Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Ευκολάκι είναι  όπως  σου είπα  σε βολεύει ένας χώρος   κοντά στον σταθμό Chong Nonsi.
Σε  15 λεπτά στην δουλειά σε  5 λεπτά στο κέντρο.
Καλή διαμονή εάν μπορώ να βοηθήσω άλλο απλώς πες μου.

ok.. ψάχνω, θα δω και τα λινκ που μου έστειλες και κάτι θα βρώ...
ευχαριστώ για το χρόνο σου

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
με ολα συμφωνω εκτος απο το να βαλουμε το φιλετο κατα την γνωμη μου του πλανητη,ρωσσσιδες σκανδιναυες κατω απο τις ασιατισες,,,
αλλα τ αλλα σωστα ειναι..οι εμπειριες μου εχουν να κανουν με 10χρονη παραμονη μου κ βαλε εππαγγελματικα στο πρωην ανατ μπλοκ κι οχι με τις γ διαλογης ανατολικες που καταληγουν ελλαδα
με τα γουστα του καθενος φιλε δεν μπορουμε να εχουμε αντιρησεις
εμενα αν μου πει καποιος οτι βαζει τις χοντρες πακιστανοαφγανες με μουσια, πανω απολες, θα το σεβαστω , δικα του τα ματια δικος του και ο πουτσος του

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Επιστροφή στην πατρίδα.
Δεν πρόλαβα να μπω σπίτι, να κάνω ένα μπάνιο και να φάω τσουπ η κυρία , με τα δύο χιλιάρικα για το φραπεδάκι , στο skype, τις διευθύνσεις του οποιού ανταλλάξαμε προτού φύγει χθες το πρωί.
Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.
Νονγκ: Καλησπέρα μωρό μου.
Εγω: Καλησπέρα
Νονγκ: Πως ήταν το ταξίδι σου? Ανησυχώ για σένα.
Εγώ: Μια χαρά ήταν. Δεν πιστεύω να έμεινες και νηστική από την αγωνία?
Νονγκ: emo χαμογελου
Νονγκ : Πως είναι το πουλάκι σου?
Εγώ : Καλύτερα μίλησα και με μια φίλη μου γιατρό και μου είπε τι να κάνω
Νονγκ: Την επόμενη φορά θα το χρειαστώ (emo κλεισιμο ματιού)
Εγώ: Αμα βρεθούμε
Νονγκ: Να βρεθούμε , έχω αρχίσει να σε ερωτεύομαι.
Εγώ: Νομίζω ότι ότι πρωτα απ' όλα είσαι ερωτευμένη με το shopping.
Νονγκ: emo χαμόγελου
Εγώ :  Πήγε καλά το shopping?
Νονγκ: Ουυυυυ πολύ καλά. Πέντε ώρες ήμουν κάτω από τον ήλιο ψωνίζοντας.
Εγώ : Μπραβο
Νονγκ: Τώρα ειμαι στο δωμάτιο μου
Εγώ : Και εγώ εκει είμαι
Νονγκ: Ξερεις ανησυχώ για ένα θέμα.
Εγώ : Εγω ανησυχώ για  πολλα.
Νονγκ : Το νοικι μου είναι 3000 μπατ.
Εγώ : οκ
Νονγκ : Εχω να πληρώσω και τα μαθήματα μασαζ.
Εγώ : οκ
Νονγκ : Καληνύχτα ελπίζω να σε ονειρευτώ.
Περνάει κανα δεκαπεντάλεπτο και ξετσουπώνει ξανα
Νονγκ: Με αγαπάς?
Εγώ : Σε δέκα ώρες δεν πρόλαβα.
Νονγκ: Μπορεις να με βοηθήσεις έστω για το νοίκι μου?
Εγώ : Θες να μιλήσω με το σπιτονοικοκύρη?
Νονγκ: Δεν σε καταλαβαίνω. Μόνο 3000 είναι.
Εγώ: Δώσε μου δύο λεπτά να τσεκάρω
Νονγκ: οκ (εμο φιλάκι)
Εγώ: Είσαι η 125η γυναίκα που μου ζητάει λεφτά από το ιντερνετ.
Νογκ: (εμο εκπληξης) Τόσες πολλές? Εγώ χρειάζομαι μόνο 3000 μπατ
Εγώ: Αν δεν πήγαινες για shopping θα χρειαζόσουν μόνο 1000.
Νονγκ: εμο ξυνίλας
Εγώ: Το shopping βλάπτει τα οικονομικά.
Νονγκ: Αν μπορείς δώσε μου 2000
Εγώ: Γιατί?
Νονγκ: Προκαταβολή για την επόμενη φορά που θα έρθεις. Η πρώτη νύχτα θα είναι free
Eγώ: Πως θα είναι free? Aφου θα σου έχω δώσει 2000
Νονγκ: εμο αμηχανίας
Εγώ: εμο χαμογελο
Νονγκ: Ειμαι σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρω τι να κάνω
Εγω: Προχθές το απόγευμα τι θα έκανες?
Νονγκ: Δεν ξέρω
Εγώ: Αυτό να κάνεις και τώρα.
Νονγκ: Δεν σου αρεσω πια. Καληνύχτα (εμο λύπης)
Εγω: Καληνύχτα μωρό μου

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606
γυπας η νονγκ :grin:

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα ναι γυψ....αλλα και ο αλλος ο φαλανγκ...μολις πατησε το ποδι του στα ελληνικα χωματα...δινει χωρο στην Nok για να ζηταει?? 19 φορες δεν βαρεθηκε τις Nok noon Bee lek κλπ να λενε και να ζητανε?
Δεν ξερω ρε παιδια...αλλα εγω εχω κουραστει...σορρυ κιολας δεν θελω να προσβαλω κ κανεναν..up to they..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
χαχαχα ναι γυψ....αλλα και ο αλλος ο φαλανγκ...μολις πατησε το ποδι του στα ελληνικα χωματα...δινει χωρο στην Nok για να ζηταει?? 19 φορες δεν βαρεθηκε τις Nok noon Bee lek κλπ να λενε και να ζητανε?
Δεν ξερω ρε παιδια...αλλα εγω εχω κουραστει...σορρυ κιολας δεν θελω να προσβαλω κ κανεναν..up to they..

Που τον ειδες το χωρο φιλαράκο ?? Γιατι εγω δεν τον βλεπω.

Οσο για τη νοκ γιαλαντζί γυπας ειναι. Γιατί οι πραγματικοί γύπες ξερουν να ξεχωριζουν τα πιρφοροψοφιμια απο τους παλιους που ειναι σε καθε περιπτωση αλλοιώς.

Οι πραγματικοι γυπες το πρωτο πραγμα που προσπαθουν να μαντεψουν ειναι αν εισαι φρεσκος η αν εχεις ξαναπαει στη χωρα. Και δεν πιστευουν βεβαια την απαντηση σου σε αντιστοιχη ερωτηση τους.

Εσυ φιλαρακο ποσες φορες εχεις παει Ταιλανδη και κουραστηκες ??

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Καλως την Ροζιτα Σωκου.
Ελπιζω να καταλαβες γιατί απεφυγα να να βρεθουμε.
ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
Και δυστυχώς εκεί κάτω μαζεύεστε πολλοί.
Δεν προκειται να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου όσον και να το τραβάς.
Καλο βράδυ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
Ευχαριστώ πολύ.... Το κακό είναι πως δεν ξέρω καθολου τις περιοχές εκεί και θα χρειαστεί πολύ διάβασμα και ψάξιμο να βρώ κάτι που να βολεύει...Ευτυχώς έχω χρόνο μπροστά μου να ψαχτώ...
Απεναντι απο το σταθμο του Τσονκ νονσι και προς τη πλευρα του Λουμπινι παρκ (αν μπορεις να προσανατολιστεις εστω και απο τους χαρτες του Γκουγκλ εχει μια πολυ ησυχη περιοχημε καποια καλα ξενοδοχεια
και υποθετω και διαμερισματα. Ταυτοχρονα η περιοχη αυτη ειναι πολυ κοντα στη Πατπονγκ, που ειναι μια απο τις 3 περιοχες ενδιαφεροντος στη Μπανγκοκ. Οι αλλες 2 ειναι η Νανα και το σοι καου μποι. Απο τον σταθμο αυτο πας και στις αλλες 2 περιοχες.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Απορια, λες οτι εχεις κουραστει.
Απο τι; Εαν εχεις κουραστει να διαβαζεις την καθε παπαρια (κατα τη γνωμη σου) που γραφει ο καθενας ΜΗΝ διαβαζεις.
Εαν εχεις κουραστει να προσπαθεις να βαλεις μυαλο στον καθενα ΜΗΝ απαντας/γραφεις.
Εαν εχεις κουραστει απο τη ζωη σου ε up to you οπως λετε και οι μονιμοι της Πατταγιας.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ασχετο, αλλά δεν μπορώ να μην το ποστάρω. Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει

Συνημμένα

• 11781862_737520749712041_8712077959437030551_n.jpg
    11781862_737520749712041_8712077959437030551_n.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 14

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Up to them μάστορα....

Αντε παλι τα ιδια και οι ιδιοι.

Δυστυχώς..
Πάντως πραγματικά δεν το καταλαβαίνω πως την βρίσκει κάποιος να την λέει σε άλλους που δεν έχει συναντήσει ποτέ...

Chiang mai τώρα και δη spicy..Μην ξανακούσω κανέναν να γκρινιάζει για το insomnia. Το spicy μιλάμε είναι μία τρύπα (ούτε το 1/3 tou insomnia). Απο κόσμο της πουτάνας τόσο που γίνεται εκνευριστικό και είναι και non smoking!!!!! WTF?

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλως την Ροζιτα Σωκου.
Ελπιζω να καταλαβες γιατί απεφυγα να να βρεθουμε.
ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
Και δυστυχώς εκεί κάτω μαζεύεστε πολλοί.
Δεν προκειται να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου όσον και να το τραβάς.
Καλο βράδυ
μπαινεις ομως!κ απ'οτι καταλαβαινουμε ολοι μαλλον δεν ξεφορτωσες κατω και ηρθες ξαναμενος..τι να κανουμε ρε φιλε ψυχραιμια..και μην τσιμπας σε ολα ..χαλαρωσε! η θεια ροζιτα μαλλον θεση στα αρλεκιν εχει..εκει στο casanova πηγες τελικα?

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Απορια, λες οτι εχεις κουραστει.
Απο τι; Εαν εχεις κουραστει να διαβαζεις την καθε παπαρια (κατα τη γνωμη σου) που γραφει ο καθενας ΜΗΝ διαβαζεις.
Εαν εχεις κουραστει να προσπαθεις να βαλεις μυαλο στον καθενα ΜΗΝ απαντας/γραφεις.
Εαν εχεις κουραστει απο τη ζωη σου ε up to you οπως λετε και οι μονιμοι της Πατταγιας.
αλλος με ζορια κ αποριες!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Απεναντι απο το σταθμο του Τσονκ νονσι και προς τη πλευρα του Λουμπινι παρκ (αν μπορεις να προσανατολιστεις εστω και απο τους χαρτες του Γκουγκλ εχει μια πολυ ησυχη περιοχημε καποια καλα ξενοδοχεια
και υποθετω και διαμερισματα. Ταυτοχρονα η περιοχη αυτη ειναι πολυ κοντα στη Πατπονγκ, που ειναι μια απο τις 3 περιοχες ενδιαφεροντος στη Μπανγκοκ. Οι αλλες 2 ειναι η Νανα και το σοι καου μποι. Απο τον σταθμο αυτο πας και στις αλλες 2 περιοχες.

Σωστός  και γνώστης.
Να  και κάποιος που έχει περπατήσει την πόλη πέρα από τα σεξομάγαζα.
Τα πάντα έχει αυτό το τετράγωνο και για όλα τα βαλάντια.

a112211.jpg

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Κλωνο Κλοουν ειναι!!!!   :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εμεις τουλαχιστον δεν παιζουμε πισω απο ανωνυμιες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
Σωστός  και γνώστης.
Να  και κάποιος που έχει περπατήσει την πόλη πέρα από τα σεξομάγαζα.
Τα πάντα έχει αυτό το τετράγωνο και για όλα τα βαλάντια.

a112211.jpg
Τα πρωτα χρονια που ερχομουν Μπανγκοκ εμενα Σιλομ και κατι σκαμπαζω απο την περιοχη εκει.
Μη κοιτας τωρα που πηραμε το στραβο δρομο της αμαρτιας (Σουκχουμβιτ)................ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom