You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
εσυ αργεις εγω εχω μονο 9 μαλλον εσυ θα μας βρεις
oups...όντως!!! δεν πειραζει,δεν εχει καμια σημασια!
Αφου θα ειστε πρωτοι εκει στειλτε με pm τους ΤΑΙ αριθμους σας
και θα τσακαρουμε Παταγια,εγω εσεις και ο πατταyας!
Sawasdee ka, greetings from Club Andaman Beach Resort, Patong, Phuket!
Thanks for your interesting of our hotel, with regard to your require we are pleased to offer our room available and best rate as per details below for your consideration.
Room Category
Room Rate per room per night
Lotus Village (Bungalow)
Baht 4,100nett
The above rate is inclusive of 1 person Buffet Breakfast.
The company in the room we are able to charge @ baht 1,500nett per room per night for joiner fee.
Above rates are based on per room per night, and inclusive of 18.7% combined service charge & government taxes.
Ζητησα βεβαια δωματιο double και οχι single οπως ο αγαπητος κυριος η κυρια θελησε να καταλαβει.
Thanks for your interesting of our hotel, with regard to your require we are pleased to offer our room available and best rate as per details below for your consideration.
Room Category
Lotus Village (Bungalow)
Baht 4,100nett
The company in the room we are able to charge @ baht 1,500nett per room per night for joiner fee.
Above rates are based on per room per night, and inclusive of 18.7% combined service charge & government taxes.
Ζητησα βεβαια δωματιο double και οχι single οπως ο αγαπητος κυριος η κυρια θελησε να καταλαβει.
Thank you for your inquiry to us. We would like to offer Deluxe Royal Wing Singel @ 2,800 Baht/room/night. This price included breafkast, service charged and taxes.
Please note that : The hotel policy will be charged for joiner fee @ 1,000 Baht/room/night.
το ιδιο και εδω...δικλινο ζητησα , για μονοκλινο μου απαντανε.....
τα σχολια δικα σας.....
Please note that : The hotel policy will be charged for joiner fee @ 1,000 Baht/room/night.
το ιδιο και εδω...δικλινο ζητησα , για μονοκλινο μου απαντανε.....
τα σχολια δικα σας.....
λανρε μαγκες πως λεγετε αυτο τονησακι που ειναι κοντα στην παταγια που κανεις κανα 15λεπτο για να πας;
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προσοχη στο 2κληνο διευκρινιζουμε ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, αν δεν τονιστει ειναι σιγουρο 2 μονα και ειναι τρομερα αβολο στα μαμησια.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ρε μαγκες πως λεγετε αυτο τονησακι που ειναι κοντα στην παταγια που κανεις κανα 15λεπτο για να πας;
Sawasdee ka, greetings from Club Andaman Beach Resort, Patong, Phuket!
Room Category
Lotus Village (Bungalow)
Baht 4,100nett
μεγαλε τραβα στο h-hotel,πολυ καλο και free,1600 bat το deluxe
Το Royal Twins Palace ναι. Για τα άλλα δεν ξέρω.Παρακαλω τις αποψεις σας για royal twins palace/sunbeam/sunshine στη pattaya. ειναι goiner's free?
giannis_iraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αγαπητέ stefan00 σε ευχαριστώ και δημόσια για τις πληροφορίες σου οσο αφορά το sunshine στην pattaya. μραγματικα με βοηθησαν πολύ.
μεγαλε τραβα στο h-hotel,πολυ καλο και free,1600 bat το deluxe
Μηπως μιλας για το K- Hotel ? δεν βρηκα κατι για H-Hotel.....
Στο Sunbeam έμεινα τον Μάιο που μας πέρασε. Αρκετά καλό ξενοδοχείο για τα λεφτά του, έκλεισα δίκλινο και δεν πλήρωσα joiner's fee, φρόντισα όμως να τους το ξεκαθαρίσω με το που έκανα check in (ότι δηλαδή έκλεισα δίκλινο για την περίπτωση που θα βρω παρέα εδώ, και μου απάντησαν 'κανένα πρόβλημα').
Να υπολογίζεις ότι είναι κανά 15λεπτο περπάτημα μέχρι την walking street, αλλά είναι μιλάμε ακριβώς στο κέντρο της νυχτερινής ζωής των soi 7 και soi 8!!
Να υπολογίζεις ότι είναι κανά 15λεπτο περπάτημα μέχρι την walking street, αλλά είναι μιλάμε ακριβώς στο κέντρο της νυχτερινής ζωής των soi 7 και soi 8!!
προσοχη στο 2κληνο διευκρινιζουμε ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, αν δεν τονιστει ειναι σιγουρο 2 μονα και ειναι τρομερα αβολο στα μαμησια.
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φρεσκο βιντεακι ετσι για να ζεστενομαστε.υπομονη 15 ακομα και σας ερχομαι!