Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ωραίο το post σου αδερφέ και εγώ σε μια παρόμοια φάση είμαι, αλλά γιατί το πόσταρες εδω; Άνοιξε ένα νέο thread να μιλήσουμε επι παντός του επιστητού εμείς οι 40+

:)

Μα αρέσει  φίλε εδώ  έχει και κάποιους χαζοχαρούμενους που φυλάνε  σκοπιά.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
“ Όσα δεν φτάνει η αλεπού πηδάει να τα φτάσει.”
Μερικοί  όσο ποιο    ψηλά  και αν προσπαθήσουν  να πηδήξουν το πολύ πολύ  να πιάσουν τα αρ@@@@α μου. 
Και ο Νοών νοείτω.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

vangelis01

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
4
Πόντοι
0
“ Όσα δεν φτάνει η αλεπού πηδάει να τα φτάσει.”
Μερικοί  όσο ποιο    ψηλά   και αν προσπαθήσουν  να πηδήξουν το πολύ πολύ  να πιάσουν τα αρ@@@@α μου. 
Και ο Νοών νοείτω.

Όσο ψηλά και να πηδήξουν στον 28 δεν φτάνουν.... :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Κάτω από τα κείμενα  μου το κάνετε.
Εάν θέλετε να ευθυμήσουμε ευχαρίστως.

παρακολουθω με ενδιαφερον τη συζητηση περι μετακομισης στην Ται. γιατι ειμαι μισο βημα πριν την αποφαση να την κανω..ειμαι 40ρης ελευθερος δουλευω καπου οχι και τοσο τελεια αλλα εχω και καποια εισοδηματα που μου επετρεψαν να ταξιδεψω αρκετες φορες (8 μηνιαιες} μπανγκοκ πατταγυα πουκετ,ωστε να ξερω και καποια πραγματα για το πως ειναι περιπου η ζωη εκει και τι διαφορες εχουμε με τους ντοπιους...εχω μια μεγαλη καβαντζα και σκεφτωμαι να ρευστοποιησω ωστε να αρχησω καινουργια ζωη εκει γιατι απο Ελλαδα μονο πικρες....εχω εντοπισει σπιτι και τιμη στην beach road στη πατταγια συγκεκριμενα view talay condos soi 9 στο 24 οροφο με ολη τη θεα του κολπου της πατταγια 120 τ.μ πληρως εξοπλισμενο περιπου 80000 ευρω (το ιδιο εδω και παλιο στην παραλιακη το κοβω για 350αρι με 400αρι}και μου μενει αρκετο (1-1,2 χαρτια)για να τα αξιοποιησω.. καποιος εμπειρος ας ριξει καμια ιδεα..12 ιουνιου κατεβαινω

Γεια σας συνταξιδιωτες...θελω να ρωτησω αυτους που εχουν εγκατασταθει κατω και γνωριζουν πραγματα,τι ευκαιρειες επενδυσης εχεις σε μια πολη οπως η πατταγια την οποια γνωριζω αρκετα καλα και πως μπορει κανεις να τις ανακαλυψει αυτες τις ευκαιριες..εχει ωριμασει αρκετα η σκεψη μου να ρευστοποιησω μια αρκετα μεγαλη περιουσια απο τη στιγμη που ειμαι ελευθερος  στα 40 και δεν εχω μια ικανοποιητικη δουλεια που θα στεναχωρεθω να την αφησω..μιλαμε για ενα ποσο πανω κατω 800.000-1000000 ευρω,που θα διαθεσω για κατοικια,και καποια δουλεια ,επιχειρηση η κατι αλλο που να μου φερει καποιο σταθερο εισοδημα καθως και αν υπαρχει δυνατοτητα τα χρηματα που θα μπουν σε καποια εμπιστη τραπεζα θα εχουν καποια καλη αποδωση..περιμενω με αγωνια συμβουλες απο συναδελφους γιατι δεν εχω σκοπο να τα χαρισω στα ελληνικα λαμογια και οχι μονο αυτο αλλα και ειμαι και ερωτευμενος με την ταυλανδη γενικα ..ευχαριστω

εχεις δικιο φαντομα ειναι καπως γενικες οι ερωτησεις...αλλα να σκεφτομουν καποιο σπιτι ,ενοικιο,μονοκατοικια η διαμερισμα σε πατταγια η πουκετ σε σχετικα καλο μερος, θεα,ασφαλεια κλπ και για δουλεια μου αρεσανε τα σεβεν ηλεβεν αλλα και και στο φιναλε καποιο νυχτομαγαζο...ενα μπατζετ 500000 ευρω(απο υποτιθεμενη πωληση ακινητου) και ενα εισοδημα 1200 το μηνα..θα ειμαι τον ιουνιο ταυλανδη και ελπιζω να τα πουμε πινοντας καμια μπυρα
θα ηταν το καλυτερο να γραφτουν καποια πραγματα πιο σοβαρα απο παιδια που ζουν εκει γιατι αυτα τα τελευταια σξ ριπορτς και δηιγηματα μας τα καναν..ΤΟΥΜΠΑΝΟ
σευχαριστω πολυ για την απαντηση,νασε καλα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Συνεχίστε  έχει κι άλλα ο μπαξές.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
βρε κατινα , τι σε νοιαζει τοσο πολυ και κοιτας τι λεω , μην τα πιστευεις , εγω τα εγραψα
τι θες ποιο ειναι το προβλημα σου πανω σε αυτα? βλεπω μπηκες στο ψαχτηρη για τα καλα
καλα σε εκοψα απο υην αρχη οτι εισε πολυ της ''παρατηρησης''
καλη συνεχεια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εχεις κανενα θεμα γιατι δεν προχωρησα σε κατι απο αυτα περι μετακομισης?? ξεκαυλωσα αλλαξα γνωμη δε γουσταρω δουλιες εκει μονο γαμισια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αντε μπας και υσηχασεις και σου περασει και η γριπη
περαστικα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Γιατί ενοχλήστε  γράφεται  ποτέ καμιάν αλήθεια; 

Δεν ξέρατε το αρχαίο λατινικό  ρητό;

Verba volant, scripta manent

Άντε να σας το μεταφράσω,  γιατί από  λατινικά δεν σας βλέπω  να τα κατέχεται.

Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν.

Καλημέρα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Πρωινή ομίχλη σήμερα  το βλέπω να μας το γυρνά σε βροχή αργότερα.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ψηλες ταυλανδεζες  με μεγαλα μεμε υπαρχουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom