Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Εγω παντως τα δε ξερω τι γινοταν πσλιοτερσ αλλα οσο παω εγω Ταυλανδη ανηλικο στη Μπανγκοκ δεν εχω δει. Ασε που παω καμμια φορα να τη πεσω σε κανα μικρο (22-25 κατ εξαιρεση δηλ. και μου βγαινει 35αρα+. Οσο για το βοιοτικο επιπεδο αυτων που συναναστρεφομαι λογω δουλειας δεν μπορω να φτασω ουτε σε μια τριχα απο τα αρχιδια τους.(η του μουνιου τους).
ουτε εγω ανηλικο εχω δει για δειγμα να κανει το οτιδηποτε σε αντιθεση δυστυχως με καποιες αλλες χωρες της περιοχης που εχω δει
δεν ξερω παρασκηνιακα...αλλα αν το παρουμε ετσι και σε καθε κωλοχωρι της ελλαδας εχουμε πολλα περιστατικα

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
οταν λεμε βιοτικο επιπεδο δε μειλαμε μονο για κινητα,αυτοκινητα κ διαφορα τετοια χαιλικια
μειλαμε για δρομους,νοσοκομεια δημοσια κ μη,σχολεια,ηλεκτροδοτηση,υδρευση ,μορφωτικο επιπεδο κ αλλα τετοια

μου φενεται οτι πατε μονο για πηδημα στην ταιλανδη.......δεν την εχετε γυρισει....πλιν της μπαγκογκ κ της παταγιας

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ρε μεγάλε  ήμαρτον.
Μένω 17 χρόνια αισίως εδώ εσύ με ποιες γνώσεις  μας την λες;
Που έχεις πάει δηλαδή.
Γιατί να σε πληροφορήσω ότι την έχω  οργώσει μέχρι το τελευταίο χωριό.
Για πες μας που έχεις  πάει και γράψε και καμιά άποψη για τον τόπο η τους τόπους που έχεις επισκεφτεί.
Γιατί χορτάσαμε από κάτι κομήτες σαν εσένα.
Για ποια νοσοκομεία ;
Ποιούς δρόμους μιλάς, που πήγες που τα είδες;
Έχει καλύτερα η Ελληνική επαρχία;
Για ποιο μορφωτικό επίπεδο;
Δες  τα ποσοστά αποφοίτων  τριτοβάθμιας εκπαίδευση και σύγκρινε.
Άστο φίλε μην το παιδεύεις δεν το κατέχεις.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
η ελλαδα τι εχει απο αυτα που ειπες εκτος ηλεκτροδοτηση πανακριβη?
Οσο για τους δρομους τους ειδα καλυτερους απο τους δικους μας.
Επισης και τα νοσοκομεια.
Αλλα ας μας απαντησουν οι ειδικοτεροι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.059
Πόντοι
19.795
το χεσατε το θεμα πραγματικα

κουνιστε λιγο το κεφαλι σας ολη η ταυλανδη δεν ειναι μονο η μπαγκογκ ουτε ειναι ολες οι γυναικες  πορνες

κ βρισκουν θυματα κ χορηγους σαν μερικους μερικους που δε μπορουν να γαμησουν στην ελλαδα κ βγαζουν τα γουστα τους στην στην παταγια

εγω ξερω εκ των εσω οτι υπαρχουν πορνες φοιτητριες στην μπαγκογκ που ταιζουν 10 κεφαλια στα χωρια τους

μαγκες μου απο τα γαμησια που εχετε κανει στην ταυλανδη εχετε μεινει να κοιτατε μονο το δεντρο κ οχι το δασος

εκτος απο μπαγκογκ κ παταγια για πηγαιντε κ λιγο σε μη τουριστηκες περιοχες και ξαναελατε να μου πειτε τα ιδια
Φιλε η ζωη με εχει μαθει 3 βασικα πραγματα.
1)  Ποτε μη πεις ποτε. Δηλ. να μη λες οτι εγω δεν θα το κανω ποτε αυτο, αλλα να λες οτι εγω ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να μην το κανω.
2)  Να μη κρινω ανθρωπουε (ειδικα αν δεν τους γνωριζω προσωπικα) αλλα τις πραξεις τους.
3)  Να μη κρινω καταστασεις που δεν τις εχω ζησει. Που σημαινει οτι αν δεν εχεις παει στη Ταυλανδη μη βγαζειε συμπερασματα, ουτε για τις γυναικες ουτε για τους ανδρες που πηγαινουν εκει. Σου ευχομαι τα οικονομικα σου να καλυτερεψουν και να μπορεσεις να κανεις αυτο το ταξιδι. Και τοτε θα ειμαστε εδω για να συζητησουμε τις εντυπωσεις σου.
 Φιλικα παντα
 Κωλο-γερος

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
εχουμε τετοια πανεπιστημια?
ΟΙ ειμαστε μεσα στην βρωμα οπως συνηθως?

Συνημμένα

• diamon_building_in_bangkok_university_by_usagi_hideaki-d8nc041.jpg
    diamon_building_in_bangkok_university_by_usagi_hideaki-d8nc041.jpg
    131,7 KB · Εμφανίσεις: 87
  • 5703393479_4e85928268.jpg
    5703393479_4e85928268.jpg
    125,7 KB · Εμφανίσεις: 42

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
The Sirindhorn Chinese Language & Culture Center at Mae Fah Luang University, Chiang Rai Thailand.

Συνημμένα

• The Sirindhorn Chinese Language & Culture Center at Mae Fah Luang University, Chiang Rai Thailand..j
    The Sirindhorn Chinese Language & Culture Center at Mae Fah Luang University, Chiang Rai Thailand..j
    377,6 KB · Εμφανίσεις: 65

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Οι ταιλανδοι ειναι μερακλιδες απο τον πιο φτωχο εκει περα.
Και τα χουν ολα στην εντελεια.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

επeιδη στο κμποτζη δεν μπαινουν πολλα τομ ρωτω τους ταυλανδους για ενακατ
επειδή νοεμβριο κατεβαινω ταυλνδη μπνκογκ και πατταγια και σκέφτομαι για αγκορα βατ καμποτζη ΠΩΑ μπορς να πας εκει? πιο καλα με λεωφωρειο ή με αεροπλανο? και επισης στην πολη σιεμ που είναι το αγκορα βατ εχει τπτ από κορίτσια? και θελει βιζα για εκει?διοργανωνουν λεωφορεια ταξίδια μιας ημερασ? από οσο εχω ακουσει ότι στα σύνορα δεν περναει λεωφορειο αλλα πρεπει να περπατησω

Μπορεις επισης εαν πας αεροπορικως, που συμφερει, να βγαλεις απο Ελλαδα ηλεκτρονικη βιζα, ψαχτο Cambodia e visa, και ναγλυτωσεις την ουρα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Επειδη την εχεις ξαναδιατυπωσει τη συγκεκριμενη αποψη,θα σου απαντησω.
Πρωτον,οι γενικευσεις δεν οδηγουν παντα σε ασφαλη συμπερασματα.
Δευτερον και βασικοτερον,εξαρταται ΤΙ ΓΑΜΑΣ.
Γιατι αν πας στην αλλη ακρη του κοσμου για να γαμησεις πουτανες που ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ μπορεις να βρεις κι εδω,τοτε ισως και να συμφωνουσα εν μερει στην αποψη αυτη..κι ας παραβλεπεις αλλους πραγοντες οπως "παιχνιδι" για να τη φορτωσεις,GFE και το service που προσφερουν στο κρεββατι.
Γιατι πραγματικα βλεπω κατι φωτογραφιες απο γκομενες που ανεβαζουν οι περισσοτεροι τοσα χρονια στο τοπικ,που κατα τη ταπεινη μου αποψη κατα 99% ανηκουν στη κατηγορια αυτη..
Δηλαδη ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ κατηγοριας ομορφιας,βρισκεις κι εδω..
Αλλα σε καθε περιπτωση δε θα διατυπωνα τετοιους απαξιωτικους χαρακτηρισμους για οποιον παει και το κανει..Γουστο του και καπελο του να ταλαιπωρειται..ΔΕΝ μου πεφτει ουτε εμενα,ουτε κανενος λογος...Ποσο μαλλον να τον βριζεις κιολας αποκαλωντας τον ανεραστο,ηλιθιο και μαλακα.
Υπαρχει ομως και μια κατηγορια σεξοτουριστων,που πανε εκει για να γαμησουν γκομενες που ΔΕΝ μπορουν να βρουν εδω..Γιατι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ εδω..
Σεβομενος λοιπον την ιδιαιτερη αυτη κατηγορια,καλο ειναι να αποφευγεις υβρεις και απαξιωτικους χαρακτηρισμους.
Φιλε pipinimaniac.

Πρωτος απο ολους εγω λιγες σελιδες πισω εγραψα οτι " οποιαδηποτε γενικευση εμπεριεχει εγενως το στοιχειο της βλακειας".

Ομως θα μου επιτρεψεις να πω οτι η προταση που εγραψα δεν αποτελεί γενικευση.
Τη ξαναγραφω "Οποιος πηγαινει στην αλλη ακρη του κοσμου μονο για να γαμησει πουτανες ειναι ανεραστος ηλιθιος και μαλλον μσλακας"

Το επιρημα μονο και το ουσιαστικο πουτανα ειναι στοιχεια εντονα περιοριστικα.

Εξαιρουν λοιπον απο τη προταση μου

Αυτους που ταξιδευουν μονο για τουριστικους λογους.
Αυτους που ταξιδευουν γθα τουριστικους λογους αλλα θα ηθελαν να δοκιμασουν και κσποιου ειδους σχεση με μια ντοπια κοπελα.
Εξαιρουν αυτους που τσξιδευουν για τουριστικους λογους, και γοσταρουν κσι το σεξ επι πληρωμη η οχι με ντοπιες.

Δεν θα κανω στατιστικη αναλυση για τα ποσοστα των παραπανω κστηγοριων, αλλα εφοσον εξαιρουντσι απο την προταση μου τοτε η προταση συτη δεν αποτελεί  γενικευση αλλα εξιδικευση.

Να το πουμε λσικα. Αναφερομαι σε συτους που πσνε στην σλλη ακρη του κοσμου κλεινονται σε ενα ξενοδοχειο και γαμσνε μερα νυχτα πουτανες σαν κουνελια. Μιλαω συγκεκριμενα οχι γενικα.

Γουστο τους καπελο τους θα μου πεις. Δημοκρατια εχουμε σε νομιμα πλαισια ο καθενας επιλεγει το τροπο ζωης και τις πραξεις του.Εμενα δεν μου πεφτει λογος.

Ομως ρε φιλε οι πραξεις του κσθενος δεν ειναι αυτες που τον χαρσκτηριζουν ??

Ενταξει εγω να δεχθω οτι οι χαρακτηρισμοι του παραπανω "κουνελου" ως ανεραστου και ηλιθιου
σπο μεριας μου ειναι λιγο οξεις.

Θες ομως να μου βρεις εσυ τα αντιστοιχα politically corect επιθετα για τον κουνελο ??

Αν τον χαρακτηριζα σεξουαλικως στερημενο, και ελαφρως μειωμενης διανοητικης ικανοτητας θα ηταν αποδεκτο ??

Εδω δεν γραφουμε κειμενα για το δελτιο ειδησεων των 9, γραφουμε λιγο πιο ελευθερα.

Κσι τελος παντων τον παραπανω "κουνελο" ουτε σξιο εραστη, ουτε και πολυ ευστροφο θα τον πεις κατα την ταπεινη μου αποψη παντα.

Τωρα για το τι παραπανω δινει η ασιατισα στον δυτικο αντρα και κολαει μαζι της εχω συγκεκριμενη αποψη και την εχω αναλυτικα πριν διατυπωσει, δεν θελω να κουρασω επσναλαμβανομενος.

Για το αν μπορεις να βρεις και στην ελλαδα αντιστοιχου επιπεδου υπηρεσιες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οπως gfe κλπ νομιζω ακομη και τι συγκεκρινενο site βρυθει απο συγκεκριμενες περιπτωσεις και περιγραφες.

Τελος οσον αφορα την "εξωπραγματική" ομορφια, οσο θα την πληρωσεις στην ελλαδα τοσο θα τη πληρωσεις και στην Ταιλανδη. Γιατι να ταξιδεψεις εκει ??

Το εχω ξαναγραψει. Η Ferari οσο κανει στην Ελβετια τοσο κσνει και στη Μαδαγασκαρη. Απλα γιατι απευθυνεται σε ανθρωπους για τους οποιους "money is not an issue".

Ο παραπανω κανονας ισχυει και στο τομεα του πληρωμενου σεξ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
η ελλαδα τι εχει απο αυτα που ειπες εκτος ηλεκτροδοτηση πανακριβη?
Οσο για τους δρομους τους ειδα καλυτερους απο τους δικους μας.
Επισης και τα νοσοκομεια.
Αλλα ας μας απαντησουν οι ειδικοτεροι.
τι ηλεκτροδοτηση να εχει ρε το ελλαδισταν χαχα με την πρωτη ψιχαλα κοβεται το ρευμα και με τον πρωτο κεραυνο καιγονται μεχρι και η φρυγανιερα
η οι δρομοι...η ελλαδα εχει δρομους , το πιο συντομο ανεκδοτο
για νοσοκομεια τα εζησα απο μεσα γιατι και δουλεψα και ειχα και ανθρωπο μεχρι τα τελευταια του καλητερα να μη σχολιασω

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
 Ας πάρουμε για παράδειγμα μια μικρή επαρχιακή πόλη πχ  το Buriram  και ας  θεωρήσουμε   την  επαρχία  γύρω του σαν ένα νομό της  χώρας  μας πχ  τον νομό Καρδίτσας.
 Στην περιοχή αυτήν υπάρχουν 11 νοσοκομειακές μονάδες  και 113  κέντρα υγείας από τα οποία  τα 90  διαθέτουν μονάδες  βραχυπρόθεσμης νοσηλείας, μαιευτικό τμήμα,  χειρουργικό και  όλες τις  ειδικότητες που είναι αναγκαίες.
Στην Καρδίτσα;

Ένα από αυτά στην μικρή πόλη sadao  μόλις 5000 κατοίκων με τα  γύρω χωριά.

sadao.jpg

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παντως τα δε ξερω τι γινοταν πσλιοτερσ αλλα οσο παω εγω Ταυλανδη ανηλικο στη Μπανγκοκ δεν εχω δει. Ασε που παω καμμια φορα να τη πεσω σε κανα μικρο (22-25 κατ εξαιρεση δηλ. και μου βγαινει 35αρα+. Οσο για το βοιοτικο επιπεδο αυτων που συναναστρεφομαι λογω δουλειας δεν μπορω να φτασω ουτε σε μια τριχα απο τα αρχιδια τους.(η του μουνιου τους).
ναι καλα...?μαλλον εσυ κοιτας κωλογριες μονο, οποτε τα μικρα αστα!

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οταν λεμε βιοτικο επιπεδο δε μειλαμε μονο για κινητα,αυτοκινητα κ διαφορα τετοια χαιλικια
μειλαμε για δρομους,νοσοκομεια δημοσια κ μη,σχολεια,ηλεκτροδοτηση,υδρευση ,μορφωτικο επιπεδο κ αλλα τετοια
Χ
μου φενεται οτι πατε μονο για πηδημα στην ταιλανδη.......δεν την εχετε γυρισει....πλιν της μπαγκογκ κ της παταγιας
ποις σε μαυρισε - πρασινισε φιλε?

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
 Ας πάρουμε για παράδειγμα μια μικρή επαρχιακή πόλη πχ  το Buriram  και ας  θεωρήσουμε   την  επαρχία  γύρω του σαν ένα νομό της  χώρας  μας πχ  τον νομό Καρδίτσας.
 Στην περιοχή αυτήν υπάρχουν 11 νοσοκομειακές μονάδες  και 113  κέντρα υγείας από τα οποία  τα 90  διαθέτουν μονάδες  βραχυπρόθεσμης νοσηλείας, μαιευτικό τμήμα,  χειρουργικό και  όλες τις  ειδικότητες που είναι αναγκαίες.
Στην Καρδίτσα;

Ένα από αυτά στην μικρή πόλη sadao  μόλις 5000 κατοίκων με τα  γύρω χωριά.

sadao.jpg
φιλε μαλλον μας δουλευεις, λες οτι εισαι Ταυλανδη,αλλα μαλλον κατα περαμα μερια σε βλεπω ή δεν εχεις σχεση με την πραγματικη Ταυλανδη...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε mindreader

Πρωτον.
Για τον συγκεκριμενο τυπο,που χαρην συντομιας τον ονομασαμε "κουνελο",δε προκειται να σου πω καποιους "politically correct" προσδιορισμους και επιθετα,γιατι πολυ απλα ουτε εγω,ουτε εσυ,ουτε κανενας δεν εχει το δικαιωμα να τον χαρακτηριζει.
Ποσο μαλλον χρησιμοποιωντας υβριστικες η απαξιωτικες εκφρασεις.
Ακομα και αν παει ΜΟΝΟ για να γαμησει ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Εγω τουλαχιστον δεν το θεωρω σωστο.Εσυ μπορει να εχεις διαφορετικη αποψη και τη σεβομαι.

Δευτερον.
Το γεγονος οτι καποιοι,για τους οποιουσδηποτε λογους δεν μπορουν να βρουν να γαμησουν εδω,ειτε γιατι ειναι ασχημοι,χοντροι ειτε ηλικιωμενοι η εχουν καποιας μορφης αναπηρια και καταφευγουν στο σεξοτουρισμο για να ικανοποιησουν τα γεννετησια ενστικτα τους,αμφιβαλλω αν θα πανε για 15-20 μερες στην αλλη ακρη του κοσμου και θα εχουν στο μυαλο τους τη "φυσιολατρεια" η οποιαδηποτε αλλη ενασχοληση εκτος του "κουνελοπηδηματος".
Και επαναλαμβανω,οτι δε θεωρω ηθικο να γινονται αντικειμενο χλευασμου.

Και τριτο και τελευταιο.
Επειδη επιμενεις πως μπορεις να βρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ εδω στην Ελλαδα,θα σου αποδειξω με ενα απλο παραδειγμα πως εισαι ΛΑΘΟΣ.
Γιατι σου ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ενα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ που εχουν οι Ταυλανδεζες και αλλες Ασιατισες.
ΜΙΚΡΟΔΕΙΧΝΟΥΝ.. :rockon:
Σε ποια αλλη περιοχη του κοσμου μπορεις να βρεις γκομενακι που να συνδιαζει π.χ. την εμπειρια στο πηδημα μιας 25αρας,με κορμι 18αρας?
ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ  ;)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
φιλε μαλλον μας δουλευεις, λες οτι εισαι Ταυλανδη,αλλα μαλλον κατα περαμα μερια σε βλεπω ή δεν εχεις σχεση με την πραγματικη Ταυλανδη...

Για πες μας εσύ που την ξέρεις;
 Άντε μπας και μας δώσεις κάτι από την σοφία σου, για  τι σε  διαβάζω καιρό αλλά πληροφορία καμία.
 Όσο  για το που βρίσκομαι,  άστο καλύτερα  εδώ που είμαι εσύ ούτε από έξω δεν περνάς, όχι γιατί σου λείπει το χρήμα απλώς μου φαίνεσαι για λίγος.
 Αν έχεις  αντιρρήσεις για αυτά που γράφω, να ακούσουμε την δίκη σου άποψη, εάν δεν διαθέτεις.
 Για να μιλήσω λίγο στη  γλώσσα σου  η παίξε μπάλα  η κάνε  τουμπεκί  και κάτσε να μάθεις.

Εδώ  δεν βρίσκομαι  για να δίνω τροφή στον κάθε ψυχάκια,  αλλά   για  να  πω δυο πράγματα  σε κάποιους που  θέλουν να έρθουν, η  έχουν έρθει και  θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω.
Πέρα από τα  κωλόμπαρα η  τις γαμιστρώνες

Όσο για κάποιους  που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα να το ξεκαθαρίσω   για να μην   παρεξηγιόμαστε.
 Ούτε συνεταίρους ψάχνω ούτε  μπίζνες   θέλω να κάνω  εδώ μέσα.
 Έχω μια καλή δουλειά μόνος μου και   μόνος μου προσπαθώ θέλω  να την διατηρήσω.
 Τώρα εάν περνά από το χέρι μου μα  πω μια συμβουλή σε θέμα που κατέχω,  ευχαρίστως αλλά οικονομικές συναλλαγές δεν θέλω.

Για τον  φίλο που με ρώτησε τα  κοντέινερ.
 Τα 40αρια έχουν  από 50.000 – έως  80.000  αναλόγως της κατάστασης  το αν είναι μονωμένα η  όχι .           Διευθύνσεις  θα βάλω   εντός της  ημέρας εδώ.
 Συμφωνίες κλείνεις  μόνος σου  δεν έχω   καμιά συναλλαγή σε αυτόν τον τομέα.
 Άντε να πω μια κουβέντα  για ένα 10-15%  έκπτωση.
 Άντε να μην μας κρεμάσουν και κουδούνια κάποιοι.
 Πάνω από ένα κομμάτι η τιμή αλλάζει.
 Η εταιρεία  είναι   εδώ στο λιμάνι  αλλά τα μεταφέρει Μπανγκόκ

Για τον φίλο τον ναυτικό.
 Η κουβέντα έχει γίνει με εταιρεία  στο Μακάτι   στην Μανίλα  για   πλήρωμα.
 Εάν χρειαστεί  θα  μου στείλει μήνυμα στο περνάω μιλάτε τα βρίσκεται, άντε  καλά ταξίδια  και πάλι  επαφή η συναλλαγή εγώ καμιά.
 Αν βρεθείς σε κάποιο από τα λιμάνια εδώ κοντά και μπορώ  την πίνουμε μια  μπίρα.

Για τον  φίλο με τις  εισαγωγές- εξαγωγές.
 Πετροχημικά  εργοστάσια έχει 3  τουλάχιστον αξιόλογα.
 Όταν μου έρθει μήνυμα  στο στέλνω.
 Από ότι μου είπε ο φίλος καλό είναι να πας  εκεί  και να δεις τι σε ενδιαφέρει.
 Αν χρειαστείς μετά την συμφωνία  το γραφείο μου  για τις μεταφορές και τα υπόλοιπα  καλώς.
 Εάν  θέλεις να κάνεις την μεταφορά με κάποιο άλλο  γραφείο.
 Καλή καρδιά πατριώτη  και πάλι φίλοι.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
 Γιατί με βλέπεται χολωμένο και  καμιά φορά εριστικό  με κάποιους.

Πριν  3-4 χρόνια  κάποιος  από τα  μέλη του thai.gr ψαχνόταν να κάνει μια  δουλειά εδώ για να σταθεί το παλικάρι  .
 Την δουλειά θα την έστηνε, με λάθος  για μένα τρόπο, μιας  που κάποιοι μίλησαν  σε προηγούμενο ποστ  μακρυά από γραφειοκρατεία και πρεσβείες.  
 Σε κάποιο νησί εδώ με ένα άλλο  Έλληνα μόνιμο κάτοικο.
 Τυχαία  με είχε επισκεφτεί  ένας άλλος φίλος που έγραφε εκεί τον οποίον έτυχε να  γνωρίζω από την Αθήνα.
 Με ρώτησε   την γνώμη μου, η αλήθεια ότι οι πληροφορίες που είχα για τον εδώ μόνιμο  κάτοικο δεν ήταν και η   καλύτερες   η μάλλον δεν ήταν καθόλου καλές.
 Η συνεργασία έγινε, το μαγαζί άνοιξε  και  από πληροφορίες και πάλι  ήταν πολύ καλό.  
Το αποτέλεσμα ήταν  ότι μέσω μεθοδεύσεων από τον εδώ κάτοικο το παλικάρι από το thai.gr να χάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος,  εάν όχι όλα τα χρήματα που είχε βάλει  και να βρεθεί και έξω από την επιχείρηση.  
 Ένα από τα ποιο βασικά λάθη του ήταν ότι δεν έκανε  τον κόπο  να κάνει μια βόλτα στην πρεσβεία  η σε ένα νομικό γραφείο για να μάθει το εδώ καθεστώς.
 Για  λίγες χιλιάδες  μπάτ έχασε  ένα αρκετά σεβαστό ποσό σε ευρώ  και παραλίγο να  μην του επιτραπεί να  επισκεφτεί ξανά την χώρα.

Δεν ήταν η μοναδική   αλλά ούτε η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.

Έτσι και για αυτούς  που ταξιδεύουν εδώ έστω και για διακοπές.

Μια λάθος, εσκεμμένα η πάνω στην έπαρση του λόγου  πληροφορία, μπορεί να στοιχίσει χρόνο, χρήμα, κόπο η να σε βάλει σε περιπέτειες καμιά φορά επικίνδυνες

Το 2005  ένας πατριώτης πιάστηκε με 2 τσιγάρα μαριχουάνα.
 Όταν μετά από προτροπή ενός φίλου  πήγαμε εκεί μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε και τον ρώτησα ρε μαλάκα τι μαλακία έκανες.
 Μου είπε με παιδική θα έλεγα αφέλεια.
 Ρε εσύ  όταν ήρθαν οι άλλοι πίσω στην Κρήτη πέρσι μου είπαν ότι εδώ δεν τρέχει μία και εδώ πουλιούνται ελεύθερα.  
 Δύο  χρόνια  πρίν ο τότε πρωθυπουργός Τακσίν Σιναουάτρα, είχε  ξεκινήσει έναν αιματηρό πόλεμο με τους διακινητές και  τους εμπόρους ναρκωτικών, που στην πορεία  είχε πάνω από 2.500 νεκρούς.
 Το παλικάρι σώθηκε γιατί ήταν το παρθενικό του ταξίδι και γιατί οι εδώ Αξιωματικοί τον θεώρησαν αδαή και μαλάκα, με το αζημίωτο φυσικά που δεν ήταν και μικρό ποσόν.

Το έχω  ξαναπεί και  θα το ξαναπώ εδώ ο κόσμος  είναι πολύ μικρός  πέρα απ την άπλα και τα εκατομμύρια της πόλης  όλα μαθαίνονται    

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Μιας και ανεφερες για ναρκωτικα.
Στην παρακατω φωτο βρισκομαι σε ενα απο τα cocktail street bar στην sukhumvit BANGKOK.
Πριν παω για clubbing πιναμε κανα ποτακι στα πεταχτα.
Προσοχη ομως!!! Στην φωτο διπλα μου καθεται ενας μαυρος.Συνηθως ηταν ενας δεξια και ενας αριστερα στο μπαρακι και σε πουλουσαν Κοκαινη κτλ. Τα βγαζαν ετσι χυμα και μας τα δειχναν.Ισως ακομη να ηταν και μουφα ναρκωτικα ισως να ταν και στυμενο με μπατσους.
Ευγενικα τους αποφευγαμε αλλα και παλι προσοχη γιατι ανετα θα μπορουσαν να σε βαλουν κατι μεσα στην τσαντα τις κοπελας και μετα να βρισκες το μπελα σου.
Μην ξεχνατε το φιλο μου pattaya τον εχουν σταματησει για ναρκοτεστ.Το χω ξαναπει και παλιοτερα.
Στην pattayα beach road ενας τυπος με κανε νοημα επισης για ναρκωτικα,ρουφουσε την μυτη του και καλα και μετα παρακατω τον ειδα να μιλαει με μπατσο.
Στην Beach road ειναι συνιθισμενο το φαινομενο.Πολλες φορες με χουν κανει νευμα για ναρκωτικα.

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    186 KB · Εμφανίσεις: 70

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Εδώ είναι το ανεκδοτάκι  ποια  πείνα;
Εάν μιλάς περι διατροφής  είσαι λάθος.
Εάν  μιλάς  για την καταναλωτική πείνα ( νέο ΙPHONE, NEW CAr  or MOTOCYRCLE) ναί εκεί θα συμφωνήσω.
ΟΧΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥς ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ,φυσικα και δεν υπαρχει φτωχεια ετσι οπως το καταλαβαινουμε εμεις ειναι ευτυχισμενοι ανθρωποι οι ταιλανδοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom