φιλε μαλλον μας δουλευεις, λες οτι εισαι Ταυλανδη,αλλα μαλλον κατα περαμα μερια σε βλεπω ή δεν εχεις σχεση με την πραγματικη Ταυλανδη...
Για πες μας εσύ που την ξέρεις;
Άντε μπας και μας δώσεις κάτι από την σοφία σου, για τι σε διαβάζω καιρό αλλά πληροφορία καμία.
Όσο για το που βρίσκομαι, άστο καλύτερα εδώ που είμαι εσύ ούτε από έξω δεν περνάς, όχι γιατί σου λείπει το χρήμα απλώς μου φαίνεσαι για λίγος.
Αν έχεις αντιρρήσεις για αυτά που γράφω, να ακούσουμε την δίκη σου άποψη, εάν δεν διαθέτεις.
Για να μιλήσω λίγο στη γλώσσα σου η παίξε μπάλα η κάνε τουμπεκί και κάτσε να μάθεις.
Εδώ δεν βρίσκομαι για να δίνω τροφή στον κάθε ψυχάκια, αλλά για να πω δυο πράγματα σε κάποιους που θέλουν να έρθουν, η έχουν έρθει και θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω.
Πέρα από τα κωλόμπαρα η τις γαμιστρώνες
Όσο για κάποιους που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα να το ξεκαθαρίσω για να μην παρεξηγιόμαστε.
Ούτε συνεταίρους ψάχνω ούτε μπίζνες θέλω να κάνω εδώ μέσα.
Έχω μια καλή δουλειά μόνος μου και μόνος μου προσπαθώ θέλω να την διατηρήσω.
Τώρα εάν περνά από το χέρι μου μα πω μια συμβουλή σε θέμα που κατέχω, ευχαρίστως αλλά οικονομικές συναλλαγές δεν θέλω.
Για τον φίλο που με ρώτησε τα κοντέινερ.
Τα 40αρια έχουν από 50.000 – έως 80.000 αναλόγως της κατάστασης το αν είναι μονωμένα η όχι . Διευθύνσεις θα βάλω εντός της ημέρας εδώ.
Συμφωνίες κλείνεις μόνος σου δεν έχω καμιά συναλλαγή σε αυτόν τον τομέα.
Άντε να πω μια κουβέντα για ένα 10-15% έκπτωση.
Άντε να μην μας κρεμάσουν και κουδούνια κάποιοι.
Πάνω από ένα κομμάτι η τιμή αλλάζει.
Η εταιρεία είναι εδώ στο λιμάνι αλλά τα μεταφέρει Μπανγκόκ
Για τον φίλο τον ναυτικό.
Η κουβέντα έχει γίνει με εταιρεία στο Μακάτι στην Μανίλα για πλήρωμα.
Εάν χρειαστεί θα μου στείλει μήνυμα στο περνάω μιλάτε τα βρίσκεται, άντε καλά ταξίδια και πάλι επαφή η συναλλαγή εγώ καμιά.
Αν βρεθείς σε κάποιο από τα λιμάνια εδώ κοντά και μπορώ την πίνουμε μια μπίρα.
Για τον φίλο με τις εισαγωγές- εξαγωγές.
Πετροχημικά εργοστάσια έχει 3 τουλάχιστον αξιόλογα.
Όταν μου έρθει μήνυμα στο στέλνω.
Από ότι μου είπε ο φίλος καλό είναι να πας εκεί και να δεις τι σε ενδιαφέρει.
Αν χρειαστείς μετά την συμφωνία το γραφείο μου για τις μεταφορές και τα υπόλοιπα καλώς.
Εάν θέλεις να κάνεις την μεταφορά με κάποιο άλλο γραφείο.
Καλή καρδιά πατριώτη και πάλι φίλοι.