Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
¨Όχι ρε φίλε  απλώς δεν είμαι μαλάκας  και δεν μου αρέσει το δούλεμα.
Τι έγινε το εκατομμύριο ευρώ, δεν σου έφτασε  για τις επενδύσεις.
Κάτσε Security μια χαρά είσαι   τίμια δουλειά είναι δεν είναι κακό.
580   ε τι να κάνουμε 580  ασχολήσου και με την Χρύση Αυγή
Μην το παίζεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι.
Άσε μας εμάς εδώ κάτω με τα δικά μας  προβλήματα.
Όπως  μου είπες,  εάν δεν σου αρέσει ότι γράφω προσπέρασε το,  εάν διαφωνείς,  γράψε την άποψη σου,  χωρίς  ειρωνείες , χωρίς μαγκιές και χωρίς εξυπνάδες.
Με επιχειρήματα εάν έχεις  και εάν ξέρεις

Off Topic :

Τι 580 ? Ούτε διευθυντής εταιρίας Security δεν παίρνει τόσα στην Ελλάδα....Παλιά ήταν τόσα !
Δικαιολογημένος αφού δεν ζεις εδώ...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Mango  στο dark side με  ένα  ψηλό τον Νίκο;

Εδω ειμαι με ζητησε κανεις? Ναι, green mango sto darkside, αλλα πρεπει να ητανε το 2010 η το 2011. Με εναν Νικο ψηλο (στο υψος μου). Εσυ ποιος εισαι? για θυμισε μου...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
εσυ μαλλον εννοεις τον σολφεζ τον μιχαλη .... εναν τυπο γυρω στα 50 με κοιλια σχετικα ψηλο ...

μαθητευομενος μου ειναι !!!!

τον θυμαμαι πρωτη φορα που τον συναντησα ... που ψαχνοταν κατεβει ταυλανδη ... και του εξιστορουσα καποια βασικα πραγματα και απλα δεν πιστευε !!!!!! μεχρι που πηγε !!!!

αααα ρε dark side τι μου θυμισες τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιμικο, χαλαρα αγορι μου μην σκισεις κανενα σωβρακο και τρεχουμε... Θυμαμαι ακριβως ποτε σε γνωρισα πρωτη φορα, ητανε    στην δευτερη συναντηση των ταιλανδοπληκτων (καλοκαιρι 2007) που εγινε στο Καλαμακι, μονο που τοτε ΗΔΗ ειχα γυρισει απ το πρωτο μου ταξιδι. Μετα ακολουθησανε ακομη 14 ταξιδια (15 στο συνολο).

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Εδω ειμαι με ζητησε κανεις? Ναι, green mango sto darkside, αλλα πρεπει να ητανε το 2010 η το 2011. Με εναν Νικο ψηλο (στο υψος μου). Εσυ ποιος εισαι? για θυμισε μου...

Είχαμε γνωριστεί  ένα απόγευμα  εκεί αλλά εγώ δεν κάθισα πολύ  μαζί σας.
Ποιο πολύ  καθίσατε με τον Γιώργο ένα παιδί από το γραφείο μου  και τον Γιάννη  ένα  υποπλοίαρχο που ήταν εδώ  τότε.
2010-11  το είχα για ποιό παλιά

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Tελικα ποιοι ειναι οι δασκαλοι και ποιοι οι μαθητευομενοι? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :think: :think: :think:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 25487.jpg
    25487.jpg
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 25488.jpg
    25488.jpg
    73,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Like
Αντιδράσεις: 968

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Και για τον αξιοθεατοφυσιολάτρη Tekilla boom boom.

Συνημμένα

• 25491.jpg
    25491.jpg
    217,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 25492.jpg
    25492.jpg
    151,3 KB · Εμφανίσεις: 17

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Η δεύτερη φώτο είναι η πανοραμική θέα του Chiang Mai από τον Ναό..

Συνημμένα

• 25494.jpg
    25494.jpg
    182,7 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 25496.jpg
    25496.jpg
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 23

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
:kissass2:
Χμμμμ. Το πρωί σήμερα πριν με πάει στη σχολή..
Καταλαβα. Κανονισε τουλαχιστον το γαμο κατα το Φλεβαρη για να γινω κουμπαρος. Και μην ανησυχεις(για 3-4 χρονια τουλαχιστον)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
σε πηγαινει στη σχολη??σαν καλη μανουλα , μπραβο της χαχαχα

Άσε. Μ έχει ταράξει. Θέλει να με βάλει σε δίαιτα και το βράδυ να τρώω μόνο φρούτα. Μου έχει γεμίσει το ψυγείο με μήλα και κάτι ρόζ με τρίχες απέξω και κάτι σαν βολβούς απο μέσα και σταφύλι καθώς και ντοματίνια  :huh:. Επίσης μου έκοψε το κάπνισμα στο δωμάτιο διότι μυρίζει... Και το αποκορύφωμα είναι ότι δεν έχω ξοδέψει ακόμα ούτε ένα μπατ γι αυτήν. Αυτή βάζει την βενζίνη, αυτή αγοράζει τα φρούτα ενώ έχει απορίψει όλες τις προτάσεις μου να την βγάλω για φαγητό έξω διότι και αυτή κάνει δίαιτα  :huh: ενώ δεν πίνει....Να αρχίσω να ανυσυχώ?  :- :- :-

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Άσε. Μ έχει ταράξει. Θέλει να με βάλει σε δίαιτα και το βράδυ να τρώω μόνο φρούτα. Μου έχει γεμίσει το ψυγείο με μήλα και κάτι ρόζ με τρίχες απέξω και κάτι σαν βολβούς απο μέσα και σταφύλι. Επίσης μου έκοψε το κάπνισμα στο δωμάτιο διότι μυρίζει... Και το αποκορύφωμα είναι ότι δεν έχω ξοδέψει ακόμα ούτε ένα μπατ γι αυτήν. Αυτή βάζει την βενζίνη, αυτή αγοράζει τα φρούτα..Να αρχίσω να ανυσυχώ?  :- :- :-
Μπερικετη Κρητικαρε!!

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ιδιαίτερα!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Απλώς  ξεκίνα το jogging να είσαι έτοιμος  όταν έρθει η ώρα. :s&m_2: :s&m_2:
Γρήγορα τα άρχισες τα σπιτώματα. :knockinb:
αφηστε τον ανθρωπο ρε!!ζηλιαρηδες αμα του αρεσει? Κ επειτα κοβει κ τις κακες συνηθειες...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Άσε. Μ έχει ταράξει. Θέλει να με βάλει σε δίαιτα και το βράδυ να τρώω μόνο φρούτα. Μου έχει γεμίσει το ψυγείο με μήλα και κάτι ρόζ με τρίχες απέξω και κάτι σαν βολβούς απο μέσα και σταφύλι καθώς και ντοματίνια  :huh:. Επίσης μου έκοψε το κάπνισμα στο δωμάτιο διότι μυρίζει... Και το αποκορύφωμα είναι ότι δεν έχω ξοδέψει ακόμα ούτε ένα μπατ γι αυτήν. Αυτή βάζει την βενζίνη, αυτή αγοράζει τα φρούτα ενώ έχει απορίψει όλες τις προτάσεις μου να την βγάλω για φαγητό έξω διότι και αυτή κάνει δίαιτα  :huh: ενώ δεν πίνει....Να αρχίσω να ανυσυχώ?  :- :- :-
Ευτυχως κουστουμια ραβουν σε 2μερες στη Ταιλανδη. Θα σε στειλω και σε ενα γνωστο στη Μπανγκοκ για το μονοπετρο και τις βερες. ( Τι σκατα κουμπαρος θα γινω αμα δεν φροντισω για τις λεπτομερειες;)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Συνηθως αυτες που ψαχνονται για γαμο και εφοσον ξερει οτι εισαι μονιμος κατοικος λογικο ειναι να δειχνει το παραδειγμα του καλου κοριτσιου για να σε ξεζουμισει αργοτερα.
Μπορει ομως και να μην σε ξεζουμισει απλα να θελει να αποκατασταθει και να χει μια καλυτερη ζωη εκει μαζι σου.
Βεβαια ομως μην την δινεις πολλες ελπιδες γιατι μετα θα πεσει λιτζαρισμα.
Ενοειτε αυτα που σε λεω τα γνωριζεις αλλα μας πιανει το φιλοτιμο και γω ετσι ειμαι.
Ευχαριστω για τις φωτογραφιες απο το Ναο.Ειναι αξιοθαυμαστοι και προκαλουν δεος.....Καλα να περνας!!!  :rockon: :rockon:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Έτοιμο  σε  βλέπω  για  Chang mai, Leoi,  Chang khan άντε  και  Lampang Tekillas Boom Boom

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom