Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα βρεχει μουνια,ακριβώς!

ασε που θα ειναι ποιο ωραια να μαμας και να ακους τη βροχη να πεφτει!

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
λεκε θελω να δω καμια βαρβατη βροχη να δω πως θα κατεβει το αεροπλανο.και μεις απο το παραθυρο να μας τρεχουν τα σαλια για τις μικρουλες.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τα περι ντυσιματος πιπινο  το εχω θιξει απο τα πρωτα μου ποστ

αν θελεις να κανεις κατι καλο θελει και αναλογη εμφανιση οταν εχεις στο μυαλο σου τα εξαιρετικα

καλο επισης ειναι να κανει κανεις καμμια βολτα στα μεγαλα ξενοδοχεια που εχουν ζωντανη μουσικη αν θελει να δει και τα εξαιρετικα

sakatemenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες εγω που ειμουν phuket πριν ενα μηνα με τον hangman διναμε στα γκομενακια 1000 μπατ και φευγανε απο το δωματιο 11-12 το μεσημερι που ξυπναγαμε.Τωρα μπορει καποιοι να πειτε λιγα ειναι και οτι μας περναγαν οι γκομενες για τσιπιδες.ελα ομως που το ιδιο βραδυ μας ξαναβλεπαν στο tiger και μας ερχονταν μονες τους για να τις ξαναφορτωσουμε.Ρωτησαμε κ τον δημητρη τον ελληνα που εχει το ota king bar για τις τιμες κ ειπε οτι το χιλιαρικο ειναι μια χαρα κ να μην δινουμε παραπανω.Κατι θα ξερει κ αυτος που ειναι εκει κατο 2 χρονια μονιμα κ εχει και bar. ;) ;)
Tωρα οσον αφορα το ντυσιμο κ την περιποιηση θα συμφωνησω κ εγω αλλιως σε βλεπουν τα γκομενακια αν εισαι περιποιημενος,οχι οτι δεν θα βρεις καπου να τον βρεξεις :grin: αν εισαι κ χυμα.απλωσ παιρνεις ενα bonus κ παιζεις κ σε καλυτερη κατηγορια αν εισαι καπως προσεγμενος στην εμφανιση σου.
προσοχη δεν λεω να βγαινεις κ με κουστουμι εξω ημαρτον. :S

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες εγω που ειμουν phuket πριν ενα μηνα με τον hangman διναμε στα γκομενακια 1000 μπατ και φευγανε απο το δωματιο 11-12 το μεσημερι που ξυπναγαμε.Τωρα μπορει καποιοι να πειτε λιγα ειναι και οτι μας περναγαν οι γκομενες για τσιπιδες.ελα ομως που το ιδιο βραδυ μας ξαναβλεπαν στο tiger και μας ερχονταν μονες τους για να τις ξαναφορτωσουμε.Ρωτησαμε κ τον δημητρη τον ελληνα που εχει το ota king bar για τις τιμες κ ειπε οτι το χιλιαρικο ειναι μια χαρα κ να μην δινουμε παραπανω.Κατι θα ξερει κ αυτος που ειναι εκει κατο 2 χρονια μονιμα κ εχει και bar. ;) ;)
Tωρα οσον αφορα το ντυσιμο κ την περιποιηση θα συμφωνησω κ εγω αλλιως σε βλεπουν τα γκομενακια αν εισαι περιποιημενος,οχι οτι δεν θα βρεις καπου να τον βρεξεις :grin: αν εισαι κ χυμα.απλωσ παιρνεις ενα bonus κ παιζεις κ σε καλυτερη κατηγορια αν εισαι καπως προσεγμενος στην εμφανιση σου.
προσοχη δεν λεω να βγαινεις κ με κουστουμι εξω ημαρτον. :S

φωτο δεν θα μας δειξεις?ο καιρος τι ελεγε γιατι λεω για οκτωβρη.το περιποιημενος πως το εννοεις?

sakatemenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο καιρος σε γενικες γραμμες καλος ηταν,εβρεχε τις πρωτες δυο τρεις μερες αλλα μετα οκ.και βροχη για λιγο μην φανταστεις ολη την μερα.Υγρασια ειχε αρκετη αλλα μετα απο κανα δυο μερες την συνηθιζεις κ αυτη.Τωρα τον οκτωβρη πιστευω οτι θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραματα απο οτι εχω διαβασει απο τους ειδικους εδω μεσα.
Γενικα με το περιποιημενος εννοω να μην εισαι σαν κατι τουριστες που οπως εγραφε καποιος σε προηγουμενα ποστ βγαινουν με την singha φανελα κ την σαγιοναρα με την μαυρη φτερνα απο την βρομα.Σε γενικες γραμμες εμεις οι ελληνες πιστευω δεν κανουμε τετοια απλως το ανεφερουμε.
Τωρα οσο για φωτος πιστευω θα εννοεις πικαντικες ε?κατι θα κανουμε προς το παρον εχω την minnie sto avatar μου....αχχχ

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
σιτεμενες , λευκες , νταρντανες με μεγαλα βυζια, τρωνε ακυρο απο μενα, οι ταιλανδεζες πρεπει να ειναι απαχες κοντες με μικρα βυζια, και ΚΥΡΙΩΣ σκουρες.

Πες τα βρε Κώστα!!!

Μινιατούρες με χρώμα σοκομπανάνα!!!!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλο επισης ειναι να κανει κανεις καμμια βολτα στα μεγαλα ξενοδοχεια που εχουν ζωντανη μουσικη αν θελει να δει και τα εξαιρετικα

Κώστα χάνεις τα λόγια σου...

Ξέρεις ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (και επαυξάνω μάλιστα), αλλά εδώ δεν σε ακούει κανείς...

Φυσικά μερικοί που ξέρουν θα μου πουν, δάσκαλε που δίδασκες... αλλά τους προλαμβάνω γράφοντας ότι καλό είναι να τα έχεις δοκιμάσει όλα στην αγαπημένη μας Ταϋλάνδη...

(και νομίζω ότι είμαστε ελάχιστοι εδώ μέσα που έχουμε δοκιμάσει την ποικιλία που προσφέρεται σε αυτή την χώρα...)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πες τα βρε Κώστα!!!

Μινιατούρες με χρώμα σοκομπανάνα!!!!!
βεβαια μερικες εχουν κατι ποδαρακια, σαν καλαμακια.
οπως τα παιδια στην αθηνα της κατοχης.
ονοματα δεν λεμε χε χε

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Από φιλαράκι που πήγε πέρσι ταυλανδη, πουκέτ, πληροφορήθηκα ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το νερό.Ισχύει κάτι τέτοιο?Το φιλαράκι μου έπαθε γαστρεντερίτιδα και πρόσεχε πολύ έτρωγε μόνο στο ξενοδοχείο και έπινε μόνο εμφιαλωμένο νερό.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Από φιλαράκι που πήγε πέρσι ταυλανδη, πουκέτ, πληροφορήθηκα ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το νερό.Ισχύει κάτι τέτοιο?Το φιλαράκι μου έπαθε γαστρεντερίτιδα και πρόσεχε πολύ έτρωγε μόνο στο ξενοδοχείο και έπινε μόνο εμφιαλωμένο νερό.
Προβλημα με το νερο,υπαρχει σχεδον σε ολες τις χωρες του κοσμου..
Η Ελλαδα ειναι απο τις ελαχιστες χωρες που το νερο της υδρευσης ειναι τοσο καθαρο και ποιοτικο..
Σε οποιο λοιπον μερος του κοσμου και να ταξιδεψουμε,πινουμε ΜΟΝΟ εμφιαλωμενο νερο.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
οσο  αφορα το νερο  ναι δεν πεινεται με τιποτα  το φαγητο τους ομως το δοκιμασα  και ηταν πολυ καλο  τοσο καλο  ωστε  στο δευτερο ταξιδι ετρωγα μονο απο αυτο 

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ο καιρος την  τελευταια εβδομαδα πολυ καλος  και η εξηπηρετηση αυτη την φορα στο welcome  plaza  αψογη τα πιπινια κατα 100 γεμιζαν την  walking street    sorry αλλα  θα διαφωνισω με τα ποσοστα 10% κουκλες 20% καλες 20% μετριες  και 50% μπαζακια

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Επειδή ψήνομαι να πάω Ταϊλάνδη και θέλω να πάω "διαβασμένος", υπάρχει τρόπος να πάρω όλο το thread σε κανένα word έτσι ώστε να κάνω "μελέτη" ....

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καπου στην αρχη ειχε ξαναγραφτει.
Νερο μονο εμφιαλωμενο, τα δοντια μας οταν τα πλενουμε τα ξεβγαζουμε με εμφιαλωμενο (γιατι πολλοι καταπινουν τη γουλια), και αποφευγουμε τα ωμα λαχανικα και τα ακαθαριστα φρουτα καθως και προσοχη στα παγακια .
Προβλημα με μαγειρεμενο φαγητο δεν υπαρχει και ελαφρια μορφη γαστρεντεριτιδας μπορουμε να αρπαξουμε και απο τον αερα.
Αυτα για τους νεους για τους τακτικους δεν τους πιανει τιποτε εχουν παθει ανοσια. :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Το εμφιαλωμενο νερο ειναι κανονας, τωρα με τα παγακια....η γαστρεντεριτιδα παντως δινει και παιρνει ειδικα σε ευαισθητα στομαχια...παρτε κανα χαπι μαζι οποιος παει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom