Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ειδικα το 18χρονο που νομιζερι απο το ποτο και το κρυσταλ οτι ειναι η ριανα η η μπιγιονσε αν κανεις παζαρι μη τον ειδατε τον παναη

Αγαπητέ Στεφαν γιατί πρέπει να φορτώσω την μεθυσμένη και πρεζαρισμένη?
Επειδή είναι 18  χρονών που δεν είναι?
Επειδη νομίζει ότι είναι η Ριάνα?
Σιγά μην  ρίξει το face  της πουτάνας στον μεγαλύτερο απόπατο της γης αν την παζαρέψει.
Φωλα στα βλαμμένα χωριατοκόριτσα που σε δύο μήνες μάθανε πως το μουνί πληρώνεται και μάλιστα μερικές φορές χρυσό.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε σεις
μιλαω για τους σεξοτουριστες σαν εμενα
εστω οχι απολυτα σεξοτουριστες
ΑΝ
λεω ΑΝ δω κατι που μου γυρισει τα μυαλα
ας ειναι αστεγο στο cocunat bar η sea street για αλλους η beach road
ας ειναι και στο whats up των 3000 μπαρ φαιν
αν εχω αρκετο μετρητο στην τσεπη ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ
20-30 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΩ , ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΕΧΩ?
τωρα αλλοι.....τα μετρανε...οκ νο πλομπλεμ , στη τσεπη του καθενος κουμαντο μονο ο ιδιος κανει....αλλα στην περιπτωση και το μεταξι η η γιαννιτσων μια χαρα σεξοτουριστικος προορισμος ειναι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αγαπητέ Στεφαν γιατί πρέπει να φορτώσω την μεθυσμένη και πρεζαρισμένη?
Επειδή είναι 18  χρονών που δεν είναι?
Επειδη νομίζει ότι είναι η Ριάνα?
Σιγά μην  ρίξει το face  της πουτάνας στον μεγαλύτερο απόπατο της γης αν την παζαρέψει.
Φωλα στα βλαμμένα χωριατοκόριτσα που σε δύο μήνες μάθανε πως το μουνί πληρώνεται και μάλιστα μερικές φορές χρυσό.
φολλαααααα χαχαχαχαχαχα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Έτσι είναι δυστυχώς.  Δεν μπορεί το χιλιοπηδηγμένο καριολάκι  από τους  βλάχους  του Ισααν, που πριν μερικούς μήνες μάζευε ρύζι ξεβράκωτο μέσα στις βδέλες και τα φίδια να έρχεται με στυλάκι σουπερμοντελ  και να πουλάει φίκια για μεταξωτά  επειδή  θαμπώθηκε από τα φώτα των μπαρ και έβαλε πεντε δεκάρες στην τσέπη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σε λεει αυτη τι θα ζητουσε για σορτ?
ε τοσα θελω σε τι ειναι καλητερη

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η βασική αρχή των κοριτσιών, που έχουν μάθει ''the hard way'' είναι η εξής:

''Στη ζωή δεν παίρνεις ποτέ ότι αξίζεις, παίρνεις ότι διαπραγματεύεσαι''

Και αυτό εφαρμόζουν στο επάγγελμά τους.

Απο την άλλη μεριά εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι:

''Η γυναίκα και το καρπούζι είναι ότι σου βγεί''
Δηλαδή όσο και να το βλεπεις απο έξω πολυ λίγα συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις αν δεν ''δοκιμάσεις''

Πέρα απο κάποια τρανταχτά καμπανάκια όπως το να σου ζητήσει με το καλησπέρα ''how much you give me'', η με το να κατεβάζει ασταμάτητα ποτά, η το να καπνίζει δημοσίως ''μπάφους''λίγα μπορείς να καταλάβεις όσον αφορά το performance. To μόνο προφανές είναι η εμφάνιση.

Κάπου λοιπον δοκιμάζεις τη τύχη σου παίζοντας.

Αυτό όμως που έχω διαπιστώσει απο προσωπική εμπειρία είναι ότι αν τους φερθείς σωστά στο ανταποδίδουν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ΑΝ δω κατι που μου γυρισει τα μυαλα
ας ειναι αστεγο στο cocunat bar η sea street για αλλους η beach road
ας ειναι και στο whats up των 3000 μπαρ φαιν
αν εχω αρκετο μετρητο στην τσεπη ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ
20-30 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΩ , ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΕΧΩ?

:rockon: :rockon:

Αυτό ακριβώς !!!

Και να προσθέσω ότι καλύτερα να κάνω relax και δυο 3 μέρες για ξεκούραση και να εξοικονομήσω απο εκεί, παρά να παίρνω κάθε μέρα οικονομικά πατσαβουράκια.

Αν είμαι αναγκασμένος  να διαλέξω ανάμεσα σε ποιότητα και ποσότητα προτιμώ το πρώτο.
Αν δεν είμαι, ακόμη καλύτερα.

:hi: :hi:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
:rockon: :rockon:

Αυτό ακριβώς !!!

Και να προσθέσω ότι καλύτερα να κάνω relax και δυο 3 μέρες για ξεκούραση και να εξοικονομήσω απο εκεί, παρά να παίρνω κάθε μέρα οικονομικά πατσαβουράκια.

Αν είμαι αναγκασμένος  να διαλέξω ανάμεσα σε ποιότητα και ποσότητα προτιμώ το πρώτο.
Αν δεν είμαι, ακόμη καλύτερα.

:hi: :hi:
συμφωνουμε απολυτως

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Η βασική αρχή των κοριτσιών, που έχουν μάθει ''the hard way'' είναι η εξής:

''Στη ζωή δεν παίρνεις ποτέ ότι αξίζεις, παίρνεις ότι διαπραγματεύεσαι''

Και αυτό εφαρμόζουν στο επάγγελμά τους.

Απο την άλλη μεριά εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι:

''Η γυναίκα και το καρπούζι είναι ότι σου βγεί''
Δηλαδή όσο και να το βλεπεις απο έξω πολυ λίγα συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις αν δεν ''δοκιμάσεις''

Πέρα απο κάποια τρανταχτά καμπανάκια όπως το να σου ζητήσει με το καλησπέρα ''how much you give me'', η με το να κατεβάζει ασταμάτητα ποτά, η το να καπνίζει δημοσίως ''μπάφους''λίγα μπορείς να καταλάβεις όσον αφορά το performance. To μόνο προφανές είναι η εμφάνιση.

Κάπου λοιπον δοκιμάζεις τη τύχη σου παίζοντας.

Αυτό όμως που έχω διαπιστώσει απο προσωπική εμπειρία είναι ότι αν τους φερθείς σωστά στο ανταποδίδουν.
ναι και σε αυτο τους το αναγνωριζω , σχεδον παντα ειναι σωστοι επαγγελματιες το ειπα και πιο πανω

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ωραια , τα'παμε , τα συμφωνήσαμε
άντε να πάμε τώρα για κανα μασαζάκι με  happy ending  :erection:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια και τελειώσαμε με τα τιμολόγια, Θα προσπαθήσω παρακάτω να απαντήσω την ερώτηση '' Τι βρίσκουν και γιατί κολλάνε οι δυτικοί φαρανγκ με τις Ταϊλανδέζες και τις Γυναίκες της Νοτιανατολικής  Ασίας γενικότερα.

Και όταν λέω φαρανγκ που ''κολλάνε'' εννοώ όλους. Από τον απλό αμιγή σεξοτουρίστα που πηγαίνει αποκλειστικά επί τούτου, μέχρι τον τύπο που συνδυάζει απλά τις διακοπές του με την πορνοβοσκή, μέχρι τέλος  τον μόνιμο χορηγό που συντηρεί τη ''γκόμενα'' του στη Νοτιανατολική Ασία σε βάση μηνιαίων εμβασμάτων. 

Εξ΄αρχής αναφέρω ότι γράφω απλά τη γνώμη μου και δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα. Εχω κάνει 5 ταξίδια στην Ταιλάνδη και έχω μείνει και για επαγγελματικούς λόγους στην Ινδονησία για 3,5 μήνες. Επισης έχει τύχει όσο δούλευα στην Αγγλία να γνωρίσω κάποια ζευγάρια Αγγλων με Ταιλανδές. Αυτή είναι η βάση της εμπειρίας μου.

Επιπλέον χρειάζεται αρκετή ανάλυση και άρα υπομονή και διάβασμα για όποιον ενδιαφέρεται !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πάμε λοιπόν.

Ξεκινάμε τη κουβέντα με δυο στοιχεία.

Στοιχείο πρώτο. Πιστεύω ότι στο σεξ ( όπως και σε πολλά άλλα πράγματα ) όλη η ουσία είναι στο ταξίδι και όχι στο προορισμό ( Καβαφική προσέγγιση ). Στον τρόπο δηλαδή που γίνεται το σεξ.

Στοιχείο Δεύτερο. Πιστεύω ότι μέσα από το σεξ οι άνθρωποι βγάζουν πολλά από τα ψυχικά τους ελλείμματα και ποθημένα.

Τα παραπάνω δυο στοιχεία, δηλαδή η σημασία που δίνουμε στο τρόπο που γίνεται το σεξ, και τα ποθημένα που βγάζουμε μέσα από το σεξ, και τις γενικότερες σχέσεις μας με τις γυναίκες,  τα αναφέρω για να στοιχειοθετήσω (την προσωπική άποψή μου ) ότι  μέσω του σεξ ο άντρας δεν ικανοποιεί απλά μια ενστικτώδους βάσεως ανάγκη του να χύσει, όπως στη φύση λίγο πολύ όλα τα αρσενικά ζώα στον οίστρο τους κάνουν. Πόσο μάλλον όταν βλέπουμε ότι ακόμη και σε κάποια  ζώα, αυτά τα οποία ζουν σε ομάδες και αγέλες, η προτεραιότητα στο σεξ, και η δυνατότητα για σεξ, σημαίνει πάρα πολλά μέσα στην όποια ιεραρχική τους δομή στην αγέλη τους, που είναι το ισοδύναμο μιας μικρής ''κοινωνίας''. Πολύ περισσότερο ο  άντρας ζώντας στην εξαιρετικά πιο περίπλοκη ιεραρχική δομή που λέγεται σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία, μέσα απο το σεξ ζητάει πολύ περισσότερα πράγματα από μόνο την διαιώνιση του, η την σεξουαλικη απόλαυση.

Πιστεύω ότι μέσα από τις σχέσεις του με τις γυναίκες, κεντρικό ρόλο στις οποίες παίζει το σεξ, ο άντρας ουσιαστικά αυτοπροσδιορίζεται.

Να το πω στρατιωτικά ( λίγο πολύ όλοι κάναμε στρατό ) !!
Μέσω των σχέσεών του με τις γυναίκες  ο άντρας ''Δίνει αναφορά στον εαυτό του''. Και αν από κάποιον σίγουρα δεν μπορείς να κρυφθείς αυτός είναι ο εαυτός σου.

Αυτό που πιστεύω έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στη Δύση είναι ότι μέσω ενός κύματος υπερβάλλοντος και σε εντελώς λάθος βάση, ''μαλακοφεμινισμού'' από τις γυναίκες, είναι ό άντρας να  τείνει σε μια σχέση απλά να ''ακυρώνεται''. Και εννοώ ακύρωση στο πλαίσιο του αυτοαναφορικού - αυτοπροσδιοριστικού ρόλου που έχει για τον άντρα η σχέση του με τις γυναίκες και το σεξ ειδικότερα ( όπως παραπάνω ανέφερα ).

Αναφέρομαι σε μια μητριαρχικού τύπου εξουσιομανία των μαλακοφεμινιστριών έναντι των ανδρών που πέρασε ουσιαστικά στο ψυχολογικό ''DNA'' των περισσοτέρων δυτικών αρχικά γυναικών και τείνει να εξαπλώνεται σε όλο το πλανήτη.

Πρότυπό τους, και οδηγός τους η Lady Μάργκαρετ Θάτσερ, πού όχι τυχαία έχει συνδεθεί με την απόλυτη καταστολή και επιβολή της ( κατά τα άλλα δε λέω δημοκρατικά) εκλεγμένης εξουσίας, που μπροστά της ωχριούσαν σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και δικτατορίες. Ως η ''σιδηρά κυρία'' έμεινε άλλωστε στην ιστορία.

Κυριότεροι σημερινοί εκπρόσωποί τους οι γυναίκες στελέχη σε μικρές μεσαίες και ανώτατες θέσεις εργασίας που ''απολαμβάνουν'' να διοικούν ( βλέπε να ευνουχίζουν ) άντρες.

Κυριότερο τους κατόρθωμα, η έμπνευση αρχικά, και ακόλουθη εμπέδωση τελικά, της ελεγχομανίας και της καταδυνάστευσης των ανδρών, ως στόχο και επίτευγμα του και καλά ''φεμινιστικού'' κινήματος και των γυναικών γενικότερα. Το καπέλωμα του άντρα τείνει να γίνει γυναικεία μαγκιά για να το πώ λαικά.

Η ''πιάτσα'' το λέει με πολλούς τρόπους. ''Ποιός εχει το πάνω χέρι στη σχέση ?? '', ''Τρώει παντόφλα ο τύπος !!'' ''Το μουνί σέρνει καράβι !!'', Δεν την έσκισε νωρίς τη γάτα ο τύπος'' , ''Πιρφόροι και μουνόδουλοι καταστρέφουν τη πιάτσα ( ορολογία του site ), ''Οι ελεεινήδες'' κλπ

Όπως και να το πεις το ίδιο πράγμα όλοι λένε. Ότι ο άντρας και η γυναίκα έχουν στις περισσότερες περιπτώσεις μπουρδουκλώσει και  χάσει τους ρόλους τους στη σύγχρονη κοινωνία. Η δε οικογένεια ως θεσμός δυτικού τύπου βασισμένος κυρίως στα σαθρά θεμέλια της μονογαμίας έχει πάει μάλλον περίπατο, και σε αυτό το "κατόρθωμα" πέρα από τις αντρικές μαλακίες σοβαρό ρόλο έχει παίξει και ο ''μαλακοφεμινισμός'' . Η ''μαλακοφεμινίστρια'' θεωρεί τον άντρα απλά ως μέσο εκπλήρωσης προσωπικών της στόχων. Οι περισσότεροι άντρες που αντιμετωπίζουν τέτοιες συμπεριφορές ξενερώνουν μεν, απογοητεύονται, αλλά και πολλοί τις ανέχονται ώς συμπεριφορές.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Ο παραπάνω κακώς εννοούμενος ''Μαλακοφεμινισμός'', σαν υπερβολή του πραγματικού φεμινισμού, ήταν η αρχική φωτιά κυρίως στη προτεσταντική δύση. Το internet ήταν ο άνεμος που ξάπλωσε τη φωτιά σε όλο το πλανήτη. Τέλος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απετέλεσαν τη βενζίνη που χρησιμοποιήθηκε για να σβήσει η φωτιά.

Υπάρχουν μέρη πάνω στη Γή που δεν έχουν σαρωθεί από τη παραπάνω ''μαλακοφεμινιστική'' φρενίτιδα ?? Πιστεύω ότι υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Πιστεύω ότι είναι η νοτιοανατολική Ασία.

Τι εννοώ ?? Οι ασιάτισσες δεν έχουν ( τουλάχιστον σε στατιστικά πλαίσια ) τα πληθωρικά χαρακτηριστικά από πλευράς εμφάνισης των λευκών, η για να είμαστε ακριβείς των ''καυκάσιων'' γυναικείων φυλών της δύσης. Τι διάολο συμβαίνει λοιπόν και οι δυτικοί εξιτάρονται και ''κολάνε'' τόσο πολύ μαζί τους ?? Γιατί πραγματικά ''κολλάνε'' οι δυτικοί μαζί τους !! Και ο λόγος δεν είναι το πληρωμένο σεξ όπως κάποιοι εύκολα και αφελώς θα συμπεράνουν. Αυτό διότι το πληρωμένο σεξ το βρίσκουν οι δυτικοί και στις χώρες τους και μάλιστα φθηνότερα αν λάβει κανείς υπ' όψιν  και τα μεγάλα έξοδα ταξιδιού και διαβίωσης σε δυτικά στάνταρτς σε αυτές τις χώρες. Αλλος είναι πιστεύω ό λόγος.

Πιστεύω ότι η ασιάτισσα αισθάνεται και ικανοποιεί άριστα τις πρωτογενείς αυτοαναφορικές ανάγκες του άντρα όσον αφορά τη σχέση του με τις γυναίκες που ανέφερα αρχικά στα post μου. Με την συμπεριφορά της η ασιάτισσα τον άντρα τον εξυψώνει αντί να τον ακυρώνει. Τον ηρεμεί και τον επιβεβαιώνει αντί να τον καταδυναστεύει. Η ασιάτισσα δίνει στον άντρα το κεντρικότερο ρόλο μέσα στη ζωή της και αυτό τον δυτικό ιδίως άντρα τον παραξενεύει τον κολακεύει και τον εξιτάρει. Ιδίως τον δυτικό άντρα που έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στις αντίστροφες συμπεριφορές όπως παραπάνω εξήγησα.

Οι δυτικοί σε πολλές περιπτώσεις ''χάνουν το μπούσουλα'' μαζί τους. Αυτό συμβαίνει γιατί ό άντρας ( ιδίως αν δεν έχει κάποιο γνωστικό και συναισθηματικό υπόβαθρο ) αδυνατεί να συνειδητοποιήσει και να περιγράψει τι ακριβώς του συμβαίνει. Έχει τύχει να γνωρίσω κάποιες τέτοιες περιπτώσεις παλιότερα όταν δούλευα στην Αγγλία. Συνήθως περιγράφει με περιφερειακές προσεγγίσεις αυτό που του συμβαίνει με εκφράσεις του τύπου ''She has her way with me'', 'She's not that hot, but she turns me on'', ''I am good with her and I don't give a shit about what arsholes say''. Οι ''arsholes'' ( συνήθως φίλοι του ) απλά επισημαίνουν ότι με βάση το μέσο αντρικό αισθητικό κριτήριο η συγκεκριμένη γυναίκα μάλλον ''δεν πολυμετράει'' σαν γκόμενα. Δεν μπορούν λοιπόν να καταλάβουν γιατί ό φίλος τους έχει τρελαθεί μαζί της. Συνήθως η πρώτη τους σκέψη είναι ότι απλά η τύπισσα είναι πολύ καλή στο σεξ ( που πράγματι μπορεί να είναι ) αλλά δεν μπορούν να φαντασθούν ότι ό λόγος δεν είναι αυτός. Αγνοούν απλά ότι ο φίλος τους με τη συγκεκριμένη γυναίκα νοιώθει κάτι σαν ''βασιλιάς'' πράγμα που μάλλον ποτέ δεν είχε πριν βιώσει.

Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο ''αγγελικά'' και εκεί, γιατί σε πολλές περιπτώσεις όπως στην αρχή ανέφερα οι ασιάτισσες αντιλαμβανόμενες τη δύναμή τους τη χρησιμοποιούν και μετατρέπουν τους δυτικούς σε ''οικονομικούς χορηγούς'', αυτό όμως είναι άλλο κεφάλαιο το οποίο το αναφέρουμε μεν, αλλά καλό είναι να μην επεκταθούμε γιατί θα αποπροσανατολίσουμε το thread. Απλά αναφέρω ότι πρωταθλητές στις οικονομικές ''χορηγίες'' από ότι διαβάζω είναι οι Αγγλοι και οι Ελβετοί.

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Οι πιο ''παλιοί'' φίλοι του site ( τους οποίους σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ ), με βοήθησαν να καταλάβω ότι ακόμη και στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας που αναφέρομαι το κύμα του ''μαλακοφεμινισμού'' που παραπάνω περιέγραψα έχει διεισδύσει και προχωράει. Επίσης μου έδωσαν να καταλάβω ότι η συγκεκριμένη γυναικεία συμπεριφορά ιδίως των ''επαγγελματιών'' του χώρου δεν είναι τίποτα περισσότερο από ''το παιχνίδι ενός ρόλου'' στο πλαίσιο του να γίνονται αρεστές στους ''πελάτες'' τους. Μια ψευδαίσθηση δημιουργούν δηλαδή για να ''πουλάνε''. Το καταλαβαίνω, και θα συμφωνήσω, αλλά έχω και δυο αιτιάσεις ( όχι ενστάσεις ) στη παραπάνω θέση.

Πρώτη. Ακόμη και αν ''παίζουν οι επαγγελματίες το ρόλο τους'' υπάρχει κάτι θεμελιωδώς διαφορετικό σε σχέση με τη δύση. Για να τον παίξουν τόσο καλά και τόσο επιδέξια το ρόλο πάει να πει ότι τον ξέρουν. Και τον ξέρουν, που να πάρει ο διάολος, πολύ καλά. Τους επέτρεψαν οι κοινωνικές δομές των χωρών τους να τον καταλάβουν το ρόλο και να μπει στο ψυχολογικό τους ''DNA'' σαν απόσταγμα συμπεριφοράς πολλών γενεών σχετικά με το τι είναι θυληκότητα. Οι δυτικές ούτε καν τον φαντάζονται το ρόλο, για αυτό ακόμη και αν ήθελαν δεν θα μπορούσαν πια να τον παίξουν. Έτσι απλά οι δυτικές περιορίζονται σε βαρύγδουπες μαλακοδιαπιστώσεις του τύπου ''Δεν υπάρχουν πια άντρες''.  Επιπλέον ακόμη και οι ''ψαγμένοι'' έμπειροι δυτικοί που ξέρουν τι τους γίνεται συνεχίζουν να πηγαίνουν σε αυτές τις χώρες και να απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, παρόλο που ξέρουν ότι πρόκειται για μια ψευδαίσθηση. Αν το καλοσκεφτείς πόσες φορές στη ζωή μας αρκούμαστε σε ψευδαισθήσεις για να χαλαρώσουμε και να ικανοποιηθούμε. Είναι ένας ψυχολογικός αμυντικός μηχανισμός, όπως για παράδειγμα και το χιούμορ, μια και αν τα πέρναμε ολα στα σοβαρά θα τρελαινόμαστε.

Δεύτερη. Μπορεί οι επαγγελματίες πράγματι να το κάνουν στη βάση του να κρατούν τους πελάτες τους ευχαριστημένους, στα πλαίσια του ''ρόλου'' που παίζουν. Οι μη επαγγελματίες τότε γιατί το κάνουν ?? Και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό με βάση τη προσωπική δική μου τουλάχιστον εμπειρία. Και  το κυριότερο χωρίς ''χορηγίες'' σε πολλές περιπτώσεις. Ίσως να είναι μέρος ενός παιχνιδιού που δεν έχει ακόμη τελειώσει και δεν το ξέρω ακόμα. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, κρατάω πισινή, και το ψάχνω.

Για κάτι άλλο όμως είμαι σίγουρος. Στο νικ μου γράφω "Εμπνεύσου στη ψευδαίσθηση, δούλεψε στη λογική''. Αυτή τη ψευδαίσθηση σα βάση έμπνευσης, μου έδωσαν απλόχερα ( άλλοτε ανιδιοτελώς, και άλλοτε όχι ) οι ασιάτισσες κοπέλες της Ταϊλάνδης, και της Ινδονησίας όπου συχνά πυκνά συνδύαζα τις διακοπές μου η τη δουλειά μου, με τις εγκεφαλικές καταιγίδες που κατά καιρούς με ''δέρνουν'' και κάποιες φορές καταλήγουν σε αυτά τα ''σεντόνια'' που γράφω. 

Πραγματικά τις ευχαριστώ τις κοπέλες αυτές γιατί με βοηθάνε να καλλιεργώ τις ψευδαισθήσεις μου.  Αυτό γιατί  πιστεύω ότι:
''Ο άνθρωπος μέχρι κάποιου βαθμού οφείλει να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει η ζωή του να φαίνεται ότι έχει έστω κάποιο νόημα''.

Αυτά από εμένα.
Καλά ταξίδια σε όλους, ''νοητικά'' και πραγματικά !!!

Για όποιον τα παραπάνω σεντόνια δεν του φτάνουν και θέλει παραπάνω ανάλυση στο θέμα ας κοιτάξει εδώ:

όπου το ψάχνω λίγο παραπάνω, και έχω πάρει και απαντήσεις από συναγωνιστές.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
συγχαρητιρια και μονο για τον κοπο που εκανες να αναλυσεις το θεμα

Stories

Νέο!

Stories