Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (0 μέλη και 127 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε μαγκες απο καθαρη περιεργεια θα ρωτησω κατι.
Ποσο περιπου στοιχιζει με ται αριθμο ανα λεπτο η κληση απο ταυλανδη
προς ελλαδα?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ρε μαγκες απο καθαρη περιεργεια θα ρωτησω κατι.
Ποσο περιπου στοιχιζει με ται αριθμο ανα λεπτο η κληση απο ταυλανδη
προς ελλαδα?

χρησιμοποιωντας το 00930210..... ειναι περιπου 7 μπατ το λεπτο αν θυμαμαι καλα... αν χρησιμοποιεις 00130210.... ειναι παραπανω χρεωση αρκετα...

βεβαια η μνημη μου με απατα λιγο... μιας και εχω καιρο να χρησιμοποιησω τον ταϊ αριθμο μου...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω μιμικο, στο περιπου ηθελα να εχω μια αποψη.

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
η καλυτερη λυση για τα τηλεφωνηματα πιστευω πως ειναι ταυλανδεζικη καρτα στο κινητο(οπως πχ η one-two call-αν θυμαμε καλα)  για να ξερεις τι σου γινετε ,γιατι με το ελληνικο νουμερο ειτε παιρνεις ειτε σε καλουν οι μοναδες πεφτουν βροχη(τουλαχιστον οταν σε καλουν απο ελλαδα δεν χρεωνεσε καθολου απο τη στιγμη που εχεις ταυλανδεζικο νουμερο)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Όμως οι Ρωσίδες δεν συγκρίνονται με τις Ταυλανδέζες καθώς σε 10 θα βρεις 6 πολύ όμορφες, 2 μέτριες και 2 άσχημες.Στην Ταυλάνδη ισχύει η ακριβώς αντίστροφη αναλογία, έτσι δεν είναι?Κρίνω βέβαια από αυτά που βλέπω σε φώτο και βίντεο
Κοιτα...μιλαμε για δυο διαφορετικες φυλες...Αλλου ειδους ομορφια εχουν οι Ταυλανδες και αλλου ειδους οι Ρωσσιδες...
Αν κρινεις συμφωνα με τα "στερεοτυπα" της λευκης φυλης,τοτε δεν υπαρχει συγκριση...Και αμφιβαλλω αν θα βρεις εστω και 2 ομορφες Ταυλανδες στις 10 (απο αυτες που δουλευουν στα μπαρ)...
Και βεβαια μιλαμε ΜΟΝΟ για την εξωτερικη ομορφια...γιατι απο "υπηρεσιες"...οι Ρωσσιδες δε πιανουν μια μπροστα στις Ταυλανδες..
Οι original Ταυλανδες ειναι πολυ σκουρες...Αυτες που ειναι πιο ασπρες προερχονται απο τη προσμιξη της Ταυλανδικης με τη Κινεζικη φυλη.
Πριν ακομα δημιουργηθουν τα ασιατικα κρατη με τα συνορα που εχουν τωρα,οι Κινεζοι αγροτες,αναζητωντας ευφορα εδαφη για καλλιεργεια,κατεβαιναν προς το νοτο,και με την "αφομοιωση" τους απο τις τοπικες κοινωνιες,εκαναν οικογενειες και δημιουργησαν πιο λευκους απογονους.Γι αυτο στη Ταυλανδη θα δεις απο πολυ σκουρες μεχρι και ασπρες γυναικες.
Στα μπαρ βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις λευκη Ταυλανδη...Μονο πολυ σκουρες,και στη καλυτερη καμμια Ταυλανδοκινεζα (Αυτες "χτυπαω" εγω)...
Αν και με τοση πουδρα και κρεμες λευκανσης που βαζουν για να ασπρισουν,ποτε να μην εισαι σιγουρος οτι "χτυπησες" λευκο μωρο.. :grin:..Το πρωι με το φως της ημερας αποκαλυπτεται η αληθεια.. :grin:
Και βεβαια,υπαρχει ενας βασικος κανονας για τις Ταυλανδες..οσο πιο λευκη,τοσο πιο ακριβη... :boobies:
Και οποιος δε γουσταρει με τιποτα τις "φυμε" γυναικες...εχει "τρελλα" μονο με τη λευκη φυλη και ειναι καψουρης με τις Ρωσσιδες και γενικα με τις γκομενες του πρωην Ανατολικου μπλοκ...το πιθανοτερο ειναι να μεινει με το πουλι στο χερι...και καλο ειναι να μη κανει αυτο το ταξιδι...Τζαμπα τα εξοδα και η κουραση... :headbang:

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο δυο χρονων προσπαθεια και ατελειωτο διαβασμα η ωρα εφτασε.  :2funny::Αναχωρηση για bkk 3 σεπτεμβριου.
7 μερες παταγια. Καμια προταση για ξενοδοχειο (εκτος τοu royal twins).

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο δυο χρονων προσπαθεια και ατελειωτο διαβασμα η ωρα εφτασε.  :2funny::Αναχωρηση για bkk 3 σεπτεμβριου.
7 μερες παταγια. Καμια προταση για ξενοδοχειο (εκτος τοu royal twins).
wellcome plazza

pikos apikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί 9 Αυγούστου και επιστρέφω 21 με πολλά ντοκουμέντα video fοtο και αλλά πολλα.....!

niko67

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενα ευχαριστω απο  την  μερια  μου,,  γιατι  για  την  αποφαση  μου  να  περασω  τις  διακοπες  μου,  εκει...διαβασα  τις  πολλες  eεμπειριες  και  γευσεις  απο  πολλους  φιλους..

και  οχι  μονο  βοηθηθηκα  αλλα  και  ταξιδεψα  μαζι  σας..

πεταω  σαββατο  για  ταιλανδη με  προορισμο  παταγια  και  ....να  σται  καλα ολοι..

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλο σου ταξιδι νικο67 σε περιμενουμε στην επιστροφη για να μας πεις τις εμπειριες σου-ειναι αρκετοι εδω μεσα που ταξιδευουν για πρωτη φορα ΤΑΥΛΑΝΔΗ -και ταξιδευουν συντομα .....  15 κ σημερα

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση κρίσεως?

Για να πάει κάποιος Pattaya σε ποια πόλη της Ταιλάνδης πρέπει να πάει?

Ή μήπως υπάρχει αεροδρόμιο εκεί?

Γιατί ψώχνω στο ιντερνετ και απ΄ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει προοριμός για  Pattaya.

Ευχαριστώ.

Banngkonk και μετα οδικος

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον κανενα καλο ξενοδοχειο  joiner free κατω απο 1000?? παταγια παντα

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
th69 to 666 Οπως ανεφερα εξαρχης στο forum το ειχα γραψει για πλακα
οταν πρωτομπηκα και εμεινε...!!! δεν εχω ΚΑΜΙΑ σχεση με σαταναδες φυσικα!!!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
να ειχε και ζεστο νερο  το συγκεκριμενο και να μιλουσαν και αγγλικα
κανενα αλλο?

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
44και σημερα .Μονη εκκρεμοτητα το hotel.Λιγη βοηθεια απο τους παλαιοτερους  ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια
Ο ντοχτωρ που ειναι;
Ακομη προσπαθει να ξεπερασει τον καυμο του;
Ειναι αδικια ρε γαμωτο τωρα που σταματησα να τον πειραζω να χαθει.
ΝΤΟΧΤΩΩΩΩΩΩΡΡΡΡ πες κατι και ας ειναι και βρισια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom