Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Αν εβγαινα φωτο με λαιμουριους και εβαζα facebook στην περιοχη μαδαγασκαρη θα περνα πολλα like!!!
Γαμοτο,με βλεπω σε κανα attica park.
Αν πας και το ψαχνεις θα βρεις και αυτο που θελεις.Παντα κατι βρισκεις και σε μαγευει.
εισαι ωραιος τυπε μουΥπαρχουν φιλαρακο αλλα ειναι στατιστικα πολυ λιγες πρεπει να ψαξεις πολυ να τις βρεις, και να σιγουρευτεις οτι δεν εινσι τραβελοι ( γιατι πολλοι δεν στο λενε ). Ειναι μαλλον εξαιρεσεις.
Το θεμα ομως το πιανεις λαθος. Δεν πας στη ψαροταβερνα να παραγγειλεις κοκορετσι. Οι περισσοτερες ταιλανδες ειναι 155 - 165 και ναι ειναι σχετικα αβυζες. Γιατι λοιπον τοτε πολλοι δυτικοί κολανε μαζι τους σε σημειο που γινονται χορηγοι ?? Καποια χαρη θα εχουν και αυτες ετσι δεν ειναι ??
Αν εχεις υπομονη και θες απαντηση, διαβασε την αποψη μου εδω.
Αντε και δυο φωτογραφιες με μια "εξαιρεση"
εισαι ωραιος τυπε μου
Φαντομα, αδυνατισες ρε φιλε, μισος εμεινες απο τοτε που σε γνωρισα. Εγω δεν επιτρεπεται να βαλω φωτο,απαγορευεται η δημοσιευση φωτογραφιων ανηλικων. Το αβαταρ μου παντως με αντιπροσωπευει κατα 99&.Χαχα καλα το πε ο λόρδος εδω μπήκαμε για το ται σεξ τριπ και διαβάζουμε για το πόθεν εσχες και μήκος κοιλιακών του καθενα
Ρε και εγω ειμαι παίδαρος χαλαρωστε και ψηλός και μπράτσατος με πλατες και απο οτι ακουω καθολου κωλοφατσα...ρε όσοι με έχετε γνωρίσει γιατι δε μιλάτε...και απο κινητά και ακίνητα δόξα σοι ο θεός μια χαρα
Λοιπον αντι για πιπινια εγω λεω να το γυρίσουμε προσωρινά και να κοτσαρουμε ολοι τις φάτσες μας...ο Στεφάν, mindreader και ο σχοινοχαρας κάνανε την αρχη καμαρώστε τωρα και τον αρχιπαιδαρο Φαντομά
Φαντομα, αδυνατισες ρε φιλε, μισος εμεινες απο τοτε που σε γνωρισα. Εγω δεν επιτρεπεται να βαλω φωτο,απαγορευεται η δημοσιευση φωτογραφιων ανηλικων. Το αβαταρ μου παντως με αντιπροσωπευει κατα 99&.
Για να πω την αληθεια οσα παιδια προσπαθησα να τα φανταστω απι το τροπο γραφης τους και τα γνωρισα μετα, επεσα εξω κατα 100%.
θελω οποτε περασεις απο θεσσαλονικη να μου το πεις για να ερθεις για κανα ποτακι να παραβρεθεις σε συναντηση γιατι σε εχουμε σε μεγαλη εκτιμιση....αυτο ισχυει και για οποιονδηποτε αλλοΦαντομα, αδυνατισες ρε φιλε, μισος εμεινες απο τοτε που σε γνωρισα. Εγω δεν επιτρεπεται να βαλω φωτο,απαγορευεται η δημοσιευση φωτογραφιων ανηλικων. Το αβαταρ μου παντως με αντιπροσωπευει κατα 99&.
Για να πω την αληθεια οσα παιδια προσπαθησα να τα φανταστω απι το τροπο γραφης τους και τα γνωρισα μετα, επεσα εξω κατα 100%.
Χαχα καλα το πε ο λόρδος εδω μπήκαμε για το ται σεξ τριπ και διαβάζουμε για το πόθεν εσχες και μήκος κοιλιακών του καθενα
Ρε και εγω ειμαι παίδαρος χαλαρωστε και ψηλός και μπράτσατος με πλατες και απο οτι ακουω καθολου κωλοφατσα...ρε όσοι με έχετε γνωρίσει γιατι δε μιλάτε...και απο κινητά και ακίνητα δόξα σοι ο θεός μια χαρα
Λοιπον αντι για πιπινια εγω λεω να το γυρίσουμε προσωρινά και να κοτσαρουμε ολοι τις φάτσες μας...ο Στεφάν, mindreader και ο σχοινοχαρας κάνανε την αρχη καμαρώστε τωρα και τον αρχιπαιδαρο Φαντομά
Δεκτη η προσκληση αν και δεν φερω καμμια ευθυνη για τις συνεπειες στη διαφθορα του χαρακτηρα σας μετα απο τη συναντηση μαζι μου.θελω οποτε περασεις απο θεσσαλονικη να μου το πεις για να ερθεις για κανα ποτακι να παραβρεθεις σε συναντηση γιατι σε εχουμε σε μεγαλη εκτιμιση....αυτο ισχυει και για οποιονδηποτε αλλο
Δεκτη η προσκληση αν και δεν φερω καμμια ευθυνη για τις συνεπειες στη διαφθορα του χαρακτηρα σας μετα απο τη συναντηση μαζι μου.
η κωσταντοπουλου?Mε Τραβελι? Η με Λιανα Καννελη?
Για πειτε
Για σου ρε Στεφο αλανι !θελω οποτε περασεις απο θεσσαλονικη να μου το πεις για να ερθεις για κανα ποτακι να παραβρεθεις σε συναντηση γιατι σε εχουμε σε μεγαλη εκτιμιση....αυτο ισχυει και για οποιονδηποτε αλλο
που χαθηκες? στειλε μυνημα οταν εχουμε αγωνα....Για σου ρε Στεφο αλανι !
Έχουμε αφήσει κάτι στο περιθώριο! Πιστεύω στο πορνοενστικτο μου πως είσαι και γαμω τους τύπους! Σε παρακολουθώ κατα καιρους. ΕΣΥ???