Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
πολυ σωστος με επιασες κ με καλυψες απολυτως

θα συμφωνησεις ομως οτι για τετοια μερη ωστε να τα κανεις κ να τα δεις ολλα

χρηαζεσαι μηνα?

καποιος μεγαλος φαν της ταιλανδης (φιλος μου)
μου ειχε πει οτι οταν πας ταιλανδη μεχρι να καταλαβεις πως κατουρανε κ πως κινουντε οι ταυλανδοι θα σου παρει μια ευδομαδα
επισης οι παλιοι κ εμπειροι δεν πανε σε ξενοδοχεια αλλα νοικιαζουν σπιτι για μηνα.....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
πολυ σωστος με επιασες κ με καλυψες απολυτως

θα συμφωνησεις ομως οτι για τετοια μερη ωστε να τα κανεις κ να τα δεις ολλα

χρηαζεσαι μηνα?

καποιος μεγαλος φαν της ταιλανδης (φιλος μου)
μου ειχε πει οτι οταν πας ταιλανδη μεχρι να καταλαβεις πως κατουρανε κ πως κινουντε οι ταυλανδοι θα σου παρει μια ευδομαδα
επισης οι παλιοι κ εμπειροι δεν πανε σε ξενοδοχεια αλλα νοικιαζουν σπιτι για μηνα.....

Αυτο στο οποιο αναφερεσαι ειναι πολυπαραμετρικο.

Υπάρχει ο χαζοχαρουμενος τουριστας που ξυπναει ενα πρωι και λεει α τι ωραια αυριο παω στην αλλη ακρη του κοσμου.

Υπαρχει ομως και ο διαβασμενος ταξιδευτης που θα "σκαψει" επι μηνες το δικτυο για να βρει και να επεξεργαστει πληροφοριες για το τοπο που παει. Συνηθως αυτος εχει πλανο και ξερει ποτε και τι θα παει να δεί. Αρα κατα καποιο τροπο μεγιστοποιει την "αποδοση" του οποιου διαθεσιμου χρονου εχει.

Αλλη παραμετρος επισης ειναι ποσο "μαθημενος" εισαι να κανεις γενικα ταξιδια σε αγνωστα μερη. Αλλο πραγμα να το εχεις κανει μια φορα και αλλο δεκα.

Αφου εχεις παρακολουθησει το thread θα εχεις προσεξει οτι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παει δεκα φορες ταιλανδη και εξακολουθουν ακομη να βρισκουν καινουργια πραγματα.

Για να  απαντησω "ποσοτικα" στην ερωτησή σου αν εχεις κανει τη κσταληλη προεργασια για το ταξιδι σου, πιστεύω οτι και σε 3 εβδομαδες μια καλη "γευση" απο τη χωρα θα παρεις.

Λλλα και καθε επομενη φορα που θα πηγαινεις παλι καινουργια πραγματα θα ανακαλυπτεις σε μια χωρα παντελως διαφορετική απο τη δικη μας

Αυτος ειναι και ο  δευτερος κστα τη γνωμη μου  λογος που καποιοι πορωνονται με τη χωρα. Ο πρωτος ειναι οι γυναικες και το εχω αναλυσει πριν στο thread αν θελεις ψαξε το.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Off topic παντα γιατι εδω μιλαμε για ταιλανδη. Αλλα αφου υπαρχει περιεργεια απαντώ.
Λοιπον επι των ταριφων.

Οι ταριφες ξεκινουν απο 40.000 - 80.000  αριαρι, 3580 αριαρι = 1 ευρω. Οπερ μεθερμηνευομενον 11 με 22 ευρώ.

Μια μεση τιμη στα 50000 - 60.000 αριαρι τις αφηνει σχεδον ολες ευχαριστημενες. Σε πολλες περιπτωσεις ακομη και αν της ρωτησεις για το cadeaux ( δωρο ) σου απαντουν οτι εσυ θελεις μου δινεις ( comme tu veux ).Οποτε το επομενο πρωι ξεκινα η "δημοπρασια". Τους δινεις 40000, απαντηση μουτρα, προσθετεις 10000 σπαντηση μουτρα, προσθετεις αλλα 10000 απαντηση χαμογελο ως τα αυτια αρα κλείσαμε.

Υπαρχουν και καποιες που δεν ζητανε καν λεφτα και παρεξηγουνται αν τους το πεις. Ζητανε απλα να μενουν μαζι σου και να καλυπτεις το φαγητο το ποτο και τη διαμονη τους. Μου ετυχαν δυο τετοιες περιπτωσεις. Η μια δεν βλεποταν και δεν προχωρησα. Η αλλη ηταν μια αρκετα ομορφη φοιτητριουλα την πηρα τη τριτη μερα.

Το παιχνιδι παιζεται παντου. Οχι μονο σε συγκεκριμενα μερη (disco και bars ). Σε βλεπουν σου χαμογελανε, αν ανταποδωσεις σου ηρθανε.

H εννοια του long και short time δεν υπαρχει. Τη φορτωσες θα μεινει μεχρι το επομενο πρωι η μεσημερι.

Αυτά περι ταριφων.
ok thanks  ωραιος
ε και αν μιλαμε για ταυλανδη τι εγινε , και να αλαζουμε και λιγο δεν θα παθουμε τιποτα και οποιανου δεν του αρεσει ας παει παρακατω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ποτε δε καταλαβα τοσο δρομο κ εξοδα για να κοιμηθειται με γκομενες κ να νοιωσετε πλαστους ερωτες

απορω πραγματικα,δε σας κραζω γιατι κ εγω σε 20 χρονια που δε θα περναει η μπογια μου

μπορει να σας αντιγραψω

αλλα τετοια μακρινα μερη για να κανεις αποσβεση εισητηριου θελει να κατσεις μηνα πιστευω
ενοητε ρε φιλε οτι θα κατσεις ενα μηνα....και οχι σε ενα μερος , σε 3-4
οποτε για καποιον που μετραει για τα επομενα 20 χρονια ας ξοδευει το/τα εισητηρια σε μεταξουργιο - φυλης - γιαννιτσων βιλκα κλπ

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Το  νερό ήταν περισσότερο από  χτες  δεν ήθελα να γίνω αίτια να συμβεί κάτι κακό.  
 Όποτε   είπα στα κορίτσια   ότι θα προσπαθήσω να  πάω εγώ.  
 Προσπάθησα να αποφύγω την παραλιακή,που σίγουρα θα είχε αρκετό νερό, έτσι αποφάσισα να προχωρήσω και να προσπαθήσω να φτάσω μέσω ποιο  “ορεινών δρόμων".
 Η Τρίτη λεωφόρος είχε αρκετό νερό και πολλά αυτοκίνητα  είχαν μείνει.  
 Κατέβηκα  από το σόι  Lengkee  στην Buakhao ειδικά όμως εκεί  στην διασταύρωση  με το σόι  Dianna το νερό   έφτανε  πάνω  από  μισό μέτρο.
 Έκανα πάνω  από μια  ώρα να  πάω  μέχρι  το νέο πάρκινγκ στο  τέλος της Walking street.

Άφησα το αυτοκίνητο λίγο ποιό πάνω μιας και  εκεί γινόταν  ένας  μικρός χαμός.
 Συνάντησα  την Pai  που με περίμενε εκεί και  πήγαμε στο   μαγαζί που δούλευε η άλλη μικρή η Mei για να την πάρουμε.
 Στον δρόμο  μας πολλά από τα   ισόγεια  κλαμπ  ποιό πολύ   πάλευαν με   το να  βγάλουν τα νερά  παρά  να  προσφέρουν διασκέδαση.
 Δεν ήθελα  να καθίσουμε εκεί οπότε   έδωσα  στην Pai  χρήματα για να πληρώσει το bar fee και περίμενα τα κορίτσια από έξω  χαζεύοντας  τον κόσμο που είχε αρχίσει να κινείται σε μια μικρή ανάπαυλα της  βροχής.
Η αλήθεια  ότι  η επιστροφή στο αυτοκίνητο έγινε  με σπριντ  γιατί  η μπόρα  ερχόταν και πάλι  και μάλιστα ποιο δυνατή.

Πήγαμε  για  φαγητό  στο   εστιατόριο ενός φίλου στο Jomtien και γυρίσαμε σπίτι με το αυτοκίνητο σε χρήση  ποιο πολύ βάρκας και με  μεγάλη προσοχή  αποφεύγοντας τα “απόνερα” των άλλων αυτοκινήτων.
 Οι μικρές  έχουν εξελιχθεί σε ένα πολύ κάλο ντουετάκι  που απολαμβάνουν με   πάθος,   θα έλεγα  όχι  προσποιητό,   τόσο τα παιχνίδια μεταξύ τους αλλά  και την δική μου συμμετοχή.
 Κοιμούνται  τώρα αποκαμωμένες έτσι βρήκα λίγο την ευκαιρία να τσεκάρω τα μαίλ και τα  μηνύματα μου.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ενοητε ρε φιλε οτι θα κατσεις ενα μηνα....και οχι σε ενα μερος , σε 3-4
οποτε για καποιον που μετραει για τα επομενα 20 χρονια ας ξοδευει το/τα εισητηρια σε μεταξουργιο - φυλης - γιαννιτσων βιλκα κλπ

θα βγαζω κ κανενα δικο μου γκομενακι ξεχασες να αναφερεις

αλλα μου βγαζεις τον παραπανω συνειρμο μου αληθινο,η δικια σου καθημερινοτητα ειναι μονο με πορνες φενεται

δεν ειμαστε ολοι το ιδιο φιλαρακι μου.......αν εσυ δεν σκεφτεσαι τα 700 ευρω των αεροπορικων.......κ με ειρωνευεσαι

η κανενας μπαζοθειος θα εισαι που για να ζησεις με γκομενα κ να κοιμηθεις μαζι της θα πρεπει να πας στην αλλη ακρη της γης
η κανενας φραγκατος που θεωρεις οτι ολοι μας εχουμε τα φραγκα μας για να μας τα τρωνε οι πορνες
:orchestra:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.682
Πόντοι
26.141
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

επιδη στο κμποτζη δεν μπαινουν πολλα τομ ρωτω τους ταυλανδους για ενακατ
επειδή νοεμβριο κατεβαινω ταυλνδη μπνκογκ και πατταγια και σκέφτομαι για αγκορα βατ καμποτζη ΠΩΑ μπορς να πας εκει? πιο καλα με λεωφωρειο ή με αεροπλανο? και επισης στην πολη σιεμ που είναι το αγκορα βατ εχει τπτ από κορίτσια? και θελει βιζα για εκει?διοργανωνουν λεωφορεια ταξίδια μιας ημερασ? από οσο εχω ακουσει ότι στα σύνορα δεν περναει λεωφορειο αλλα πρεπει να περπατησω

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36

αλλα μου βγαζεις τον παραπανω συνειρμο μου αληθινο,η δικια σου καθημερινοτητα ειναι μονο με πορνες φενεται

δεν ειμαστε ολοι το ιδιο φιλαρακι μου.......αν εσυ δεν σκεφτεσαι τα 700 ευρω των αεροπορικων.......κ με ειρωνευεσαι

η κανενας μπαζοθειος θα εισαι που για να ζησεις με γκομενα κ να κοιμηθεις μαζι της θα πρεπει να πας στην αλλη ακρη της γης
η κανενας φραγκατος που θεωρεις οτι ολοι μας εχουμε τα φραγκα μας για να μας τα τρωνε οι πορνες

λιγα για το φιλαρακι μου και προσεχε πως μιλας.
Στην ηλικια του να δουμε εσυ πως θα εισαι.
Και ο συγκεκριμενος εχεις ταρχιδια και βαζει και φωτος.
ΟΠοΤΕ τραβα απο κει που ρθες μαγκακο και ασχετουλη.
Δεν εχεις δουλεια εδω μεσα.  :shit:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οποιος παει στην αλλη ακρη του κοσμου, μονο για να γαμησει πουτανες ειναι και ανεραστος και ηλιθιος, γενικα μαλακας.
Επειδη την εχεις ξαναδιατυπωσει τη συγκεκριμενη αποψη,θα σου απαντησω.
Πρωτον,οι γενικευσεις δεν οδηγουν παντα σε ασφαλη συμπερασματα.
Δευτερον και βασικοτερον,εξαρταται ΤΙ ΓΑΜΑΣ.
Γιατι αν πας στην αλλη ακρη του κοσμου για να γαμησεις πουτανες που ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ μπορεις να βρεις κι εδω,τοτε ισως και να συμφωνουσα εν μερει στην αποψη αυτη..κι ας παραβλεπεις αλλους πραγοντες οπως "παιχνιδι" για να τη φορτωσεις,GFE και το service που προσφερουν στο κρεββατι.
Γιατι πραγματικα βλεπω κατι φωτογραφιες απο γκομενες που ανεβαζουν οι περισσοτεροι τοσα χρονια στο τοπικ,που κατα τη ταπεινη μου αποψη κατα 99% ανηκουν στη κατηγορια αυτη..
Δηλαδη ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ κατηγοριας ομορφιας,βρισκεις κι εδω..
Αλλα σε καθε περιπτωση δε θα διατυπωνα τετοιους απαξιωτικους χαρακτηρισμους για οποιον παει και το κανει..Γουστο του και καπελο του να ταλαιπωρειται..ΔΕΝ μου πεφτει ουτε εμενα,ουτε κανενος λογος...Ποσο μαλλον να τον βριζεις κιολας αποκαλωντας τον ανεραστο,ηλιθιο και μαλακα.
Υπαρχει ομως και μια κατηγορια σεξοτουριστων,που πανε εκει για να γαμησουν γκομενες που ΔΕΝ μπορουν να βρουν εδω..Γιατι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ εδω..
Σεβομενος λοιπον την ιδιαιτερη αυτη κατηγορια,καλο ειναι να αποφευγεις υβρεις και απαξιωτικους χαρακτηρισμους.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36

βαλε τη φατσα σου θα βαλω και τη δικια μου εισαι ?
και αν εχεις τη μυγα και μυγιαζεσε ναι εχω τα φραγκα γαμαω οπου γουσταρω οποια γουσταρω ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ
αν με ξερεις μπορεις να με αποκαλεις οπως θες μπαζοθειο , εγω θα μπορουσα να σε αποκαλεσω μπουχεσα πιτσιρικα που τον παιζεις ολη μερα και εχεις χαζεψει αλλα δεν το κανω γιατι δεν ειμαι σαν και σενα........... απο τη στιγμη που δε με ξερεις καλητερα να σκεφτετε πριν μιλησεις και πουλησεις ειρωνεια
εσυ  εξεφρασες , εκανες ενα συνειρμο ε και πηρες μια απλη απαντηση , τους χαρακτηρισμους τι τους θες? νομιζεις οτι ετσι ομορφαινεις πιο πολυ?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Για παμε λιγο.... :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• DSC01630.JPG
    DSC01630.JPG
    298,4 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Like
Αντιδράσεις: 968

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Αφήστε ρε παιδιά τα μίση έλεος! Τσακώνεστε για μαλακίες. Ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει και στον άλλο δεν πέφτει λόγος. Αφήστε να γράψουν κάποιοι άνθρωποι για την Ταϊλάνδη ό,τι ξέρουν και όποιοι δεν τους αρέσει το τόπικ ή το forum να μπούνε στο facebook να κάνουν like σε κανένα φίλο τους.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Αφήστε ρε παιδιά τα μίση έλεος! Τσακώνεστε για μαλακίες. Ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει και στον άλλο δεν πέφτει λόγος. Αφήστε να γράψουν κάποιοι άνθρωποι για την Ταϊλάνδη ό,τι ξέρουν και όποιοι δεν τους αρέσει το τόπικ ή το forum να μπούνε στο facebook να κάνουν like σε κάνένα φίλο τους.
δεν υπαρχουν τσακωμοι φιλαρακο
και ειδικα μισος τουλαχιστον απο τη δικη μου πλευρα με τιποτα!!
απλα ειμαι ανθρωπος που εχω δει και ακουσει και περασει αρκετα για να αφηνω αναπαντητα ερωτηματα η αιχμες ...με τιποτα
κατα αλλα συμφωνω απολυτως μαζι σου

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
λιγα για το φιλαρακι μου και προσεχε πως μιλας.
Στην ηλικια του να δουμε εσυ πως θα εισαι.
Και ο συγκεκριμενος εχεις ταρχιδια και βαζει και φωτος.
ΟΠοΤΕ τραβα απο κει που ρθες μαγκακο και ασχετουλη.
Δεν εχεις δουλεια εδω μεσα.  :shit:

μειλαω οπως θεωρω οτι αξιζει να μειλαω στον καθε ειρωνικο τυπο εδω μεσα

εσενα τι σε βαλανε εδω μεσα?ο μπογιας της γειτονιας εισαι?

καλα μας την επαιξες αλλα δεν μας την σκουπισες τυπακο μου

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
βαλε τη φατσα σου θα βαλω και τη δικια μου εισαι ?
και αν εχεις τη μυγα και μυγιαζεσε ναι εχω τα φραγκα γαμαω οπου γουσταρω οποια γουσταρω ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ
αν με ξερεις μπορεις να με αποκαλεις οπως θες μπαζοθειο , εγω θα μπορουσα να σε αποκαλεσω μπουχεσα πιτσιρικα που τον παιζεις ολη μερα και εχεις χαζεψει αλλα δεν το κανω γιατι δεν ειμαι σαν και σενα........... απο τη στιγμη που δε με ξερεις καλητερα να σκεφτετε πριν μιλησεις και πουλησεις ειρωνεια
εσυ  εξεφρασες , εκανες ενα συνειρμο ε και πηρες μια απλη απαντηση , τους χαρακτηρισμους τι τους θες? νομιζεις οτι ετσι ομορφαινεις πιο πολυ?

ουτε εσυ δε με ξερεις τυπε μου,πιτσιρικος δεν ειμαι,σε 8 χωρες εχω παει,κατι εχω δει κ εγω στην ζωη μου,να τα χερεσαι τα φραγκα σου κ σου ευχομαι να τα τρως στις πουτανες κ οχι στους γιατρους......
ροτισα κατι με καποιον συνειρμο που εσυ παρεξηγισες.......η αδυναμια σου για να μου απαντησεις ομορφα κ οχι στην επιθεση δηλωνει οτι καποια αληθεια καταβαθως σε προβληματιζει.......
οπως κ να εχει καλη σου μερα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ουτε εσυ δε με ξερεις τυπε μου,πιτσιρικος δεν ειμαι,σε 8 χωρες εχω παει,κατι εχω δει κ εγω στην ζωη μου,να τα χερεσαι τα φραγκα σου κ σου ευχομαι να τα τρως στις πουτανες κ οχι στους γιατρους......
ροτισα κατι με καποιον συνειρμο που εσυ παρεξηγισες.......η αδυναμια σου για να μου απαντησεις ομορφα κ οχι στην επιθεση δηλωνει οτι καποια αληθεια καταβαθως σε προβληματιζει.......
οπως κ να εχει καλη σου μερα
ε οκ συνεχιζεις να εχεις επιθετικο υφος , τι περιμενες να με αποκαλεσεις καπως και να σε απαντησω πιο ομορφα απο οτι σου απαντησα?? εγω δεν αρχισα με χαρακτηρισμους , ουτε σου δινω καποιες ευχες ,στον συνειρμο σου σου απαντησα οσο πιο απλα και λαικα γνωριζω να μιλαω χωρις πολλες αναλυσεις.... ο καθενας κανονιζει την πορεια του
καλη σου μερα επισεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.045
Πόντοι
19.795
Επειδη την εχεις ξαναδιατυπωσει τη συγκεκριμενη αποψη,θα σου απαντησω.
Πρωτον,οι γενικευσεις δεν οδηγουν παντα σε ασφαλη συμπερασματα.
Δευτερον και βασικοτερον,εξαρταται ΤΙ ΓΑΜΑΣ.
Γιατι αν πας στην αλλη ακρη του κοσμου για να γαμησεις πουτανες που ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ μπορεις να βρεις κι εδω,τοτε ισως και να συμφωνουσα εν μερει στην αποψη αυτη..κι ας παραβλεπεις αλλους πραγοντες οπως "παιχνιδι" για να τη φορτωσεις,GFE και το service που προσφερουν στο κρεββατι.
Γιατι πραγματικα βλεπω κατι φωτογραφιες απο γκομενες που ανεβαζουν οι περισσοτεροι τοσα χρονια στο τοπικ,που κατα τη ταπεινη μου αποψη κατα 99% ανηκουν στη κατηγορια αυτη..
Δηλαδη ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ κατηγοριας ομορφιας,βρισκεις κι εδω..
Αλλα σε καθε περιπτωση δε θα διατυπωνα τετοιους απαξιωτικους χαρακτηρισμους για οποιον παει και το κανει..Γουστο του και καπελο του να ταλαιπωρειται..ΔΕΝ μου πεφτει ουτε εμενα,ουτε κανενος λογος...Ποσο μαλλον να τον βριζεις κιολας αποκαλωντας τον ανεραστο,ηλιθιο και μαλακα.
Υπαρχει ομως και μια κατηγορια σεξοτουριστων,που πανε εκει για να γαμησουν γκομενες που ΔΕΝ μπορουν να βρουν εδω..Γιατι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ εδω..
Σεβομενος λοιπον την ιδιαιτερη αυτη κατηγορια,καλο ειναι να αποφευγεις υβρεις και απαξιωτικους χαρακτηρισμους.
Τελικα πιστευω οτι η κριση μας εχει πειραξει λιγο στα νευρα.Δεν νομιζω οτι ο Μαιντ ριντερ ενοουσε αυτο ακριβως,οτι οποιος παει μονο για να γαμησει στη Ταυλανδη ειναι μαλακας κλπ.  κλπ. Εννοει αυτο που ειχα πει και εγω παλαιοτερα, οτι οποιος κανει 10000 χιλιομετρα και δεν απολαμβανει οσα μπορει περισσοτερα απο το πλουσιο πακετο που λεγεται Ταυλανδη αδικει τον εαυτο του.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.045
Πόντοι
19.795
ε οκ συνεχιζεις να εχεις επιθετικο υφος , τι περιμενες να με αποκαλεσεις καπως και να σε απαντησω πιο ομορφα απο οτι σου απαντησα?? εγω δεν αρχισα με χαρακτηρισμους , ουτε σου δινω καποιες ευχες ,στον συνειρμο σου σου απαντησα οσο πιο απλα και λαικα γνωριζω να μιλαω χωρις πολλες αναλυσεις.... ο καθενας κανονιζει την πορεια του
καλη σου μερα επισεις
Ενταξει ρε Στεφαν, νομιζω οτι το παληκαρι το εσωσε,εξαλου ειπε οτι απο το ιντερνετ δεν μπορεις να αποδωσεις το υφος που κανεις μια ερωτηση ας μη του τη πεφτουμε αλλο δεν χρειαζεται να παρεξηγουμε ο ενας τον αλλο τη στιγμη που δεν γνωριζομαστε προσωπικα. Και εσυ ρε φιλε μιο μιο δεν επρεπε να τη πεσεις στον στον Τεκιλα μια κουβεντα ειπε.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πολυ μυγιαγγυχτοι εχουμε γινει ολοι εδω μεσα. :jerking: :jerking:

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
επηδη με παρεξηγισατε κ δεν επιθυμω σε αυτο το νημα ουτε να κανω αντιλογιες χωρις ουσια

εχω ταξιδεψει για τα 33 χρονια μου αρκετα σε 8 χωρες εχω ταξιδεψει 5 ευρωπη,1 ανατολικο μπλοκ,2 αφρικη

λογω οικονομικης κρισης κ αβεβαιοτητας ,κ καποιων κακων συγκιριων που μου εχουν τυχει τουλαχιστον απο την δικια μου πλευρα λογω του οτι εχω χασει το 50% του εισοδηματος μου
απο το 2009 εως τωρα,εκτιμω κ σεβομαι πολυ περισοτερο απο παλιοτερα το χρημα κ την αξια του

ενας στοχος του μελλοντος αν κ εφοσον βρω καλη παρεα(μονος μου δεν παω) ειναι η  ταυλανδη
κ οχι μονο για να κοιμηθω κ να αγορασω πλαστους ερωτες απο πορνες που πεινανε κ ψαχνουν χορηγους

εχω ακουσει πολλα για την ταυλανδη
τα 700 ευρω που κοστιζει το εισητηριο (πανω κατω)
δεν ειναι κ λιγα τουλαχιστον για το 90% των ελληνων την σημερινη εποχη
για αυτο μην χλεβαζεται τους υπολειπους που δεν τους περισευουν,γιατι η ζωη ειναι μια ροδα κ γυριζει
θα μου πεις ρε τυπε εφοσον δεν σου περυσευουν τι μελετας την ταιλανδη,πιστευω οτι ολοι μας εχουμε δικαιωμα να κανουμε πλανα κ σχεδια για το μελλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom