Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμπολεμιστές μια βοήθεια: Απευθύνομαι σε εσάς γιατί είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε πρώτο χέρι.

Το πρόβλημά μου:

Είμαι έτοιμος να κλείσω στο Σέρατον στο Πουκέτ. Όλα ωραία και καλά. Δεν έχω ξαναπάει Ταϊλάνδη. Θα πάω εκεί με τη γυναίκα μου, οπότε ΔΕΝ ΘΕΛΩ να είμαι μες στο χαμό μες τις τάνες. Δεν θέλω να πάω 7 ημέρες και να αποκτήσω αρχίδια ελέφαντα από τη (μάλλον δικαιολογημένη) γκρίνια της γυναίκας μου, ούτε άλλωστε να είμαι μαζί της και να κλαίω από μέσα μου!!

Τι πιστεύετε? Αν πάω στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και κυκλοφορήσω λίγο έξω θα τις γλιτώσω ή θα μου τρέχουν τα σάλια από αυτά που θα βλέπω και θα περάσω διακοπές με παντόφλα στο κεφάλι?

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, (τουλάχιστον να κλεισω αλλού αν παίζει πολύ τάνα).

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Συμπολεμιστές μια βοήθεια: Απευθύνομαι σε εσάς γιατί είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε πρώτο χέρι.

Το πρόβλημά μου:

Είμαι έτοιμος να κλείσω στο Σέρατον στο Πουκέτ. Όλα ωραία και καλά. Δεν έχω ξαναπάει Ταϊλάνδη. Θα πάω εκεί με τη γυναίκα μου, οπότε ΔΕΝ ΘΕΛΩ να είμαι μες στο χαμό μες τις τάνες. Δεν θέλω να πάω 7 ημέρες και να αποκτήσω αρχίδια ελέφαντα από τη (μάλλον δικαιολογημένη) γκρίνια της γυναίκας μου, ούτε άλλωστε να είμαι μαζί της και να κλαίω από μέσα μου!!

Τι πιστεύετε? Αν πάω στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και κυκλοφορήσω λίγο έξω θα τις γλιτώσω ή θα μου τρέχουν τα σάλια από αυτά που θα βλέπω και θα περάσω διακοπές με παντόφλα στο κεφάλι?

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, (τουλάχιστον να κλεισω αλλού αν παίζει πολύ τάνα).

πρωτον φιλε μου δεν πανε με τη γυναικα τους σε τετεια μερη, ειχα παει στην κουβα με την πρωην καποια εποχη και ακομα  :headbang: :headbang: :headbang:..
αφου εκανες το λαθος απλα μεινε μακρυα απο την patong beach, πες στον πρακτορα σου να σου κλεισει ξενοδοχειο σε αλλη παραλια, πιο ησυχη (karon, katas κτλ). ξερουν αυτοι, μην νομιζεις.
στην καλυτερη των περιπτωσεων βεβαια, πηγαινε αλλου (σαμουι) η σε αλλο προορισμο (ινδονησια, μαυρικιο κτλ), τοσα μερη στον κοσμο γαμωτο, εκει βρισκετε να πατε με την γυναικα σας? μαζοχισμος ειναι, οχι διακοπες..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Κυριοι,επιστρεφω να απαντησω σε αυτο που ρωτησα καθως και σε αυτους που απαντησαν με τον ωραιο και γλαφυρο τους τροπο...
1ον...δεν απαντησα νωριτερα γιατι ημουν εκτος ελλαδος και μολις επεστρεψα και
2ον...εγω ρωταω και ζηταω πλροφοριες γιατι το πολυ σε 20 μερες θα εχω φυγει για ταυλανδη και αν νομιζει οτι καποιος μπορει να διαβασει σε 20 μερες 737 σελιδες τοτε η εχει φαει αλεπου για πρωινο και μας δουλευει η δεν εχει ζωη και ξημεροβραδιαζεται μπροστα σε μια οθονη.Και 200 σελιδες παλι πολλες ειναι για καποιον που σθνδεεται στο ιντερνετ το πολυ μια ωρα την ημερα...
Εγω επειδη εχω ζωη και δουλεια αντιθετα ισως με αλλους,δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες.
Ευχαριστω για τη μηδαμινη βοηθεια και υποσχομαι να μην απευθυνθω ξανα σε τοσο "εξυπνους" ανθρωπους που τους κανει κοπο να γραψουν 2 γραμμες.Να απαντησουν ξερανε ομως....
Μια συμβουλη...η πολλη αλεπου για πρωινο κανει κακο,πονηρευει....
Αντιο

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Κυριοι,επιστρεφω να απαντησω σε αυτο που ρωτησα καθως και σε αυτους που απαντησαν με τον ωραιο και γλαφυρο τους τροπο...
2ον...εγω ρωταω και ζηταω πλροφοριες γιατι το πολυ σε 20 μερες θα εχω φυγει για ταυλανδη και αν νομιζει οτι καποιος μπορει να διαβασει σε 20 μερες 737 σελιδες τοτε η εχει φαει αλεπου για πρωινο και μας δουλευει η δεν εχει ζωη και ξημεροβραδιαζεται μπροστα σε μια οθονη.Και 200 σελιδες παλι πολλες ειναι για καποιον που σθνδεεται στο ιντερνετ το πολυ μια ωρα την ημερα...
Εγω επειδη εχω ζωη και δουλεια αντιθετα ισως με αλλους,δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες.
Ευχαριστω για τη μηδαμινη βοηθεια και υποσχομαι να μην απευθυνθω ξανα σε τοσο "εξυπνους" ανθρωπους που τους κανει κοπο να γραψουν 2 γραμμες.Να απαντησουν ξερανε ομως....
Αντιο

απο εμενα παντως δεν εχεις καμια στηριξη πλεον υστερα απο αυτα που λες... να πας ταυλανδη... αφου ετσι ειναι ... και πληρωσε εκει για να μαθεις...

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον μεγαλε gusmx5. Σου εστειλα πμ με λιγες πληροφοριες για Πατογκ, εχω κανει ενα template με 2 ξενοδοχεια και κανενα τηλεφωνο Ελληνα εκει ωστε βρει κανεις μια ακρη εκει κατω, και το στελνω. Για Παταγια δεν ασχολουμαι.
Τα λοιπα που γραφεις ειναι ανοητα εως προσβλητικα. Ο αρχικος ενθουσιασμος εχει πεσει, αυτοι που εγραφαν (κυριως doctortilak, Kostasf16, βαρεθηκαν, ειδικα με πολλες ανοησιες νεοαφικνυομενων στο θρεντ) και τα παρατησαν. Ολοι πληρωσαμε κατω και μαθαμε μονοι μας.
Τι θα πει ρε αρχηγε οτι τρωμε αλεπου επειδη δεν σου κανουμε την τιμη για προσωπικη σου ενημερωση? καθε μερα και καποιος ρωτα τα ιδια και τα ιδια, τι πιστευεις οτι καθε μερα θα απαντουσαν τα ιδια καi τα ιδια.
Σοβαρα εχεις ζωη και δουλεια? Εμεις δηλαδη τι εχουμε? καθομαστε και τραβαμε το πουλι μας ολη μερα για να περνα  ωρα μας? Ηθελα να στα χωσω χονδρα, διοτι 1η φορα καποιος μας την μπαινει επειδη ντε και καλα δεν του απαντησαμε ερωτησεις του, αλλα ειπα να μην ασχοληθω.
Αντε να παω να φαω την αλεπου μου και ευχησου μου καλη χωνεψη

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Λοιπον μεγαλε gusmx5. Σου εστειλα πμ με λιγες πληροφοριες για Πατογκ, εχω κανει ενα template με 2 ξενοδοχεια και κανενα τηλεφωνο Ελληνα εκει ωστε βρει κανεις μια ακρη εκει κατω, και το στελνω. Για Παταγια δεν ασχολουμαι.
Τα λοιπα που γραφεις ειναι ανοητα εως προσβλητικα. Ο αρχικος ενθουσιασμος εχει πεσει, αυτοι που εγραφαν (κυριως doctortilak, Kostasf16, βαρεθηκαν, ειδικα με πολλες ανοησιες νεοαφικνυομενων στο θρεντ) και τα παρατησαν. Ολοι πληρωσαμε κατω και μαθαμε μονοι μας.
Τι θα πει ρε αρχηγε οτι τρωμε αλεπου επειδη δεν σου κανουμε την τιμη  προσωπικη ενημερωση? καθε μερα και καποιος ρωτα τα ιδια και τα ιδια, τι πιστευεις οτιι καθε μερα θα απαντουσαν τα ιδια καi τα ιδια.
Σοβαρα εχεις ζωη και δουλεια? Εμεις δηλαδη τι εχουμε? καθομαστε και τραβαμε το πουλι μας ολη μερα για να περνα  ωρα μας? Ηθελα να στα χωσω χονδρα, διοτι 1η φορα καποιος μας την μπαινει επειδη ντε και καλα δεν του απαντησαμε ερωτησεςι του.
Αντε να παω να φαω την αλεπου μου και ευχησου μου καλη χωνεψη

ναι μιλαει ο τυπος ο gusmx5 ... το παιζει μαγκακι στο μερος που ερχεται παρακαλετος να παρει πληροφοριες... και να μας την πει κιολας ... χαχαχαχαχα

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα απαντουσα εγω αλλα οι "ανωτεροι" μου το εχουν "απαγορευσει"
λογω ελλειψης πειρας...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πολλοι εδω μεσα εχουν διαβατηρια ασηκωτα απο τις βιζες, καθε ταξιδι κοστιζει τουλαχιστον 2000€ (και βαλε, αναλογα τον προορισμο) και ολοι, εκτος βεβαια απο τον φιλο παραπανω ειναι ή τεμπεληδες ή κληρονομοι τεραστιων περιουσιων ή εισοδηματιες.

εχει τυχει να γνωρισω καμποσους συναγωνιστες-συνταξιδιωτες απο το φορουμ, επαθα πλακα απο την ποιοτητα και απο την θεση που εχουν στην κοινωνια αυτα τα ατομα. ανθρωποι μορφωμενοι, πολυταξιδεμενοι και με αξιολογες θεσεις στην κοινωνια.

ειμαστε πολυ κακομαθημενη (σκατο)φαρα οι ελληνες, γουσταρουμε μασημενη τροφη και εχουμε μια ταση να ισοπεδωνουμε τα παντα. τι, δεν μου ειπατε του δουλευταρα που θα βρω μουνι στην ταυλανδη? αντε να χαθειτε αργοσχολοι αχρηστοι τεμπεληδες!! ολοι!! εκτος απο εμενα φυσικα!!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αντιο
Ωπα ρε πονηριδη την κανεις σε 20 κ δεν εκανες κανενα κοπο για να δεις το θρεντ κ μετα σου φταινε οσοι δεν σου απαντησαν?? Πολυ καλα εκαναν κ ευχομαι τυποι σαν κ σενα παντα να πληρωνουν διπλα κ τριπλα για να μαθουν!!! Κ κακος κ ο ζαιτσικ μπηκε στο κοπο να σου στειλει πμ.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26
Αντιο

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]EΛΕΟΣ[/size][/size][/size][/size][/size]

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Αντιο
1 εναλλακτικη ειναι να σωσεις ολο το ποστ σε ενα λαπτοπ και να το διαβασεις στο αεροπλανο πετωντας για κατω.
Η αλλη ειναι να εισαι πιο ευγενικος στη συμπεριφορα σου γιατι με αυτο το υφακι οσες συμβουλες και να σου δωσουμε ΠΑΛΙ θα κακοπερασεις εκει που θα πας γιατι ο κοσμος εκει ασχετα εαν πληρωνονται εκτιμανε την ευγενεια και στην ανταποδιδουν.

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε gusmx5 δεν πας καλυτερα στην σαντορινη να δεις το ηλιοβασιλεμα και να ακους κονιτοπουλους,γιατι μας τα τουμπανιασες ρε ανθρωπα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η αλλη ειναι να εισαι πιο ευγενικος στη συμπεριφορα σου γιατι με αυτο το υφακι οσες συμβουλες και να σου δωσουμε ΠΑΛΙ θα κακοπερασεις εκει που θα πας γιατι ο κοσμος εκει ασχετα εαν πληρωνονται εκτιμανε την ευγενεια και στην ανταποδιδουν.
Υποκλινομαι...
ΤΕΡΑΣΤΙΑ απαντηση.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Γύρισα κι εγώ. Έχω ένα κάρο πράγματα να κάνω :(  Μόλις ξεμπερδέψω με τα βασικά θα σας πω εντυπώσεις.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω αγαπητοι κυριοι απαντησα ετσι γιατι καποιοι πηραν πρωτοβουλια να μου τα χωσουν ενω εγω το μονο που εκανα ηταν να ζητησω συμβουλη.Για τα λεφτα χεστηκα,εχω πολλα δοξα το διαολο απλα με νοιαζει να παω σε μερος με καλα μωρα.Οσο για το "κυριο" που ειπε να παω σαντορινη...
Απλα η σιωπη μου προς απαντηση του....
Ευχαριστω θερμα τα παιδια που μου εδωσαν πληροφοριες,παρολο τον τροπο μου που ισως δεν αρεσε σε ορισμενους αλλα φανταστειτε οτι και εσεις ησασταν στη θεση μου καποτε και ζηταγατε πληροφοριες οπως εγω.
Και παλι ευχαριστω τα παιδια vomvakoulis και ZAICHIK που ξοδεψαν το χρονο τους για να με ενημερωσουν...ειμαι πραγματικα ευγνωμων....

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26
Και παλι ευχαριστω τα παιδια vomvakoulis και ZAICHIK που ξοδεψαν το χρονο τους για να με ενημερωσουν...ειμαι πραγματικα ευγνωμων....
[/quote]

υπραχουν ηρωες τελικα :dancing:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε σεις πατε καλα? οταν εγω ρωτουσα ΧΩΡΙΣ να σας τα χωνω πεσατε να με φατε και τωρα που σας ρωτησε αλλος και μαλιστα σας τα ΕΧΩΣΕ κιολας του την ειπατε μονο 2 ατομα???????? χαχαχα δεν παμε καλα... :tickedoff:

gusmx5  η συμπεριφορα σου ηταν απαραδεκτη. Το μονο που δεχομαι ειναι
οτι ζητησες πληροφοριες ασχετως που δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις το thread. μεχρι εκει καλως. Αλλα δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να τη λες σε κανενα. Και εγω τσακωθηκα με το thread σε καποια φαση αλλα δεν εφτασα στο σημειο που εφτασες εσυ με το ξεκινημα να ζητας τα παντα υπο μορφη "απειλης". Θα επρεπε να ζητησεις ενα συγνωμη απο τα παιδια. Γνωμη μου.
Οσο για τα παιδια που σου απαντησαν πραγματικα ειναι ηρωες και ελπιζω η σταση σου να τους δικαιωσει παρακατω γιατι ΑΝ ΟΧΙ τοτε να εισαι σιγουρος οτι εισαι και ο τελευταιος που παιρνει πληροφοριες τσακα τσακα λεγοντας την σε ολους και γενικως παιζοντας το "ο γαμαω που εχω λεφτα και σας γραφω στα αρχιδια μου".
πολυ φιλικα
john  :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε Μακη
Και οσοι αλλοι θελετε να συναντηθουμε τη Τετταρτη μεθαυριο για το γνωστο κινεζικο;
Για λεγετε

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Προσωπικα λίγο δύσκολο για Τετάρτη.
Θα σου στείλω πμ.

Stories