Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αυτην εδω ποιος την πηγε ελλαδα ρε σεις δεν πιστευω να ναι κανεις απο το φορουμ εεε
Μου στειλε μηνυμα αλλα δεν περναει τα στανταρτς μου
30αρα καποιον τυλιξε σε μια κολλα χαρτι , ηρθε εισεπραξε ειδε και απηλθε

georgepre10

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ απο μένα. Λοιπόν διαβαζω χρονια το συγκεκριμένο θέμα και ειναι ονειρο ζωης να παω σε αυτα τα μερη ασχετα με τα εξτρα που παρεχει.

Λοιπον λογω του οτι ειναι τοσες σελιδες και για να ειμαι ειλικρινής εχω μπερδευτεί κ λιγακι θα ηθελα την βοήθεια σας.  Εχω κανει κουμαντο για να ξοδεψω μεχρι 2500ε χωρίς τα εισιτήρια.

Θελω να παω αρχες του χρονου γυρω στις 10 του γεναρη. Με αυτο το μπατζετ θελω να δω την μπαγκονγκ, το πουκετ, λιγες μερες παταγια κ αν γίνεται κ αλλο ενα μέρος οπως πχ κο σαμουι.

Δυστυχώς λογω της οικονομικής κατάστασης δεν μου ειναι ευκολο να ξεφυγω κ πολυ απο αυτα τα χρήματα αλλα θα ήθελα με αυτα που διαθετω να κατσω όσες περισσότερες μερες γινεται.

Έτσι θέλω την γνωμη σας με αυτά τα χρηματα πως θα μου προτείνατε να κανω το ταξίδι κ ποσες μερες μαξιμουμ. Σχετικά με το άθλημα υπολογιζω  50ε την μερα αλλα οχι κ καθε μέρα. Επίσης ενα νορμάλ ξενοδοχείο σχετικά φτηνό κ αξιοπρεπές για να κοιμάσαι και γενικά σε φαγητα κ ποτα φυσιολογικά πράγματα χωρίς καταχρήσεις.

Τέλος οταν λενε 6μηνη ισχυ στο διαβατήριο εννοουν απο την ημερομηνια ληξεως ετσι? Γιατι λεω να παω τα το βγαλω αυτες τις μερες αλλιώς ονειρεύομαι άδικα! :)

Αυτα τα λιγα και συγγνωμη για το μεγαλο κείμενο! Ευχαριστώ!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
mimiko Μου βγαλε τεφτερι και κανε τους πολλαπλασιασμους σου...
:helpplea: :helpplea:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Καλησπέρα κ απο μένα. Λοιπόν διαβαζω χρονια το συγκεκριμένο θέμα και ειναι ονειρο ζωης να παω σε αυτα τα μερη ασχετα με τα εξτρα που παρεχει.

Λοιπον λογω του οτι ειναι τοσες σελιδες και για να ειμαι ειλικρινής εχω μπερδευτεί κ λιγακι θα ηθελα την βοήθεια σας.  Εχω κανει κουμαντο για να ξοδεψω μεχρι 2500ε χωρίς τα εισιτήρια.

Θελω να παω αρχες του χρονου γυρω στις 10 του γεναρη. Με αυτο το μπατζετ θελω να δω την μπαγκονγκ, το πουκετ, λιγες μερες παταγια κ αν γίνεται κ αλλο ενα μέρος οπως πχ κο σαμουι.

Δυστυχώς λογω της οικονομικής κατάστασης δεν μου ειναι ευκολο να ξεφυγω κ πολυ απο αυτα τα χρήματα αλλα θα ήθελα με αυτα που διαθετω να κατσω όσες περισσότερες μερες γινεται.

Έτσι θέλω την γνωμη σας με αυτά τα χρηματα πως θα μου προτείνατε να κανω το ταξίδι κ ποσες μερες μαξιμουμ. Σχετικά με το άθλημα υπολογιζω  50ε την μερα αλλα οχι κ καθε μέρα. Επίσης ενα νορμάλ ξενοδοχείο σχετικά φτηνό κ αξιοπρεπές για να κοιμάσαι και γενικά σε φαγητα κ ποτα φυσιολογικά πράγματα χωρίς καταχρήσεις.

Τέλος οταν λενε 6μηνη ισχυ στο διαβατήριο εννοουν απο την ημερομηνια ληξεως ετσι? Γιατι λεω να παω τα το βγαλω αυτες τις μερες αλλιώς ονειρεύομαι άδικα! :)

Αυτα τα λιγα και συγγνωμη για το μεγαλο κείμενο! Ευχαριστώ!!
Υπολογιζε μαζι με το ξενοδοχειο στα 100 ευρω τη μερα.
Θελεις απο μια βδομαδα σε καθε ενα απο αυτα τα μερη, εκτος απο Μπανγκοκ που μπορεις να κατσεις μονο 3-4 μερες, δηλ. 20-25 μερες. Υπολογισε επισης και καποια εξοδα για τις μετακινησεις σου. Κατα τη γνωμη μου αν τα οικονομικα σου δεν σε παιρνουν, πηγαινρ μονο σε δυο απο αυτα τα μερη. Το βασικοτερο για να μη ξεφυγεις πολυ στα οικονομικα σου ειναι να μπορεσεις να συγκρατηθεις τις πρωτες 2-3 μερες μεχρι να καταλαβεις που βρισκεσαι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
::Και να μην αρχισουμε τωρα ανσλυσεις, για πιο οικονομικες λυσεις, πρωτη φορα παντοτε πληρωνεται πιο ακριβα. Εκτος αν πας με καποιον που εχει ξαναπαει Ταυλανδη οποτε θα ειναι πιο εμπειρος και θα εχει πιο οικονομικες λυσεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για οσους φιλους ζητανε με pm να ποσταρω και αλλες φωτογραφιες απο Μαδαγασκαρη.

Στο συγκεκριμενο thread μιλαμε για Ταιλανδη. Απλα μια βασικη εικονα απο Μαντα  πηγα να δωσω με τις φωτογραφιες που ηδη ποσταρα και δεν θελω να υπερβαλω.

Θα ποσταρω αναλυτικο report στο ειδικο thread για Μαφαγαδκαρη οταν γυρισω.

Αφου θελετε φωτογραφιες αντε παρτε αλλη μια περυσινη ταιλανδη "εξαιρεση". Σχετκα ψηλη και με καλο στηθος.

Αμεση αποδειξη οτι το Thaicupid αν το δουλεψεις καλά "αποδιδει".

Συνημμένα

• 2015-09-22 11.14.12.png
    2015-09-22 11.14.12.png
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Like
Αντιδράσεις: 968

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
[size=12pt]georgepre10[/size]

Εχω κανει κουμαντο για να ξοδεψω μεχρι 2500ε χωρίς τα εισιτήρια.

Θελω να παω αρχες του χρονου γυρω στις 10 του γεναρη.

Βήμα - βήμα.
Η Εποχή που επέλεξες  είναι μέσα στην  υψηλή περίοδο με τις τιμές αρκετά ανεβασμένες τόσο ξενοδοχεία αλλά και σε πολλά άλλα.

Με αυτο το μπατζετ θελω να δω την μπαγκονγκ, το πουκετ, λιγες μερες παταγια κ αν γίνεται κ αλλο ενα μέρος οπως πχ κο σαμουι.

Τα χρήματα που πιστεύω   ότι θα χρειαστείς  για τις  καθημερινές σου ανάγκες  ξενοδοχεία  διατροφή  διασκέδαση μετακινήσεις και αθλήματος.
Τα υπολογίζω  λόγο της πρώτης σου  φοράς από 150 ευρώ την μέρα  αυτό μας κάνει 16 μέρες 2500/150  
Εάν  μπεις στον κόπο της μετακίνησης σε  τόσα μέρη  μόνο τα εισιτήρια θα σου κατεβάσουν   τον χρόνο διαμονής στις  10 μέρες.

Πρόταση μου  Μπανγκόκ   3-4 μέρες   ένα 10ημερο Παττάγια  και μια    βόλτα τριγύρω  στα νησάκια  και προγραμματίζεις  για  άλλη  φορά  το Πουκέτ  και το Σαμούι.
Εκτός εάν προτιμήσεις  το Μπανγκόκ – Πουκέτ  αλλά     πρέπει να μειώσεις της  ημέρες   κατά 2  λόγω αεροπορικών εισιτηρίων και   μετακινήσεων.

Η  ημερομηνία επιστροφής  να είναι 6  μήνες πριν λήξει το διαβατήριο σου.
Πχ   επιστροφή  30 Ιανουαρίου   λήξη διαβατηρίου μετά την πρώτη Αυγούστου 2016.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Για τον φίλο που ρωτάει είναι περίπου όπως τα λένε τα παιδιά ποιο πανω γενικά.Αν πας πχ την διαδρομή bkk-phucket-samui- pattaya utp αεροπορικός κ επιστροφή bkk υπολόγισε από 250/270 ευρώ ολα μαζι εισητήρια περιπου οπότε έχεις 2250/130 βαζω 130 την ημερα πιστεύω την βγαζεις 14 με 16 ημερες αν δεν παίρνεις γυναίκα κάθε μέρα δεν πινεις/κέρνας του σκασμου στα μπαρ κτλ... εννοείται θα δεις κάνα νησάκι αξιοθέατο κτλ.Πάντως να πας αξίζει!!!!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
[size=12pt]georgepre10[/size]

Η  ημερομηνία επιστροφής  να είναι 6  μήνες πριν λήξει το διαβατήριο σου.

Εχω την εντυπωση οτι η ημερομηνια εισοδου πρεπει να ειναι τουλαχιστον 6 μηνες πριν την ληξη του διαβατηριου.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Επιστροφής  το έχω τσεκάρει  με φίλο που έτυχε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ο κουμπαρος εξαφανιστηκε παλι. Newfan σε βλεπω για τσιανγκ μαι.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
[size=15pt]Λέγε μου τέτοια!!!!![/size]

130612055319_AMBER_ALERT_1.png

[size=16pt] Έβαλες;[/size]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Χεστον μωρε το κουμπαρο, δεν πειραζει, ψαξε να βρεις τη κουμπαρα. :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Έχω  κάτι για σένα από διπλανό γραφείο.

im_1985.jpg

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Εχω την εντυπωση οτι η ημερομηνια εισοδου πρεπει να ειναι τουλαχιστον 6 μηνες πριν την ληξη του διαβατηριου.
γιατι αυτο ? εγω που θελω να παω χ κονγκ σιγκαπουρη σαγκαη χρειαζομαι βιζα ? :think: :think:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Για παμε λιγο ενα τεστακι!!!
Που βρισκεται αυτο?
Για να βοηθησω δεν ειναι στο Santorini Park.

Συνημμένα

• 11924916_1148540385163372_6034744110467465533_n.jpg
    11924916_1148540385163372_6034744110467465533_n.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 10

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γιατι αυτο ? εγω που θελω να παω χ κονγκ σιγκαπουρη σαγκαη χρειαζομαι βιζα ? :think: :think:
To διαβατήριο αρκεί για HK k singapore ακομα κ μακαο αν πας.Μονο εάν περάσεις μέσα στην Κίνα χρειάζεται να βγάλεις visa στην εδώ πρεσβεία.Βεβαια στις προυποθεσεις για την κινεζικη βιζα ειναι οπως πραπανω γραφουν αντιστοιχα το διαβατηριο σου να εχεις 6 μηνες απο την ληξη...Παρεμπιπτόντως μπορείς να πας στην πόλη του shenzen ( KINA σύνορα με HK)μόνο με το διαβατήριο σου κ αυστηρά για εκείνη την περιοχή βγαίνει αυτόματα 5ημερη visa αν το δηλώσεις εκει

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
To διαβατήριο αρκεί για HK k singapore ακομα κ μακαο αν πας.Μονο εάν περάσεις μέσα στην Κίνα χρειάζεται να βγάλεις visa στην εδώ πρεσβεία.Βεβαια στις προυποθεσεις για την κινεζικη βιζα ειναι οπως πραπανω γραφουν αντιστοιχα το διαβατηριο σου να εχεις 6 μηνες απο την ληξη...Παρεμπιπτόντως μπορείς να πας στην πόλη του shenzen ( KINA σύνορα με HK)μόνο με το διαβατήριο σου κ αυστηρά για εκείνη την περιοχή βγαίνει αυτόματα 5ημερη visa αν το δηλώσεις εκει
να σαι καλα για τις ινφο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Για Σαγκαη θα χρειαστεις βιζα απο τη πρεσβεια της Κινας στην Αθηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom