Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
εσυ μαλλον εννοεις τον σολφεζ τον μιχαλη .... εναν τυπο γυρω στα 50 με κοιλια σχετικα ψηλο ...

μαθητευομενος μου ειναι !!!!

τον θυμαμαι πρωτη φορα που τον συναντησα ... που ψαχνοταν κατεβει ταυλανδη ... και του εξιστορουσα καποια βασικα πραγματα και απλα δεν πιστευε !!!!!! μεχρι που πηγε !!!!

αααα ρε dark side τι μου θυμισες τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tον είχα συναντήσει  1-2  φορές  το 07 η το 08    με  έναν Νίκο  ψηλό γεροδεμένο στο  mango.
Καλό παιδί και μεγάλη πλάκα.
για  όποιον  ξέρει το Dark side  και  η Naglua είναι πηγές αστείρευτες

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:offtopic:

I am in love with CM......

Soap opera to be continued  :grin:

Υ.Γ. Το ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά αυτή την στιγμή ψήνω μία αμερικανίδα να  :fuck2: :fuck2:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Soap opera to be continued  :grin:

Υ.Γ. Το ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά αυτή την στιγμή ψήνω μία αμερικανίδα να  :fuck2: :fuck2:

Soap opera to be continued  :grin:

απλα καντο μπροστα στις πουτανιτσες να σκανε

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Διαβαζοντας το μηνυμα του φιλου Hard..ΧΩΡΙΣ να ξερω ποιος το γραφει,γιατι πρωτα το διαβασα και μετα προσεξα το nickname..Η πρωτη εντυπωση ηταν να δωσω δικιο στη γκομενα!!..Δηλαδη ειπα ειλικρινα απο μεσα μου "Ρε μεγαλε,εδω το γκομενακι το μουρλανες στο παζαρι..Ειχες την εντυπωση οτι θα σου παρειχε και τσιμπουκακι γυμνο και overall exceptional performance?"..Δηλαδη,πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας πως υπαρχει και μια περιπτωση,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ,το παζαρι να οδηγησει σε χειροτερες παρεχομενες υπηρεσιες...Κατι που το απευχομαι ανεξαρτητως κοστους..Δε θα εμπαινα δηλαδη προσωπικα στη διαδικασια για να γλυτωσω 13 ΕΥΡΩ,να διακινδυνευσω το performance...

Μα εδώ το παληκάρι έγραψε πως της υποσχέθηκε tip ένα ολόκληρο 200μπατο αν ήταν καλή σε όλα, ώστε να πάρει ταξί το πρωί να φύγει.

Βέβαια, κουμάντο στο πορτοφόλι του καθενός δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος εκτός από τον ίδιο, οπότε όλα όσα έγραψε έχουν μια "λογική".

Soap opera to be continued  :grin:

Υ.Γ. Το ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά αυτή την στιγμή ψήνω μία αμερικανίδα να  :fuck2: :fuck2:

Γεμάτη με ξένες backpackers είναι η περιοχή, σίγουρα θα βρεις πολλές.
Υπάρχει και group στο fb -ίσως το γνωρίζεις ήδη- για να το παίξεις κι εσύ backpacker και να βρεις θηλυκές παρεούλες εκεί πέρα για γνωριμία και ό,τι προκύψει (λυσσάνε για τέτοια)  εφόσον δεν είσαι άνω των 35 ας πούμε :fuck2:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημερα. Μετά από 10 μέρες στο Phuket επιστροφή στην πρωτεύουσα για το φινάλε. Ο βασικός πρωταγωνιστής επέστρεψε τραυματίας από την άγαρμπη πίπα νεαρής κορασίδας και μέχρι ανάνηψης θα το ρίξω στην πορνοφυσιολατρεία.
Αγαπητέ φίλε Κωλόγερε ενόψη της μελλοντικής πορνοεκδρομής σου, βρήκα στέκι με εξαιρετικά milf. Eίναι στην αρχή του σοι 7/1 και λέγεται Bangkok beat. Είναι μπαρ με ζωντανή μουσική και μαζεύει κωλογερους και αρκετά αξιογάμητα milf. Σε μια γύρα που έκανα έκανα  μέτρησα πάνω από 10 ανώτερα από αυτή που πήρες στην climax από τις οποίες 5 ήταν top class σε εμφανιση,κορμί και ντυσιμο. Πλήρωσα το ποτάκι  μόνο 90 μπατ πιθανόν λόγω promotion αλλά δεν κάθησα πολύ γιατί το μαγαζί ήταν μη καπνιζοντων (!!!!!!) και έβγαινες έξω για τσιγάρο, αλλά και γιατί ένα κορυφαίο μιλφόνι  άρχισε να με μαρκάρει πολύ στενά και αν το φόρτωνα θα έκλαιγα τα λεφτά μου  και την τύχη μου λόγω του προαναφερθέντος τεχνικού προβλήματος.
Κατά τα άλλα στη βόλτα στο αμαρτωλό σόι είδα έξω από το Eden δυο τρία καλά πουτανάκια, ενώ αρκετά καλά και νεαρά ύπηρχαν τόσο στο Bj massage όσο και στο απέναντι Bj  Saloon. Tέλος υπήρχε για τους λάτρεις του είδους Lusiano, Asia han κτλ ένα μασσατζίδικο με απίστευτης ομορφιάς ladyboys που σουλατσάρανε σε όλο το σόι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Φιλε Λυστ.
Στο σοι 7/1 εχω κλεισει φετος δωματιο, στο ξενοδοχειο i chek in nana με 29 ευρω και δωρεαν ακυρωση, απο το viva.gr. Καλο ξενοδοχειο στη καρδια του πιο καλτ σεξοδρομου της Ν/Α Ασιας. Το μπαρ που λες το ειχα σταμπαρει απο το σαντουιτσαδικο που καθομουν απεναντι στηγωνια του σοι 7. Θα το τιμησω εφετος.
Στο Εντεμ ειχα παει μια φορα αλλα δεν γουσταριζα τον κωλογαλλο που το εχει και δεν περασα στα ενδοτερα.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.012
Πόντοι
1.706
:cheesy: Φοβερή ιδέα ένα ταξίδι Ταϋλάνδη εν μέσω κρίσης ειδικά..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Επισης στη γωνια του σοι 7/1 απεναντι απο το σαντουιτσαδικο ειναι ενα κινεζικο ανταλλακτηριο που δεινει τις καλλιτετες τιμες αλλα πρεπει να εχεις και διαβατηριο μαζι σου. Και μη ξεχασεις να επισκευθεις το Θερμαε κατω απο το ξενοδοχειο Ρουαμσιτ, στη γωνια του σοι 15. Μακραν τα καλυτερα πιπινοπρομιλφ της πρωτευουσας (μετα τα αγκογκο). 100 μπατ η μπυρα και κανεις δεν σου τη σπαει αναδειασει το μπουκαλι. Τα μωρα στα 2-2500 μπατ για σορτ, διαπραγματευσιμα μεχρι τα 1500 για λονγκ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλημερα. Μετά από 10 μέρες στο Phuket επιστροφή στην πρωτεύουσα για το φινάλε. Ο βασικός πρωταγωνιστής επέστρεψε τραυματίας από την άγαρμπη πίπα νεαρής κορασίδας και μέχρι ανάνηψης θα το ρίξω στην πορνοφυσιολατρεία.
Lyst μην ανησυχείς, ακόμη και οι φορμουλες 1 κάθονται για λίγο στα pits και επανέρχονται δριμύτερες  :rockon: :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Αυτό πάλι ρε φίλε ??

Σαν να πηγαίνεις σε ψαροταβέρνα και να παραγγέλνεις κοκορέτσι !!! :2funny: :2funny:

Πάω και εγώ σε 10 μέρες Μαδαγασκάρη. Να χτυπήσω καμμιά Ταυλανδέζα ??

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ρε mind  γαμώ την τύχη μου γαμώ.
Ψήνω τώρα στο thaifriendy για να βγουμε ενα από τα top of the top μωρα. Χαλαρά  θα προσκύναγα την πούτσα αυτού που την πηδάει.
Την φωτογραφία της την έβαζε παλαιοτέρα και στην διαφήμιση του το σαιτ.
Ηταν ένα θεομουνο με τα μαλλιά δεμένα που φοραγε ένα ασπρο πουκάμισο στα χέρια κρατούσε ενα σακκάκι (μάλλον στολή πανεπιστημιου ) και κοιταζε προς τον ουρανό.Από τις κορυφαιες μουνάρες. Όποιος έχει μπει στο σαιτ θα την έχει δει.
Φαντάζεσαι  να μου κάτσει το μωρό και να δηλώσω τραυματίας?
Πουτανα ζωή πως τα φέρνεις μερικές φορές.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε mind  γαμώ την τύχη μου γαμώ.
Ψήνω τώρα στο thaifriendy για να βγουμε ενα από τα top of the top μωρα. Χαλαρά  θα προσκύναγα την πούτσα αυτού που την πηδάει.
Ηταν ένα θεομουνο με τα μαλλιά δεμένα που φοραγε ένα ασπρο πουκάμισο στα χέρια κρατούσε ενα σακκάκι (μάλλον στολή πανεπιστημιου ) και κοιταζε προς τον ουρανό.Από τις κορυφαιες μουνάρες. Όποιος έχει μπει στο σαιτ θα την έχει δει.
Φαντάζεσαι  να μου κάτσει το μωρό και να δηλώσω τραυματίας?

Ασε δεν εισαι ο μονος, θυμαμαι πριν χρονια μου ειχε γυρισει τριχα μεσα και για 10 μερες ειχα ενα σπυρι του κερατα, ημουνα Chiang Mai και κοντεψα να φαω τα ρουχα μου απο τη ζοχαδα!
Shit happens

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε mind  γαμώ την τύχη μου γαμώ.
Ψήνω τώρα στο thaifriendy για να βγουμε ενα από τα top of the top μωρα. Χαλαρά  θα προσκύναγα την πούτσα αυτού που την πηδάει.
Φαντάζεσαι  να μου κάτσει το μωρό και να δηλώσω τραυματίας?

Κάθε εμπόδιο σε καλό !!!

Θα το παίξεις ''ανωτερός Αντρας/Γκόμενος '' που δεν πολυδίνει σημασία στο σεξ.

Αρχικά Πάντα !!!!  :2funny: :2funny:

Θα περιμένεις να ''βγείς απο τα pits'' και μετά φουλάρεις !!!  :rockon: :rockon:

Αν είναι αυτή που θυμάμαι που είχε στο διαφημιστικό banner η thaifriendly, απο πρόσωπο ήταν πράγματι θεική, απλά σώμα δεν πολυφαινόταν στη φωτογραφία, αλλά δεν αμφιβάλω καθόλου και για αυτό !!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αυτο κάνω που να μην έσωνα.
Το παίζω υπεράνω  και έχει τσιμπήσει.
Γαμώ την τύχη μου γαμώ
Ασε που έχασα και το χθεσινό ραντεβού μου .
Πηδηγμένη γκόμενα από το προηγούμενο ταξίδι.
Τι να της πω?
Μύρισε ο πουτσος μου λουλούδια και ήταν αλλεργικός στην γύρη και πρήστηκε?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ασε δεν εισαι ο μονος, θυμαμαι πριν χρονια μου ειχε γυρισει τριχα μεσα και για 10 μερες ειχα ενα σπυρι του κερατα, ημουνα Chiang Mai και κοντεψα να φαω τα ρουχα μου απο τη ζοχαδα!
Shit happens

Ρρε λόρδε μόνο εσύ με νοιώθεις :headbang:

Παρεπιπτόντος 13 μέλη και 16 επίσκέπτες  παρακολουθούν το προβλημα της πούτσας μου.
Ποτέ δεν είχα μοιραστεί ένα προβλημα μου με τόσο κόσμο.
παρακάλω τις προσευχές σας για ταχεια ανάρρωση  :effemine:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom