Ήρθα εδώ για να κάνω την πλάκα μου και να βοηθήσω όσο μπορώ κάποιους που σκέπτονται η έχουν έρθει και χρειάζονται κάποιες περισσότερες πληροφορίες.
Διέθεσα τον πολύτιμο χρόνο μου και όπως και στην προσωπική επαφή, το μόνο που πήρα από πολλούς είναι χλεύη , ειρωνεία και ζήλια είναι μάλλον στο DNA της μεμψίμοιρης, μισαλλόδοξης και διχαστικής φυλής μας.
Μιας και σήμερα εκεί έχετε εκλογές, προσπάθησα να καταλάβω τι σχέση έχω εγώ με τους οπαδούς της χρυσής αυγής, σε μια χώρα που υπέφερε από τον ναζισμό.
Η τους οπαδούς εκείνου του γραφικού της πολιτικής, που πιτσιρικάδες του έστελναν πίτσες στο τηλεοπτικό στούντιο για να γελάσουν.
Η εκείνους που τα μόνο τους ταξίδια, καταναλώθηκαν στα sex shop.
Που πρότειναν ως ψιλοχλιδάτα ξενοδοχεία κάποια ίσως από τα χειρότερα που έχει να επιδείξει η Παττάγια.
Ο φίλος Mindreader πήγε ένα ταξίδι στην Μαδαγασκάρη.
Προσπάθησε να δώσει λίγο ατμοσφαίρα από εκεί, λιδωρήθηκε, κατηγορήθηκε, εισέπραξε την ειρωνεία με το κουτάλι, από τους εραστές του πληκτρολογίου που σχεδιάζουν τα Μελλοντικά τους ταξίδια μέσω του Google Earth.
Τι δουλειά έχω με εκείνους που τα γραπτά τους βρίθουν ανακριβειών ψεμάτων και μεγαλοϊδεατισμού.
Άν και αυτό είναι δικαίωμα τους.
Πάυει όμως να είναι δικαίωμα τους, όταν προσκαλούν η με τον τρόπος τους και τα γραπτά τους προϊδεάζουν κάποιους στο ότι μπορούν να ανοίξουν επιχείρηση, να ξενιτευτούν εδώ παρουσιάζοντας τα πάντα εύκολα αγνοώντας νόμους και κανόνες.
Όταν μπαίνεις στον κόπο να γράψεις κάτι σε ένα δημόσιο χώρο όπως είναι ένα φόρουμ.
Πρέπει να γνωρίζεις ότι όλα στην ζωή δεν είναι αστεία, ιδιαίτερα εάν παρουσιάζεσαι γνώστης και ειδήμων.
Εάν θέλεις να είσαι το κριάρι σε ένα κοπάδι, πρέπει να μπορείς και να ξέρεις να μη το οδηγήσεις στον γκρεμό.
Αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις πήδα μόνος σου και ας τους άλλους να βρουν τον δικό τους δρόμο.
Αλήθεια πόσο εύκολο είναι να ανοίξει κάποιος ένα 7/11 εδώ;
Άνθρωποι που με την ασχετοσύνη και την κακεντρέχεια τους μπορεί να παρασύρουν κάποιους σε επικινδύνους δρόμους.
Δίκιο έχεις Λόρδε και στην Μπανγκόκ μια από τα ίδια τους ξέρω ίσως όσο καλά τους ξέρεις και εσύ, τα 3 Ελληνικά “καφενεία” τους αποφεύγω όσο ο διάβολος το λιβάνι.
Εκτός από την ποιο κοντινή απόσταση από το λιμάνι, ένας ακόμη λόγος που μένω εδώ όταν βρίσκομαι στην Παττάγια είναι ότι το Wongamat βρίσκεται μακρυά από το κέντρο και τα μέρη που συχνάζουν.
Ο λόγος είμαι Έλληνας και δεν πρέπει να έχω περισσότερα από αυτούς.
Βλέπεις η μάλλον ξέρεις το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα.
Υπάρχουν και καλά παιδιά ευτυχώς και για αυτούς έμενα και ίσως μείνω εδώ αλλά οι απαντήσεις μου στο μέλλον θα είναι μόνο σχετικά με θέματα ζωής εδώ.
Το που πάω με ποια αφορά μόνον εμένα.
Η σοφότερη ελληνική παροιμία είναι μια: Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες.
Και μιλάμε για πολύ λειράτες κότες.