astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
1000 euro 1 baht
εξυπνο αδερφε!
1000 euro 1 baht
ειδικα το 18χρονο που νομιζερι απο το ποτο και το κρυσταλ οτι ειναι η ριανα η η μπιγιονσε αν κανεις παζαρι μη τον ειδατε τον παναη
εξυπνο αδερφε!
φολλαααααα χαχαχαχαχαχαΑγαπητέ Στεφαν γιατί πρέπει να φορτώσω την μεθυσμένη και πρεζαρισμένη?
Επειδή είναι 18 χρονών που δεν είναι?
Επειδη νομίζει ότι είναι η Ριάνα?
Σιγά μην ρίξει το face της πουτάνας στον μεγαλύτερο απόπατο της γης αν την παζαρέψει.
Φωλα στα βλαμμένα χωριατοκόριτσα που σε δύο μήνες μάθανε πως το μουνί πληρώνεται και μάλιστα μερικές φορές χρυσό.
η ισοτιμια μπατ - ευρω ?
ΑΝ δω κατι που μου γυρισει τα μυαλα
ας ειναι αστεγο στο cocunat bar η sea street για αλλους η beach road
ας ειναι και στο whats up των 3000 μπαρ φαιν
αν εχω αρκετο μετρητο στην τσεπη ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ
20-30 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΩ , ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΕΧΩ?
συμφωνουμε απολυτως
Αυτό ακριβώς !!!
Και να προσθέσω ότι καλύτερα να κάνω relax και δυο 3 μέρες για ξεκούραση και να εξοικονομήσω απο εκεί, παρά να παίρνω κάθε μέρα οικονομικά πατσαβουράκια.
Αν είμαι αναγκασμένος να διαλέξω ανάμεσα σε ποιότητα και ποσότητα προτιμώ το πρώτο.
Αν δεν είμαι, ακόμη καλύτερα.
ναι και σε αυτο τους το αναγνωριζω , σχεδον παντα ειναι σωστοι επαγγελματιες το ειπα και πιο πανωΗ βασική αρχή των κοριτσιών, που έχουν μάθει ''the hard way'' είναι η εξής:
''Στη ζωή δεν παίρνεις ποτέ ότι αξίζεις, παίρνεις ότι διαπραγματεύεσαι''
Και αυτό εφαρμόζουν στο επάγγελμά τους.
Απο την άλλη μεριά εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι:
''Η γυναίκα και το καρπούζι είναι ότι σου βγεί''
Δηλαδή όσο και να το βλεπεις απο έξω πολυ λίγα συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις αν δεν ''δοκιμάσεις''
Πέρα απο κάποια τρανταχτά καμπανάκια όπως το να σου ζητήσει με το καλησπέρα ''how much you give me'', η με το να κατεβάζει ασταμάτητα ποτά, η το να καπνίζει δημοσίως ''μπάφους''λίγα μπορείς να καταλάβεις όσον αφορά το performance. To μόνο προφανές είναι η εμφάνιση.
Κάπου λοιπον δοκιμάζεις τη τύχη σου παίζοντας.
Αυτό όμως που έχω διαπιστώσει απο προσωπική εμπειρία είναι ότι αν τους φερθείς σωστά στο ανταποδίδουν.