Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
pipin εχεις δικιο παλι μαλακια εγραψα(το λαθος οφηλετε στον ταριφα που μεχρι να φτασουμε ειχε επαναλαβει τη φραση κιου πι ντι 70 φορες).παντος το μονο σιγουρο ειναι οτι μερος ειναι top θα το διαπιστωσεις και μονος σου.και κατι αλλο,μακρια απο το χαρεμ μασαζ στη bkk τα δωματια ειναι χαλια και βρωμικα(κατα τη γνωμη μου παντα)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ειναι το νουμερο 1 μασατζιδικο που προτεινουν οι ταριφες γιατι εχουν κανει ειδικη συμφωνια και παιρνουν μιζα...
Αν πατε μονοι,οι τιμες ξεκινανε απο πιο κατω...
(ετσι γραφουν στα φορουμ)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
pkdirec ωραια τα ειπες αλλα πλζ οταν γραφεις εκθεση βαζε και μια παραγραφο!

φιλικα
John

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1

φιλικα
John
Σε χαλασε ε??? Δε φτανει που εκατσε κ εγραφε τοση ωρα!!! Κωσταφ16 βρηκες ταιρι στις περιγραφες!!! Α john μη ξεχασω, τωρα που θα σαι παταγια πεσ μας ποσα ποδαρακια ειναι η walking street :2funny: :2funny: :2funny:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
παιδες οταν πατε μανιλα θα ξεχασεται το σιαμ
αγιαλας

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ντοκτορ να σου κανονισω εγω το bacelor παρτυ?

[size=30pt]Σου υποσχομαι να σου φερω ολες τις Παταγιανες που εχεις παρει απο τοτε
που πρωτοπηγες Ταυλανδη!!!!

Αυτο ειναι BACELOR!  :dancing:[/size]
φίλε μου είναι δύσκολο θα χρειαζόσουν όλα τα λεφτά της ροδου για να το κανης εβαπτεισα πολλές ελληνηδες.  :headbang:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σε χαλασε ε??? Δε φτανει που εκατσε κ εγραφε τοση ωρα!!! Κωσταφ16 βρηκες ταιρι στις περιγραφες!!! Α john μη ξεχασω, τωρα που θα σαι παταγια πεσ μας ποσα ποδαρακια ειναι η walking street :2funny: :2funny: :2funny:

Δε με χάλασε,αλλά για να μη χαλάσουν τα ματάκια μας.Δεν ειναι δα και τιποτα σπουδαίο να πατήσεις ενα Εντερ.Τον ευχαριστούμε όπως ειπαμε
για τις info αλλά να μπορούμε να τιςσ διαβάσουμε κιόλας.

Δεν ξέρω πόσα ποδαράκια ειναι η walking street αλλά μπορώ να υποθέσω
με βεβαιότητα ότι έχει περίπου το ίδιο μήκος όσο και η τσαπού μου σε στύση.

:birdman:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φίλε μου είναι δύσκολο θα χρειαζόσουν όλα τα λεφτά της ροδου για να το κανης εβαπτεισα πολλές ελληνηδες.  :headbang:

Ε άμα ειναι δα και τόσες πολλές ας ρίξουμε κλήρο ή ας διαλέξουμε τον αφρο!!!

Με σένα πιστεύω λίγες θα ζητόυσαν λεφτά για τέτοιο σκοπό!!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εγω απλα να προτεινω οποιος επισκεφτει το παρπανω

κεντρο μασαζ να κανει μια πρωινη επισκεψη 10 με 11

και αλλη μερα μια απογευματινη 5 με 6
και οταν γυρισετε μου λέτε τις εντυπωσεις

οσον αφορα το αλλο του vonmakouli εκει εχει αλλη φαση

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
οι κοπελες στο χαρεμ μια χαρα ηταν(αν και λιγες-ισως να ετυχε καθως εχω παει μονο μια φορα).απλα το μερος σε συγκριση με αλλα μασαζ ειναι παρακμιακο και δεν υπερβαλω καθολου.το κτιριο ειναι παλιο και τα δωματια οχι ιδιετερα καθαρα.με λιγα λογια μου εδωσε την αισθηση ελληνικου μπουρδελου.τωρα καποιος μπορει να πει το αντιθετο,οκ σεβαστο απλα κατεθεσα την ταπινη μου γνωμη.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
οι κοπελες στο χαρεμ μια χαρα ηταν(αν και λιγες-ισως να ετυχε καθως εχω παει μονο μια φορα).απλα το μερος σε συγκριση με αλλα μασαζ ειναι παρακμιακο και δεν υπερβαλω καθολου.το κτιριο ειναι παλιο και τα δωματια οχι ιδιετερα καθαρα.με λιγα λογια μου εδωσε την αισθηση ελληνικου μπουρδελου.τωρα καποιος μπορει να πει το αντιθετο,οκ σεβαστο απλα κατεθεσα την ταπινη μου γνωμη.
Συμφωνω απολυτως και εγω οτι το μερος ειναι παρακμιακο και ουδεμια σχεση εχει με αλλα μαγαζια πιο περιποιημενα. Καμια φορα βεβαια το σερβις ειναι καλυτερο στα παρακμιακα!

Τωρα για το φιλο που πηγε και εδωσε 5Κ στο Cupidy τι να πω? Με αυτα τα 5 θα ειχες χτυπησει δυο δυνατα κομματια αλλου. Ασε που η ταριφα εκει ειναι 1800Β για απλες κοπελλες. Απο τα 5Κ τα 500 πηγαν κατευθειαν στον ταξιτζη. Μακρια απο τους απατεωνες του Cupidy λοιπον εκτος κι αν παμε διαβασμενοι και μπορουμε να αποδειξουμε οτι ξερουμε τις τιμες. Δυστυχως βρισκουν και τα κανουν αλλα ευτυχως το παραδειγμα τους δεν το εχουν μιμηθει πολλα μαγαζια ακομα. Ας ειναι καλα οι ταξιτζηδες που τους φερνουν τους ανυποπτους πελατες αλλιως θα ειχανε αλλαξει τακτικη εδω και πολυ καιρο. Βρε ουστττττττττ

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1

φιλικα
John

κι εγω φιλικα απανταω john (ειλικρινα δεν εχω καμμια διαθεση να σε ειρωνευτω) απλα στα ποσταρισματα μου αυτο ειναι το στυλ που γραφω, απο σημεια στιξης κραταω μονο κοματα και τελειες ουτε τονους ουτε κεφαλαια και φυσικα ουτε παραγραφους.ξερω οτι ειναι λιγο κουραστικο (η και πολυ)ειδικα σε μεγαλα ποστ αλλα με λιγη καλη διαθεση... χαιρομαι παντως που το ποσταρισμα μου εφερε στο thred καποια νεα πολυ καταποπιστικα ποστ.τωρα ξερω κι εγω και κυριως οι νεοι ταξιδιωτες οτι 5000μ για ενα κοματι οσο καλο και αν ηταν σε μασατζιδικο ειναι παρα πολλα.περιμενω αυτους που θα πανε τωρα να μας πουν πως πηγαν στο εν λογω ιδρυμα περασαν καλα και πληρωσαν πολυ λιγοτερα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Συμφωνω απολυτως και εγω οτι το μερος ειναι παρακμιακο Καμια φορα βεβαια το σερβις ειναι καλυτερο στα παρακμιακα!

Με αυτα τα 5 θα ειχες χτυπησει δυο δυνατα κομματια αλλου. ταριφα εκει ειναι 1800Β για απλες κοπελλες.
μιλανε τα πτυχια...
τα δες doctor george31?
εμεις στην πατταγια κανουμε το αγροτικο μας....
το φιλετο ειναι στην bkk.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
μιλανε τα πτυχια...
τα δες doctor george31?
εμεις στην πατταγια κανουμε το αγροτικο μας....
το φιλετο ειναι στην bkk.
Βρε Κωστη
Παντα το λεγαμε μερικοι μερικοι οτι ειναι στη Βκκ τα καλα αλλα.... :sunglasses:
Ντοχτωρ με το καλο ο γαμος, κουστουμι ραψε εκει που σου ειπα
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ στειλε μου προσκληση και θα ερθω εστω ΚΑΙ Πατταγια εστω ΚΑΙ για 2 μερες. :dancing:
ΑΑΑ απο ρυζι να πεταξουμε δεν θα υπαρχει προβλημα εεε :grin:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μη του βαζεις ιδεες του κωστα και γινει μονιμος κατοικος μπανκονγκ

τα κουστουμια παντα τα φτιαχνουμε απεναντι απο την εισοδο του ΑΣΙΑ hotel

ο ινδος ειναι απο τους καλυτερους και παντα μαλλι μεταξι υφασμα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μη του βαζεις ιδεες του κωστα και γινει μονιμος κατοικος μπανκονγκ
σεπτεμβρη , πρωτα ο θεος, ξεκινημα απο bkk.
μου αρεσε τοσο πολυ τον μαρτη, που νομιζω την πρωτευουσα θα την τιμαω σε καθε ταξιδι. την τιμησα σε μονοημερη εκδρομη και τον ιουλη. πηγα παλι στην αγορα του σαββατοκυριακου. χαμοοοοοος,
και για φαγητο στην σιαμ παραγκον. και το απογευματακι βουρ πισω στην  πατριδα/πατταγια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom