tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.857
- Πόντοι
- 606
ψηλες και ταυλανδεζες με μεγαλο παπαρι υπαρχουνψηλες ταυλανδεζες με μεγαλα μεμε υπαρχουν?
ψηλες και ταυλανδεζες με μεγαλο παπαρι υπαρχουνψηλες ταυλανδεζες με μεγαλα μεμε υπαρχουν?
ολες ταπες ειναι δηλαδη?
κ αβυζες ειναι δηλαδη?
μονο τα τραβελια ειναι ψηλα?
αυτο θελεις να μου πεις?
γιατι ρε αστραχαν εσυ κανα μοντελο μας βγηκες?
τι θες να μαθεις αν ειναι ταπες και αβυζες?
Ο τροπος που μιλας εσυ τρολαρεις και προκαλεις.
Εσυ εισαι warned οχι εγω.
Αν θες ψηλα εχει ωραιους τραβελους με βυζαρες και χειλαρες και παλαμαρι σαν του βαρκαρη
Και εγω καλα σε μιλαω αλλα δεν καταλαβενεις το χιουμορ μου.
Μονο οταν σε ειπα αστραχαν σε κοροιδεψα.Ξεκολα
τελευταια βαζουν και οι αβυζες βυζια σιλικονατα.
Βασικα δεν ειναι και ασχημο εχω πιασει και γλυψει.Μια χαρα ειναι.
Αλλα και οι ελληνιδες δεν ειναι και παμψηλες Αν σκεφτεις φοραν 12ποντα.
Το θεμα ειναι να χουν καλο σωματακι και οι ταιλανδες το εχουν και δεν χαλαει.
Οι ελληνιδες αστα να πανε.τα ξαναπαμε χιλιες φορες ομως αυτα.
Χαχα Εχω μεινει στο ακριβως δίπλα απο αυτο που εισαι...σε αυτο με τα στρογγυλά μπαλκόνια και ελληνικού ρυθμού κολωνες κλώνο των 2 κοντο της βκκ...μου το δίνε η σπιτονοικοκυρά μου στην βκκ σε καλη τιμη...αλλα στο τελος βαρεθηκα να πηγαινω γιατι αν ψωνίζεις απο walking πεφτει μακρια και βαριεμαι να τις πηγαινοφέρνω και το βραδυ αλλα και το πρωι...τα condos γενικα αξίζουν αλλα κατα τη γνώμη μου μονο για λιγα χρονια και μονο για το λάιφσταϊλ με γκομενιλικια και μαμησακια με θέα είτε το ποταμι στην βκκ είτε τη θάλασσα στην παταγια...σιγουρα δε θα ηθελα να πεθάνω μεσα σε ενα condo...οταν εμεινα εκει και απολάμβανα τη θέα τοτε που το δικο σου ακομα χτιζοτανε αλλα ηδη ειχε αρχισει να ψηλώνει σκεφτομουνα οτι αυτη ειναι η μαλακια με τα condos πολλες φορες...πας και σκας μερικα εκατομμύρια να τα αγοράσεις να απολαύσεις τη θέα και το λάιφσταϊλ και ερχεται ενα αλλο και σκάει μπροστά σου και σου μαμαει ολη τη θέα
Είμαι 40 χρονών έχω πετύχει πολλά, έχω μια άνετη ζωή, 3 σπίτια σε μέρη που ο καθένας θα ήθελε να ζήσει.
Διαθέτω μια εμφάνιση πολύ πάνω του μετρίου, μπορώ να βγαίνω με τις περισσότερες γυναίκες που θα ήθελαν πολλοί άνδρες.
Λόγο γνωριμιών, λόγο χρήματος, λόγο εμφάνισης, ο συνδυασμός όλων αυτών;
Όμως κάτι μου λείπει.