Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Οι πιο ''παλιοί'' φίλοι του site ( τους οποίους σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ ), με βοήθησαν να καταλάβω ότι ακόμη και στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας που αναφέρομαι το κύμα του ''μαλακοφεμινισμού'' που παραπάνω περιέγραψα έχει διεισδύσει και προχωράει. Επίσης μου έδωσαν να καταλάβω ότι η συγκεκριμένη γυναικεία συμπεριφορά ιδίως των ''επαγγελματιών'' του χώρου δεν είναι τίποτα περισσότερο από ''το παιχνίδι ενός ρόλου'' στο πλαίσιο του να γίνονται αρεστές στους ''πελάτες'' τους. Μια ψευδαίσθηση δημιουργούν δηλαδή για να ''πουλάνε''. Το καταλαβαίνω, και θα συμφωνήσω, αλλά έχω και δυο αιτιάσεις ( όχι ενστάσεις ) στη παραπάνω θέση.

Πρώτη. Ακόμη και αν ''παίζουν οι επαγγελματίες το ρόλο τους'' υπάρχει κάτι θεμελιωδώς διαφορετικό σε σχέση με τη δύση. Για να τον παίξουν τόσο καλά και τόσο επιδέξια το ρόλο πάει να πει ότι τον ξέρουν. Και τον ξέρουν, που να πάρει ο διάολος, πολύ καλά. Τους επέτρεψαν οι κοινωνικές δομές των χωρών τους να τον καταλάβουν το ρόλο και να μπει στο ψυχολογικό τους ''DNA'' σαν απόσταγμα συμπεριφοράς πολλών γενεών σχετικά με το τι είναι θυληκότητα. Οι δυτικές ούτε καν τον φαντάζονται το ρόλο, για αυτό ακόμη και αν ήθελαν δεν θα μπορούσαν πια να τον παίξουν. Έτσι απλά οι δυτικές περιορίζονται σε βαρύγδουπες μαλακοδιαπιστώσεις του τύπου ''Δεν υπάρχουν πια άντρες''.  Επιπλέον ακόμη και οι ''ψαγμένοι'' έμπειροι δυτικοί που ξέρουν τι τους γίνεται συνεχίζουν να πηγαίνουν σε αυτές τις χώρες και να απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, παρόλο που ξέρουν ότι πρόκειται για μια ψευδαίσθηση. Αν το καλοσκεφτείς πόσες φορές στη ζωή μας αρκούμαστε σε ψευδαισθήσεις για να χαλαρώσουμε και να ικανοποιηθούμε. Είναι ένας ψυχολογικός αμυντικός μηχανισμός, όπως για παράδειγμα και το χιούμορ, μια και αν τα πέρναμε ολα στα σοβαρά θα τρελαινόμαστε.

Δεύτερη. Μπορεί οι επαγγελματίες πράγματι να το κάνουν στη βάση του να κρατούν τους πελάτες τους ευχαριστημένους, στα πλαίσια του ''ρόλου'' που παίζουν. Οι μη επαγγελματίες τότε γιατί το κάνουν ?? Και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό με βάση τη προσωπική δική μου τουλάχιστον εμπειρία. Και  το κυριότερο χωρίς ''χορηγίες'' σε πολλές περιπτώσεις. Ίσως να είναι μέρος ενός παιχνιδιού που δεν έχει ακόμη τελειώσει και δεν το ξέρω ακόμα. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, κρατάω πισινή, και το ψάχνω.

Για κάτι άλλο όμως είμαι σίγουρος. Στο νικ μου γράφω "Εμπνεύσου στη ψευδαίσθηση, δούλεψε στη λογική''. Αυτή τη ψευδαίσθηση σα βάση έμπνευσης, μου έδωσαν απλόχερα ( άλλοτε ανιδιοτελώς, και άλλοτε όχι ) οι ασιάτισσες κοπέλες της Ταϊλάνδης, και της Ινδονησίας όπου συχνά πυκνά συνδύαζα τις διακοπές μου η τη δουλειά μου, με τις εγκεφαλικές καταιγίδες που κατά καιρούς με ''δέρνουν'' και κάποιες φορές καταλήγουν σε αυτά τα ''σεντόνια'' που γράφω. 

Πραγματικά τις ευχαριστώ τις κοπέλες αυτές γιατί με βοηθάνε να καλλιεργώ τις ψευδαισθήσεις μου.  Αυτό γιατί  πιστεύω ότι:
''Ο άνθρωπος μέχρι κάποιου βαθμού οφείλει να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει η ζωή του να φαίνεται ότι έχει έστω κάποιο νόημα''.

Αυτά από εμένα.
Καλά ταξίδια σε όλους, ''νοητικά'' και πραγματικά !!!

Για όποιον τα παραπάνω σεντόνια δεν του φτάνουν και θέλει παραπάνω ανάλυση στο θέμα ας κοιτάξει εδώ:

όπου το ψάχνω λίγο παραπάνω, και έχω πάρει και απαντήσεις από συναγωνιστές.

τεράστιο RESPECT από εμένα. Μου άρεσε πολύ η ανάλυσή σου, ειδικά εκεί που γράφεις ότι στην ουσία ο άνδρας δίνει αναφορά στον εαυτό του μέσω της σεξουαλικής του δραστηριοποίησης και δραστηριότητας. Ξανά ΜΠΡΑΒΟ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
  τεράστιο RESPECT από εμένα. Μου άρεσε πολύ η ανάλυσή σου, ειδικά εκεί που γράφεις ότι στην ουσία ο άνδρας δίνει αναφορά στον εαυτό του μέσω της σεξουαλικής του δραστηριοποίησης και δραστηριότητας. Ξανά ΜΠΡΑΒΟ
Ευχαριστώ !!! :hi: :hi:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Οι πιο ''παλιοί'' φίλοι του site ( τους οποίους σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ ), με βοήθησαν να καταλάβω ότι ακόμη και στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας που αναφέρομαι το κύμα του ''μαλακοφεμινισμού''Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, κρατάω πισινή, και το ψάχνω.
ς.

Στην Ταυλανδη;;;
Συμφωνω  σε πολλα  αλλα εδω  κανεις λαθος  μην κρινεται απο την συμπεριφορα  τους στον Σεχοτουριστα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τα συγχαρητηρια μου για την τοποθετηση του mind ... !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οσον αφορα το οτι αν συμφερει καλυτερα δωσεις 2000μπατ ακατεβατα και την πας ξενοδοχειο πηδηματα και μετα δρομο το πρωϊ.

σε σχεση με το αν βρεις μια κοπελα που σου παρει ενα 1000αρικακι και της κανεις και δυο γευματα ... ενα βραδυ .... ενα μεσημερι ... και ψωνισετε και κατι πιειτε κανα αναψυκτικο χυμο ... εεεεεε σαφως συμφερει το 1000αρικακι ... το οποιο γινεται μαξιμουν 1400 !!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω προσωπικα εχω βαλει στοχο την επομενη φορα παρω δωματιο με κουζινακι ... το οποιο σημαινει αυτο οτι τα κοστη μου σε φαγητα θα ειναι στο 1/4 που πληρωνει καποιος να φαει εξω .... και η ποιοτητα τους σαφως καλυτερη !!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ετσι δεν θα με ενοχλει φτιαξω για την τυπισα στα γρηγορα ενα φαγητο .... αφου και εγω θα φαω !!!!

με καλη προετοιμασια στα υλικα (την οποια μπορεις την κανεις ανα 3 ημερες υποθετικα) τα φαγητα φτιαχνονται σε 10 λεπτα μαξιμουμ !!!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και αφου την εχεις που την εχεις εκει την βαζεις να πλυνει και κανα πιατο :P

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
  Στην Ταυλανδη;;;
Συμφωνω  σε πολλα   αλλα εδω  κανεις λαθος  μην κρινεται απο την συμπεριφορα  τους στον Σεχοτουριστα

Αυτό που ειχα καταλάβει απο παλιες κουβεντες ηταν οτι στα πλαισια της παγκοσμιοποιησης ο "μαλακοφεμινισμος" (οπως χοντρικα τον περιεγραψα ) εχει αρχισει σταδιακα να εξαπλωνεται και στην Ταιλανδη οπως και σε αλλες ασιατικες κοινωνιες.

Καταλαβα λαθος ??

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ο φεμινισμός και μόνο σαν ιδέα   έχει μείνει στα σπάργανα  εδώ.
 Τόσο  από πολιτική, πολιτιστική  αλλά και θρησκευτική πλευρά .
 Πέρα  από την σεξουαλική ελευθερία   που απολαμβάνουν   πολλοί επισκέπτες σε   ορισμένες  περιοχές.
 Η  κοινωνία εδώ είναι τρομερά πουριτανή, η "τιμή" της  κοπέλας πριν τον γάμο  παραμένει σε  ψηλά  επίπεδα ισχυρή   και συμβολίζει  την περηφάνια  και  το κύρος  της οικογενείας.  
 Σε αντιδιαστολή  με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα το ποσοστό των παρθένων γυναικών είναι αρκετά μεγαλύτερο  και άφορα  όχι μόνο  νεαρές  ηλικίες αλλά και ηλικίες  κοντά στα 30 .
 Σε σημείο μάλιστα  που εάν κάποια κοπέλα  μη κατέχουσα επιφανή εξωτερική εμφάνιση την απωλέσει, ένας από τους  δρόμους μελλοντικού  γάμου  οδηγεί  μόνο   προς  τους επισκέπτες της  χώρας και όχι  τους  ιθαγενείς κατοίκους.
 Κάποιοι  από εσάς  που έχετε ακολουθήσει ακόμα και τα  κορίτσια  του επαγγέλματος στην πατρογονική γη  θα έχετε δει  τρομερές  διαφορές στο ντύσιμο και την συμπεριφορά εκεί.

Μιάς  και   έχετε αναφέρει κάποια από τα dating site έκανα  μια  μικρή έρευνα σε αυτά  και  με όλο το θάρρος της γνώμης μου από την 15 έτη   και πλέον  εμπειρία μου :

Το 35- 40%   αφορά κοπέλες που το ίδιο το κύκλωμα  για  διάφορους λόγους  τις έχει απορρίψει.
 Άλλο ποσοστό  αφορά  τα λεγόμενα   επαρχιωτοκόριτσα  που έχουν    χάσει   ότι πολυτιμότερο είχαν  και στρέφονται   προς την  γνωριμία ενός αλλοδαπού .
 Η  κοπέλες  ειδικά αυτές που είναι σε  μικρή  ηλικία   που σπουδάζουν  και χρειάζονται  χρήματα  για τις σπουδές.  
 Τέλος μια  γυναίκα  που βρίσκεται  κοντά  η  ακόμη έχει  καλύψει την   πρώτη τριακονταετία  της   βρίσκεται σε  κλάση εφεδρείας.
 Οι πιθανότητες εξεύρεσης συντρόφου από την  ντόπια κοινωνία ιδιαίτερα εάν δεν ασκεί  κάποιο σεβαστό επάγγελμα  έχουν μειωθεί  σε  μονοψήφια ποσοστά.

Ανασταλτικός επίσης  παράγων είναι  για την τοπική  κοινωνία  οποιαδήποτε  και να είναι συμπεριφορά του Άνδρα  στη  σχέση η τον γάμο,  η  γυναίκα  πάντα η σχεδόν  πάντα  έχει τη ευθύνη του χωρισμού.

Στο θέμα του έρωτα είναι  ένας  λαός που τον απολαμβάνει, ιδιαίτερα εκ μέρους της γυναίκας  ως δείγμα  αγάπης  και αφοσίωσης .    
 Ακόμα  και σε  μορφές  που   τα τελευταία  χρόνια, όχι φυσικά  ότι δεν υπήρχε  και πριν  απλώς  προγενέστερα ήταν αντικείμενο της άρχουσας  τάξης.  
 Με  την  δημιουργία  μετά  το 2003   λόγω οικονομικής ανόδου της  μεσαίας  τάξης ανθεί ο  “θεσμός “ της  δεύτερης συζύγου.
 Με λίγα λόγια της  σπιτωμένης  γκόμενας   που κάποιοι    φροντίζουν να  έχουν  2-3  οι  περισσότερες ανάλογα το βαλάντιο του καθενός.
 Η πλειοψηφία  εξ αυτών αποτελείτε  από φοιτήτριες από τα τοπικά πανεπιστήμια .
 Μια  βραδινή  βόλτα το ONYX,  CLUB 88   και τα  γύρω εξ αυτών συναφή καταστήματα ιδιαίτερα  βράδυ Παρασκευής η Κυριακής  ( Σάββατο είναι η μέρα της επίσημης συζύγου)  θα  σας δώσει μια ευκαιρία να διαπιστώσετε    ότι ο αφρός  είναι δυστυχώς κατειλημμένος.
 Ότι περισσεύει  θα πάει σε ποιο λαϊκά στρώματα  και  συνήθως  τι “κατακάθι”   θα  βγει στην πιάτσα.

Παττάγια  ήμουν  όλη την περασμένη εβδομάδα  θα  διαφωνήσω  με το ύψος  των μπαρφάιν.
Θα  κρατήσω μόνο  μια μικρή επιφύλαξη  μήπως  λόγο  γνώσης πολλών  ότι  είμαι  μόνιμος κάτοικος  υπάρχει μια  μικρή διαφοροποίηση.
Αλλά και  οι  φίλοι από το πλοίο  κανένας ακόμα  και στο Βaccara που είχε το ακριβότερο  μπαρφάιν δεν έδωσαν περισσότερο  από  1000 μπάτ
Αν θυμάμαι καλά άλλα  θα το διαπιστώσω πάλι αυτήν την εβδομάδα  στο Happy 700. στο Peppermint.  800.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
κατσε σας κανω μια αναλυση ..... και μια συγκριση ....

μια μερα στην ταυλανδη πλεον στοιχιζει περιπου 70 ευρω ...

ενα λονγκ ταιμ(1000), μετακινησεις (200), γευματα και λοιπα εξοδα (500), κανα μασαζ (300) , κανα ποτακι (200) και ξενοδοχειο(500)  !!!

1000+200+500+300+200+500= 2700δια 40 το μπατ = 67,5 ευρω
και αν καποιος παει για λιγες μερες αν το διαιρεσεις και με το κοστος του εισητηριου φτανουμε στα 120 ευρω !!!! (ολα αυτα στο περιπου διοτι την βγαζεις και ποιο οικονομικα)

με τα 150 ευρω στην ελλαδα  .... μπορει ομως καποιος εναλλακτικα να κανει τα εξης !!!!

σηκωθει το πρωι πιει ενα καφεδακι (3 ευρω) παει μεταξι κανει λιγο τσαρκα , περασει εκει με 4 διαφορετικες κοπελες (4Χ10 =40 ), φυγει μετα παει φαει κατι ελαφρυ (7 ευρω) , μετα παει παραλια αραξει με ξαπλωστρα και καμια μπυρα (10 ευρω), παει ξεκουραστει λιγο , κανει το ντουζακι του και ξαναπαει μεταξουργειο και περνει αλλες 4 κοπελες (4 Χ 10 = 40) , μετα παει φαει το βραδυνο (10 ευρω) του αραξει , περπατησει λιγο και μετα παει ξανα μεταξουργειο και περνει αλλες 4 κοπελες (4 Χ 10 = 40 )

3+40+7+10+40+10+40= 150 ευρω !!!!

τα συμπερασματα δικα σας!!!!

βεβαια οι περισσοτεροι με τις μισες κοπελες να πανε παλι ειναι υπεραρκετες για μια μερα !!!!

αρα το κοστος πεφτει στα 90 ευρω !!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ρε μιμικο γαμοτι τρελα σου βραδυατικα ασε τους υπολογισμους με θυμιζεις αυτον.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καποιος που δεν εχει παει θα νομιζει οτι η λυση του μεταξουργειου ειναι ποιο συμφερουσα .... αλλα .... αλλο το ενα .... αλλο το αλλο !!!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Οτι και νανε εγω σε ελληνικα μπουρδελα studios στριπτιτζαδικα ξενερωνω να περναω και απο εξω.
Δεν με γεμιζουν καν αυτα.Το πολυ 4 φορες πηδηξα εδω ελλαδα σε studio και αυτο το κανα με το ζορι.
Η Ταιλανδη ειναι Ταιλανδη.
Προτιμω το πιο ξενερωτο agogoΚοριτσο να παρω παρα να παω σε ελληνικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom