομως γουσταρει να ταξιδευει σε μερη μακρινα και εξωτικα, επειδη θελει να δει το κοσμο, επειδη του αρεσουν οι ποιοτικες διακοπες και παραληλα γουσταρει σαν αντρας να δοκιμασει και τις γυναικες του καθε τοπου, ειναι αλλοιως. Δεν ανηκει στη κατηγορια του ανεραστου μσλακα που γραφω και γραφεις παραπσνω.

Κοντολογις απο ολα εχει ο μπαξες. Υπαρχουν και οι σμοιγως σεξοτουριστες που ερχονται εδω κατω επι τουτου.

Υπαρχουν ομως και οι αλλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom