Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ο pipinomaniac ειναι 10000000000000000000000000000000000000000000000000% σωστος.
συμφωνω και επαυξανω ειδικα για τον τροπο που αντιμετωπιζουν ολο αυτο το συστημα..ειναι θεμα κουλτουρας

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνισω και εγω με τη σειρα μου και χερομαι που ο πιπινομανιακ εθιξε ενα θεμα που πιστευω οτι δεν εχει ειπωθει.δηλαδη την δικη μας εμφανιση(και δεν ενοω ομορφια)ενοω ντυσιμο συμπεριφορα καθαριοτητα.και οσοι εχουν παει θα εχουν παρατηρισει το κολημα τους με την καθαριοτητα(5-6 ντουζ τη μερα).θα πω περιστατικο που μερικοι θα γελασουν αλλα ειναι αληθια,ειχα ενα γλυκιτατο μωρακι για 4 μερες στην πατταγια και καθος ετοιμαζομαστε να φυγουμε απο το δωματιο μου λεει οτι το πουκαμισο μου ειναι τσαλακομενο και δεν βγαινει ετσι εξω μαζι μου,επιτοπου περνει τηλ στη ρεσεψιον και σε 1 λεπτο μας εχουν φερει σιδερωστρα και σιδερο και αρχισε να μου σιδερωνει το πουκαμισο(και λεω εγω ξερετε καμια ελληνιδα που ντημενη με φορεμα ετοιμη να βγει εξω θα σηδερωνε???).μπωρει οι γυναικες εκει να ειναι επαγγελματιες κτλ. αλλα αλλη συμπεριφορα απεναντι σε γυφτουλα(και ας ξοδεβει λεφτα)και απεναντι σε εναν περιπιημενο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σωστος ο pattayas..σιδερο ? ελλεηνιδα? να με προσεξει αν εχω τσαλακωμενα ρουχα? ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? :rockon: :rockon:

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα.
Ρε παιδιά διαβάζω από πολλούς να γράφουν για την disco marine στην pattaya πως είναι από τα πιο καλα μέρη ..με μωρά που σε περιμένουν κτλπ.
Εγώ τον Μάρτιο που είχα πάει δεν ενθουσιάστηκα ..και το κυριότερο έφυγα .άπραγος!!!!
Τώρα θα σκεφτείτε ότι είμαι  :jerking:
Και εγώ στην αρχή αυτό σκέφτηκα  :idiot:.. αλλά μετά κατάλαβα ότι οι κοπελιές προτιμούν τους Άγγλους που η mrine είναι γεμάτη, πολύ περισσότερο από εμάς και τους Ιταλούς και αυτό γιατί τα αγγλάκια τις κρατάνε για πολλές μέρες και έτσι το μεροκάματο είναι σίγουρο  :dancing:,
ενώ εμείς μόλις ξημερώσει τις διώχνουμε ευγενικά  :tickedoff: και ψάχνουμε για άλλη.
Πέστε μου ρε σύντροφοι
ισχύει αυτό η τελικά εγω έιμε  :jerking: :jerking: :headbang:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αυτο ισχυει gianni αλλα δε νομιζω οτι αυτο ειναι λογος να μην σκοραρεις.. ;)

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μα ρε stefan ειλικρινα τωρα οπου και να πηγα αυτο το πραγμα δεν μου ετυχε! μονο στη marine!
μα ουτε καν γυρνουσαν να μας κοιταξουν. :headbang: :headbang:
Ισως να μην ηταν και η βραδυα μας με τον κολλητο μου !

tyfox

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο Γιωργος ειμαι μολις 15 μερες εχω που γυρισα απο πατταγια. Περασα υπεροχα.Αλλα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους επειδη εχω παει πολλες φορες θα συμφωνησω με τον στεφαν για τις τιμες.Πιστευω οτι δεν μπορει να δινουμε 1700 μπατ σε σαμπαι για 1,30 ωρα με σουπερ περιποιηση απο μοντελλα που διαλεγεις απο βιτρινα. Οπου εχει τουλαχιστον 50 μωρα για ολα τα γουστα,και περνας τρελλα.Μπορεις να βρεις απο μετρια εως τελεια ολα στην ιδια τιμη.Το καλλιτερο σορτ τιμ δηλ..Αρα 2000-2500 ειναι για μενα παρα πολλα οσο και αν λεει το μωρο.Ακομα για πατε και σε χαμηλη περιοδο για να δειτε προσφορα που υπαρχει.Και κατι ακομα .Πιστευω οτι δεν επιτρεπεται στην Ταυλανδη να σου λενε οι γκομενες ποσο θελουν.Μην τιςκακομαθενετε πρωτα ερχονται και μετα οταν φευγουν δινεις οτι θες συνηθως για ολη νυχτα 1000 μπατ.Αν σου κανει συμφωνια απο την αρχη το εχασες το παιχνιδι. Πατε για αλλη και μην κολατε σε μια.Δεν μπορεισε εστιατοριονα τρως μονο κεφτεδες εχει και αλλα νοστιμα φαγητα.Επισης καντε υπομονη αργα παντα εχει πιο καλα εξαλου 3 το πρωι στην πατταγια ειναι 11 βραδυ εδω δεν εχουμε ακομα βγει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ισως να μην ηταν και η βραδυα μας με τον κολλητο μου !
τα freelancers στις ντισκο διαλεγουν κυριως, δεν τις διαλεγουμε. και ποιος δεν εχει φαει χυλοπιττες σην ταιλανδη, ακομα και στα γκο γκο παιζει χυλοπιττα. ειναι ομως υπεροχες οι χυλοπιττες στην πατταγια η στην μπανγλα. σου δινουν την δυνατοτητα να βρεις καλυτερο μωρο οπως λεει και ο bmw.
στην μαριν που θεωρειται κορυφαια αυτη την περιοδο το παιχνιδι αρχιζει στις μιαμιση και τελειωνει στις τρισιμιση που κλεινει. ΠΟΤΕ δεν περιμενουμε τελευταια στιγμη ομως, χωρις αυτο να σημαινει οτι θα επιλεξουμε αμεσως , οπως εκανα εγω παλια....
διαλεγοντας νωρις, στη συνεχεια βλαστημαμε γιατι σιγουρα θα βρουμε καποια καλυτερη στη συνεχεια, (νομος μερφυ)
διαλεγοντας αργα σιγουρα τα καλυτερα κοματια θα εχουν φορτωθει (πιπινομανιακ) διαλεγοντας αργα ισως πετυχουμε καποια απελπισμενη που πρεπει παση θυσια να ψωνιστει, αυτες οι απελπισμενες κανουν το χειροτερο μαμησι, οι καλυτερες ειναι αυτες που μας επιλεγουν, διακριτικα ομως, οχι οι λυμασμενες για το χιλιομπατο.
συνεχιζω...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στις after time ντισκο θα βρειτε πιωμενες και ντοπαρισμενες, οτι χειροτερο δηλαδη, αβλεπι...
αυτες που δεν δεχονται με τιποτα L/T τις θεωρω μαπα γιατι σιγουρα δουλευουν τη μερα και ειναι βιαστικες, η εχουν γκομενο και πρεπει να γυρισουν σε αυτον.
εκτος και αν ξερετε τις επιδοσεις τους απο παλια . οποτε no problem.
οι τιμες για πατταγια ειναι οπως εχει χιλιοειπωθει 1000 μπατμε ενα  δυωρο και 1500 ολη μερα.
τα μπαρς εχουν μπαρφαιν 300 μπατ, τα αγκογκο 600 μπατ.
η τρακα με το κοψιμο των 500 μπατ, σημαινει περιορισμος στην αποδοση.
για πατταγια το τοπ ειναι 2000 μπατ για το σουπερ αστερι (επιπεδα πατταγιας) το μινιμουμ ειναι 500 μπατ για σιτεμενο freelancer from beach road, for s/t.
οι κοπελες στα soi 6 κτλ ειναι απαραδεκτες, βλαχες και αστεια μακιγιαρισμενες.
καλα αγκογκο ειναι το μποεσε και happy agogo, 2000 για ολη μερα, 600 το μπαρφαιν και 400 τα ποτα, παμε στα 3000 χιλιαρικα.
sto soi happy agogo, εχει συμπαθητικα κουκλακια στα μπαρς. με ενα χιλιοπεντακοσαρι κανουν τουμπες.
και ειναι δοκιμασμενα .
συνοψιζω λεγοντας οτι η μπανγκλα ειναι μακραν καλυτερη σε σεξ σκηνη. μπαρς και ντισκο συμαζεμενα και αστερια κατα μεγαλο ποσοστο οι κοπελες. και δεν θα λεγα οτι ειναι ακριβοτερα απο αλλου.
εχω δει νανα στη μπανγκοκ, εχω φαει με το κουταλι την πατταγια.
προτεινω μπανγκλα,
αλλα ο καθενας οπου βολευεται.
σορυ αν κουρασα.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
φιλε καθολου δεν κουρασες πολυτιμες πληροφοριες για καποιους νεους σαν και εμας το αλλο σαββατο θα πεταω για ταυλανδη

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα παρακαλουσα για μια διευκρινιση απο τους ειδικους.το καλο μασατζιδικο ειναι το sabai land(λευκη ταμπελα και λευκο απο εξω στη γωνια 3ου σοι) η μερικα μετρα πιο κατω sabai dee(κοκκονη ταμπελα-κοκκινο απο εξω)?ευχαριστω προκαταβολικα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το καλο μασατζιδικο ειναι το sabai land(λευκη ταμπελα και λευκο απο εξω στη γωνια 3ου σοι) η μερικα μετρα πιο κατω sabai dee(κοκκονη ταμπελα-κοκκινο απο εξω)?ευχαριστω προκαταβολικα
καλο ειναι αυτο που εχει την ταιλανδεζα που σου αρεσει.
μετα απο αυτοψια με george 31 τον ιουλιο στα μποντυ της πατταγια εχω να
πω τα εξης.
κοπελες σιτεμενες, μετριοτατες, πολλες ηταν αρκετα λευκες, και ψηλες, ισως αρκετες ηταν νταρντανουλες και με μεγαλα βυζια, ενιοτε σιλικονουχα.
σιτεμενες λεμε τις ταιλανδεζες πανω απο 25 και κατω απο 30.
νταρντανες πρεπει να ειναι για να τριβονται αποτελεσματικα πανω μας.
μετριες εμφανισιακα παντως, το μονο σιγουρο.
εχουμε και λεμε,
στα μποντυ της πατταγια,
σιτεμενες , λευκες , νταρντανες με μεγαλα βυζια.
τρωνε ακυρο απο μενα, οι ταιλανδεζες πρεπει να ειναι απαχες κοντες με μικρα βυζια, και ΚΥΡΙΩΣ σκουρες.
η εμμονη για λευκες ταιλανδεζες ειναι ιεροσυλια.
δεν ειδα μποντυ το μποντυ σε πουκετ και μπανγκοκ για να συγκρινω με πατταγια. μια φορα δοκιμασα στο πι πι της πατταγια.
και νομιζω ειναι καλη εμπειρια για μια φορα, πρεπει ολοι να δοκιμασουν.
εγω στο πι πι πετυχα πολυ κοντη και σχετικα μικρη (25).
εκτοτε δεν ξαναπηγα.
ειναι σαν να μαμας στη φυλης, χανεις ολη τη μαγεια του ψωνιστηριου,
γιατι στην πατταγια, ναι μεν τις μαμας ολες, αλλα οχι ολες...
σαν μοναδικη εμπειρια μην ξεχνατε το hell club στην πατταγια, και το eden  στην bkk.
στο hell μετριες, αλλα αν σας αρεσει καποια/ες μην διστασετε.
θα παραμιλατε οπως παραμιλαγα και γω, μην λυπηθειτε το 4000ρο.
καλο βολι στους αυγουστιατικους εκδρομεις, αφηστε εμας τους παλιους να αναπολουμε το παρελθον πηδωντας τα τιλακ μας.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
θα παρακαλουσα για μια διευκρινιση απο τους ειδικους.το καλο μασατζιδικο ειναι το sabai land(λευκη ταμπελα και λευκο απο εξω στη γωνια 3ου σοι) η μερικα μετρα πιο κατω sabai dee(κοκκονη ταμπελα-κοκκινο απο εξω)?ευχαριστω προκαταβολικα
το δευτερο  με προτιμηση στο νουμερο 240 φιλια στην toy

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλως ηρθα και καλως σας βρηκα    οποια πληροφορια θελετε και μπορω ευχαριστως παντωσ διαφωνω για το θεμα μαριν
συμφωνω  με Στεφαν για  το ocean αλλα εχει  και καλητερα

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλως ηρθες κοσα.τωρα επιδη παιρνοyμε σειρα εμειw για κατω,δεν αναφερεις κανενα φρεσκο νεο απο πατταγια?(go go,bars,massage κτλ)

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
pattayas τι καιρο αναμενετε να εχει κατω γατι δεν τα βλεπω κλα τα πραγματα

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
δεν με νοιαζει και πολυ απλα δεν πιστευω να κρυφτουν οι κοπελιτσες λογω βροχης.οσο για μενα μετακινουμε κατω απο ολες τις καιρικες συνθηκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom