HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 72
- Πόντοι
- 246
Ρε χαλαρά. Δεν είναι αυτο΄σοβαροί λόγοι για να αγχώνεστε. Keep cool and ceep walking. Εγώ έχω σοβαρά θέματα. Η δικά μου όπως είπα άρχισε την γκρίνια ότι μόνο για σεξ με θέλεις κλπ. Εγώ όχι ρε μωράκι μου κλπ και έπνιξα τον πόνο μου με την γκόμενα που πόσταρα τελευταια. Γαμώ τα γαμήσια. Έκατσε τρεις ώρες, τελείωσα δύο φορές, την τρίτη δεν τα κατάφερα λόγω ποτού κλπ αλλά μου έκανε το κρεββάτι πουτάνα αφού έχυνε waterfall. ήταν squirter εν ολίγης. Πίκρα. Αραχτός λοιπόν την επόμενη ημέρα και ενώ μιλούσα με την δικιά μου στο line έλεγα μήπως κάνω repeat με την άλλη. Τελικά αποφάσισα να κάνω ρεπό. Μιλώντας λοιπόν με την άλλη λίγο μετά το τέλος της βάρδιας της στο μαγαζί την ρώτησα αν έφτασε σπίτι. Μου λέει ναι. Είμαι στην πόρτα. Α οκ της κάνω μιλάμε αργότερα. Μου λέει your και ξαφνικά ακούω να μου χτυπάνε την πόρτα. Μου έκανε έφοδο!!!!! Μου έλεγε ότι πάει σπίτι της μετά την δουλειά και δεν θα βρεθούμε και αυτή μου την έπεσε. Βέβαια ήρθε κρατώντας φαγητό και με τάισε... Αυτά είναι προβλήματα κύριοι...