Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

giorgos1470

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρεις κανείς ποτέ γυρνάνε , mimikos2000 και KATERINA69 από διακοπές στην Μύκονο;
:think:

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
επιδι δεν εχι κινισι το τηεμα για μαλεσια καπιοι ποθ εχουν παι απο εδο μβοροθν να μασ ποθν τι πεζετε ινε σαν ταιλανδι ακσιζι ι οχι

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
επιδι δεν εχι κινισι το τηεμα για μαλεσια καπιοι ποθ εχουν παι απο εδο μβοροθν να μασ ποθν τι πεζετε ινε σαν ταιλανδι ακσιζι ι οχι
Λοιπον για Μαλαισια, μιας και ειχα παει περυσι και ειναι φρεσκα.
Δεν εχει καμμια σχεση με Ταυλανδη.
1. Οι τιμες ειναι εως και 10 φορες ακριβοτερες.
2. Λογω του Μουσουλμανικου θρησκευματος η πορνεια ειναι αρκετα καλυμμενη.
Εαν πας στη Kuala Lumpur το μονο σιγουρο μερος να βρεις γυναικα ειναι το μπαρ BEACH BAR στο κεντρο της πολης κοντα στους 2πλους ουρανοξυστες, εχει Βιετναμεζες και κινεζες με μεσο ορο τα 100 δολαρια.
Γενικα για σεξοτουρισμο δεν ενδυκνειτε εκτος εαν εχεις κολλητο ντοπιο με ΠΟΛΛΑ φραγκα και σε παει αυτος σε καποια μερη.
Εαν δεν σε ενδιαφερει ο σεξοτουρισμος εχει μερικα καλα μερη να πας.Αλλα απο  :knockinb: τιποτα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΑΑΑ
Και να ενημερωσω ολους οτι η συναντηση αναβαλλεται μεχρι το Σεπτεμβρη γιατι εχουμε πολλες διαροες λογω διακοπων.

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστο πολι  λορδε το τακσιδι αναβαλετε με επισεσ οτι  δεν ακσιζι

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο για τους γνωρίζοντες τα πράγματα,έχω ενθουσιαστεί απο το penthouse.hotel,υπάρχει άποψη για το ξενοδοχείο
ευχαριστώ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συμφωνω ρε φιλε για το penthouse αλλα δεν σενοχλει οτι ειναι κοντα στο BOYS TOWN τη γνωστη gay περιοχη της πατταγια...εκει γυρω ειναι πιτα στα πουστρακια :headbang:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
17 μερουλες...μια μια τις μετραμε ποια...  :rolleyes:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλα βρε λορδε με επεισες να μην παω και γω μαλαισια  λοοοοοοοοοοοολ

τελικα μαλλον προσπαθεις να διαφυλαξεις τα καλα μερη για παρτυ σου χαχαχαχα

προσωπικα η μαλαισια και τα νησια της μου αρεσαν παρα πολυ και πραγματικα εκει εκανα ρηλαξ
τωρα αν δεν πηδησεις και μια εβδομαδα δεν ειναι και τοσο σοβαρο  λολ

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
θελω να δω τι θα κανεις οταν κατεβουμε παταγια λεκε

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
εσυ αργεις εγω εχω μονο 9 μαλλον εσυ θα μας βρεις

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
lostrome  παρε ωτοασπιδες για τα αυτια σου...γιατι αν ειναι διπλα-διπλα τα δωματια θα εχεις προβλημα αυπνιας με αυτα που θα ακους...!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
καλα βρε λορδε με επεισες να μην παω και γω μαλαισια  λοοοοοοοοοοοολ

τελικα μαλλον προσπαθεις να διαφυλαξεις τα καλα μερη για παρτυ σου χαχαχαχα

προσωπικα η μαλαισια και τα νησια της μου αρεσαν παρα πολυ και πραγματικα εκει εκανα ρηλαξ
τωρα αν δεν πηδησεις και μια εβδομαδα δεν ειναι και τοσο σοβαρο  λολ
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Αλλα νομιζω οτι οι πιο πολλοι που ζητανε πληροφοριες για μερη εχουν σαν πρωτη προτεραιοτητα το πηδημα, και αυτο το συμπεραινω οταν ζητανε συγκριση του μερους με την Ταυλανδη.
Στη Μαλαισια εχω περασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα και σε rainforest και σε αλλα μερη και εχω παρει ονειρικες γυναικες Βιετναμεζες και Ινδες αλλα με πηγαν ντοπιοι με ΠΑΡΑ πολλα λεφτα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Αλλα νομιζω οτι οι πιο πολλοι που ζητανε πληροφοριες για μερη εχουν σαν πρωτη προτεραιοτητα το πηδημα, και αυτο το συμπεραινω οταν ζητανε συγκριση του μερους με την Ταυλανδη.
Στη Μαλαισια εχω περασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα και σε rainforest και σε αλλα μερη και εχω παρει ονειρικες γυναικες Βιετναμεζες και Ινδες αλλα με πηγαν ντοπιοι με ΠΑΡΑ πολλα λεφτα.

ναι βρε αγαπητε λορδε... αλλα κατι ειχε παρει το αυτι μου πριν καιρο οτι η μαλαισια εκσυγχρονιζεται στο θεμα του σεξοτουρισμου ... λεπτομερειες δεν γνωριζω...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εγω λεω τι ξερω και τι ειδα και οχι τι ακουσε το αυτι μου που δεν ακουει και καλα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom