You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Σκέφτομαι να πάω στην όμορφη αυτή χώρα κατά τις 25 Αυγούστου.
Πάει κανείς τότε?
Πάει κανείς τότε?
τωρα που η αδεια μου τελειωσε και επιστρεφω στα καθ ημας νομιζω πως ειναι η ωρα να καταθεσω κι εγω την εμπειρια μου απο την επισκεψη μου στην ταιλανδη.να ξεκινησω απο τα αεροπορικα ,εκλεισα για αναχωρηση απο αθηνα 30/06 περιπου απο το τελος μαιου με egypt air,η πτηση μεχρι το καιρο ειναι κατι λιγοτερο απο δυο ωρες, στο πηγαινε υπηρχε μια αναμονη γυρω στις επτα ωρες εκει οπου ειχες την επιλογη να πας σε ξενοδοχειο περιμενοντας η να κανεις ενα τουρ στην πολη του καιρου ,εγω διαλεξα το τουρ,εδω να σημειωσω οτι στο αεροδρομιο σου κρατανε το διαβατηριο ,δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειναι στανταρ διαδικασια το παιρνεις πριν απο την απο την πτηση μαζι με το boarding pass.το τουρ δεν ειναι κατι το σπουδαιο αλλα περναει η ωρα χωρις να το καταλαβεις,αληθεια ενας συνταξιδιωτης που πηγαινε πουκετ και πηγε ξ/δ ειναι κανενας συναγωνιστης απο εδω? ειμαι αυτος που ηταν παρεα με την ξανθια αυστραλιδα και τον ρωτουσαμε για το τουρ κτλ.αναχωρηση απο καιρο και μετα απο κατι παραπανω απο 8 ωρες αφιξη στη μπανκογκ.το καινουργιο αεροδρομιο τεραστιο και απολυτα λειτουργικο ,μεγαλες και κατατοπιστικες πινακιδες σε καθοδηγουν για οπου πρεπει να πας.οι διαδικασιες ειναι απλες και χωρις πολυ αναμονη ,παρολο που ο κοσμος ειναι πολυς και η ουρα στις βιζες θα φανει στο νεο ταξιδιωτη τεραστια τελειωνεις πολυ γρηγορα γιατι υπαρχουν πολλα γκισε.εκει σου ελεγχουν το διαβατηριο ,πολυ πλακα εχει η καμερα που υπαρχει ακριβως μπροστα σου και σε φωτογραφιζει, σου σφραγιζουν την βιζα που ισχυει για τριαντα ημερες και αρχιζει η διασκεδαση.υπαρχουν αρκετες επιλογες για το τι θα κανεις απο εκει και μετα ,υπαρχει τερματικο με λεοφορεια για μπανκογκ ακομα και για πατταγια (ειναι πολυ ευκολο να τα βρεις υπαρχουν σχετικες πινακιδες αλλα και προσωπικο του αεροδρομιου για να ρωτησεις)υπαρχουν και τα ταξι.οσον αφορα τωρα το συναλλαγμα υπαρχουν παρα πολλα υποκαταστηματα εταιρειων συναλ. καθως και ατμ που μπορεις γρηγορα να αλλαξεις τα ευρω σου σε μπατ,πραγμα που εκανα, εκεινη τη μερα (01/07) ενα ευρω ειχε 52 μπατ.κανονικα επρεπε να παρω ταξακι και να την κανω για την μπανκογκ αλλα ψιλοψαρωσα και πηγα να κλεισω ξ/δ απο τον ειδικο χωρο με τουριστικα περιπτερα που υπαρχει.εκει λοιπον εκλεισα για δυο βραδυα στο st james για 2400 μπατ τη βραδια.το ξ/δ αυτο ειναι στην περιοχη sukhumvit ειναι πεντακαθαρο ,χλιδατο ,αλλα χρεωνει joiner fee (600μπατ).γιατι δεν συνιστω να κλεισεις ξ/δ απο το αεροδρομιο ,για τον απλουστατο λογο οτι θα χασεις λεφτα.ενας ιαπωνας που εμενε στο διπλανο δωματιο απο το δικο οταν τον ρωτησα ποσο πληρωνει μου απαντησε 2000 μπατ ,στην ερωτηση μου στην ρεσεψιον γιατι αυτος ιδιο δωματιο το πληρωσε πιο φτηνα μου απαντησαν πολυ ευγενικα πως αυτος ηταν πελατης walk in ενω εγω ειχα χρεωθει και τη μεσιτεια.μια καλη λυση που προτεινω ειναι να παει καποιος στο nana plaza hotel που ειναι στο κεντρο της δρασης(για την ακριβεια σε μια απο της περιοχες της δρασης που ωστοσο για τον πρωταρη οπως εγω ειναι οτι πρεπει) στην μπανκογκ και αν δεν του αρεσει το συγκεκριμενο ξ/δ ,πραγμα πολυ πιθανο,η περιοχη εχει επισης πολλα και ωραια αλλα ξ/δ και να μην ξεχνατε να ρωτησετε αν χρεωνουν joiner fee μην πιασουν κανενα οι ντροπες δεν υπαρχει κατι τετοιο στην ταυλανδη πρεπει να γινει αυτη η ερωτηση πριν το chek in επισης επειδη ειναι ολοι πολυ εξυπηρετικοι δεν υπαρχει και κανενα προβλημα να δεις το δωματιο πριν το κλεισεις.απο το αεροδρομιο πηρα λοιπον ταξι για το ξ/δ ο ντοπιος ταριφας ευγεναστατος εβαλε και ταξιμετρο το οποιο μεχρι το ξ/δ εγραψε περιπου 260 μπατ που ηταν και η μεγαλυτερη και η πιο ακριβη διαδρομη που εκανα καθως οι υπολοιπες μεσα στην πολη δεν ηταν παραπανω απο 70-80 μπατ.για το ξ/δ σας τα ανεφερα πιο πανω.να σημειωσω εδω οτι εφτασα μπανκογκ 12 το μεσημερι με τον καιρο πολυ μουντο και βροχερο,ευτυχως εκει οι μπορες αν και συχνες ειναι εξαιρετικα συντομες.αφου ξεκουραστηκα λιγο και εκανα το μπανιο μου ειπα να ξεκινησω με ενα ωραιο μασαζ body to body ζητησα ταξι απο την ρεσεψιον με ρωτησαν για που ειπα στην κοπελα οτι δεν εχω ιδεα χαμογελασε και εκανε νοημα στο σεκιουριατα στη εισοδο ο οποιος καλεσε μεσω του ασυρματου καποιον.το ταξι ηταν σε ενα λεπτο στην εισοδο και μπηκα.πριν προλαβω να του ζητησω οτοιδηποτε ανελαβε ο ταριφας με ρωτησε αν ηθελα μασαζ (το προφερε καπως σαν μασα-α-ντα οι γνωστες ας με διορθωσουν αν καταλαβα λαθος ,γενικα ειχα ενα ψιλοπροβλημα να καταλαβω τα αγγλικα τους, σε οσους ηξεραν.συναινεσα χωρις πολλα-πολλα και αρχισε να μου δειχνει καποια flyers με μασατζιδικα.του ειπα να με παει σε καποιο που αλλοι πελατες του ειχαν περασει καλα αλλα του τονισα πως αν δεν μου αρεσε θα εφευγα μου εδειξε καποιο του ειπα οκ και με πηγε.ηταν ενα μαγαζι στο plaza entertaitment ενα τεραστιο κτιριο που στο ισογειο του βρισκοταν το μασατζιδικο.μπαινω και αυτο που ειδα το γουσταρα πολυ μια βιτρινα φατσα οπως μπαινεις με ωραια νιμου και καποια μετρια ως ασχημουλικα και αριστερα απο την εισοδο δυο σειρες με πολυ ωραια νιμου ,ενω και ο υπολοιπος χωρος μεγαλος ανετος κυριως με καναπεδες και καποια τραπεζια, συνολικα θα ειχε πανω απο εξηντα μωρα εκει. με πλησιαζει καποιος με αστειο κουστουμι με καλωσοριζει και με ρωταει τι θελω να πιω ζηταω μια μπυρα (ναι εχουν και χαινεκεν) το λεει σε μια μικρη με πολυ γουστοζικο κωλαρακι και μου λεει αν μου αρεσουν οι κοπελες του μαγαζιου, του απανταω θετικα και τον ρωταω τιμες μου δειχνει αυτες που καθονταν στις σειρες εκτος βιτρινας τις χαρακτηρισε superstar και μου γραφει σε ενα μπλοκακι που κρατουσε 8000 μετα μου εδειξε τις αλλες της βιτρινας πιο οικονομικες μου λεει και μου γραφει 7000 ,στο μεταξυ ηρθε και η μπυρα την πληρωνεις επιτοπου εκανε 100μ.του ειπα πολυ ωραια τα μωρα του αλλα ακριβα και εκανα να φυγω.με σταματησε ευγενικα και αρχισε παλι να μου δειχνει τα σουπερσταρ εδειχνα ανενδοτος και μου εγραψε 6500 του εδειξα μια που μου αρεσε μελαχροινο με πολυ σχιστα ματια σχεδον λευκη επιδερμιδα στητο βυζακι με σηκωμενη ρωγα πολυ χαριτωμενο και πικαντικο ετσι οπως καθοταν σταυροποδι που μου χαρισε ενα πλατυ ολολευκο χαμογελο σε απαντηση του δικου μου και του εγραψα στο χαρτι 5000 ηταν οι σειρα του να κανει το δυσκολο του εδωσα να καταλαβει οτι αυτο ηταν.εκανε λοιπον νοημα στην κοπελα να σηκωθει και με οδηγησε στο ταμειο.ανεβηκαμε στο δωματιο πολυ καθαρο σαν ξενοδοχειου με κρεβατι μπανιο με την διαφορα οτι υπηρχε ενας χωρος με πλακακια στον οποιο υπηρχε ενα στρωμα αερα.η κοπελα μου εδειξε το μπανιο αναψε το φως και με βοηθησε να απαλλαγω απο τα ρουχα μου που στην φαση εκεινη ηταν εντελως περιττα.μετα την βοηθησα και εγω με τη σειρα μου αν και ηταν ντυμενη αρκετα ελαφρα και αυτο που ειδα και εννοιωσα με ειχε ηδη ερεθισει αρκετα.το υψος χωρις τα ψηλοτακουνα δεν ηταν πανω απο 1,65(ψηλη ισως για τα γουστα καποιον συναγωνιστων εδω)αλλα οι αναλογιες της ηταν αψογες ,τα ποδια της παρα το μικρο της υψος την εκαναν να φαινεται σαν αλογακι ενω το τουρλωτο κωλαρακι σε συνδυασμο με την λεπτη λιγερη μεση και το μαυρο μακρυ μαλλι συμπληρωναν μια πολυ επιθυμητη πισω οψη.μπροστα τα πραγματα ακομα καλυτερα οβαλ πανεμορφο προσωπο δυο τεραστια σχιστα ματια καστανα (αν ηταν μαυρα θα ηταν το τελειο)μυτουλα και αυτακια ιδανικα σε μεγεθος για το κεφαλακι της, τα τιμησα με αρκετα χαδια και φιλια στην πορεια,βυζακια οχι μεγαλα αλλα νατουραλ και στητα που σε ολο τους το μεγεθος ειχαν την ιδια ζεστη και σφιχτη αισθηση με ρωγιτσες που ανταποκρινονταν στο παραμικρο χαδι.ωραιο επιπεδο στομαχι χωρις ενοχλητικες γραμμωσεις αλλα και χωρις κανενα σημειο χαλαροτητας,το καλυτερο ομως βρισκοταν ακριβως απο κατω ενα μικρο μουνακι με σφιχτα υγρα μουνοχειλακια και μια τρυπιτσα τοση δα που στο πανω μερος του μονο διεκρινες κοντοκουρεμενες σε τριγωνικη διαταξη τριχουλες που σε επειθαν πως απεναντι σου ειχες μια γυναικα και οχι ενα κοριτσακι.οση ωρα αυτη χαιδευε και κοιτουσε τα τατου που εχω στους ωμους μου εσκυψα στο λαιμο της και μυρισα το υπεροχο αρωμα που εβγαινε απο το κορμι της ,ενας συνδυασμος απο τη φυσικη γευση του κορμιου της και καποιου τεχνητου αρωματος που σε σωστη δοση ειχε βαλει.καναμε μαζι ντους οπου φροντισα να πλαισιωθει απο πολλα παθιασμενα γλωσοφιλα και αμετρητα χαδια παντου (μου εκανε μεγαλη εντυπωση ποσο δεκτικη ηταν).κατοπιν πηγαμε στο στρωμα ,με ξαπλωσε και αρχισε να με αλειφει με λαδι ενω εβαλε και τα γελια καθως αλειφε και την τσαπου μου καθως δεν διεφυγε της προσοχης της πως ηταν σηκωμενη την τελευταια μιση ωρα.κατοπιν ανεβηκε πανω μου και αρχισε με απαλες ηδονικες κινησεις να γλιστραει πανω μου.η διαδικασια ηταν υπεροχη ,τα συναισθηματα ποταμος και οι αισθησεις στο οριο.δεν μου αφησε χιλιοστο που να μην περασει απο πανω του ,εγω ολη αυτην την ωρα απλα την αφηνα να κανει τα δικα της αλλα δεν αντεχα αλλο την ηθελα το καταλαβε και αυτη και μου εδειξε το κρεβατι με σκουπισε ,ομολογω οτι εδω τη δυσκολεψα λιγο γιατι τη φιλουσα και την χαιδευα παντου και πηγαμε στο κρεβατι.εδω συντροφοι δεν εχω λογια ηταν το ολο σκηνικο που ειχε προηγηθει, το ντους, το μασαζ, το ταξιδι αν θελετε που εκανε το σεξ τοσο καλο δεν ξερω ,κυριως ομως ηταν η κοπελα ,δεν ειπε οχι σε τιποτα τη γυρισα σε οσες στασεις θυμομουν την εξερευνησα παντου ,τα φιλια ηταν μακρια και υγρα, τα χαδια σχεδον αγρια και οσο συνεχιζα τοσο ακουγα και το χαρακτηριστικο ηχο που κανει το γλυστριμα της τσαπους μεσα σ ενα υγρο μουνι να δυναμωνει και τοσο πιο πολυ καβλωνα, οταν ενοιωσα το τελος να πλησιαζει την ξαναγυρισα στα τεσσερα με το ενα χερι χουφτωσα το στηθος της και με το αλλο την τραβηξα απο τα μαλλια ,μαλλον την πονεσα γιατι ανασηκωθηκε και κολλησε την πλατη της στο στηθος μου ,την εσπρωξα παλι κατω και εχυσα κρατωντας με τα δυο μου χερια το κωλαρακι της.ηταν υπεροχο ,κατσαμε για κανενα πενταλεπτο ξαπλωμενοι με χαδακια και φιλακια και μετα μου εξηγησε με τα ψιλοχαλια για να πω την αληθεια αγγλικα της οτι επρεπε να φυγει γιατι περασε η ωρα.το ονομα της ηταν μαλλον μπι ,γενικα τα ονοματα τους ειτε δεν τα καταλαβαινα ειτε δεν τα θυμαμαι οποτε θα ζητησω να με συγχωρησετε γι αυτο και ο αριθμος της παλι με επιφυλαξη 107αα. αυτη ηταν και η πρωτη επαφη μου με το σεξ στην ταυλανδη επειδη ομως συντροφοι ψιλοβαρεθηκα να γραφω θα επανερθω συντομα
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε pkdirect το συγκεκριμενο υδριμα που περιγραφεις το εχω επισκεφθει και λεγετε κιου πι ντι(q pi dee)τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις και ακομα καλυτερα με τη διαφορα οτι τις super star εμενα μου τις συστησανε ως school girls.οταν ειχα παει μου ειχαν πει ακριβως τις ιδιες τιμες με εσενα ,εγω συνηθησμενος απο μασατζιδικα πατταγια(2000 η κοπελα στο pi pi body massage)τα λεφτα μου φανηκαν υπερβολικα,οταν λοιπον ο papa(διαπραγματευτης)μου ειπε τιμες εγω απαντησα 2000 χιλιαρικα η κοπελα(ηθελα 2)μου γραφει τοτε σε ενα χαρτι 4000 η μια,χωρις να κανω περετερο διαπραγματευση σηκωνομε να φυγω και λεω απο μεσα μου αμα ειναι θα με σταματησει,βγαινω εξω απο το κτηριο και περιμενω ταξι χωρις να με σταματησει κανεις-λεω δε γαμιετε παω να φυγω-με το που σταματαει ταξι στην εισοδο του κτηριου ενας απο τους τυπους που ειναι στην εισοδο με ενδοσυνενοηση κανει νοημα στον ταξιτζη να φυγει και μου λεει οτι με θελει ο papa,γυρναω μεσα λοιπον και μου λεει οκ 2000 οχι για τις σουπερ αλλα για τις υπολοιπες(ολες μια χαρα ηταν απλα τα σουπερ ηταν ολα πιτσιρικια)με την προυποθεση να εδινα δωρακι στις κοπελες απο 1000.(αυτος θα τα επερνε δεν ειμαι μακακας, απλα μικρο το κακο γιατι παντα τους εδινα απο 500 μετα απο μασαζ ετσι η διαφορα ηταν ενα 1000αρικο συνολο απο αυτα που εδινα πατταγια-αλλα το μαγαζι ειναι σουπερ και απο κοπελες και απο δωματια,αξιζει τον κοπο.)αν τωρα ηταν η πρωτη σου φορα σε μασατζιδικο δικεολογησε γιατι και εγω μπoρει να τα εδινα αν ομως εχεις ξαναπαει σε μασαζ τοτε απλα σε γδυσανε.φιλικα παντα-ο πατταγιας.
Για ριχτε μια ματια
Και το μενου
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για ριχτε μια ματια
Και το μενου
σαν να βλεπω τσοντα με rocco sifredi.ωραιςςςς ο παικτης
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Κανενα link εχουμε συναδερφοι?φιλε pkdirect το συγκεκριμενο υδριμα που περιγραφεις το εχω επισκεφθει και λεγετε κιου πι ντι(q pi dee)
φιλε pkdirect το συγκεκριμενο υδριμα που περιγραφεις το εχω επισκεφθει και λεγετε κιου πι ντι(q pi dee)τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις και ακομα καλυτερα με τη διαφορα οτι τις super star εμενα μου τις συστησανε ως school girls.οταν ειχα παει μου ειχαν πει ακριβως τις ιδιες τιμες με εσενα ,εγω συνηθησμενος απο μασατζιδικα πατταγια(2000 η κοπελα στο pi pi body massage)τα λεφτα μου φανηκαν υπερβολικα,οταν λοιπον ο papa(διαπραγματευτης)μου ειπε τιμες εγω απαντησα 2000 χιλιαρικα η κοπελα(ηθελα 2)μου γραφει τοτε σε ενα χαρτι 4000 η μια,χωρις να κανω περετερο διαπραγματευση σηκωνομε να φυγω και λεω απο μεσα μου αμα ειναι θα με σταματησει,βγαινω εξω απο το κτηριο και περιμενω ταξι χωρις να με σταματησει κανεις-λεω δε γαμιετε παω να φυγω-με το που σταματαει ταξι στην εισοδο του κτηριου ενας απο τους τυπους που ειναι στην εισοδο με ενδοσυνενοηση κανει νοημα στον ταξιτζη να φυγει και μου λεει οτι με θελει ο papa,γυρναω μεσα λοιπον και μου λεει οκ 2000 οχι για τις σουπερ αλλα για τις υπολοιπες(ολες μια χαρα ηταν απλα τα σουπερ ηταν ολα πιτσιρικια)με την προυποθεση να εδινα δωρακι στις κοπελες απο 1000.(αυτος θα τα επερνε δεν ειμαι μακακας, απλα μικρο το κακο γιατι παντα τους εδινα απο 500 μετα απο μασαζ ετσι η διαφορα ηταν ενα 1000αρικο συνολο απο αυτα που εδινα πατταγια-αλλα το μαγαζι ειναι σουπερ και απο κοπελες και απο δωματια,αξιζει τον κοπο.)αν τωρα ηταν η πρωτη σου φορα σε μασατζιδικο δικεολογησε γιατι και εγω μπoρει να τα εδινα αν ομως εχεις ξαναπαει σε μασαζ τοτε απλα σε γδυσανε.φιλικα παντα-ο πατταγιας.
συναγωνιστη pattaya συμφωνω μαζι σου οπως και με τους αλλους που εγραψαν πως τα λεφτα ηταν πολλα τουλαχιστον για το τοπο (εννοω την ταυλανδη)τα εδωσα ομως επισης δεν ρωτησα αν η τιμη ηταν για δυο κοπελες η τελος παντων ποια ειναι για δυο.οχι δεν ειχα ξαναπαει σε μασαζ ηταν η πρωτη μου φορα εκει οπως και στη χωρα.στην κοπελα εδωσα κι εγω 500 χωρις να αναφερει τιποτα ο τυπος.τα νιμου ηταν πραγματι πολυ καλα με λιγες εξαιρεσεις.ενα αλλο πραγμα που μου εκανε εντυπωση ηταν πως εγω ημουν ο μονος ευρωπαιος στο μαγαζι και αν εξαιρεσω κανα δυο παρεες με ιαπωνες οι αλλοι και ηταν αρκετοι ηταν ολοι ινδοι ,πακιστανοι η κατι τετοιο.θα επανερθω αναλυτικα με αλλες περιγραφες απο ταυλανδη.
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κανενα link εχουμε συναδερφοι?
με πολυ προχειρο πσαξιμο αυτο ειναι το κτιριο και το μασατζιδικο ειναι στο υπογειο(σε αφηνει το ταξι ακριβως μπροστα)η ονομασια που ειπα δεν αναφερετε πουθενα αλλα το φυλαδιο που εχουν οι ταριφες ετσι το αναφερουν και ετσι θα το ζητησετε για να το καταλαβουν.
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αδερφια sorry η σωστη ονομασια ειναι cupide
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Τελικα μετα απο ανελεητο "γουγλισμα"...(pattaya μου αναψες φωτιες με αυτο το "schoolgirls")...βρηκα την ακρη του νηματος...
Το εν λογω ευαγες ιδρυμα αναφερεται στα διαφορα φορουμς ως Cupidy Massage parlor..
edit:CupidY οχι cupide αδερφε pattaya..
Θα το επισκεφτω σιγουρα...
Το εν λογω ευαγες ιδρυμα αναφερεται στα διαφορα φορουμς ως Cupidy Massage parlor..
edit:CupidY οχι cupide αδερφε pattaya..
Θα το επισκεφτω σιγουρα...