You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
και τι ειναι 9+ ωρες ? εδω περιμεναμε μηνες κατι ελληνιδες, και τελικα δεν τις γαμησαμε ποτε πες τα ροκοοοοοοοο
ακριβως!!!!!!!!!!!! ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(Δέστε ημερομηνια της "παράθεσης"!!!) πολυ σωστα τα έλεγες Κωστη απο τοτε!
ακριβως!!!!!!!!!!!! ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(Δέστε ημερομηνια της "παράθεσης"!!!) πολυ σωστα τα έλεγες Κωστη απο τοτε!
που το ξεθαψες αυτο ρε σκυλε μαυρε?
Καπου στην αρχη ειχε ξαναγραφτει.
Νερο μονο εμφιαλωμενο, τα δοντια μας οταν τα πλενουμε τα ξεβγαζουμε με εμφιαλωμενο (γιατι πολλοι καταπινουν τη γουλια), και αποφευγουμε τα ωμα λαχανικα και τα ακαθαριστα φρουτα καθως και προσοχη στα παγακια .
Προβλημα με μαγειρεμενο φαγητο δεν υπαρχει και ελαφρια μορφη γαστρεντεριτιδας μπορουμε να αρπαξουμε και απο τον αερα.
Αυτα για τους νεους για τους τακτικους δεν τους πιανει τιποτε εχουν παθει ανοσια.
υπαρχει κατι αλλο που θα πρεπει να προσεχουμε οσο αφορα την υγεια και την υγιεινη? Γιατι εκει μπορει να κυκλοφορουν καποια εντομα που εμεις δεν εχουμε καποια ιωση που δεν συνανταμε ισως!ειχε ερθει ενας γνωστος μου απο πουκετ με την γυναικα του ηταν μαλιστα,και ξαφνικα πριστικε το ποδι του στο ταξιδι της επιστροφης και οι γιατροι του ειπαν οτι τον τσιμπησε κατι που δεν το καταλαβε ή ειχε αλλεργια σε κατι τοπικο εκει.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Απο ολα αυτα που ειπες κανω μονο το εμφιαλωμενο νερο. Μαλλον θα ειμαι στη φαση της ανοσιας εεε?Νερο μονο εμφιαλωμενο, τα δοντια μας οταν τα πλενουμε τα ξεβγαζουμε με εμφιαλωμενο (γιατι πολλοι καταπινουν τη γουλια), και αποφευγουμε τα ωμα λαχανικα και τα ακαθαριστα φρουτα καθως και προσοχη στα παγακια .
Αυτα για τους νεους για τους τακτικους δεν τους πιανει τιποτε εχουν παθει ανοσια.
Μαλλον δε σε εχει χτυπησει ποτε dengue fever η κατι συναφες να δεις τη γλυκα! Τα δικα μας μπορει να ρουφανε σα βρυκολακες αλλα δεν ειναι επικινδυνα σε αντιθεση με αυτα της Ταυλανδης που καθε χρονο σκοτωνουν ιδιαιτερα μικρα παιδια. :oΕντομα δεν εχει...κατι λιγα κουνουπακια ουτε που τσιμπανε,καμια σχεση με τα δικα μας που ειναι μεταλαγμενα και ρουφανε σαν βρυκολακες..
Απο ολα αυτα που ειπες κανω μονο το εμφιαλωμενο νερο. Μαλλον θα ειμαι στη φαση της ανοσιας εεε?
Μαλλον δε σε εχει χτυπησει ποτε dengue fever η κατι συναφες να δεις τη γλυκα! Τα δικα μας μπορει να ρουφανε σα βρυκολακες αλλα δεν ειναι επικινδυνα σε αντιθεση με αυτα της Ταυλανδης που καθε χρονο σκοτωνουν ιδιαιτερα μικρα παιδια. :o
οι επισκεπτες πρεπει να προσεχουμε κατι ιδιαιτερο?
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Υπάρχει καμία πληροφορία για ξενοδοχείο στην Pattaya?
Θα ήθελα να ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς, αν χρεώνουν joiner fee, σε ποια τοποθεσία βρίσκεται και πως το κλείσανε (μέσω internet ή εκει).
Μήπως ζητάω πολλά?
Θα ήθελα να ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς, αν χρεώνουν joiner fee, σε ποια τοποθεσία βρίσκεται και πως το κλείσανε (μέσω internet ή εκει).
Μήπως ζητάω πολλά?
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Από φιλαράκι που πήγε πέρσι ταυλανδη, πουκέτ, πληροφορήθηκα ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το νερό.Ισχύει κάτι τέτοιο?Το φιλαράκι μου έπαθε γαστρεντερίτιδα και πρόσεχε πολύ έτρωγε μόνο στο ξενοδοχείο και έπινε μόνο εμφιαλωμένο νερό.
Μπορεις καλιστα να πινεις μονο μπυρα siga beer
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
κατεβασε το με εναν offline explorerΕπειδή ψήνομαι να πάω Ταϊλάνδη και θέλω να πάω "διαβασμένος", υπάρχει τρόπος να πάρω όλο το thread σε κανένα word έτσι ώστε να κάνω "μελέτη" ....
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Παιδιά το Σάββατο γύρισα από παταγια και θέλω να σας πω να ακυρώσετε το εισιτήριο για τον Αύγουστο γιατί δεν έχει γκόμενες στην παταγια χωρίς να περιμένουν τον john666 θα ξοδέψετε τα λεφτά σας άδικα και ιδικά ο mimikos.
Ούτε εγώ θα πήγαινα στις 7-8 αλλά λόγων υποχρεώσεων επειδή πατρευωμε τα Χριστούγεννα πρέπει να πάω αλλιώς μακριά από παταγια τουλάχιστον μέχρι να φύγει ο John666.
Ούτε εγώ θα πήγαινα στις 7-8 αλλά λόγων υποχρεώσεων επειδή πατρευωμε τα Χριστούγεννα πρέπει να πάω αλλιώς μακριά από παταγια τουλάχιστον μέχρι να φύγει ο John666.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Περιμενω "σαν κολασμενος" τη πρωτη ανταποκριση του John666 απο Πατταγια...
Και βεβαια τα συμπερασματα του οταν με το καλο γυρισει...
Αντε..Ακομα 98 ωρες για την αναχωρηση μου για "τη πατριδα"...
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
τι ακριβώς εννοείς?κατεβασε το με εναν offline explorer
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Περιμενω "σαν κολασμενος" τη πρωτη ανταποκριση του John666 απο Πατταγια...
οταν θα διαβασεις στις πρωτες ειδήσεις οτι τα πιπίνια στην Παταγια δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους και σερνονται,θα καταλαβεις πριν προλαβω να γραψω καμια ανταποκριση!
Παιδιά το Σάββατο γύρισα από παταγια και θέλω να σας πω να ακυρώσετε το εισιτήριο για τον Αύγουστο γιατί δεν έχει γκόμενες στην παταγια χωρίς να περιμένουν τον john666 θα ξοδέψετε τα λεφτά σας άδικα και ιδικά ο mimikos.
Θα τελιωσουν και τα πουρα οχι τιποτα αλλο...μονο τις γυναικες σκεφτηκες?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
να μη σε πιασει η μανια να τις μαμησεις ΟΛΕΣ.οι επισκεπτες πρεπει να προσεχουμε κατι ιδιαιτερο?
οπως μας επιανε εμας παλια.
η καταληξη θα ειναι σαν του ντοκτορ.
"πατρευωμε τα Χριστούγεννα"
δηλαδη θα ξεχασεις τα ελληνικα σου
ντοκτορ καλως ηλθες, υποσχομαι να προσπαθησω να ειμαι στο γαμο σου.
κανονισε για καφε με σουβλακια...
που το ξεθαψες αυτο ρε σκυλε μαυρε?
γουβ γουβ
εφτασα στο 150...αλλα 50 μεχρι την κυριακη και ΤΕΛΟΣ το διαβασμα!
Καιρος για εξεταστικη....!