Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
βρε κατινα , τι σε νοιαζει τοσο πολυ και κοιτας τι λεω , μην τα πιστευεις , εγω τα εγραψα
τι θες ποιο ειναι το προβλημα σου πανω σε αυτα? βλεπω μπηκες στο ψαχτηρη για τα καλα
καλα σε εκοψα απο υην αρχη οτι εισε πολυ της ''παρατηρησης''
καλη συνεχεια
τον εχω πει κατινα
οταν με απειλουσε πριν 2 χρονια
και μου ελεγε διαφορα ονοματα οτι ημουν αυτος ο αλλος και
εκανα αυτο εκεινο  :jerking:
δεν θα μου κλεψεις την πατροτητα του χαρακτηρισμου   :tickedoff:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε τυπε μου γιατι γινεσαι ερηστικος?

1.91 ειμαι
90 κιλα
σφιχτος κ με πλατες

εσυ πως εισαι δηλαδη κ προσπαθεις να με χλεβασεις?
κι αλλος σπαλιαρας μας προεκυψε  :2funny:
το "τεκνο" της ημερας φιλε ειναι ο newfan
εσυ ενας βρωμοπουστας νεοναζι εισαι  :uglystupid:
ακου "μιο μιο αμιο"  :2funny:
ποιο αδερφιστικο νικ δεν υπηρχε να βαλεις
ουτε ενα κλωνο της προκοπης δε μπορειτε να φτιαξετε
αχρηστοι φασιστες  :birdman:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τον εχω πει κατινα
οταν με απειλουσε πριν 2 χρονια
και μου ελεγε διαφορα ονοματα οτι ημουν αυτος ο αλλος και
εκανα αυτο εκεινο  :jerking:
δεν θα μου κλεψεις την πατροτητα του χαρακτηρισμου   :tickedoff:
οκ σορρυ το παιρνω πισω χαχα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ζήτω   συγνώμη
Ζήτω συγνώμη που ζω.
Ζήτω συγνώμη  που μπορώ να κάνω πράγματα που εσείς θέλετε  αλλά δεν μπορείτε
Ζήτω συγνώμη  που πήρα μια εταιρεία  που  η οικογένεια μου ήθελε να κλείσει  και την  έφτασα  εκεί που  έφτασε.
Ζήτω συγνώμη που δεν έμεινα στην Ελλάδα να  γίνω Δημόσιος  υπάλληλος.
Ζήτω συγνώμη που μπορώ να κοιμάμαι  και να ξυπνώ με αυτές που εσείς κάνοντας το σκατό σας  παξιμάδι και πάλι δεν μπορείτε.
Ζήτω  συγνώμη  που προκαλώ την ζήλια την χλεύη σας.
Ζήτω συγνώμη  που μέσα από τα κείμενα  μου ξυπνούν σε κάποιους τα υποδεέστερα  ένστικτα  του ανθρώπου.
Ζήτω συγνώμη εάν   είμαι κατίνα  που  δεν μου αρέσουν οι  ψεύτες και τους  ξεμπροστιάζω.  
Ζήτω συγνώμη  που  δεν είμαι εκεί  να  ψηφίσω  σαν κάποιους που οι  ίδιοι τα γράφουν  τον γελωτοποιό Βασίλη  Λεβέντη:

λοιπον να σου πω τι κανει και ειναι "βρωμικος"   η μοναδικη βρωμια του ομως, που για μενα δεν ειναι βρωμια (μοιαζει με εκβιαζμο) ειναι οτι πηγαινει σε εφοπλιστες και επιχειρηματιες (γνωστους αλλα και πολυ λιγο γνωστους) και τους ζηταει να αγορασουν κουπονια για το κομμα! καμποσα χιλιαρικα κουπονια!!!  αν αυτοι δε του δωσουν το παραδακι, τους σκαει το παραμυθι οτι εχει ραμματα για τη γουνα τους, και θα τα πει δημοσια! σε αλλους μπορει να εχει σε αλλους μπορει και να μπλοφαρει! η ουσια ειναι οτι καλα κανει και τους τρομαζει και λιγο! καθως ολα αυτα τα λαμογια με τις ευλογιες των υπολοιπων πολιτικων, που εσεις τρεχετε και ψηφιζετε κανανε τις τεραστιες περιουσιες τους, και στη τελικη δε θα τους λειψουν κιολας!    ξερει που πηγαινει σε πολυυυυυ πλουσιους "λαδιαριδες"    δεν εκβιαζει κανα φουκαρα  αυτη ειναι η ιστορια του κυρ βασιλη   ο ανθρωπος δεν εχει απλως "μεντα" να γινει πολιτικος! αγαπαει και τη χωρα του

Ζητώ  για  αυτά όλα  και  για   άλλα πολλά συγνώμη που εγώ πέτυχα τους στόχους  που έθεσα στην ζωή μου.

Δεν το γνώριζα  άλλωστε αγαπητέ  asia_fun  ότι εξασκούμε  το ίδιο επάγγελμα.

φιλε μου το θρεντ λεγετε "θελω να φυγω απ αυτη τη σκατοχωρα" οχι "εφυγα..."  στη περιπτωση μου, το γαμωτο ειναι οτι εχω δουλεια αξιολογη στην ελλαδα (ναυτιλιακα) που (μαλλον) δεν επηρεαζετε και απο την ελληνικη κριση, παρα απο τη παγκοσμια, και το μεγαλυτερο γαμωτο ειναι οτι δε μπορω να πουλησω καποια περιουσιακα στοιχεια που εχω, αλλιως το ονειρο, πιο πιθανο ειναι να μεινει ονειρο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εχουμε κατι φρουτα εδω μεσα................ :grin:
Ακριβως το ιδιο αλλα σε πολυ χειροτερη μορφη γινεται στην ¨Ελληνικη παροικια¨στη Πατταγια.
Προς ενημερωση οσων πανε εκει για διακοπες και τους πιανει η νοσταλγια για τη πατριδα,  ή για οσους σκεφτονται να μετοικησουν κατα κει.
Γατακια που το παιζουν αντρες, συνταξιουχοι που το παιζουν λεφταδες, τραβελλοσκισμενοι που το παιζουν γαμικουλες-αντρακλες απολα εχει ο μπαξες.
Αυτο το νημα ξεκινησε για να γραφει ο καθενας τις εντυπωσεις του και τις εμπειριες του απο τη Ταυλανδη και καταντησε να μπαινει ο καθε αρπαγμενος και να ξεκατινιαζεται. :uglystupid:
Εχετε πλακα ρε γατακια!!
Μη χαλιωσαστε και χαλατε και τους αλλους, ζηστε τη ζωουλα σας, μιζερη ή οχι και χαλαρωστε, ολοι εδω μεσα ειμαστε οι πρωτοι γκομενοι οι πιο πλουσιοι και οτι αλλο βγαζει η φαντασια σας.
Αντε και καλο αποτελεσμα στη καλπη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και αν εχουμε φρουτα...
καλα τα λες γατε

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Παρτε και ενα φρουτάκι απο εμενα παλια μου γκικ γιαγιά εγινε τωρα χαχα

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    235 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ολες ταπες ειναι δηλαδη?

κ αβυζες ειναι δηλαδη?

μονο τα τραβελια ειναι ψηλα?
αυτο θελεις να μου πεις?

Υπαρχουν φιλαρακο αλλα ειναι στατιστικα πολυ λιγες πρεπει να ψαξεις πολυ να τις βρεις, και να σιγουρευτεις οτι δεν εινσι τραβελοι ( γιατι πολλοι δεν στο λενε ). Ειναι μαλλον εξαιρεσεις.

Το θεμα ομως το πιανεις λαθος. Δεν πας στη ψαροταβερνα να παραγγειλεις κοκορετσι. Οι περισσοτερες ταιλανδες ειναι 155 - 165 και ναι ειναι σχετικα αβυζες. Γιατι λοιπον τοτε πολλοι δυτικοί κολανε μαζι τους σε σημειο που γινονται χορηγοι ?? Καποια χαρη θα εχουν και αυτες ετσι δεν ειναι ??

Αν εχεις υπομονη και θες απαντηση, διαβασε την αποψη μου εδω.

Αντε και δυο φωτογραφιες με μια "εξαιρεση"

Συνημμένα

• 2015-09-20 10.56.45.jpg
    2015-09-20 10.56.45.jpg
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 2015-09-20 11.00.55.jpg
    2015-09-20 11.00.55.jpg
    149,9 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Like
Αντιδράσεις: 968

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Υπαρχουν φιλαρακο αλλα ειναι στατιστικα πολυ λιγες πρεπει να ψαξεις πολυ να τις βρεις, και να σιγουρευτεις οτι δεν εινσι τραβελοι ( γιατι πολλοι δεν στο λενε ). Ειναι μαλλον εξαιρεσεις.

Το θεμα ομως το πιανεις λαθος. Δεν πας στη ψαροταβερνα να παραγγειλεις κοκορετσι. Οι περισσοτερες ταιλανδες ειναι 155 - 165 και ναι ειναι σχετικα αβυζες. Γιατι λοιπον τοτε πολλοι δυτικοί κολανε μαζι τους σε σημειο που γινονται χορηγοι ?? Καποια χαρη θα εχουν και αυτες ετσι δεν ειναι ??

Αν εχεις υπομονη και θες απαντηση, διαβασε την αποψη μου εδω.

Αντε και δυο φωτογραφιες με μια "εξαιρεση"
Mindreader παιρνω πισω αυτο που ειπα για μαυρες. :kneel:
Μου εβαλες φυτιλια τωρα και σε καθιστω ηθικα υπευθυνο για τον επομενο προορισμο μου.
Για τα ζωακια εννοω!! :grin: :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Μου εβαλες φυτιλια τωρα και σε καθιστω ηθικα υπευθυνο για τον επομενο προορισμο μου.
Εσυ παλιοτερα δεν ειχες παει για σαφαρι καπου στην Αφρικη; Μη μου πεις οτι δεν κυνηγησες γαζελες;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

:2funny: :rockon:
Να προσεχεις ομως γιατι τα σοκολατί "ζωακια" ειναι εθιστικα. :2funny:

Μπορει να σε κανουν να αλαξοπιστισεις, και απο Ασια να το γυρισεις Αφρικη.
:2funny:

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
κι αλλος σπαλιαρας μας προεκυψε  :2funny:
το "τεκνο" της ημερας φιλε ειναι ο newfan
εσυ ενας βρωμοπουστας νεοναζι εισαι  :uglystupid:
ακου "μιο μιο αμιο"  :2funny:
ποιο αδερφιστικο νικ δεν υπηρχε να βαλεις
ουτε ενα κλωνο της προκοπης δε μπορειτε να φτιαξετε
αχρηστοι φασιστες  :birdman:

ρε τυπε μου πως να το κανουμε
ειμαι ανω του μετριου σε εμφανιση

εσυ γιατι χαλιεσαι?
μηπως εισαι κοντος,χοντρος με τριχες στη μυτη κ καραφλα κ μας ζηλευεις εμας
που εχουμμε μια καλη εμφανιση

ξυδι,ξυδακι το αριστερο μιασμα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Εγω εχω ενα γνωστο που πηγαινει Αγ.ορος μεσω Παταγιας. Τι θα πει αυτο. Οτι δεν ειναι καλος χριστιανος;

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ήρθα  εδώ για να κάνω την πλάκα μου και  να  βοηθήσω  όσο μπορώ κάποιους  που σκέπτονται η έχουν έρθει και χρειάζονται κάποιες περισσότερες πληροφορίες.
  Διέθεσα τον πολύτιμο χρόνο μου  και όπως  και στην  προσωπική επαφή,  το μόνο που πήρα από πολλούς  είναι  χλεύη , ειρωνεία και ζήλια είναι μάλλον  στο DNA της  μεμψίμοιρης,    μισαλλόδοξης και  διχαστικής  φυλής  μας.
  Μιας και σήμερα εκεί έχετε εκλογές,  προσπάθησα  να  καταλάβω  τι  σχέση έχω εγώ με  τους    οπαδούς της  χρυσής αυγής, σε μια χώρα που  υπέφερε  από τον ναζισμό.
  Η τους  οπαδούς  εκείνου του  γραφικού  της  πολιτικής, που  πιτσιρικάδες του έστελναν πίτσες στο τηλεοπτικό στούντιο για να γελάσουν.
  Η  εκείνους  που τα  μόνο τους ταξίδια,  καταναλώθηκαν  στα sex shop.
  Που πρότειναν  ως ψιλοχλιδάτα  ξενοδοχεία κάποια ίσως από τα χειρότερα που έχει να  επιδείξει η  Παττάγια.

Ο φίλος Mindreader πήγε ένα ταξίδι  στην Μαδαγασκάρη.
  Προσπάθησε  να δώσει λίγο ατμοσφαίρα από εκεί, λιδωρήθηκε, κατηγορήθηκε, εισέπραξε την ειρωνεία με το κουτάλι,  από  τους εραστές του πληκτρολογίου που σχεδιάζουν τα Μελλοντικά τους ταξίδια μέσω  του Google Earth.

Τι δουλειά έχω με εκείνους που τα γραπτά τους  βρίθουν ανακριβειών  ψεμάτων  και μεγαλοϊδεατισμού.
  Άν και αυτό είναι δικαίωμα τους.
  Πάυει όμως  να είναι  δικαίωμα τους,  όταν προσκαλούν η  με τον τρόπος τους και τα γραπτά τους προϊδεάζουν κάποιους στο  ότι μπορούν να ανοίξουν επιχείρηση, να  ξενιτευτούν εδώ    παρουσιάζοντας τα πάντα  εύκολα αγνοώντας  νόμους  και  κανόνες.

Όταν μπαίνεις στον κόπο  να  γράψεις κάτι σε ένα δημόσιο χώρο όπως είναι ένα φόρουμ.
  Πρέπει να  γνωρίζεις ότι  όλα στην ζωή δεν είναι αστεία, ιδιαίτερα  εάν παρουσιάζεσαι γνώστης και ειδήμων.
Εάν θέλεις  να είσαι το κριάρι σε ένα κοπάδι,  πρέπει να μπορείς και να ξέρεις να μη το οδηγήσεις στον γκρεμό.
  Αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις  πήδα μόνος σου και ας  τους άλλους να βρουν τον δικό τους δρόμο.

Αλήθεια πόσο  εύκολο είναι να ανοίξει κάποιος  ένα 7/11 εδώ;
  Άνθρωποι  που με την ασχετοσύνη και την κακεντρέχεια  τους  μπορεί να παρασύρουν κάποιους σε επικινδύνους δρόμους.

Δίκιο  έχεις Λόρδε και στην Μπανγκόκ μια  από τα ίδια  τους ξέρω  ίσως όσο καλά τους  ξέρεις και εσύ, τα 3 Ελληνικά  “καφενεία”  τους αποφεύγω  όσο ο διάβολος  το λιβάνι.
  Εκτός  από την ποιο κοντινή απόσταση από το λιμάνι,  ένας ακόμη λόγος  που μένω εδώ όταν βρίσκομαι στην Παττάγια  είναι  ότι το  Wongamat βρίσκεται μακρυά  από το κέντρο και τα μέρη που συχνάζουν.

Ο λόγος  είμαι Έλληνας  και δεν πρέπει να έχω περισσότερα από αυτούς.
  Βλέπεις η μάλλον ξέρεις το ανέκδοτο  με την  κατσίκα  του γείτονα.

Υπάρχουν  και καλά παιδιά ευτυχώς  και για αυτούς  έμενα και ίσως μείνω εδώ  αλλά οι απαντήσεις μου στο μέλλον θα είναι μόνο σχετικά με θέματα ζωής εδώ.
  Το που πάω με ποια  αφορά μόνον  εμένα. 

Η σοφότερη ελληνική παροιμία  είναι μια: Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα των τρώνε  οι κότες.

Και μιλάμε για πολύ λειράτες κότες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom