doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Όσοι είσαστε τα Χριστούγεννα στην παταγια είστε καλεσμένοι στον γάμο μου. Πιστεύω ο john 666 να με τιμήσει με την παρουσία του.
Φιλε μου λαθος καταλαβες δεν ειπα οτι ειναι πολλα. Ειπα οτι ειναι πολλα για το συγκεκριμενο μαγαζι. Αλλιως κοπελλες που κοστολογουνται με 5Κ υπαρχουν σε μερικα εκλεκτα μαγαζια...και 5Κ και 6Κ και 10Κ. Επισης ειπα οτι θα μπορουσες με τα 5Κ να ειχες παρει δυο αξιοπρεπεις κοπελλες οχι φυσικα για LT αλλα για ενα 90λεπτο.τωρα ξερω κι εγω και κυριως οι νεοι ταξιδιωτες οτι 5000μ για ενα κοματι οσο καλο και αν ηταν σε μασατζιδικο ειναι παρα πολλα.
Κωστα τις προαλλες ανεφερες οτι οι Ταυλανδεζες πρεπει να ειναι κοντες και σκουρες. Δε θα βρεις τετοιες στα καλα μαγαζια της Μπανγκοκ. Αρα εσυ μαλλον δε χανεις τιποτα. Για αυτα που σου αρεσουν βρισκεσαι ηδη στο σωστο μερος ;). Για να δουμε αν θα αλλαξεις γουστα στην πορεια γιατι ολοι ξεκιναμε αρχικα με τις κοντες και σκουρες...και εγω μεσα.το φιλετο ειναι στην bkk.
Εγω ειπα να την μετρησεις τωρα που θα εισαι εκει. Αν την μετρησες στο χαρτη σιγουρα ειναι οσο η τσαπου σου μονο που την μετρησες σε χαρτη με κλιμακα 1 προσ 1000000000. Οποτε σιγουρα ειναι τοση!!!Δε με χάλασε,αλλά για να μη χαλάσουν τα ματάκια μας.Δεν ειναι δα και τιποτα σπουδαίο να πατήσεις ενα Εντερ.Τον ευχαριστούμε όπως ειπαμε
για τις info αλλά να μπορούμε να τιςσ διαβάσουμε κιόλας.
Δεν ξέρω πόσα ποδαράκια ειναι η walking street αλλά μπορώ να υποθέσω
με βεβαιότητα ότι έχει περίπου το ίδιο μήκος όσο και η τσαπού μου σε στύση.
Εγω ειπα να την μετρησεις τωρα που θα εισαι εκει. Αν την μετρησες στο χαρτη σιγουρα ειναι οσο η τσαπου σου μονο που την μετρησες σε χαρτη με κλιμακα 1 προσ 1000000000. Οποτε σιγουρα ειναι τοση!!!
ξερεις ποιο ειναι το προβλημα και ΔΕ θα μπορεσω να τη μετρήσω?
με το που θα περπαταω στη WS δε θα προλάβω να κάνω 1-2 βήματα και
θα μου την εχουν πέσει ολα τα πιπίνια...οποτε οπως καταλαβαινεις
θα ειμαι συνεχως "απασχολημενος"...στο τελος δε θα προλάβω καν
να την περπατήσω!!!!!!!!!
Οχι τιποτα αλλο αλλα εκτος απο τα σχολια που δε θα μπορεσω να κανω
θα με βριζει και ο ΠΙΠΙΣ που θα τρεχουν ολα τα πιπινια απο πισω μου!!!
Οποτε μετρα εσυ τη ws που μετρας καλά (να σου στειλω κανα μετρο δωρο για τον κοπο? )
και εγω θα μετραω...αριθμο πιπινιών!
Και μετά σου λέει γιατί δεν γράφουμε πια στο φόρουμ ...
Γιαννη μουεμ παρτε το στεμα του βασιλια,η δωστε του κανα κοκαλακι να μην ασχολειται με τον john...
οποιος μου τα χωνει χωρις λογο,και χωρις να τιθεται πειραγμα θα του τα χωνω αναλογα.
Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι.
Φιλε ΠΙΠΙ μην ανησυχεις...μπορει να καλαμπουριζουμε λιγο εδω
με τη ws και τα σχετικα αλλα πιστεψε με με τοσο διαβασμα απο εδω και πολλα ξενα forums,και επειδη εχουν γνωση οι φυλακες εχω καταλαβει πολυ καλα τι παιζει εκει κατω και θα περασω σιγουρα ωραια αρκει να ειμαι υγιεις.