pikos apikos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Pattayas σε 15 μέρες θα ταξιδεύουμε μαζί …το ξέρεις φαντάζομε
δεν κριτικαρω το γουστο του μαρκησιου, αλλα τα μπαρ στα εν λογω soi οπως και στο περιβοητο soi six, ειναι αθλια, και οι κοπελες βλαχες και ασχημουλες αρκετα. κοντες δεν υπαρχουν καν...Στο Sunbeam έμεινα τον Μάιο που μας πέρασε.
αλλά είναι μιλάμε ακριβώς στο κέντρο της νυχτερινής ζωής των soi 7 και soi 8!!
Η σκεψη σου ειναι σωστοτατη ΜΟΝΟ εαν πηγαινεις σαν τουριστας.Μία ερώτηση:
Υπάρχει κάποιος "αρχάριος" για Ταϊλάνδη που πάει με οργανωμένη εκδρομή ή όχι?
Γιατί νομίζω ότι για πρώτη φορά καλύτερο θα ήταν να πας με πακέτο και όχι μόνος. Από δεύτερη φορά και μετά και αφού έχεις μάθει τα κατατόπια πηγαίνεις μόνος σου.
Είναι σωστή η σκέψη μου ή λέω μαλακίες?
Η σκεψη σου ειναι σωστοτατη ΜΟΝΟ εαν πηγαινεις σαν τουριστας.Η σκεψη σου ειναι σωστοτατη ΜΟΝΟ εαν πηγαινεις σαν τουριστας.
Εαν πηγαινεις σαν ο εισαγωμενος πηδηκουλας και θες να πας Πατταγια πας μονος σου οπως σου ειπε και ο φιλος πιο πανω.
Παρακληση για μια περιγραφη απο τα παλια ετσι για να θυμουνται οι παλιοι κ να μαθαινουν οι νεοτεροι!!!!δεν κριτικαρω το γουστο του μαρκησιου, αλλα τα μπαρ στα εν λογω soi οπως και στο περιβοητο soi six, ειναι αθλια, και οι κοπελες βλαχες και ασχημουλες αρκετα. κοντες δεν υπαρχουν καν...
μετα απο πολυημερη αυτοψια σε ολη την πατταγια με george31, τον ιουλιο,τα καλυτερα κοματια ειναι πλεον στην ντισκο μαριν. το λουσιφερ εχει χασει την αιγλη του, ακομα και η τραγουδιστρια εχει τα χαλια της, μαλλια κακοφτιαγμενα, χαλια ρουχα και κακοκεφη. ισως χωρισε με το γκομενο της, (ορμηστε).
στην μαριν λοιπον η ελιτ της πατταγια, μετα τις 2. κοντες αδυνατες καλοντυμενες, μπιμπελο δηλαδη.
με τον george μας ετρεχαν τα σαλια, αλλα τα gfe καραδοκουσαν.
ετσι φατε ματια ψαρια, george θυμασαι το πιπινι πανω στο ηχειο με το καρω σορτσακι?
απο αντρες οι γνωστοι ντοπιοι φαρανγκς της πατταγια, που οι κοπελες δεν τους πλησιαζουν γιατι ποια το δινει τζαμπα?
η w/s γεματη αραβες, σε συνδυασμο με τους βρωμερους υπονομους της πατταγια, ανετα εκανες εμετο μπροστα στο soi με τα a gogo..
δουλεβω ολο το χρονο σαν τον μακακα για να ευχαριστηθω τις μερες στον παραδεισο.προτιμω να μου τα τρωνε σχιστοματικα μωρακια παρα ελεηνιδες.ειμαι ΛΑΘΟΣ?(και στο φιναλε την εχω χεσμενη την πιατσα αν χαλασει-εγω εχω αρωστησει με την pattaya)