Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εσυ αργεις εγω εχω μονο 9 μαλλον εσυ θα μας βρεις

oups...όντως!!! δεν πειραζει,δεν εχει καμια σημασια!
Αφου θα ειστε πρωτοι εκει στειλτε με pm τους ΤΑΙ αριθμους σας
και θα τσακαρουμε Παταγια,εγω εσεις και ο πατταyας!  :grin:

zzr1100

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Sawasdee ka, greetings from Club Andaman Beach Resort, Patong, Phuket!

Thanks for your interesting of our hotel, with regard to your require we are pleased to offer our room available and best rate as per details below for your consideration. 
Room Category
Room Rate per room per night

Lotus Village (Bungalow)
Baht 4,100nett

The above rate is inclusive of 1 person Buffet Breakfast.

The company in the room we are able to charge @ baht 1,500nett per room per night for joiner fee.

Above rates are based on per room per night, and inclusive of 18.7% combined service charge & government taxes.

Ζητησα βεβαια δωματιο double και οχι single οπως ο αγαπητος κυριος η κυρια θελησε να καταλαβει.

zzr1100

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Thank you for your inquiry to us. We would like to offer Deluxe Royal Wing Singel @ 2,800 Baht/room/night. This price included breafkast, service charged and taxes.

Please note that : The hotel policy will be charged for joiner fee @ 1,000 Baht/room/night.

το ιδιο και εδω...δικλινο ζητησα , για μονοκλινο μου απαντανε.....
τα σχολια δικα σας.....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παντως να ξερετε παιδια οτι τα δωματια τους που αναφερουν σαν μονοκλινα εχουν διπλο .αυτο τουλαχιστον ισχυει για Flipper Lodge και για Sunshine που εχω μεινει ;)

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ρε μαγκες πως λεγετε αυτο τονησακι που ειναι κοντα στην παταγια που κανεις κανα 15λεπτο για να πας;

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
προσοχη στο 2κληνο διευκρινιζουμε ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, αν δεν τονιστει ειναι σιγουρο 2 μονα και ειναι τρομερα αβολο στα μαμησια.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
387
Πόντοι
26
Sawasdee ka, greetings from Club Andaman Beach Resort, Patong, Phuket!

Thanks for your interesting of our hotel, with regard to your require we are pleased to offer our room available and best rate as per details below for your consideration. 
Room Category
Room Rate per room per night

Lotus Village (Bungalow)
Baht 4,100nett

The above rate is inclusive of 1 person Buffet Breakfast.

The company in the room we are able to charge @ baht 1,500nett per room per night for joiner fee.

Above rates are based on per room per night, and inclusive of 18.7% combined service charge & government taxes.

Ζητησα βεβαια δωματιο double και οχι single οπως ο αγαπητος κυριος η κυρια θελησε να καταλαβει.

μεγαλε τραβα στο h-hotel,πολυ καλο και free,1600 bat το deluxe

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
387
Πόντοι
26

μεγαλε τραβα στο h-hotel,πολυ καλο και free,1600 bat το deluxe

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρακαλω τις αποψεις σας για royal twins palace/sunbeam/sunshine στη pattaya. ειναι goiner's free?  :bounce-glasses:

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ stefan00 σε ευχαριστώ και δημόσια για τις πληροφορίες σου οσο αφορά το sunshine στην pattaya. μραγματικα με βοηθησαν πολύ.

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Στο Sunbeam έμεινα τον Μάιο που μας πέρασε. Αρκετά καλό ξενοδοχείο για τα λεφτά του, έκλεισα δίκλινο και δεν πλήρωσα joiner's fee, φρόντισα όμως να τους το ξεκαθαρίσω με το που έκανα check in (ότι δηλαδή έκλεισα δίκλινο για την περίπτωση που θα βρω παρέα εδώ, και μου απάντησαν 'κανένα πρόβλημα').

Να υπολογίζεις ότι είναι κανά 15λεπτο περπάτημα μέχρι την walking street, αλλά είναι μιλάμε ακριβώς στο κέντρο της νυχτερινής ζωής των soi 7 και soi 8!!

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0

φρεσκο βιντεακι ετσι για να ζεστενομαστε.υπομονη 15 ακομα και σας ερχομαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom