You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
τελικα θα γινεις μονιμας ?
Αυτός είναι ο στόχος... Τώρα you never know. Όταν κάποιος σχεδιάζει την ζωή του ο Θεός γέλα. Σκέπτομαι κανά δύο χρόνια LOS και μετά Κίνα. Ή Ιαπωνία... Ή.... Ή...... Ή..... Το μόνο σίγουρο είναι για κανά χρόνο θα είμαι LOS. Αλλά είπαμε.... Θεός είναι αυτός.... Και έχει αποδειχτεί ότι έχει κατιτής διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
ΛΥΣΤ τωρα ειδα τα ποστ σου, γελαω, γιατι και μενα περσι μου ειχε τυχει κατι αναλογο με μια πολυ κυριλατη τις τελευταιες μερες που ημουν Μπανγκοκ. Βεβαια εμενα με ειχαν προειδοποιησει για την κυρια που υποτιθεται οτι θα ειχαμε μια μεγαλη επαγγελματικη συνεργασια αρκετων χιλιαδων ευρω. Τελικα με γλυτωσε φιλος που εμφανιστηκε σαν συνεταιρος μου και διαφωνησε για τη συνεργασια αυτη. Η κυρια εκτος απο 3 τραπεζωματα 6000 μπατ, εμεινε τελικα μπουκαλα.Καλημερίζω από την πόλη των αγγέλων.
Πρώτη βραδιά εχθές και ήδη αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα.
Πόσο δίκιο έχει ο παρεξηγημένος φίλος Asia han. Μεταξουργείο με δεκαρικάκι και άγιος ο Θεός.
Μετά από δύο μέρες κουβεντολόι στο thaifriendly με ένα τρελό milf αποφασισαμε από κοινού να βρεθούμε. Το μιλφονι ήταν high so έτσι ξεκινήσαμε με γιαπωνέζικο εστιατόριο και πριν την πάω στο ξενοδοχείο ηπιαμε και δυο ποτάκια στο Oskar, που παρεπιπτόντος είχε απίστευτα εκδιδόμενα μωρά μέσα. Η μουνάρα δεν έφερε καμί αντίρρηση στο να ανέβει στο δωμάτιο αλλά απο εκεί και πέρα αρχίσαν τα δύσκολα. Αφού ηπιαμε κανα δυο μπύρες ξεκινάω το χαμούρεμα. Το κορίτσι αντέδρασε και είπε ότι δεν είναι γυναίκα για one night stand, ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση και άλλα πολλά από αυτά που λένε. Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κάνει κουμάντο το κάτω κεφάλι εγώ σε όλα έλεγα ναι και συνεχιζα τη δουλειά μου. Τελικά το μωρό ξεφουρνισε το εξής : "Αν πραγματικά με θέλεις και με αγαπάς πρέπει να μου πάρεις ένα ωραίο δώρο ως ένδειξη αφοσίωσης , αγάπης καιότι πραγματικά θέλεις σοβαρή σχέση " Φυσικά απάντησα καταφατικά μιας και το χέρι μου απείχε ελάχιστα από το επίμαχο σημείο. Είχα ήδη ξεκινήσει με ζόρι να της βγάζω την κυλότα και μου λέει " Θέλω αν πραγματικά με θέλεις ένα διαμαντένιο ή τουλάχιστον χρυσό κολλιέ" Φυσικά απάντησα ναι και όλα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους......
Η μέρα του λογαριασμού έφτασε σήμερα. Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που έχουν βρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις, να προχωρήσουν σε ένα γρήγορο έρανο αγάπης να με βοηθήσουν να πάρω το διαμαντένιο κολλιέ της κοπέλας και να μην γίνει ρεζίλι για άλλη μια φορά η χώρα μας διεθνώς. Δεκτά και μικρά ποσά ως ένδειξη αλληλεγγύης.
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Λοιπόν, μόλις έφτασα Πατάγια. Αν θέλει κανείς συνφορουμίτης που βρίσκεται εδώ να πάμε για καμιά μπύρα σήμερα η αύριο, εδώ είμαι. Σάββατο μεσημέρι φεύγω για CM..
Reports και τα τοιαύτα αφού πάω CM. Τώρα δεν έχω χρόνο..
περιμενουμε υλικο ρε κρητικαρε
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Κάτι στα γρήγορα. Δεν έχει πολύ κόσμο, ειδικά φάραγκ σε μικρές ηλικίες.. εγώ ως 40άρης είμαι από τους μικρότερους σε ηλικία φάραγκ.
Τα αγκογκο σχεδόν άδεια, καυλάντισα με δύο τρομερά μουνιά στο όφις λκ μετρό, 400 μπατόνια η σμλ και τα λέιντι ντρίνκς, 1000 μπαρφάιν για λόνγκ 500 για σορτ, 3 χιλιάρικα το αγκογκοκόριτσο για λονγκ μαζί με το μπαρφάιν του σορτ αν το φόρτωνα λίγο πριν κλείσει το μαγαζί ώστε να μην επέστρεφε στην δουλειά και να έμενε μαζί μου. Και θα μπορούσα να το φορτώσω με 2500 λόνκγ μέχρι το άλλο απόγευμα αφού έκλεινε το μαγαζί. Μιλάμε για τρελό μουνί έτσι? Αλλά εγώ Τελικά πήγα ινσόμνια όπου λίγος κόσμος και βαρέθηκα να ρίχνω χυλόπιτες στις γκόμενες
Τελικά με βρήκε μία γκόμενα που μου άρεσε κατα τις 3 και στις 4 την κάναμε μετά το απαραίτητο ωριαίο καυλάντισμα. 1000ρικάκι λόνγκ, τρελό περφόρμανς, βράδυ και μεσημέρι όπου την έκανε. Και θέλει να με ξαναδεί το βράδυ. Αλλά εγώ μπατερφλάι
Τα αγκογκο σχεδόν άδεια, καυλάντισα με δύο τρομερά μουνιά στο όφις λκ μετρό, 400 μπατόνια η σμλ και τα λέιντι ντρίνκς, 1000 μπαρφάιν για λόνγκ 500 για σορτ, 3 χιλιάρικα το αγκογκοκόριτσο για λονγκ μαζί με το μπαρφάιν του σορτ αν το φόρτωνα λίγο πριν κλείσει το μαγαζί ώστε να μην επέστρεφε στην δουλειά και να έμενε μαζί μου. Και θα μπορούσα να το φορτώσω με 2500 λόνκγ μέχρι το άλλο απόγευμα αφού έκλεινε το μαγαζί. Μιλάμε για τρελό μουνί έτσι? Αλλά εγώ Τελικά πήγα ινσόμνια όπου λίγος κόσμος και βαρέθηκα να ρίχνω χυλόπιτες στις γκόμενες
Τελικά με βρήκε μία γκόμενα που μου άρεσε κατα τις 3 και στις 4 την κάναμε μετά το απαραίτητο ωριαίο καυλάντισμα. 1000ρικάκι λόνγκ, τρελό περφόρμανς, βράδυ και μεσημέρι όπου την έκανε. Και θέλει να με ξαναδεί το βράδυ. Αλλά εγώ μπατερφλάι
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
περιμενουμε υλικο ρε κρητικαρε
Χαιρετίζω την όμορφη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικές αναφορές από Τρίτη-Τετάρτη. Σας αφήνω τώρα, πάω στο τέλεφον μπαρ 2 να δω τι λέει αυτό το καινούργιο bjμαγαζάκι..
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
ηρεμα με τα λεφτα μη ξεχνας οτι δεν εισαι πλεον τουριστας
Μέχρι να πάω CM είμαι τουρίστας
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Kαι συ πρεπει να σκεφτεσαι σαν μονιμας οποτε ηρεμα και εσυ...γκεγκε?ηρεμα με τα λεφτα μη ξεχνας οτι δεν εισαι πλεον τουριστας
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Κάτι στα γρήγορα. Δεν έχει πολύ κόσμο, ειδικά φάραγκ σε μικρές ηλικίες.. εγώ ως 40άρης είμαι από τους μικρότερους σε ηλικία φάραγκ.
το 1000αρακι ειναι το σωστο deal ! ΠΑΝΤΑ το πολυ 1500 !!!
ευγε ορθως επραξες !!! οπως επισης αν περιμενες λιγο μετα το σχολασμα και η αλλη τοσο θα ηθελε ....
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Tα πακια ειναι χουβαρνταδες και μας τρων το φαγητο μας.Και σεις κοιτατε πως να μεινετε σε τρωγλη με 200 μπατ τι μερα.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
το 1000αρακι ειναι το σωστο deal ! ΠΑΝΤΑ το πολυ 1500 !!!
ευγε ορθως επραξες !!! οπως επισης αν περιμενες λιγο μετα το σχολασμα και η αλλη τοσο θα ηθελε ....
Χθές πήρα ένα γκογκολεζάκι με 2000 που είχε μείνει αφόρτωτο και ήρθε στην ντίσκο και μου κάθησε ως τις 5 το απόγευμα.
Μου είπε ότι το barfine στο gogo είναι 2000 νωρίς και 1500 αργά
Ρε κάτι μαλάκες που ύπάρχουν και πληρώνουν άερα όπως στα μαγαζιά για το μουνι.....
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Χθές πήρα ένα γκογκολεζάκι με 2000 που είχε μείνει αφόρτωτο και ήρθε στην ντίσκο και μου κάθησε ως τις 5 το απόγευμα.
Μου είπε ότι το barfine στο gogo είναι 2000 νωρίς και 1500 αργά
Ρε κάτι μαλάκες που ύπάρχουν και πληρώνουν άερα όπως στα μαγαζιά για το μουνι.....
Οσο αργοτερα τοσο φθηνότερα υπο τον κινδυνο να μεινει η αλλη αφορτωτη.
Εχεις ομως και εσυ το ρισκο να χάσεις κάποια κοπέλα που σου αρεσει αν φορτωθεί σπο αλλον.
Η "στρατηγική" και οι τιμες παιζουν ανάλογα την εποχή και το κανόνα προσφοράς ζήτησης
Η δική μου εμπειρία λεει οτι συνήθως τα αστερια φορτωνονται νωρίς.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
LYST θα συμφωνουσα,αν δεν ηξερα πως υπαρχουν και καποια πλασματακια που ο μονος τροπος να τα γαμησεις,ειναι να τα φορτωσεις απο το αγκογκο πληρωνοντας barfine..
Ειναι μεγαλος ΜΥΘΟΣ πως ΟΛΑ τα γκογκοκοριτσα οταν κλεινει το μαγαζι που δουλευουν τρεχουν στα φρηλανσεραδικα για να βρουν να φορτωθουν.
Και αυτο συμβαινει για 3 λογους..
α)Γιατι σε αρκετα φρηλανσεραδικα κοιταζουν ταυτοτητες...και οι κατω των 20,ΔΕΝ μπαινουν μεσα.
β)Γιατι ειναι απο τους μουναρους του μαγαζιου και φορτωνεται σχεδον καθε μερα..και αν κατσει μια μερα η στραβη,προτιμαει να παει στο δωματιο για υπνο.
γ)Γιατι με το συστημα που εχουν πολλα αγκογκο που προωθουν τη κονσομασιον,κονομανε απο τα ποτα οι γκομενες και τα τιπ που τους βαζουν στο βρακι,οποτε στα παπαρια τους να τρεχουν μεχρι το ξημερωμα στις ντισκο να φορτωθουν.
Βεβαια,απο τη στιγμη που μπορεις να βρεις,αν οχι τις υπερμουναρες των αγκογκο,πολυ καλο πραμα στα φρηλανσεραδικα,ειναι οντως τεραστια μαλακια να πληρωνεις νταβατζιλικια.
Και εξηγουμαι για πολλοστη φορα...Καλα μουνια μπορεις να βρεις παντου..Και το γεγονος πως μια γκομενα δουλευει σε αγκογκο δε σημαινει πως ειναι και καλη..Το 90-95% απο τις γκομενες που βρισκεις στα αγκογκο ειναι της κατηγοριας 1500-2000 απο φρηλανσεραδικο...
Επαναλαμβανω ομως..αν θες πιπινακι γαλακτος,υπερμουναρο κατω των 20,τοτε ειναι απο χλωμο εως αδυνατο να το φορτωσεις εκτος μαγαζιου.Ποσο μαλλον σε φρηλανσεραδικο που μπορει να μη το αφησουν να μπει κιολας ;)
Ειναι μεγαλος ΜΥΘΟΣ πως ΟΛΑ τα γκογκοκοριτσα οταν κλεινει το μαγαζι που δουλευουν τρεχουν στα φρηλανσεραδικα για να βρουν να φορτωθουν.
Και αυτο συμβαινει για 3 λογους..
α)Γιατι σε αρκετα φρηλανσεραδικα κοιταζουν ταυτοτητες...και οι κατω των 20,ΔΕΝ μπαινουν μεσα.
β)Γιατι ειναι απο τους μουναρους του μαγαζιου και φορτωνεται σχεδον καθε μερα..και αν κατσει μια μερα η στραβη,προτιμαει να παει στο δωματιο για υπνο.
γ)Γιατι με το συστημα που εχουν πολλα αγκογκο που προωθουν τη κονσομασιον,κονομανε απο τα ποτα οι γκομενες και τα τιπ που τους βαζουν στο βρακι,οποτε στα παπαρια τους να τρεχουν μεχρι το ξημερωμα στις ντισκο να φορτωθουν.
Βεβαια,απο τη στιγμη που μπορεις να βρεις,αν οχι τις υπερμουναρες των αγκογκο,πολυ καλο πραμα στα φρηλανσεραδικα,ειναι οντως τεραστια μαλακια να πληρωνεις νταβατζιλικια.
Και εξηγουμαι για πολλοστη φορα...Καλα μουνια μπορεις να βρεις παντου..Και το γεγονος πως μια γκομενα δουλευει σε αγκογκο δε σημαινει πως ειναι και καλη..Το 90-95% απο τις γκομενες που βρισκεις στα αγκογκο ειναι της κατηγοριας 1500-2000 απο φρηλανσεραδικο...
Επαναλαμβανω ομως..αν θες πιπινακι γαλακτος,υπερμουναρο κατω των 20,τοτε ειναι απο χλωμο εως αδυνατο να το φορτωσεις εκτος μαγαζιου.Ποσο μαλλον σε φρηλανσεραδικο που μπορει να μη το αφησουν να μπει κιολας ;)
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Κτά την γνώμη μου πάντα ύπάρχουν ευκαιρίες.
Πολλά από τα αστέρια κυνηγάνε τα σορτάκια νωρίς και και θα τα δεις να έρχονται σπινταριστά στις ντίσκο για το τελευταίο φόρτωμα. Αν έχεις υπομονή σχεδόν πάντα βρίσκεις κάτι πολύ καλό αργά αρκει να έχεις την προσοχή στην είσοδο και όχι στις μεθυσμένες μέσα.
Πολλά από τα αστέρια κυνηγάνε τα σορτάκια νωρίς και και θα τα δεις να έρχονται σπινταριστά στις ντίσκο για το τελευταίο φόρτωμα. Αν έχεις υπομονή σχεδόν πάντα βρίσκεις κάτι πολύ καλό αργά αρκει να έχεις την προσοχή στην είσοδο και όχι στις μεθυσμένες μέσα.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Προσωπικά πιστευω οτι η ασφαλεστερη στρατηγική ειναι η βολιδοσκόπηση της αγοράς και η "εξασφάλιση" εναλακτικών.
Εξάλου ολες οι αφορτωτες σε 2-3 disco συνηθως καταλήγουν
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Πάω για φορτωμα
Αντε να δουμε τι έχει απόψε ....
Αντε να δουμε τι έχει απόψε ....
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω απολυτα στο πρωτο σκελος,αλλα διαφωνω στο δευτερο γιατι οπως εξηγησα και παραπανω,ειναι μυθος πως ΟΛΕΣ αν δε φορτωθουν πανε στα φρηλανσεραδικα..Προσωπικά πιστευω οτι η ασφαλεστερη στρατηγική ειναι η βολιδοσκόπηση της αγοράς και η "εξασφάλιση" εναλακτικών.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Συμφωνω απολυτα στο πρωτο σκελος,αλλα διαφωνω στο δευτερο γιατι οπως εξηγησα και παραπανω,ειναι μυθος πως ΟΛΕΣ αν δε φορτωθουν πανε στα φρηλανσεραδικα..
Δεν διαφωνούμε απλα δεν ειχα δεί το προηγούμενο post σου.
Ουσιαστικά η α ποιότητα ειναι πολυ πιο πιθανό να βρεθεί σε ραφι πολυτελειας και να πληρωθεί αναλόγως, παρά σε πανέρι με υπολοιπα και καλα φιρμες.
Τα ακριβά ραφια απευθυνοντσι κυριως σε φραγκατους που δεν πολυ γουσταρουν το ψάξιμο.
Ψαρευουν ομως εκει και ηλιθιους που πληρωνουν β ποιότητα σε τιμή α.
Γενικα πιστεύω αν δεν τη ψαχνεις δεν τη μαθαινεις την αγορά.