Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Ρε χαλαρά. Δεν είναι αυτο΄σοβαροί λόγοι για να αγχώνεστε.  :tits2: Keep cool and ceep walking. Εγώ έχω σοβαρά θέματα. Η δικά μου όπως είπα άρχισε την γκρίνια ότι μόνο για σεξ με θέλεις κλπ. Εγώ όχι ρε μωράκι μου κλπ και έπνιξα τον πόνο μου με την γκόμενα που πόσταρα τελευταια. Γαμώ τα γαμήσια. Έκατσε τρεις ώρες, τελείωσα δύο φορές, την τρίτη δεν τα κατάφερα λόγω ποτού κλπ αλλά μου έκανε το κρεββάτι πουτάνα αφού έχυνε waterfall. ήταν squirter εν ολίγης. Πίκρα. Αραχτός λοιπόν την επόμενη ημέρα και ενώ μιλούσα με την δικιά μου στο line έλεγα μήπως κάνω repeat με την άλλη. Τελικά αποφάσισα να κάνω ρεπό. Μιλώντας λοιπόν με την άλλη λίγο μετά το τέλος της βάρδιας της στο μαγαζί την ρώτησα αν έφτασε σπίτι. Μου λέει ναι. Είμαι στην πόρτα. Α οκ της κάνω μιλάμε αργότερα. Μου λέει your και ξαφνικά ακούω να μου χτυπάνε την πόρτα. Μου έκανε έφοδο!!!!! Μου έλεγε ότι πάει σπίτι της μετά την δουλειά και δεν θα βρεθούμε και αυτή μου την έπεσε. Βέβαια ήρθε κρατώντας φαγητό και με τάισε... Αυτά είναι προβλήματα κύριοι...  

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.047
Πόντοι
19.795
Μονο πες μου τα νουμερα απο τα δακτυλα και θα πω εγω στο φιλο στη Μπανγκοκ για τις βερες και τα μονοπετρα. Και το μονοπετρο να ειναι τουλαχιστον μισοκαρατισιο,να φανεις οτι εισαι λαρτζ ρε παιδι μου.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Το ταξιδακι στην ταιλανδη ειναι πολυ ομορφο ,περα απο το σεξ εχεις πολλα πραγματα να δεις και να γευτεις .Αλλα  και το σεξ γιατι οχι ,πλαστοι ερωτες και πεινασμενες πορνες ,μηπως αλλου η και εδω ειναι αληθινοι οι ερωτες????

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Ενταξει ρε Στεφαν, νομιζω οτι το παληκαρι το εσωσε,εξαλου ειπε οτι απο το ιντερνετ δεν μπορεις να αποδωσεις το υφος που κανεις μια ερωτηση ας μη του τη πεφτουμε αλλο δεν χρειαζεται να παρεξηγουμε ο ενας τον αλλο τη στιγμη που δεν γνωριζομαστε προσωπικα. Και εσυ ρε φιλε μιο μιο δεν επρεπε να τη πεσεις στον στον Τεκιλα μια κουβεντα ειπε.
οκ δε τρεχει κατι ετσι κιαλλιως

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Το ταξιδακι στην ταιλανδη ειναι πολυ ομορφο ,περα απο το σεξ εχεις πολλα πραγματα να δεις και να γευτεις .Αλλα  και το σεξ γιατι οχι ,πλαστοι ερωτες και πεινασμενες πορνες ,μηπως αλλου η και εδω ειναι αληθινοι οι ερωτες????
σωστη πολυ σωστη η κουβεντα σου με δυο λογια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
επηδη με παρεξηγισατε κ δεν επιθυμω σε αυτο το νημα ουτε να κανω αντιλογιες χωρις ουσια

εχω ταξιδεψει για τα 33 χρονια μου αρκετα σε 8 χωρες εχω ταξιδεψει 5 ευρωπη,1 ανατολικο μπλοκ,2 αφρικη

λογω οικονομικης κρισης κ αβεβαιοτητας ,κ καποιων κακων συγκιριων που μου εχουν τυχει τουλαχιστον απο την δικια μου πλευρα λογω του οτι εχω χασει το 50% του εισοδηματος μου
απο το 2009 εως τωρα,εκτιμω κ σεβομαι πολυ περισοτερο απο παλιοτερα το χρημα κ την αξια του

ενας στοχος του μελλοντος αν κ εφοσον βρω καλη παρεα(μονος μου δεν παω) ειναι η  ταυλανδη
κ οχι μονο για να κοιμηθω κ να αγορασω πλαστους ερωτες απο πορνες που πεινανε κ ψαχνουν χορηγους

εχω ακουσει πολλα για την ταυλανδη
τα 700 ευρω που κοστιζει το εισητηριο (πανω κατω)
δεν ειναι κ λιγα τουλαχιστον για το 90% των ελληνων την σημερινη εποχη
για αυτο μην χλεβαζεται τους υπολειπους που δεν τους περισευουν,γιατι η ζωη ειναι μια ροδα κ γυριζει
θα μου πεις ρε τυπε εφοσον δεν σου περυσευουν τι μελετας την ταιλανδη,πιστευω οτι ολοι μας εχουμε δικαιωμα να κανουμε πλανα κ σχεδια για το μελλον
με συγχωρεις αλλα κανεις δεν σε χλευασε , μαλλον ισως αθελα σου χλευασες καποιους τους οποιους θεωρησες οτι πανε στην αλλη ακρη του κοσμου μονο για να γαμησουν πουτανες και να φανε παππα μονο και μονο γιατι τους περισεψαν 5 φραγκα , και εθεσες με καυστικο τροπο βαζοντας σε ενα καζανι ολους οτι ειναι ΄΄ανικανοι'' για κατι αλλο εκτος απο αυτο σε συγκριση με μια κατηγορια σαν τη δικια σου που δεν το εχεις αναγκη
εγω θα πω μπραβο για την αυτοπεποιθηση σου αλλα το να μειωνεις τους αλλους προκαλει ερεθησματα και πολλες φορες αποτομο υφος ακομα και σε ψυχραιμα ατομα
χωρις καμμια προσωπικη εμπαθεια

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τελικα πιστευω οτι η κριση μας εχει πειραξει λιγο στα νευρα.Δεν νομιζω οτι ο Μαιντ ριντερ ενοουσε αυτο ακριβως,οτι οποιος παει μονο για να γαμησει στη Ταυλανδη ειναι μαλακας κλπ.  κλπ. Εννοει αυτο που ειχα πει και εγω παλαιοτερα, οτι οποιος κανει 10000 χιλιομετρα και δεν απολαμβανει οσα μπορει περισσοτερα απο το πλουσιο πακετο που λεγεται Ταυλανδη αδικει τον εαυτο του.
Αλλο "αδικει τον εαυτο του" γιατι υπαρχουν και πολλα αλλα πραγματα να κανει,και αλλο ειναι ανεραστος,ηλιθιος και μαλακας.
Και οντως ειναι χαζομαρα να πηγαινεις σε μια χωρα στην αλλη ακρη του κοσμου και να μη συνδιαζεις και λιγη φυσιολατρεια.
Σε καθε περιπτωση παντως,εγω προσωπικα ακομα και αυτον που παει και κλεινεται σε ενα ξενοδοχειο της Πατταγια και γαμαει σα το κουνελι απο το πρωι μεχρι το βραδυ και η μονη διαδρομη που ξερει ειναι ξενοδοχειο-beach road-walking street...ακομα κι αυτον δε θα εφτανα ποτε στο σημειο να τον "στολισω" με τοσο απαξιωτικα και υβριστικα επιθετα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.682
Πόντοι
26.141
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

επeιδη στο κμποτζη δεν μπαινουν πολλα τομ ρωτω τους ταυλανδους για ενακατ
επειδή νοεμβριο κατεβαινω ταυλνδη μπνκογκ και πατταγια και σκέφτομαι για αγκορα βατ καμποτζη ΠΩΑ μπορς να πας εκει? πιο καλα με λεωφωρειο ή με αεροπλανο? και επισης στην πολη σιεμ που είναι το αγκορα βατ εχει τπτ από κορίτσια? και θελει βιζα για εκει?διοργανωνουν λεωφορεια ταξίδια μιας ημερασ? από οσο εχω ακουσει ότι στα σύνορα δεν περναει λεωφορειο αλλα πρεπει να περπατησω

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1

τυπε μου παπουτσι απο τον τοπο σου κ ας ειναι μπαλομενο οπως λεγανε τα παπουδια μας(για ερωτες ,γαμους βαφτησια)

δεν θα διαφονισω μαζι σου αλλα ουτε θα συμφονισω μαζι σου
ναι μεν οτι ολες οι γυναικες στον πλανητη γη κοιτανε την καλοπεραση τους
αλλα με τις ελλεινηδες μας ενωνουν πολλα,μην τα ισοπεδωνουμε ολλα ωραια τα γαμσια κ οι πληρωμενοι ερωτες με αλλοδαπες δε λεω
αλλα αλλη η χημεια κ οι ερωτες με μια ελλεινηδα

οπως εχει πει κ ο μεγαλος καρβελας
εναν χρονο το περισοτερο.....
:rockon: :knockinb:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

επeιδη στο κμποτζη δεν μπαινουν πολλα τομ ρωτω τους ταυλανδους για ενακατ
επειδή νοεμβριο κατεβαινω ταυλνδη μπνκογκ και πατταγια και σκέφτομαι για αγκορα βατ καμποτζη ΠΩΑ μπορς να πας εκει? πιο καλα με λεωφωρειο ή με αεροπλανο? και επισης στην πολη σιεμ που είναι το αγκορα βατ εχει τπτ από κορίτσια? και θελει βιζα για εκει?διοργανωνουν λεωφορεια ταξίδια μιας ημερασ? από οσο εχω ακουσει ότι στα σύνορα δεν περναει λεωφορειο αλλα πρεπει να περπατησω
Λεωφορειο ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.
Αξιζει ομως απο την αποψη πως περνεις και μια μυρωδια της Ταυλανδικης ενδοχωρας.
Στα συνορα υπαρχει ταλαιπωρια γιατι σε αφηνει το λεωφορειο σε ενα σημειο και πρεπει να περασεις ποδαρατος με βαλιτσες και μπαγκαζια.
Επισης παιζει και πολυ scam γιατι στη πεφτουν επιτηδιοι,δηθεν για να σου βγαλουν πιο γρηγορα τη βιζα εισοδου χωρις να περιμενεις ουρα.
Το κοστος μη νομιζεις πως ειναι πολυ μικροτερο απο το να πας με αεροπλανο..γιατι εκτος απο το λεωφορειο στα συνορα καθως και τη ταλαιπωρια,εχεις να παρεις και ταξι μετα για Σιεμ Ριπ.Και οι δρομοι της καμποτζης ειναι κατσικοδρομοι και οι αποστασεις σου φαινονται ατελειωτες γιατι πανε σα κοτες.
Βεβαια υπαρχει και μια εταιρια λεωφορειων που σε παει απο Μπανγκοκ κατευθειαν στο Σιεμ Ριπ,με λιγοτερη σαφως ταλαιπωρια αλλα και διπλο σχεδον εισιτηριο.
Σημειωτεον οτι αυτες τις μερες που μιλαμε,υπαρχει πολλη ταλαιπωρια στα συνορα με Καμποτζη γιατι θελουν να σταματησουν τους visa-runners.
Εγω για να γλυτωσω τη ταλαιπωρια πηγα με αεροπλανο.
Στο immigration ειτε στα συνορα,ειτε στο αεροδρομιο,πληρωνεις βιζα για να μπεις στη χωρα.Και θελει 2 η 3 αν θυμαμαι καλα,φωτογραφιες διαβατηριου να εχεις μαζι σου.
Στο Σιεμ Ριπ,παιζουν καποια μασατζιδικα που προσφερουν και εξτρα.Εχει και φρηλανσερς αλλα θελει λιγο κοπο.Δεν ειναι φορα παρτιδα οπως πχ στη Πατταγια.
Η σεξ σκηνη του Σιεμ Ριπ δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο λοιπον..Γενικα η πολη ειναι για κανονικους τουριστες και οχι σεξοτουριστες.Προσοχη επισης γιατι κυκλοφορουν και πολλα αγοροκοριτσα.
Νομισμα της χωρας ειναι ουσιαστικα το δολλαριο.Παντου οι τιμοκαταλογοι ειναι σε δολλαρια.
Αυτα για την ωρα.Αν εχεις αλλες αποριες πμ για να μη κουραζουμε και το φορουμ με ασχετες με το τοπικ πληροφοριες
Υ.Γ. Αν θες να πας στους ναους,εχω να σου προτεινω ενα καταπληκτικο τουκτουκατζη..Γαμω τα παιδια,με τρελλες γνωσεις,πιτσιρικα,φιλικο,χαβαλεδιαρη και θα σου δωσει και γενικα πληρ οφοριες.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μονο πες μου τα νουμερα απο τα δακτυλα και θα πω εγω στο φιλο στη Μπανγκοκ για τις βερες και τα μονοπετρα. Και το μονοπετρο να ειναι τουλαχιστον μισοκαρατισιο,να φανεις οτι εισαι λαρτζ ρε παιδι μου.

Να πάω στη  έκθεση  μήπως βρώ  κανένα καινούργιο σχέδιο;

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

Εδώ είναι το ανεκδοτάκι  ποια  πείνα;
Εάν μιλάς περι διατροφής  είσαι λάθος.
Εάν  μιλάς  για την καταναλωτική πείνα ( νέο ΙPHONE, NEW CAr  or MOTOCYRCLE) ναί εκεί θα συμφωνήσω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πρεπει καποιοι εδω μεσα να ξεπερασουν καποια στερεοτυπα προηγουμενων 10ετιων..
Οπως π.χ.
α)Πως στη Ταυλανδη πας και βρωμαει ο τοπος απο 10χρονα,12χρονα (και μικροτερα) για να γαμησεις.
β)Πως ειναι τριτοκοσμικη παμφτωχη χωρα και ο κοσμος πειναει και πεθαινει στους δρομους.
Ε,ο Ταυλανδος-η που ζει και εργαζεται στη Μπανγκοκ ειδικα αλλα και γενικα στις πολεις,οχι μονο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε σχεση με τον Ελληνα του 2015,αλλα τη βγαζει και ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ με τα λεφτα που παιρνει ως βασικο μισθο.
Ειναι σαφεστατα πολυ πιο "πλουσιος" απο τον Ελληνα.
Με τα 8-10 χιλιαδες μπατ που παιρνει μινιμουμ,εχει πολυ ανωτερο βιωτικο επιπεδο απο τον Ελληνα των 500-600 ευρω.
Για τις επαγγελματιες πουτανες ας μη μιλησουμε..Πολλες απο αυτες βγαζουν το μηνα απο τους σπονσορες και τα γαμησιατικα,οσα βγαζω εγω το χρονο..

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Εάν  μιλάς  για την καταναλωτική πείνα ( νέο ΙPHONE, NEW CAr  or MOTOCYRCLE) ναί εκεί θα συμφωνήσω.

+ 1 επισης!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Οπως π.χ.
α)Πως στη Ταυλανδη πας και βρωμαει ο τοπος απο 10χρονα,12χρονα (και μικροτερα) για να γαμησεις.
β)Πως ειναι τριτοκοσμικη παμφτωχη χωρα και ο κοσμος πειναει και πεθαινει στους δρομους.
Ε,ο Ταυλανδος-η που ζει και εργαζεται στη Μπανγκοκ ειδικα αλλα και γενικα στις πολεις,οχι μονο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε σχεση με τον Ελληνα του 2015,αλλα τη βγαζει και ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ με τα λεφτα που παιρνει ως βασικο μισθο.
Με τα 8-10 χιλιαδες μπατ που παιρνει μινιμουμ,εχει πολυ ανωτερο βιωτικο επιπεδο απο τον Ελληνα των 500-600 ευρω.

Τα   8-10  χιλιάδες τα παίρνουν  τώρα  πιά εδώ πολύ λίγοι  και  περισσότερο οι ανειδίκευτοι εργάτες  Πίπι.    
 Συμφωνώ ότι έστω και με αυτά τα λεφτά, το  βιοτικό επίπεδο  αυτού που μένει εδώ  είναι πολύ υψηλότερο  από αυτόν  που  παίρνει στην Ελλάδα  τον βασικό μισθό.
 Κάποια στιγμή με   ένα Έλληνα  φίλο στις αρχές της  χρονιάς,  είχαμε κάνει  μια μικρή έρευνα,
 Η κόρη του  δουλεύει  σε ένα  ακτινολογικό  κέντρο  στη  Αθήνα  και   παίρνει  900 ευρώ  για  8ωρη  5νθημερη εργασία.
 Από αυτά  έχει , 250 ενοίκιο  και  με τους λογαριασμούς  κοινωνικής ωφελείας φτάνει τα 350 ευρώ δηλαδή περισσότερο από το 1/3  του μισθού της
 Σε αντιδιαστολή  μια κοπέλα που δουλεύει στον ίδιο τομέα εδώ.
 Παίρνει   περίπου 26.000 Μπατ  από αυτά  ξοδεύει περίπου   το 1/6  του μισθού της  για  τα αντίστοιχα.
 Ενώ  εάν αντιπαραβάλουμε τα είδη ένδυσης, διατροφής,  μεταφορών,   εκεί  η διαφορά είναι τεράστια και η πλάστιγγα  κλείνει  πιο πολύ  προς την πλευρά του Ταϊλανδού εργαζόμενου, έχοντας την αγοραστική άξια να  αγοράσει πολύ περισσότερα πράγματα με  τον δικό του αντίστοιχο μισθό.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.047
Πόντοι
19.795
Εγω παντως τα δε ξερω τι γινοταν πσλιοτερσ αλλα οσο παω εγω Ταυλανδη ανηλικο στη Μπανγκοκ δεν εχω δει. Ασε που παω καμμια φορα να τη πεσω σε κανα μικρο (22-25 κατ εξαιρεση δηλ. και μου βγαινει 35αρα+. Οσο για το βοιοτικο επιπεδο αυτων που συναναστρεφομαι λογω δουλειας δεν μπορω να φτασω ουτε σε μια τριχα απο τα αρχιδια τους.(η του μουνιου τους).

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Οπως π.χ.
Για τις επαγγελματιες πουτανες ας μη μιλησουμε..Πολλες απο αυτες βγαζουν το μηνα απο τους σπονσορες και τα γαμησιατικα,οσα βγαζω εγω το χρονο..
ωπα τωρα μιλησες και ελπιζω να ακουστεις απο κοσμο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ!! παρα μονο κατι ντοκυμαντερ και εκπομπουλες τις πλακας εχει δει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
πολυ σωστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom