lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
εγεινε μεγαλε , οτι πεις *P
εγεινε μεγαλε , οτι πεις *P
εσυ μαλλον εννοεις τον σολφεζ τον μιχαλη .... εναν τυπο γυρω στα 50 με κοιλια σχετικα ψηλο ...
μαθητευομενος μου ειναι !!!!
τον θυμαμαι πρωτη φορα που τον συναντησα ... που ψαχνοταν κατεβει ταυλανδη ... και του εξιστορουσα καποια βασικα πραγματα και απλα δεν πιστευε !!!!!! μεχρι που πηγε !!!!
αααα ρε dark side τι μου θυμισες τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Το ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά αυτή την στιγμή ψήνω μία αμερικανίδα να
I am in love with CM......
Soap opera to be continued
απλα καντο μπροστα στις πουτανιτσες να σκανε
Ανα χαθείς ανωμαλε
Διαβαζοντας το μηνυμα του φιλου Hard..ΧΩΡΙΣ να ξερω ποιος το γραφει,γιατι πρωτα το διαβασα και μετα προσεξα το nickname..Η πρωτη εντυπωση ηταν να δωσω δικιο στη γκομενα!!..Δηλαδη ειπα ειλικρινα απο μεσα μου "Ρε μεγαλε,εδω το γκομενακι το μουρλανες στο παζαρι..Ειχες την εντυπωση οτι θα σου παρειχε και τσιμπουκακι γυμνο και overall exceptional performance?"..Δηλαδη,πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας πως υπαρχει και μια περιπτωση,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ,το παζαρι να οδηγησει σε χειροτερες παρεχομενες υπηρεσιες...Κατι που το απευχομαι ανεξαρτητως κοστους..Δε θα εμπαινα δηλαδη προσωπικα στη διαδικασια για να γλυτωσω 13 ΕΥΡΩ,να διακινδυνευσω το performance...
Lyst μην ανησυχείς, ακόμη και οι φορμουλες 1 κάθονται για λίγο στα pits και επανέρχονται δριμύτερεςΚαλημερα. Μετά από 10 μέρες στο Phuket επιστροφή στην πρωτεύουσα για το φινάλε. Ο βασικός πρωταγωνιστής επέστρεψε τραυματίας από την άγαρμπη πίπα νεαρής κορασίδας και μέχρι ανάνηψης θα το ρίξω στην πορνοφυσιολατρεία.
Ρε mind γαμώ την τύχη μου γαμώ.
Ψήνω τώρα στο thaifriendy για να βγουμε ενα από τα top of the top μωρα. Χαλαρά θα προσκύναγα την πούτσα αυτού που την πηδάει.
Την φωτογραφία της την έβαζε παλαιοτέρα και στην διαφήμιση του το σαιτ.
Ηταν ένα θεομουνο με τα μαλλιά δεμένα που φοραγε ένα ασπρο πουκάμισο στα χέρια κρατούσε ενα σακκάκι (μάλλον στολή πανεπιστημιου ) και κοιταζε προς τον ουρανό.Από τις κορυφαιες μουνάρες. Όποιος έχει μπει στο σαιτ θα την έχει δει.
Φαντάζεσαι να μου κάτσει το μωρό και να δηλώσω τραυματίας?
Πουτανα ζωή πως τα φέρνεις μερικές φορές.
Ρε mind γαμώ την τύχη μου γαμώ.
Ψήνω τώρα στο thaifriendy για να βγουμε ενα από τα top of the top μωρα. Χαλαρά θα προσκύναγα την πούτσα αυτού που την πηδάει.
Την φωτογραφία της την έβαζε παλαιοτέρα και στην διαφήμιση του το σαιτ.
Ηταν ένα θεομουνο με τα μαλλιά δεμένα που φοραγε ένα ασπρο πουκάμισο στα χέρια κρατούσε ενα σακκάκι (μάλλον στολή πανεπιστημιου ) και κοιταζε προς τον ουρανό.Από τις κορυφαιες μουνάρες. Όποιος έχει μπει στο σαιτ θα την έχει δει.
Φαντάζεσαι να μου κάτσει το μωρό και να δηλώσω τραυματίας?
Πουτανα ζωή πως τα φέρνεις μερικές φορές.
Ασε δεν εισαι ο μονος, θυμαμαι πριν χρονια μου ειχε γυρισει τριχα μεσα και για 10 μερες ειχα ενα σπυρι του κερατα, ημουνα Chiang Mai και κοντεψα να φαω τα ρουχα μου απο τη ζοχαδα!
Shit happens