δεν μιλησα για γαμο αλλα για την εκπληρωσει υποσχεσης σε ενα υπεροχο ατομο που στο τελος με φιλοξενησε και μου εδειξε και αλλα πραγματα για την χωρα της αληθεια ξερει κανεις τι ειναι το μπαλαμουν στην παταγια ειδικα οι φιλοι με τα πολλα ταξιδια???ΜΟΝΟ με γαμο οπως λεει και ο von.
Αλλα εισαι σιγουρος για το τιλακ?
Εδω μεσα υπαρχουν αρκετοι με γαμους και ειδικα καποιος με 13 η 14 , ο οποιος ακομα και μετα απο τοσες εμπειριες δεν ειναι σιγουρος για τιποτα.
Αντε ρε να παρει λιγο τα πανω του το thread.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
δεν μιλησα για γαμο αλλα για την εκπληρωσει υποσχεσης σε ενα υπεροχο ατομο που στο τελος με φιλοξενησε και μου εδειξε και αλλα πραγματα για την χωρα της αληθεια ξερει κανεις τι ειναι το μπαλαμουν στην παταγια ειδικα οι φιλοι με τα πολλα ταξιδια???
πω πω πως επεσες στην παγιδα τοσο γρηγορα... ακου εκει υπεροχο ατομο χαχαχαχαχαχαχα ... ενας ακομη τροπος ειναι με προσκληση για 1 μηνα ή 2 μηνες... απευθυνσου στο προξενειο μας στην μπανγκοκ...
αντε δοκιμασε και πες μας το αποτελεσμα...
ααα να υποθεσω οτι ειναι και το πρωτο σου ταξιδι? (γιαυτο χρησιμοποιεις τον ορο υπεροχο πλασμα? )
αχ ρε μιμικο και σε ειχα σε εκτιμηση η παταγια εχει και αλλο κοσμο που δεν εχει καμια σχεση με την walking street και τον κοσμο τους αλλωστε ολοσ ο πειρεας καποτε δεν ηταν μονο η τρουμπα
παραμενει λοιπον η ερωτηση τι ειναι το μπαλαμουν
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ααα kosa κανε και κατι αλλο βρε... αφου ειναι τοσο σιγουρη οτι θελει να μεινει μαζι σου στην ελλαδα και σε λατρευει και ολα τα σχετικα... πες της οτι θα πας εσυ στην ταυλανδη να μεινεις ενα χρονο μαζι της ... αλλα τα λεφτα σου θα ειναι λιγα ισα ισα για φαγητο και το σπιτι ... χωρις να υπαρχουν πολλες ανεσεις και θα πρεπει να βρεις δουλεια εκει για να μπορεσεις να συντηρηθειτε και εκεινη θα πρεπει να δουλευει επισης σε καποια αξιοπρεπη δουλεια... ή πες το οπως αλλιως θελεις ... αλλα δινοντας της να καταλαβει οτι δεν θα υπαρχουν λεφτα περα απο τα απαραιτητα και θα πρεπει και οι δυο σας να προσπαθειτε για να διατηρησετε το σπιτι σας... και θα μεινεις τουλαχιστον ενα χρονο κατω στην ταυλανδη... και ισως και μονιμα...
να δουμε μετα ... πως θα γινει ΛΑΓΟΣ η τυπισσα... χαχαχαχααχαχ
να δουμε μετα ... πως θα γινει ΛΑΓΟΣ η τυπισσα... χαχαχαχααχαχ
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αχ ρε μιμικο και σε ειχα σε εκτιμηση η παταγια εχει και αλλο κοσμο που δεν εχει καμια σχεση με την walking street και τον κοσμο τους αλλωστε ολοσ ο πειρεας καποτε δεν ηταν μονο η τρουμπα
κοσα γυρνα στην ελλαδα να στο κανω πιο λιανα το θεμα και να παμε να σου δειξω και μερικα παραδειγματα... ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΑΙ ...
κανε μερικα ταξιδια πρωτα και θα καταλαβεις...
ακουσε με σε παρακαλω... εγω στο τσακ την ειχα σκαπουλαρει...
μαλλον δεν εχεις καταλαβει φιλε η το πιο πιθανον να μην σου εχω δωσει να καταλαβεις εγω ζητω λοιπον συγνωμη για αυτο εκ των πρωτερων
δεν θελω ουτε να την φερω ουτε να να την κρατησω θελω ενα 10 ημερο διακοπων στην πατριδα μας θελω να της κανω δωρο μια και κατι αναλογο μου χαρισε και αυτη στη δικια τησ χωρις καμια συναλλαγη μια και η σχεση αυτη εξελιχθηκε αλλιως
παραμενει το ερωτημα
δεν θελω ουτε να την φερω ουτε να να την κρατησω θελω ενα 10 ημερο διακοπων στην πατριδα μας θελω να της κανω δωρο μια και κατι αναλογο μου χαρισε και αυτη στη δικια τησ χωρις καμια συναλλαγη μια και η σχεση αυτη εξελιχθηκε αλλιως
παραμενει το ερωτημα
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
και σδουλευει σε μια πολλη αξιοπρεπη δουλεια φιλε μιμικο
αμα δουλευει σε αξιοπρεπη δουλεια κοσα τοτε μπορει και μονη της να παρει βιζα... πες της να παει να βγαλει βιζα με δικα της λεφτα... και μολις ειναι ετοιμη βιζα καντης εσυ δωρο το εισητηριο και τα υπολοιπα ...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ελλαδα ειμαι φιλε γυρισα
τοτε ας αφησουμε τις παραπανω κουβεντες εδω ... και σε ενημερωνω για αυριο αν κανουμε συναντηση ... να στα πω κατ'ιδιαν...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μιμικο ποσο στοιχιζει περιπου η βιζα?
αν θυμαμαι πρεπει να ειναι περιπου 3000 μπατ...
ειναι λιγα τα λεφτα πες της να τα βαλει εκεινη... και να της τα δωσεις πισω οταν παρει βιζα και ερθει ελλαδα...
εφοσον αξιοπρεπη εργασια ... θα κατεχει δικαιολογητικα... και προξενειο της δωσει βιζα...
αμα ειναι ψεμματα απλα θα την κοψουν... και θα χασει και τα 3000 μπατ που δωσει για βιζα...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ερωτηση ... ταξιδευει κανεις στις 31 ιουλιου με gulf για κατω? για να ξερω αν εχω παρεουλα ... στην πτηση...
βεβαια ακομη δεν ξερω αν φυγω 30 ή 31 ... περιμενω απο χθες λιστα αναμονης για τις ημερομηνιες που εχω ζητησει...
βεβαια ακομη δεν ξερω αν φυγω 30 ή 31 ... περιμενω απο χθες λιστα αναμονης για τις ημερομηνιες που εχω ζητησει...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
η ΤΗΑΙ μου δινει διαθεσιμοτητα σε ολες τις πτησεις της ... λογω του frequent flyer που εχω... αλλα η τιμη ειναι στα 1200+
ενω με gulf μου το κοιτανε για 800 ...
ενω με gulf μου το κοιτανε για 800 ...
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Φιλε με το παρντον αλλα μηπως ξεχασες καποιο ψηφιο στο παραπανω νουμερο? Ακομη και οι καθαριστριες παιρνουν τουλαχιστον 4000Β/μηνα ασε που ειναι ανθρωπινως αδυνατον για καποιον να επιβιωσει με 1300Β το μηνα ιδιαιτερα με την ακριβεια που εχει πεσει τους τελευταιους μηνες. Ειπαμε οι μισθοι ειναι χαμηλοι αλλα οχι και ετσι. Αν φυσικα ο μισθος της ειναι οντως τοσος, τοτε βιζα απο μονη της δε βλεπω να παιρνει τοσο ευκολα.1300μπατ περνει τον μηνα ρε φιλε δυσκολο το βλεπω για αυτην
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Φιλε με το παρντον αλλα μηπως ξεχασες καποιο ψηφιο στο παραπανω νουμερο? Ακομη και οι καθαριστριες παιρνουν τουλαχιστον 4000Β/μηνα ασε που ειναι ανθρωπινως αδυνατον για καποιον να επιβιωσει με 1300Β το μηνα ιδιαιτερα με την ακριβεια που εχει πεσει τους τελευταιους μηνες. Ειπαμε οι μισθοι ειναι χαμηλοι αλλα οχι και ετσι. Αν φυσικα ο μισθος της ειναι οντως τοσος, τοτε βιζα απο μονη της δε βλεπω να παιρνει τοσο ευκολα.
σωστα τα λες φιλτατε φαντομα
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Φιλοι
Κατ αρχας δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα οποτε συναντιωμαστε να ερθει ο οποιοσδηποτε παληος ή καινουργιος.
Τωρα για αυριο μαλλον χλωμο το βλεπω για τον Μακη οσοι μπορειτε δηλωστε να δουμε.
Για το φιλο που θελει να φερει τη κοπελλα εδω για ανταποδοση ισως ειναι πιο ευκολο να την πας καπου εκει 1 βδομαδουλα διακοπες για να βγαλεις την υποχρεωση και να δεις τι παιζει γιατι συγνωμη αλλα διατηρω καποια επιφυλαξη.
Κατ αρχας δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα οποτε συναντιωμαστε να ερθει ο οποιοσδηποτε παληος ή καινουργιος.
Τωρα για αυριο μαλλον χλωμο το βλεπω για τον Μακη οσοι μπορειτε δηλωστε να δουμε.
Για το φιλο που θελει να φερει τη κοπελλα εδω για ανταποδοση ισως ειναι πιο ευκολο να την πας καπου εκει 1 βδομαδουλα διακοπες για να βγαλεις την υποχρεωση και να δεις τι παιζει γιατι συγνωμη αλλα διατηρω καποια επιφυλαξη.
ρε μαγκες και η πορνεια οσο ειναι νομιμη ειναι "αξιοπρεπη δουλεια".
Γιατι να μην ειναι κιολας?
Και ο σκουπιδιαρης αξιοπρεπη δουλεια ειναι ας πουμε.
Οποτε και η κοπελα του φιλου μας ειτε νοσιλευτρια ειναι οπως λεει
ειτε να πουλουσε το κορμι της αξιοπρεπη δουλεια ειναι.
Γιατι να μην ειναι κιολας?
Και ο σκουπιδιαρης αξιοπρεπη δουλεια ειναι ας πουμε.
Οποτε και η κοπελα του φιλου μας ειτε νοσιλευτρια ειναι οπως λεει
ειτε να πουλουσε το κορμι της αξιοπρεπη δουλεια ειναι.