Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Και ερώτηση αν και χλωμό το κόβω να πάρω απάντηση.. Όλους σας κόβω παττάγια και πουκέτ. Άντε και κανά κο σαμούι. Είναι κανείς συνφορουμίτης CM?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δεν προβλεπω απαντηση...φραγμενο και στο στοιχιμα ειναι ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
δεν προβλεπω απαντηση...φραγμενο και στο στοιχιμα ειναι ;)

:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:

Βέβαια είναι λογικό αφού το φόρουμ είναι τάι σεξ τριπ. Και από πολλά φόρουμ που μπαίνω το cm είναι στις τελευταίες θέσεις του mongering.. Εγώ πάντως την προσπάθεια μου την κάνω. Αν οι άλλοι δεν με γουστάρουν, ξύδι......

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ετος 2015..
Insomnia..
Ωραιο μουνι..
Νεαρο..(22 ετων)..
Και 1000..αντε 1500 "για σενα"?
Δηλαδη οι 30αρες και οχι ιδιαιτερα ομορφες τι επρεπε να ζητανε?..300-400 μπατ?

Μαγκες..low-ξεlow season,το 1000κακι εχει πεθανει στο Insomnia...Για να μη πω και το 1500αρακι...Απο το 2χιλιαρο ξεκινανε πια σχεδον ολες...Μολις σου πουνε 2χιλιαρο τους πετας ενα "1500" κι αν δεις οτι δε ψηνονται,η δεχεσαι το 2χιλιαρο η ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ..Το πολυ παζαρι εκτος των αλλων,"βλαπτει σοβαρα το performance"...
Κι αυτη η τιμη ειναι για τους Ευρωπαιους και Αμερικανους...Για τους Αραβες ας πουμε παει απο 3χιλιαρο και πανω...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετσι ειναι τα πραγματα..Στα δε agogo,ακουσα φετος και το τρομερο,2000 barfine συν 5000 η γκομενα μεχρι το πρωι (συνολο 7000 μπατ!!!)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ετος 2015..
Insomnia..
Ωραιο μουνι..
Νεαρο..(22 ετων)..
Και 1000..αντε 1500 "για σενα"?
Δηλαδη οι 30αρες και οχι ιδιαιτερα ομορφες τι επρεπε να ζητανε?..300-400 μπατ?

Μαγκες..low-ξεlow season,το 1000κακι εχει πεθανει στο Insomnia...Για να μη πω και το 1500αρακι...Απο το 2χιλιαρο ξεκινανε πια σχεδον ολες...Μολις σου πουνε 2χιλιαρο τους πετας ενα "1500" κι αν δεις οτι δε ψηνονται,η δεχεσαι το 2χιλιαρο η ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ..Το πολυ παζαρι εκτος των αλλων,"βλαπτει σοβαρα το performance"...
Κι αυτη η τιμη ειναι για τους Ευρωπαιους και Αμερικανους...Για τους Αραβες ας πουμε παει απο 3χιλιαρο και πανω...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετσι ειναι τα πραγματα..Στα δε agogo,ακουσα φετος και το τρομερο,2000 barfine συν 5000 η γκομενα μεχρι το πρωι (συνολο 7000 μπατ!!!)
Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση για τις τιμές. Το 1000ρικο είναι στάνταρ στις ντίσκο, 1500 για τα τρελά μουνιά. Πάνω από εκεί είναι ungly tax. Την προηγούμενη ημέρα πήρα 27αρικο κοριτσάκι, πάλι καλό μουνι, τρελό περφόρμανς με 1000ρικο. Και ήθελε να ξαναβρεθούμε. Μερικά ποστ πίσω είναι αυτή η αναφορά. Στο ibar ναι, πρόσθεσε 500.Βασικά εξαρτάτε από το πόσο γκράντε είσαι. Οι γκόμενες το πιάνουν στο αέρα και ανάλογα συμπεριφέρονται. Παρόλο που απ ότι ξέρω είσαι μόλις λίγα χρόνια παραπάνω από μένα και αρκετά πιο fit σωματικά, το ίδιο μουνί θα το έπαιρνα λιγότερο από σένα. Είναι θέμα μενταλιτέ. Αν και δεν νομίζω ποτέ να είχαμε τέτοιο πρόβλημα αφού έχουμε εντελώς διαφορετικά γούστα. Και σόρρυ αν στην λέω αλλά τέτοιες γκράντε συμπεριφορές χαλάνε την πιάτσα.
Βέβαια έχεις δίκιο στην εκτίμηση σου για τους καυκάσιους και τις άλλες φυλές...

Και για το αγκογκο να υποθέσω εννοείς Baccara? Μόνο αυτό έχει τέτοιες τιμές λόγω jap 'n' korean target group

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Κάτι στα γρήγορα. Δεν έχει πολύ κόσμο, ειδικά φάραγκ σε μικρές ηλικίες.. εγώ ως 40άρης είμαι από τους μικρότερους σε ηλικία φάραγκ.
Τα αγκογκο σχεδόν άδεια, καυλάντισα με δύο τρομερά μουνιά στο όφις λκ μετρό, 400 μπατόνια η σμλ και τα λέιντι ντρίνκς, 1000 μπαρφάιν για λόνγκ 500 για σορτ, 3 χιλιάρικα το αγκογκοκόριτσο για λονγκ μαζί με το μπαρφάιν του σορτ αν το φόρτωνα λίγο πριν κλείσει το μαγαζί ώστε να μην επέστρεφε στην δουλειά και να έμενε μαζί μου. Και θα μπορούσα να το φορτώσω με 2500 λόνκγ μέχρι το άλλο απόγευμα αφού έκλεινε το μαγαζί. Μιλάμε για τρελό μουνί έτσι? Αλλά εγώ  :uglystupid: Τελικά πήγα ινσόμνια όπου λίγος κόσμος και βαρέθηκα να ρίχνω χυλόπιτες στις γκόμενες  :P
Τελικά με βρήκε μία γκόμενα που μου άρεσε κατα τις 3 και στις 4 την κάναμε μετά το απαραίτητο ωριαίο καυλάντισμα. 1000ρικάκι λόνγκ, τρελό περφόρμανς, βράδυ και μεσημέρι όπου την έκανε. Και θέλει να με ξαναδεί το βράδυ. Αλλά εγώ μπατερφλάι  :grin:

Το ποστ μου για να μην το ψάχνεις...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Χιλιαρικακι και καλο μωρακι βρισκω ανετα ibar Η insomnia και το ετος 2030 και βαζω και στοιχημα κιολας.
Αν ειναι να δινω 2000αρα insomnia και freelancer καθομαι και σπιτι μου και την παιζω καλυτερα.Ελεος!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Χιλιαρικακι και καλο μωρακι βρισκω ανετα ibar Η insomnia και το ετος 2030 και βαζω και στοιχημα κιολας.
Αν ειναι να δινω 2000αρα insomnia και freelancer καθομαι και σπιτι μου και την παιζω καλυτερα.Ελεος!!!

σωστα μιλας!

το εχω πει πολλες φορες αλλα κανεις δεν δινει σημασια .... υπαρχει ενας αγραφος νομος εκει που θελει οι κοπελες να παιρνουν 1000 με 1500 το πολυ ... και υποτιθεται οτι ειναι ως "οικοδεσποτριες"

αυτη ειναι η αληθεια ... !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και φυσικα αν καποιος επιλεξει με μια κοπελα μεινει κανα δυο εβδομαδες μαζι της , επιβαρυμενος και εξοδα της... η τιμη μειωνεται!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κατ αρχας να διευκρινησω πως οι τιμες που αναφερω εγω ειναι για φορτωμα μεχρι τις 3 συνηθως...Λογικο ειναι οι τιμες να πεφτουν στις 5 και 6 το πρωι..

Αλλα ανεξαρτητα απο αυτο..Εγω οφειλω να παραδεχτω πως δεν το εχω ιδιατερα με το παζαρι οσον αφορα την "παροχη υπηρεσιων".Μπορει οταν προκειται για αγορα αγαθων να ειμαι πολυ σκληρος στο παζαρι,αλλα στην αγορα υπηρεσιων εχω αλλη φιλοσοφια γιατι συντρεχει και ο ανθρωπινος παραγων.
Κρινοντας απο τον εαυτο μου και τον τροπο που εγω λειτουργω,οταν καποιος τολμησει να μου κανει παζαρι στη τιμη που ζηταω για να κανω μια δουλεια και να παρεχω μια υπηρεσια,μετα ξενερωνω και υποσεινηδητα του κανω τη δουλεια εντελως διαδικαστικα και διεκπεραιωτικα.

Ισως αυτο με εχει κανει να ειμαι πολυ "μαλακος" στις διαπραγματευσεις..Δηλαδη οταν θα ζητησει η γκομενα 2 χιλιαρικα,θα της πεταξω ενα 1500,αλλα αν επιμεινει στο 2χιλιαρο,δε μπαινω στη διαδικασια να συνεχισω..Το δινω και τελος.

Απο την αλλη,παιζει ρολο και η ωρα φορτωματος..Αλλο να φορτωνεις στις 2 και στις 3 και αλλο στις 5 και τις 6...Γιατι αν φορτωσεις νωρις,προλαβαινεις να ριξεις 3 μανικια..2 μολις πας ξενοδοχειο και ενα το πρωι μολις ξυπνησεις.Αν πας στις 5 και 6 το πρωι,χλωμο το κοβω να ριξεις 2 στο καπακι...η και να προλαβεις να ριξεις και το πρωινο γιατι ορισμενες γκομενες τη κοπανανε νωρις πριν τις 1-2 το μεσημερι..Οποτε το 1500αρι αν το φορτωσεις νωρις,ειναι σαφως πιο "value for money" απο το 1000αρικο οταν κοντευει να ξημερωσει...

Ανεξαρτητα παντως κι απο αυτο..Διαβαζοντας το μηνυμα του φιλου Hard..ΧΩΡΙΣ να ξερω ποιος το γραφει,γιατι πρωτα το διαβασα και μετα προσεξα το nickname..Η πρωτη εντυπωση ηταν να δωσω δικιο στη γκομενα!!..Δηλαδη ειπα ειλικρινα απο μεσα μου "Ρε μεγαλε,εδω το γκομενακι το μουρλανες στο παζαρι..Ειχες την εντυπωση οτι θα σου παρειχε και τσιμπουκακι γυμνο και overall exceptional performance?"..Δηλαδη,πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας πως υπαρχει και μια περιπτωση,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ,το παζαρι να οδηγησει σε χειροτερες παρεχομενες υπηρεσιες...Κατι που το απευχομαι ανεξαρτητως κοστους..Δε θα εμπαινα δηλαδη προσωπικα στη διαδικασια για να γλυτωσω 13 ΕΥΡΩ,να διακινδυνευσω το performance...
Μπορει βεβαια η συγκεκριμενη να μην επαιρνε πιπα ουτε με 5000 μπατ..Αλλα ποτε δε ξερεις.. ;)

Τελος θελω να αναφερθω σε κατι που γραφουν καποιοι πολυ συχνα περι "προσθετων εξοδων"...
Εμενα ΠΟΤΕ δε μου εχει ζητησει γκομενα να παμε για φαγητο..Επειδη επισης,εγω δε τρωω αργα το βραδυ,δεν το προτεινω ουτε εγω...
Ποτε επισης δεν κερναω ποτο τη γκομενα γιατι με το που τη φορτωνω,παω καρφι στο ξενοδοχειο..Δε καθομαι να πολυκαβλαδισω..Καμακωνω και φευγω..Η δε παραμονη μου στο Insomnia παιζει απο μερικα λεπτα μεχρι 2-3 ωρες maximum..Αντε δηλαδη να χαλασω και 400 μπατ για ποτα..Εχει τυχει δηλαδη να μπω και σε λιγα λεπτα να βρω στοχο και να φορτωσω επιτοπου.
ΠΟΤΕ επισης δεν εχω πληρωσει κατι που πηραν απο τα 7/11...Οσες φορες πηγα απο ευγενεια να πληρωσω με απομακρυνανε..Μονο φετος μια αγορασε μια οδοντοβουρτσα 20 μπατ κι επειδη ειχα και κατι δικα μου μαζι,τα πληρωσα ολα.
Τις περισσοτερες φορες,αν οχι ολες (γιατι δε θυμαμαι σιγουρα),οταν παιρνουμε μοτοταξι,το πληρωνουν οι γκομενες..Δε μου ζητανε επισης λεφτα για ταξι την επομενη μερα..
Με αυτα και με αυτα..
ΜΗΠΩΣ τελικα υπαρχει καποιος αγραφος νομος που οι γκομενες ΟΤΙ και να κανονισεις στο παζαρι,αυτες στο τελος παιρνουν με αλλο τροπο τα λεφτα που ζητανε?
Γιατι sorry ρε μαγκες..Αλλα αν ειναι να το κανονισεις το γκομενακι κανοντας σκληρο παζαρι με 1000...να φας αλλα τοσα σε δικα σου ποτα και 1-2 κερασμα στη γκομενα..Να της πληρωσεις φαγητο!!!!!..Να πληρωσεις τις μαλακιες που θα παρουν απο 7/11...Να πληρωσεις ταξι..
Τοτε εγω ο φλωρος στο παζαρι,που δηθεν χαλαω τη πιατσα,ΓΑΜΑΩ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ!!.. :2funny:
Και χωρις να διακινδυνεψω τη περιπτωση να φορτωθει με αλλον η γκομενα που διαλεξα μεσα στις 100αδες που κυκλοφορουν,η να φαει στραβωμα και να εχει μειωμενη αποδοση ;)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Επι του θέματος να πω και γω την γνώμη μου. Σε αντίθεση με τον αγαπητό φίλο Pipi θεώρω απολυτη μαλάκια να να πάω να πληρώσω 2000 barfine για το  οποιοδήποτε πουτανάκι που δουλεύει σε gogo. Δεν γίνεται να πληρώνεις 800 μπατ για ξενοδοχείο με πισίνες πρωινά και γενικά όλα τα κομφόρ και να σου ζήταει ο κάθε καραγκιοζης ιδιοκτήτης μπαρ  δυο χιλίαρικα αέρα για ένα γκομενάκι που βαράει συνήθως μύγες σε κάποια γωνία του μπαρ. Εγώ να δουλεύω σχεδόν μια μέρα και να μου φεύγει ο κώλος  για να τα δώσω για την πιθανή χασούρα  από ποτα που θα έχει το μπαρ αν του στερήσω το γκομενάκι  και σε low season δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω .Υπάρχουν κάποιοι που τα δίνουν για τους δικούς τους λόγους και καλά κάνουν . Άλλωστε για αυτό και το χιλιάρικο barfine που μας φαινόταν πολύ σε συζήτηση που είχαμε κάνει εδώ προ διετίας εγινε πια διχίλιαρο. Και φυσικά αυτό δεν σου εξασφαλίζει τιπότα παραπάνω σε περφορμανς από το γκομενάκι που επίσης πιθανότατα θα χρυσοπληρώσεις. Ισα ίσα που αν πέσεις σε καριολάκι που θα σου σπάσει τα αρχίδια , με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να την  κάνει νωρίς από το δωμάτιο σου και να γυρίσει στο μπαρ για ένα νέο barfine και φόρτωμα, θα κλαις τα 4-6 χιλιάρικα που έχεις δώσει. Προτιμώ εκατό φορές , με τα μάτια ανοιχτά, να ρισκάρω για ένα καλό φρηλανσερακι 1000-2500  παρά την μαλακία  του gogo bar. Εγω γιαπωνέζος φορτωμένος  δεν είμαι. Αν ήμουν θα το συζήταγα σε άλλη βάση.Τα δύο χιλίαρικα του barfine προτιμώ να τα δώσω για ένα γεύμα με γαρίδες tiger, και ένα  τρωρο μασαζακι.
Εντελώς πληροφοριακά το γογκολεζάκι που έιχα φορτώσει πριν λίγες μέρες και ξαναφρτωσα καπάκι είναι για έκτη σερί μέρα μετά τις 03.00 στην Tiger μαζι με 5-6 φίλες της που δουλεύουν όλες μαζί και καυλαντίζουν για να βρουν κανα πελάτη για 1500 -2000 για long time.
Mε όλα αυτά που λέω δεν προσπαθώ να κάνω τον πονηρό. Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει υπομονή, καλό μάτι, διάθεση για ψάξιμο και σχετικά ευχάριστο χαρακτήρα ανεξαρτήτου εμφανήσεως  σχεδόν πάντα θα βρει το σωστό γκομενάκι στη σωστή τιμή.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει υπομονή, καλό μάτι, διάθεση για ψάξιμο και σχετικά ευχάριστο χαρακτήρα ανεξαρτήτου εμφανήσεως  σχεδόν πάντα θα βρει το σωστό γκομενάκι στη σωστή τιμή.

:rockon: :rockon: :hi: :hi:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Κατ αρχας να διευκρινησω πως οι τιμες που αναφερω εγω ειναι για φορτωμα μεχρι τις 3 συνηθως...Λογικο ειναι οι τιμες να πεφτουν στις 5 και 6 το πρωι..

Αλλα ανεξαρτητα απο αυτο..Εγω οφειλω να παραδεχτω πως δεν το εχω ιδιατερα με το παζαρι οσον αφορα την "παροχη υπηρεσιων".Μπορει οταν προκειται για αγορα αγαθων να ειμαι πολυ σκληρος στο παζαρι,αλλα στην αγορα υπηρεσιων εχω αλλη φιλοσοφια γιατι συντρεχει και ο ανθρωπινος παραγων.
Κρινοντας απο τον εαυτο μου και τον τροπο που εγω λειτουργω,οταν καποιος τολμησει να μου κανει παζαρι στη τιμη που ζηταω για να κανω μια δουλεια και να παρεχω μια υπηρεσια,μετα ξενερωνω και υποσεινηδητα του κανω τη δουλεια εντελως διαδικαστικα και διεκπεραιωτικα.

Ισως αυτο με εχει κανει να ειμαι πολυ "μαλακος" στις διαπραγματευσεις..Δηλαδη οταν θα ζητησει η γκομενα 2 χιλιαρικα,θα της πεταξω ενα 1500,αλλα αν επιμεινει στο 2χιλιαρο,δε μπαινω στη διαδικασια να συνεχισω..Το δινω και τελος.

Απο την αλλη,παιζει ρολο και η ωρα φορτωματος..Αλλο να φορτωνεις στις 2 και στις 3 και αλλο στις 5 και τις 6...Γιατι αν φορτωσεις νωρις,προλαβαινεις να ριξεις 3 μανικια..2 μολις πας ξενοδοχειο και ενα το πρωι μολις ξυπνησεις.Αν πας στις 5 και 6 το πρωι,χλωμο το κοβω να ριξεις 2 στο καπακι...η και να προλαβεις να ριξεις και το πρωινο γιατι ορισμενες γκομενες τη κοπανανε νωρις πριν τις 1-2 το μεσημερι..Οποτε το 1500αρι αν το φορτωσεις νωρις,ειναι σαφως πιο "value for money" απο το 1000αρικο οταν κοντευει να ξημερωσει...

Ανεξαρτητα παντως κι απο αυτο..Διαβαζοντας το μηνυμα του φιλου Hard..ΧΩΡΙΣ να ξερω ποιος το γραφει,γιατι πρωτα το διαβασα και μετα προσεξα το nickname..Η πρωτη εντυπωση ηταν να δωσω δικιο στη γκομενα!!..Δηλαδη ειπα ειλικρινα απο μεσα μου "Ρε μεγαλε,εδω το γκομενακι το μουρλανες στο παζαρι..Ειχες την εντυπωση οτι θα σου παρειχε και τσιμπουκακι γυμνο και overall exceptional performance?"..Δηλαδη,πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας πως υπαρχει και μια περιπτωση,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ,το παζαρι να οδηγησει σε χειροτερες παρεχομενες υπηρεσιες...Κατι που το απευχομαι ανεξαρτητως κοστους..Δε θα εμπαινα δηλαδη προσωπικα στη διαδικασια για να γλυτωσω 13 ΕΥΡΩ,να διακινδυνευσω το performance...
Μπορει βεβαια η συγκεκριμενη να μην επαιρνε πιπα ουτε με 5000 μπατ..Αλλα ποτε δε ξερεις.. ;)

Τελος θελω να αναφερθω σε κατι που γραφουν καποιοι πολυ συχνα περι "προσθετων εξοδων"...
Εμενα ΠΟΤΕ δε μου εχει ζητησει γκομενα να παμε για φαγητο..Επειδη επισης,εγω δε τρωω αργα το βραδυ,δεν το προτεινω ουτε εγω...
Ποτε επισης δεν κερναω ποτο τη γκομενα γιατι με το που τη φορτωνω,παω καρφι στο ξενοδοχειο..Δε καθομαι να πολυκαβλαδισω..Καμακωνω και φευγω..Η δε παραμονη μου στο Insomnia παιζει απο μερικα λεπτα μεχρι 2-3 ωρες maximum..Αντε δηλαδη να χαλασω και 400 μπατ για ποτα..Εχει τυχει δηλαδη να μπω και σε λιγα λεπτα να βρω στοχο και να φορτωσω επιτοπου.
ΠΟΤΕ επισης δεν εχω πληρωσει κατι που πηραν απο τα 7/11...Οσες φορες πηγα απο ευγενεια να πληρωσω με απομακρυνανε..Μονο φετος μια αγορασε μια οδοντοβουρτσα 20 μπατ κι επειδη ειχα και κατι δικα μου μαζι,τα πληρωσα ολα.
Τις περισσοτερες φορες,αν οχι ολες (γιατι δε θυμαμαι σιγουρα),οταν παιρνουμε μοτοταξι,το πληρωνουν οι γκομενες..Δε μου ζητανε επισης λεφτα για ταξι την επομενη μερα..
Με αυτα και με αυτα..
ΜΗΠΩΣ τελικα υπαρχει καποιος αγραφος νομος που οι γκομενες ΟΤΙ και να κανονισεις στο παζαρι,αυτες στο τελος παιρνουν με αλλο τροπο τα λεφτα που ζητανε?
Γιατι sorry ρε μαγκες..Αλλα αν ειναι να το κανονισεις το γκομενακι κανοντας σκληρο παζαρι με 1000...να φας αλλα τοσα σε δικα σου ποτα και 1-2 κερασμα στη γκομενα..Να της πληρωσεις φαγητο!!!!!..Να πληρωσεις τις μαλακιες που θα παρουν απο 7/11...Να πληρωσεις ταξι..
Τοτε εγω ο φλωρος στο παζαρι,που δηθεν χαλαω τη πιατσα,ΓΑΜΑΩ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ!!.. :2funny:
Και χωρις να διακινδυνεψω τη περιπτωση να φορτωθει με αλλον η γκομενα που διαλεξα μεσα στις 100αδες που κυκλοφορουν,η να φαει στραβωμα και να εχει μειωμενη αποδοση ;)
νταξ μετα τις 5-6 η ροχαλιζεις και πληρωνεις η ροχαλιζεις και ναμιζεις οτι γαμας
....και πληρωνεις παλι

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Lyst δε διαφωνουμε σε κατι..Δε μιλουσα για αγκογκοκοριτσα..
Η διαφωνια μου ηταν στο πως αυτα τα πιπινακια 18-20 χρονων που ψαχνω εγω,καποιοι τα φορτωνουν με 1000,αντε 1500,ενω εγω συνηθως δινω 2 χιλιαρικα και σπανια 1500..
Δεν αμφισβητησα επισης κανεναν.Προφανως εγω εχω λιγοτερη ορεξη, εφεση και ταλεντο στο παζαρι απο καποιους αλλους..
Η και φραγκατος που δινω 2 χιλιαρικα για να πηδηξω ενα 18χρονο..

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
η ισοτιμια μπατ  - ευρω ?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω ειμαι πολυ κατα των gogo συνφωνω με lyst σε ολα οσα ειπε.
Και εγω με τα παζαρια δεν το εχω,ουτε καν στα souvenir δεν θα κατσω να σπασω αρχιδια ουτε σε γκομενα ουτε σε μικροπωλητη.
Εγω των δικο μου τροπο να διαχειριζομαι γκομενιτσες και στην ομιλια αλλα διατηρω και ενα στυλακι που τις αρεσει.
Αν παω εχω ενα καρο απο ωραιες γκομενιτσες με 1000 μπατ το πολυ 1500 μπατ.που πιστευω αυτη ειναι η κατταληλη τιμη να δινεις στην Ταιλανδη.
Παραπανω το ποσο ξεφευγει και το θεωρω ακριβο για Αυτην την χωρα εκτος αν εισαι λεφτας και δεν σε νοιαζει.
Επισης και μενα καμια γκομενα δεν μου ζητουσε φαι η να την αγορασω κατι εκτος αν τις το προτεινα εγω.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Lyst δε διαφωνουμε σε κατι..Δε μιλουσα για αγκογκοκοριτσα..
Η διαφωνια μου ηταν στο πως αυτα τα πιπινακια 18-20 χρονων που ψαχνω εγω,καποιοι τα φορτωνουν με 1000,αντε 1500,ενω εγω συνηθως δινω 2 χιλιαρικα και σπανια 1500..
Δεν αμφισβητησα επισης κανεναν.Προφανως εγω εχω λιγοτερη ορεξη, εφεση και ταλεντο στο παζαρι απο καποιους αλλους..
Η και φραγκατος που δινω 2 χιλιαρικα για να πηδηξω ενα 18χρονο..
ειδικα το 18χρονο που νομιζερι απο το ποτο και το κρυσταλ οτι ειναι η ριανα η η μπιγιονσε αν κανεις παζαρι μη τον ειδατε τον παναη

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τα 18-20χρονα κτλ απο τα gogo ειναι συνηθως μαλακισμενα.
Κοιταν να σε σπασουν ταρχιδια στο δωματιο η να σε κανουν να ξενερωσεις με κατι για να τις δωσεις και δρομο μετα αφου τις καλοπληρωσες.
Απο τους φιλους μου που εχω παει κανεις δεν ευχαριστηθηκε με agogoκοριτσο.
Θελει λιγο ψαξιμο,καλη θεληση,υπομονη και παντα κατι καλο σε καλη τιμη βρισκεις.
Παντα θα κατεβενει και νεο αιμα απο τα χωρια.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Τα 18-20χρονα κτλ απο τα gogo ειναι συνηθως μαλακισμενα.
Κοιταν να σε σπασουν ταρχιδια στο δωματιο η να σε κανουν να ξενερωσεις με κατι για να τις δωσεις και δρομο μετα αφου τις καλοπληρωσες.
Απο τους φιλους μου που εχω παει κανεις δεν ευχαριστηθηκε με agogoκοριτσο.
ελα τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom