Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ποιες Ελληνίδες,δεν υπάρχει καμία σύγκριση...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Μαγκες please κρατατε τις τιμες : 500 st 1000 lt και αν ειναι 2 (η,περισοτερες)1500 lt.
Εχουν κανει ντου οι ρωσοι βλαχοι και κινδυνευει η πιατσα. για να μην αναφερω τους πακιστανοαραβοινδοτουρκους που εχουν γαμησει μονο κατσικες στη ζωη τους και τα σταζουν αγρια οι μαλακες βρωμιαριδες :headbang: :headbang: :cussing: :hammer: :hammer: :uzi: :ak:

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ακη30 ενοητε οτι δεν το περνω προσωπικα και πολυ σωστα ειναι αυτα που λες,αλλα με την συγκεκριμενη γκομενα εφαγα σκαλωμα και οπως ανεφερα δεν το μετανιωσα οπως επισεις δεν ηταν λιγο πιο ομορφη αλλα πολυ μα πολυ πιο ομορφη.γενικα δεν εχω ξαναδωσει τετοιο ποσο,εγω προτιμω 2 κοπελες(κατι που εδω γενικα δεν παιζει)απο 2χιλιαρικα η μια για LT.οσο για τους φιλους που λενε για τιμες θελω να πω οτι μπορεις να βρεις κοπελες με αρκετα λιγοτερα οπως και με περισοτερα αναλογος παντα τις περιστασεις(εμφανιση-ωρα-μαγαζι κτλ)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες...Οι τιμες διαμορφωνονται με τον νομο της προσφορας και της ζητησης...
Αλλα λεφτα ζηταει μια που της τη πεφτουν 10 καθε βραδυ και αλλα αυτη που της τη πεφτουν 200...
Με τη πολυ μικρη εμπειρια μου απο τα bargirls και freelancers της Ταυλανδης,εχω οδηγηθει στο συμπερασμα οτι,αναλογα και μονο απο την εξωτερικη εμφανιση,χωριζονται σε 4 κατηγοριες...
α)"Τα μπαζα",που ειναι το 30%..
β)"Η γενικη μετριοτητα",που ειναι το 65%
γ)"Τα αστερια",ενα 4% και
δ)"Τα εξαιρετικα" που ειναι το 1%
Η γ κατηγορια (και ποσο μαλλον η δ κατηγορια),εκτος ελαχιστων ειδικων περιπτωσεων (να εισαι ο διδυμος αδερφος του Ντι Καπριο),δε "φορτωνονται" ουτε με 1,ουτε με 2 χιλιαρικα...
Κανεις λοιπον τα κουμαντα σου...Ειτε διαλεγεις μια συμπαθητικη εως ομορφη κοπελιτσα,απο τις χιλιαδες που κυκλοφορουν και της δινεις μεχρι το πολυ 2000-2500 για LT...
Ειτε "χτυπας μοντελο" και "τα χωνεις"...
Απλα πραγματα...

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα προσθεσω μονο μια ακομα κατηγορια αναμεσα στα μετρια και τα αστερια που ειναι οι αρκετα καλες(βλεπε κοριτσια απο a-go go)που ειναι σε σεβαστο ποσοστο και φορτονοντε απο 2-2,5 χιλιαρικα.

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
να και4 μωρα που δεν τα φορτωνεις με τιποτα(ισως μονο ο ντοκτορ με τα κονε του lol)
[youtube=425,350]aWJ2JJChNwc[/youtube]

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Ενταξη, αλλα εγω επιμενω να βρισκω τα 2-2500 εστω και για gogo κομματια εστω και για αστερια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
Να σας πω και μια σεμνη συμβουλη , περιμενετε,παιξτε μεχρι αργα(2.30-3.00) θα βρειτε σε κατηγορια γ οπως αναφερει ο φιλος pipinomaniac στα 1500 το πολυ για LT,αν οχι και επιμετνευε για αστερι πιπινι καρφι στην Marine 2(η μονη που μενει ανοιχτα μεχρι το πρωι και μαζευει ολα τα απο λιγο εως πολυ σουρωμενα teens) εκει ειναι σιγουρη η επιτυχια σε πιο καλα τανακια.
Το ξερω δεν ειναι πολλα τα λεφτα σε συγκριση με ευρωπη, ΑΛΛΑ ,μην παρουν αερα κιαυτες γιατι γυναικες πουτανες ειναι και αυτεσ και μαλιστα απο τις πιο σκληρες....
Αυτα απο ενα πολυ συχνο επισκεπτη της περιοχης(3 φορες Phouket 7 φορες Pattaya καθε χρονο τελευταια και με ελαχιστη διαμονη 25 ημερων),φιλικα προς ολους τους συναγωνιστες,να περασουν καλα και να σπασουν τα high scores τους....
Υ.Γ υια οποιον ταξιδεψει μαχρι και Οκτωβριο να θυμισω οτι ειναι low season και οι τιμες σε ολα ειναι 30-40% πιο κατω
καλο κυνηγι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
να και4 μωρα που δεν τα φορτωνεις με τιποτα(ισως μονο ο ντοκτορ με τα κονε του lol)
φορτωνονται φιλε φορτωνονται....θα εχω συντομα προσωπικο βιντεακι και φωτο απο την τελαιυταια επισκεψη (10/6 - 8/7) :birdman:

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε στεφαν μακαρι να δουμε φοτος σου με παρομια μωρακια(βεβαια απο την στιγμη που 2 με 2,5 χιλιαρικα σου φαινοντε πολλα χλομο σε κοβω αλλα ποτε μη λες ποτε).οσο για το θεμα της ωρας να με συνχωρεις αλλα δεν μπορω να περιμενω μεχρι τις 3 για να βρω μουνιτσα.(δικια μου γνωμη παντα)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
φιλε στεφαν μακαρι να δουμε φοτος σου με παρομια μωρακια(βεβαια απο την στιγμη που 2 με 2,5 χιλιαρικα σου φαινοντε πολλα χλομο σε κοβω αλλα ποτε μη λες ποτε).οσο για το θεμα της ωρας να με συνχωρεις αλλα δεν μπορω να περιμενω μεχρι τις 3 για να βρω μουνιτσα.(δικια μου γνωμη παντα)
respect στη γνωμη και την υπομονη σου, αλλα μη ξεχνας διακοπες ειμαστε και ειμαστε χαλαροι με την ωρα (ενοειται οτι καλιστα εχει προηγηθει αλλος γυρος συνευρεσης σε καποι sabai η στο ξενοδοχειο μετα το βραδυνο)
τωρα οσον αφορα τα μωρα αυτο ειναι σχετικο με τα γουστα του καθενος (αυτα που θα δεις ειναι απο το club OCEANIC 10 πηγαινοντας πρoς TONY δεξια ενα καινουργιο κλαμπακι πολυ καλο oxi GOGO με τα καλυτερα μωρα κατα τη γνωμη μου )και σιγουρα οχι μοντελα της T.V :)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ευγε στο φιλτατο kostasf16.
Παντα αξιος!!!Δηλωνω εκστασιασμενος και μονο με την περιγραφη και ζηλευω αφανταστα.....
Που θα παει....θα παω.....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μαλακια εγραψα...διαβασα παλια σελιδα και ξεγελαστηκα...
Παντως και παλι ευγε....

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στεφαν ριξε καμια ενημερωση για το καινουριο κλαμπακι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Αυτο ειναι ενα στενομακρο club που εχει δυο μωρα να χορευουν στην εξω μπαρα και αλλαζουν καθε 15 λεπτα περιπου. εχει καμια 15 απο τα καλυτερα και πιο φρεσκα μωρα και αυτο το λεω γιατι δεν εχει καμια σχεσει μα τα gogo. το κακο ειναι οτι δουλευουν με ποτα και ειναι λιγο πιο ακριβο απο τα αλλα ,παρολαυτα εχει καλο ψηστηρι και μπορεις να κλεισεις γκομενα χωρις barfine αν γουσταρει και να παιξεις με τιμη 1000-1500 baht LT(παντως σε περιπτωση εχει barfine 800 baht(ακριβο)μπορει και λιγοτερο).
Ειναι το μαγαζι με την καλυτερη μουσικη για μενα (παιζει καινουργια κομματια :headbang2: και οχι μαλακιες)και τα μωρα ειναι ντυμενα sexy εως προστυχα αλλα οχι στημενα οπως στα gogo(των οποιων ειμαι fun επισεις).θυμιζουν περισσοτερο ξεκωλα απο marine η lucifer).
Εγω και 2 φιλαρακια μου εκανα παρτυ γενεθλιων εκει και ανοιξα jhony walker black label με ολα τα σχετικα τιμη 42 ευρω και κερασαμε ολα τα κοριτσια απο 4-5 ποτα το καθενα και ο λογαριασμος δεν ξεπερασε τα 200 ευρω (χωρις το μπουκαλι) και ηταν μαζι μας ενα τριωρο τουλαχιστων, με αποτελεσμα ο ενας απο μας να φυγει με 1 φοβερο κοντο..τανο 25 ετων :boobies: :boobies: χωρις barfine, ο αλλος με μια πελλατισα  φιλη των κοριτσιων καιεγω εκλεισα για την επομενη ενα κινεζο-ταιλανδακι :boobies:,γιατι ειμουν με καποια αλλη απο αλλου,επεισης χωρις barfine.
Η πλακα ειναι οτι μαυτα τα λεφτα (250 αντε 300) διασκεδασαμε 3 ατομα ,μας δωσανε καρτες V.I.P για εκπτωση την επομενη φορα, ενω εδω για κατι αναλογο δεν θα μας εφτανε το 500ρικο στον καθενα.. :headbang: :headbang: :headbang: :jerking:..να γιατι επιμενω να κρατησουμε αυτον τον παραδεισο σε χαμηλο μπατζετ(ενοειτε οτι στα κοληματα με συγκεκριμενα μωρα δεν κανουμε πισω και τα δινουμε αλλα να μην τους γινει συνηθεια).
να πας θα γουσταρεις :rockon: :rockon: :rockon: :birdman:

stelios58

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
15 μερες μου εμειναν!!

Συνημμένα

• Oasis19.jpg
    Oasis19.jpg
    74,4 KB · Εμφανίσεις: 23

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξη, αλλα εγω επιμενω να βρισκω τα 2-2500 εστω και για gogo κομματια εστω και για αστερια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
Να σας πω και μια σεμνη συμβουλη , περιμενετε,παιξτε μεχρι αργα(2.30-3.00) θα βρειτε σε κατηγορια γ οπως αναφερει ο φιλος pipinomaniac στα 1500 το πολυ για LT,αν οχι και επιμετνευε για αστερι πιπινι καρφι στην Marine 2(η μονη που μενει ανοιχτα μεχρι το πρωι και μαζευει ολα τα απο λιγο εως πολυ σουρωμενα teens) εκει ειναι σιγουρη η επιτυχια σε πιο καλα τανακια.
Το ξερω δεν ειναι πολλα τα λεφτα σε συγκριση με ευρωπη, ΑΛΛΑ ,μην παρουν αερα κιαυτες γιατι γυναικες πουτανες ειναι και αυτεσ και μαλιστα απο τις πιο σκληρες....
Αυτα απο ενα πολυ συχνο επισκεπτη της περιοχης(3 φορες Phouket 7 φορες Pattaya καθε χρονο τελευταια και με ελαχιστη διαμονη 25 ημερων),φιλικα προς ολους τους συναγωνιστες,να περασουν καλα και να σπασουν τα high scores τους....
Υ.Γ υια οποιον ταξιδεψει μαχρι και Οκτωβριο να θυμισω οτι ειναι low season και οι τιμες σε ολα ειναι 30-40% πιο κατω
καλο κυνηγι
ειναι κορυφη ο τυπος

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
α ρε  εμπειριες που εχουμε να ζησουμε σε 7 μερουλες...ακους λοστρομε??? :dancing:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Να προσθεσω και να συμφωνησω με το φιλο stefan και pattaya,οτι μετραει πολυ η εμπειρια...
Αλλες πιθανοτητες επιτυχιας εχει "ο παλιος" που ξερει και τα κατατοπια και αλλες "ο νεος",που στο κατω-κατω,οτι συμβουλες και tips και να του δωσεις,στην αρχη θα ειναι στο "ψαξιμο"..
Φιλε stefan επισης...το τελευταιο ποστ σου ηταν "ακρως διδακτικο" για τους νεους,γιατι περιεγραψες και μια αλλη βασικη παραμετρο...
Οι γυναικες εκει εχουν αλλεργια με τους τσιγγουνηδες,τους κακομουτσουνους που δε χαμογελανε,τους απλυτους και τους μη προσεκτικα ντυμενους..
Αν βγεις το βραδυ για "κυνηγι",με σαγιοναρα-απλυτη φτερνα,βερμουδα και το μπλουζακι το SHINGA το "τιραντε",αραξεις με τις ωρες στο μπαρ με μια μπυρα στο χερι,χωρις να κερνας καμμια γκομενα,κατα πασα πιθανοτητα θα μεινεις με το πουλι στο χερι..
Το πρωτο πραγμα που θα καταλαβετε,αν δωσετε βαση στο τροπο συμπεριφορας και τη "σταση ζωης" αυτων των ανθρωπων(Ταυλανδων) και ιδιαιτερα των γυναικων που δουλευουν στη "βιομηχανια" αυτη,ειναι οτι "ξεχυλιζουν" απο κεφι,ζωντανια και παθος για τη ζωη...
Ειναι μια βασικη "φιλοσοφια" του βουδιστικου τροπου σκεψης..Ακομα και να μην εχουν να φανε,ειναι χαρουμενοι που τουλαχιστον "ζουν και βιωνουν" τη καθημερινοτητα,οποια και να ειναι αυτη...
Εαν λοιπον με το τροπο σας,τους δειξετε να καταλαβουν,οτι ειστε ανθρωποι που χαιρονται τη ζωη τους..εισαστε "εξω καρδια"...γουσταρετε να περνατε καλα και να προσφερετε χαρα σε αυτους που ειναι γυρω σας,τοτε εχετε βρει ενα απο τα "κλειδια" για τη καλοπεραση στη Ταυλανδη...
Γιατι αλλο ειναι "η αποψη-αρνουμαι να δωσω τοσα πολλα λεφτα για μια βραδια σε μια γυναικα,λογω πεποιθησεως" και αλλο οτι "ειμαι γενικα ΤΣΙΠΗΣ" και κοιταζω πως "να τη βγαλω στη φτηνια",τσιγκουνευομενος να κερασω και ενα ποτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom