Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όσοι είσαστε τα Χριστούγεννα στην παταγια είστε καλεσμένοι στον γάμο μου. Πιστεύω ο john 666 να με τιμήσει με την παρουσία του.  :rockon: :rockon:

JOHNIERET7

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
doctor pes meros kai eimai sigouros oti kai esi den tha perimenes toso kosmo :dancing:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τωρα ξερω κι εγω και κυριως οι νεοι ταξιδιωτες οτι 5000μ για ενα κοματι οσο καλο και αν ηταν σε μασατζιδικο ειναι παρα πολλα.
Φιλε μου λαθος καταλαβες δεν ειπα οτι ειναι πολλα. Ειπα οτι ειναι πολλα για το συγκεκριμενο μαγαζι. Αλλιως κοπελλες που κοστολογουνται με 5Κ υπαρχουν σε μερικα εκλεκτα μαγαζια...και 5Κ και 6Κ και 10Κ. Επισης ειπα οτι θα μπορουσες με τα 5Κ να ειχες παρει δυο αξιοπρεπεις κοπελλες οχι φυσικα για LT αλλα για ενα 90λεπτο.

το φιλετο ειναι στην bkk.
Κωστα τις προαλλες ανεφερες οτι οι Ταυλανδεζες πρεπει να ειναι κοντες και σκουρες. Δε θα βρεις τετοιες στα καλα μαγαζια της Μπανγκοκ. Αρα εσυ μαλλον δε χανεις τιποτα. Για αυτα που σου αρεσουν βρισκεσαι ηδη στο σωστο μερος  ;). Για να δουμε αν θα αλλαξεις γουστα στην πορεια γιατι ολοι ξεκιναμε αρχικα με τις κοντες και σκουρες...και εγω μεσα.
Επισης στο προηγουμενο ποστ μου επειδη παρερμηνευτικα εννοουσα οτι η ταριφα στο Cupidy ειναι 1800 για απλες κοπελλες...οχι για τα δυνατα κομματια.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δε με χάλασε,αλλά για να μη χαλάσουν τα ματάκια μας.Δεν ειναι δα και τιποτα σπουδαίο να πατήσεις ενα Εντερ.Τον ευχαριστούμε όπως ειπαμε
για τις info αλλά να μπορούμε να τιςσ διαβάσουμε κιόλας.

Δεν ξέρω πόσα ποδαράκια ειναι η walking street αλλά μπορώ να υποθέσω
με βεβαιότητα ότι έχει περίπου το ίδιο μήκος όσο και η τσαπού μου σε στύση.

:birdman:
Εγω ειπα να την μετρησεις τωρα που θα εισαι εκει. Αν την μετρησες στο χαρτη σιγουρα ειναι οσο η τσαπου σου μονο που την μετρησες σε χαρτη με κλιμακα 1 προσ 1000000000. Οποτε σιγουρα ειναι τοση!!! :2funny: :2funny: :birdman:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγω ειπα να την μετρησεις τωρα που θα εισαι εκει. Αν την μετρησες στο χαρτη σιγουρα ειναι οσο η τσαπου σου μονο που την μετρησες σε χαρτη με κλιμακα 1 προσ 1000000000. Οποτε σιγουρα ειναι τοση!!! :2funny: :2funny: :birdman:

ξερεις ποιο ειναι το προβλημα και ΔΕ θα μπορεσω να τη μετρήσω?

με το που θα περπαταω στη WS δε θα προλάβω να κάνω 1-2 βήματα και
θα μου την εχουν πέσει ολα τα πιπίνια...οποτε οπως καταλαβαινεις
θα ειμαι συνεχως "απασχολημενος"...στο τελος δε θα προλάβω καν
να την περπατήσω!!!!!!!!!  :dancing: :birdman:

Οχι τιποτα αλλο αλλα εκτος απο τα σχολια που δε θα μπορεσω να κανω
θα με βριζει και ο ΠΙΠΙΣ που θα τρεχουν ολα τα πιπινια απο πισω μου!!!  :grin: :grin: :grin:

Οποτε μετρα εσυ τη ws που μετρας καλά (να σου στειλω κανα μετρο δωρο για τον κοπο? )
και εγω θα μετραω...αριθμο πιπινιών!  :birdman: :birdman: :birdman:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αααααχ...Και αν 'ξερες ποσο διαφορετικη ειναι η πραγματικοτητα που θα βιωσεις εκει περα...

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους. Δεν θέλω να γίνω κουραστικός αλλά υπάρχουν πληροφορίες για την αγορά της bkk?
Εννοώ αν υπάρχουν πολυκατάστημα με επωνυμα ρούχα. Όχι ότι είμαι ψώνιο αλλά αν αξίζει κάτι γιατί όχι.Παρεπιμπτώντος έχω πάρει μπλουζάκι boss made in thailand από Ελλάδα και το πλήρωσα 70 ευρω. Δεχόμενη οποιαδήποτε πληροφορία για χαλάρωση μετα΄το shopping σε ένα καλό μασατζίδικο.  

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα για τα παιδια που φευγουμε αυτες τις μερες για κατω με gulf κοιταξτε τις ωρες γιατι εγινε αλλαγη στο μπαχρειν-μπαγκογκ.λιγη καθυστερηση.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
sabai dee pattaya  1700 ενα τρομερο μωρο απο  την βιτρινα η toy    ονομα και πραγμα απιοθανη σε ολα ευδιαθετη καμια σκεψη οτι αυτο το κορισι δεν ειναι η γκομενα σου τοσο καλη

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καμια καλη φιλη εχει η toy για να τις παρω ντουετο?

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
την αδελφη τησ  δεν θυμαμαι  ομωσ νουμερο

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
kosa θες μεσημεριατικο να παθω κανενα εγγεφαλικο?μην τα λες ετσι αποτομα ρε φιλε.(αν πραγματηκα υσχυει κατι τετοιο με βλεπω να μου φευγει το δερμα απο το πολυ μασαζ)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ξερεις ποιο ειναι το προβλημα και ΔΕ θα μπορεσω να τη μετρήσω?

με το που θα περπαταω στη WS δε θα προλάβω να κάνω 1-2 βήματα και
θα μου την εχουν πέσει ολα τα πιπίνια...οποτε οπως καταλαβαινεις
θα ειμαι συνεχως "απασχολημενος"...στο τελος δε θα προλάβω καν
να την περπατήσω!!!!!!!!!  :dancing: :birdman:

Οχι τιποτα αλλο αλλα εκτος απο τα σχολια που δε θα μπορεσω να κανω
θα με βριζει και ο ΠΙΠΙΣ που θα τρεχουν ολα τα πιπινια απο πισω μου!!!  :grin: :grin: :grin:

Οποτε μετρα εσυ τη ws που μετρας καλά (να σου στειλω κανα μετρο δωρο για τον κοπο? )
και εγω θα μετραω...αριθμο πιπινιών!  :birdman: :birdman: :birdman:

Και μετά σου λέει γιατί δεν γράφουμε πια στο φόρουμ ...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Και μετά σου λέει γιατί δεν γράφουμε πια στο φόρουμ ...
:rockon:
ασε ρε συ mgreek εμεις μπρικια κολλαμε τοσον καιρο...ασε αυτους που μαθαινουν για την ταυλανδη απο το ιντερνετ να μας ανοιξουν τα ματια...φιλτατε mgreek και μετα μερικοι αναρωτιουνται που μερικα πραγματα τα κραταμε μονο για τον εαυτο μας και για λιγους...
ααα μην ξεχαστουμε κιολας για να μπουμε και λιγο στο κλιμα του φορουμ  :birdman: :birdman: :birdman:  :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εμ παρτε το στεμα του βασιλια,η δωστε του κανα κοκαλακι να μην ασχολειται με τον john...

οποιος μου τα χωνει χωρις λογο,και χωρις να τιθεται πειραγμα θα του τα χωνω αναλογα.

Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι.

Φιλε ΠΙΠΙ μην ανησυχεις...μπορει να καλαμπουριζουμε λιγο εδω
με τη ws και τα σχετικα αλλα πιστεψε με με τοσο διαβασμα απο εδω και πολλα ξενα forums,και επειδη εχουν γνωση οι φυλακες εχω καταλαβει πολυ καλα τι παιζει εκει κατω και θα περασω σιγουρα ωραια αρκει να ειμαι υγιεις.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
εμ παρτε το στεμα του βασιλια,η δωστε του κανα κοκαλακι να μην ασχολειται με τον john...

οποιος μου τα χωνει χωρις λογο,και χωρις να τιθεται πειραγμα θα του τα χωνω αναλογα.

Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι.

Φιλε ΠΙΠΙ μην ανησυχεις...μπορει να καλαμπουριζουμε λιγο εδω
με τη ws και τα σχετικα αλλα πιστεψε με με τοσο διαβασμα απο εδω και πολλα ξενα forums,και επειδη εχουν γνωση οι φυλακες εχω καταλαβει πολυ καλα τι παιζει εκει κατω και θα περασω σιγουρα ωραια αρκει να ειμαι υγιεις.
Γιαννη μου
Οσο καλα και να διαβασεις τις οδηγιες χρησης ΔΕΝ θα πεταξεις το αεροπλανο απο τη πρωτη φορα μονος σου. ;)
Καλα να πας και καλα να περασεις.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε οσα παλικαρια φυγετε για Κατω ,περαστε καλα και μην ακουτε σειρηνες απο παλιους επισκεπτες..μονο χαμογελο και οχι αγχος(που υπαρχει αφθονο στο τοπο μας)και θα σκιστητε στον φουτσο :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom