εμενα με ξερεις θα τα εκλεβα και θα τα επερνα σπιτιΑν εβγαινα φωτο με λαιμουριους και εβαζα facebook στην περιοχη μαδαγασκαρη θα περνα πολλα like!!!
Γαμοτο,με βλεπω σε κανα attica park.
Mind ωραιος ξερεις να περνας καλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
δεν το περιμενα απο σενα να πεσεις τοσο χαμηλα
αλλιως μας εχεις συνηθισει να ανοιγεις "ψαγμενα"
θρεντ κοινωνιολογικου περιεχομενου
Εχεις δικιο αλλα σε καποια φσση αγσνακτεις, ανθρωπος εισαι.
Ανακαλω, και ζητω συγνωμη απο τους φιλους του site.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αν εβγαινα φωτο με λαιμουριους και εβαζα facebook στην περιοχη μαδαγασκαρη θα περνα πολλα like!!!
Γαμοτο,με βλεπω σε κανα attica park.
Mind ωραιος ξερεις να περνας καλα
Να εισαι καλά φιλε.
Αφου σου αρεσουν ποσταρω δυο σκομα.
Αν προσεξεις στη φωτογραφια
τα ματια τους ειναι γαλαζια.
Μοναδικα ζωα.
Συνημμένα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Βαστα γερα κουμπαρε. Και κανε οτι σου λεει η καρδια.σου και.η ψωλη σου. Γαμησε τη τη λογικη. Θα βρεθεις στην ηλικια μου πριν καλα καλα.το.καταλαβεις και θα μετανιωνεις για τα λαθη που δεν.εκανες.555
Εγώ ρε ελληνάρας να φάω ξύλο? Που ξανακούστηκε
Πλάκα πλάκα πάντως την γλύτωσα και είμαι τυχερός διότι το μεσημέρι είχαν καθαρίσει το δωμάτιο, αλλάξει πετσέτες κλπ (δύο φορές την εβδομάδα το κάνουν επειδή μένω μήνα) και δεν πήρε πρέφα τι έγινε το προυγούμενο βράδυ. Και είμουν και κύριος. Μόνο αγκαλιά και φιλιά την είχα εκείνο το βράδυ αφού με τάισε. Χθές ξαναήρθε και μάλλον ικανοποιημένη που δεν πέτυχε άλλη γκόμενα κατά την έφοδο της και έχοντας την εντύπωση ότι είμαι σωστός και κύριος, μου έκανε μασαζ, μου έκοψε τα νύχια σε χέρια και πόδια και μετά βγάλαμε τα μάτια μας με cim στα μόλις δύο ημερών καινούργια μπλε σιδεράκια -την τρίτη πήγε οδοντογιατρό και τα άλλαξε. Οπότε όλα καλά... Don't worry.... Όπως και την γλύτωσες και εσύ μέχρι στιγμής newfan (αν αναφερόσουν σε μένα και ότι πρέπει να ανέβεις πάνω αν γίνοταν καμιά στραβή - Ρε γμτ, η μαλακία ορισμένων μας κάνει είμαστε προσεκτικοι υπερ του δέοντος )
Υ.Γ. Ακόμα δεν έχω δώσει ούτε ένα μπατ γι αυτήν ή σε αυτήν.. Αντιθέτως αυτή με έχει γλυτώσει απο καμιά 700ρια μπατ όπως τα υπολογίζω...
(για τους γνωρίζοντες, σε λίγο καιρό θα αρχίσω να την λέω και να κάνουμε κόντρες με τον roadwarrior )
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Βαστα γερα κουμπαρε. Και κανε οτι σου λεει η καρδια.σου και.η ψωλη σου. Γαμησε τη τη λογικη. Θα βρεθεις στην ηλικια μου πριν καλα καλα.το.καταλαβεις και θα μετανιωνεις για τα λαθη που δεν.εκανες.
Λοιπόν κανόνισε... έκλεισε η συμφωνία... είσαι κουμπάρος πλέον.... Και όντως. όταν είσαι νέος, που είναι τα φρένα, και όταν έχεις τα φρένα, που είναι τα γαμημένα νιάτα...
φρενα υπο ελεγχο...abs ;)Λοιπόν κανόνισε... έκλεισε η συμφωνία... είσαι κουμπάρος πλέον.... Και όντως. όταν είσαι νέος, που είναι τα φρένα, και όταν έχεις τα φρένα, που είναι τα γαμημένα νιάτα...
vangelis01
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
@ newfan
Φοβερή θέα!! Σε ποιόν όροφο είσαι?
Φοβερή θέα!! Σε ποιόν όροφο είσαι?
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Λοιπόν κανόνισε... έκλεισε η συμφωνία... είσαι κουμπάρος πλέον.... Και όντως. όταν είσαι νέος, που είναι τα φρένα, και όταν έχεις τα φρένα, που είναι τα γαμημένα νιάτα...
Άσε τα κουμπαριλίκια ρε και κοίτα τις ¨Σπουδές" σου
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
"Το τεκνον μετα του ωφελιμου" λεγανε οι αρχαιοι μας προγονοι. Σπουδη στον ερωτσΆσε τα κουμπαριλίκια ρε και κοίτα τις ¨Σπουδές" σου
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Φίλε Mindreader αν θυμηθώ και σιγουρευτώ πού (και αν..) έχουμε γνωριστεί θα στο γράψω σε pm
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Η κουμπαρια ειχε κλεισει απο τη πρωτη στιγμη που ειδα τη φωτο με τη κουμπαρα.Λοιπόν κανόνισε... έκλεισε η συμφωνία... είσαι κουμπάρος πλέον.... Και όντως. όταν είσαι νέος, που είναι τα φρένα, και όταν έχεις τα φρένα, που είναι τα γαμημένα νιάτα...
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Η βλακεια ειναι ανικητη !!
Δεν εχει νοημα να παλευεις με γουρουνια, εσυ λερώνεσαι ενω αυτα το διασκεδαζουν.
Δεν εχει νοημα να παλευεις με γουρουνια, εσυ λερώνεσαι ενω αυτα το διασκεδαζουν.
ProudToBeGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
Ωραίο το post σου αδερφέ και εγώ σε μια παρόμοια φάση είμαι, αλλά γιατί το πόσταρες εδω; Άνοιξε ένα νέο thread να μιλήσουμε επι παντός του επιστητού εμείς οι 40+
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Ωραιος mind με τα λαιμουριακια!!!
Το παιδικο μαδαγασκαρη το ειδες?
Το παιδικο μαδαγασκαρη το ειδες?
Tekillas Boom Boom