555
Εγώ ρε ελληνάρας να φάω ξύλο? Που ξανακούστηκε
Πλάκα πλάκα πάντως την γλύτωσα και είμαι τυχερός διότι το μεσημέρι είχαν καθαρίσει το δωμάτιο, αλλάξει πετσέτες κλπ (δύο φορές την εβδομάδα το κάνουν επειδή μένω μήνα) και δεν πήρε πρέφα τι έγινε το προυγούμενο βράδυ. Και είμουν και κύριος. Μόνο αγκαλιά και φιλιά την είχα εκείνο το βράδυ αφού με τάισε. Χθές ξαναήρθε και μάλλον ικανοποιημένη που δεν πέτυχε άλλη γκόμενα κατά την έφοδο της και έχοντας την εντύπωση ότι είμαι σωστός και κύριος, μου έκανε μασαζ, μου έκοψε τα νύχια σε χέρια και πόδια και μετά βγάλαμε τα μάτια μας με cim στα μόλις δύο ημερών καινούργια μπλε σιδεράκια -την τρίτη πήγε οδοντογιατρό και τα άλλαξε. Οπότε όλα καλά... Don't worry.... Όπως και την γλύτωσες και εσύ μέχρι στιγμής newfan (αν αναφερόσουν σε μένα και ότι πρέπει να ανέβεις πάνω αν γίνοταν καμιά στραβή - Ρε γμτ, η μαλακία ορισμένων μας κάνει είμαστε προσεκτικοι υπερ του δέοντος
)
Υ.Γ. Ακόμα δεν έχω δώσει ούτε ένα μπατ γι αυτήν ή σε αυτήν.. Αντιθέτως αυτή με έχει γλυτώσει απο καμιά 700ρια μπατ όπως τα υπολογίζω...
(για τους γνωρίζοντες, σε λίγο καιρό θα αρχίσω να την λέω και να κάνουμε κόντρες με τον roadwarrior
)