Φιλε Κοσα, χαιρομαι που περασες καλα. Θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο μετρημενος ομως με τις Ταυλανδες της Παταγιας. Το 99% που δουλευει σε "σοβαρες" δουλειες (νοσοκομες, σερβιτορες, ρεσεψιονιστ κλπ) κανει extra (Παταγια μιλαμε). Αν μαλιστα δεν πιστευεις, ζητα απο παιδια που κατεβαινουν τωρα Αυγουστο κατω στην τσεκαρουν. Σε προειδοποιω οτι τα αποτελεσματα δεν θα σου αρεσουν. Εγω τσεκαρα για φιλο σε Πατογκ με αναλογα αποτελεσματα. Επίσης, οπως ειδα στο , υπαρχουν πολλες εταιρειες που με ελαχιστα χρηματα σου δινουν πληροφοριες για τι "ρολο" βαραει καποια κοπελα. Πολλοι, που την "πατησαν", προσφευγοντας σε αυτες τις εταιρειες, "προσγειωθηκαν" ανωμαλα (εχει δεκαδες τετοια post σε αυτο το site). Πριν καλεσεις λοιπον οποιαδηποτε, καλο ειναι τσεκαρεις πρωτα. Μιλαει ενας παθων και μαθων.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Καταρχην χαιρομαι που πηγες. Μετα χαιρομαι που ειδες αυτα που επιδιωκες και που αλλοι δεν βλεπουν και ισως δεν καταφερουν να δουν ποτε. Υστερα χαιρομαι που βρηκες εναν ιδιαιτερο ανθρωπο ,ο οποιος σου εδειξε την "αλλη" ταυλανδη. Εαν οντως νιωθεις υποχρεωση ,την επομενη σου φορα πηγαινε την στο samet η στο chang. ΔΕΝ χαιρομαι καθολου για το υφος του post σου, σαν να τα ειδες και τα καταλαβες ολα σε 15 μερες. Πραγματικα εχεις να δεις ,να νιωσεις και αφουγκραστεις χιλια πραγματα.Θα ηθελα να γραψω πολλα για αυτους που εχουν παει και για αυτους που δεν εχουν παει.
Θα ηθελα να γραψω πολλα για αυτους που πηγανε και δεν εχουν δει για αυτους που θα παν και δεν θα δουν.
Θα ηθελα να γραψω πολλα για αυτους που κοιτουν αλλα δεν βλεπουν
Θα ηθελα να γραψω πολλα αλλα δεν ειμαι ετοιμος ακομη ;)
ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ POST ΤΟΥ ZAICHIK
φιλικα και χωρις κακιες.
Σου ευχομαι χιλια ταξιδια.
Diavolidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
2 Σεπτέμβρη Ταυλάνδη σου έρχομαι...ένα όνειρο που γίνεται αληθινό(υγεία να υπάρχει.)ιδού και η απόδειξις...υπάρχει κανάς σύντροφος για κάτω;Με gulf...μεταφορά στην Πατάγια μέσω της RRC_BUS.TIMH 621 EYRO...
Reservation code: CVAIZQ
Tue, Sep 2
Flights: GULF AIR, GF 0042
From: ATHENS, GREECE (ATH) Departs: 15:00
To: BAHRAIN, BAHRAIN (BAH) Arrives: 19:00
Class: Economy Seat(s): Check-In Required
Status: Confirmed
Meal: Lunch Smoking: No
Aircraft: AIRBUS INDUSTRIE A320 JET Mileage: 1749
Duration: 4 hour(s) and 0 minute(s)
Please verify flight times prior to departure
Tue, Sep 2-Wed, Sep 3
Flights: GULF AIR, GF 0150
From: BAHRAIN, BAHRAIN (BAH) Departs: 20:20 - Tue, Sep 2
To: BANGKOK SUVARNABH, THAILAND (BKK) Arrives: 07:45 - Wed, Sep 3
Meal: Dinner Smoking: No
Aircraft: AIRBUS INDUSTRIE A343 JET Mileage: 3340
Duration: 7 hour(s) and 25 minute(s)
Thu, Sep 11
Flights: GULF AIR, GF 0151
From: BANGKOK SUVARNABH, THAILAND (BKK) Departs: 11:20
To: BAHRAIN, BAHRAIN (BAH) Arrives: 14:20
Duration: 7 hour(s) and 0 minute(s)
Thu, Sep 11-Thu, Sep 11
Hotel & Lodging: STPC (GF) Check In: Sep 11 Check Out: Sep 11
Room Type: Rate:
Confirmation:
Thu, Sep 11-Fri, Sep 12
Flights: GULF AIR, GF 0039
From: BAHRAIN, BAHRAIN (BAH) Departs: 23:30 - Thu, Sep 11
To: ATHENS, GREECE (ATH) Arrives: 03:45 - Fri, Sep 12
Duration: 4 hour(s) and 15 minute(s)
Please verify flight times prior to departur
Reservation code: CVAIZQ
Tue, Sep 2
Flights: GULF AIR, GF 0042
From: ATHENS, GREECE (ATH) Departs: 15:00
To: BAHRAIN, BAHRAIN (BAH) Arrives: 19:00
Duration: 4 hour(s) and 0 minute(s)
Tue, Sep 2-Wed, Sep 3
Flights: GULF AIR, GF 0150
From: BAHRAIN, BAHRAIN (BAH) Departs: 20:20 - Tue, Sep 2
To: BANGKOK SUVARNABH, THAILAND (BKK) Arrives: 07:45 - Wed, Sep 3
Duration: 7 hour(s) and 25 minute(s)
Thu, Sep 11
Flights: GULF AIR, GF 0151
From: BANGKOK SUVARNABH, THAILAND (BKK) Departs: 11:20
To: BAHRAIN, BAHRAIN (BAH) Arrives: 14:20
Duration: 7 hour(s) and 0 minute(s)
Thu, Sep 11-Thu, Sep 11
Hotel & Lodging: STPC (GF) Check In: Sep 11 Check Out: Sep 11
Room Type: Rate:
Confirmation:
Thu, Sep 11-Fri, Sep 12
Flights: GULF AIR, GF 0039
From: BAHRAIN, BAHRAIN (BAH) Departs: 23:30 - Thu, Sep 11
To: ATHENS, GREECE (ATH) Arrives: 03:45 - Fri, Sep 12
Duration: 4 hour(s) and 15 minute(s)
Please verify flight times prior to departur
ο τελευταιοσ που θα απογοητευα θα ηταν ο ZAICHIK και αυτος ξερει τους λογους τωρα χωρισ να θελω να κακισω ουτε να ηποτιμησω κανενα στην παρεα ημαστε 5 ατομα ο καθενας κατεβηκε για τους δικους λογους
δεν ηταν η πρωτη και δεν ηταν και τελευταια γυναικα που γνωρισα στην πατταγια ηταν ομως αυτη που δεν δεχτηκε τιποτα παρα ενα συμβολικο δωρακι ηταν αυτη που προσπαθησε να με πεισει οτι πισω απο την βθτρινα της παταγια ηπαρχει μμια αλλη πολη που ζουνε ολοι αυτοι που υδρωνουν για να παιρνουν οι αλλοι καλητερα αυτοι
που σηκωνονται το πρωι να πανε για δουλεια που παιζουν που γελουν που διασκεδαζουν σε μερη οπου να μην ειμαι απολυτος πιστευω οτι λιγοι εχουν παει που οι γυναικες εκει κατεβαινουν το πολυ το μηνα μια φορα στο κεντρο
σε ενα πραγμα συμφωνησαμε και οι5 οτι αυτη διαφερει
και που για να καταφερω να την δω κλειναμε ραντεβου στα ποιο απιθανα μερη μην δουμε καποιο γνωστο
δεν ηταν η πρωτη και δεν ηταν και τελευταια γυναικα που γνωρισα στην πατταγια ηταν ομως αυτη που δεν δεχτηκε τιποτα παρα ενα συμβολικο δωρακι ηταν αυτη που προσπαθησε να με πεισει οτι πισω απο την βθτρινα της παταγια ηπαρχει μμια αλλη πολη που ζουνε ολοι αυτοι που υδρωνουν για να παιρνουν οι αλλοι καλητερα αυτοι
που σηκωνονται το πρωι να πανε για δουλεια που παιζουν που γελουν που διασκεδαζουν σε μερη οπου να μην ειμαι απολυτος πιστευω οτι λιγοι εχουν παει που οι γυναικες εκει κατεβαινουν το πολυ το μηνα μια φορα στο κεντρο
σε ενα πραγμα συμφωνησαμε και οι5 οτι αυτη διαφερει
και που για να καταφερω να την δω κλειναμε ραντεβου στα ποιο απιθανα μερη μην δουμε καποιο γνωστο
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους.απο τη στιγμη που θα γινει συναντιση και δεν υπαρχει προβλημα προσελευσης ας ενημερωσει καποιος για τις λεπτομεριες.ευχαριστω εκ των προτερων.
καλησπερα σε ολους.απο τη στιγμη που θα γινει συναντιση και δεν υπαρχει προβλημα προσελευσης ας ενημερωσει καποιος για τις λεπτομεριες.ευχαριστω εκ των προτερων.
Εγω ειμαι οκ για σημερα.
καλησπερα σε ολους.
Στις 12 Αυγούστου θα είμαστε Μπανγκόκ. Δεν ξέρω ποσο εφικτό είναι, ποσοι από το site θα είναι εκείνη την περίοδο Ταυλάνδη και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να οργανωθεί μια συνάντηση. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως μια "ελληνική βραδύα" στην Ταυλάνδη αφού θα μοιραστούμε πληροφορίες, εμπειρίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ή να προτείνει κανείς. Ελληνάρες (με την καλή έννοια) είμαστε και γουστάρω. Να περνατε καλα
Στις 12 Αυγούστου θα είμαστε Μπανγκόκ. Δεν ξέρω ποσο εφικτό είναι, ποσοι από το site θα είναι εκείνη την περίοδο Ταυλάνδη και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να οργανωθεί μια συνάντηση. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως μια "ελληνική βραδύα" στην Ταυλάνδη αφού θα μοιραστούμε πληροφορίες, εμπειρίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ή να προτείνει κανείς. Ελληνάρες (με την καλή έννοια) είμαστε και γουστάρω. Να περνατε καλα
επανερχομαι
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο σημείο στο Πουκετ (θα παμε μερικες ημέρες και εκει) όπου είναι σημείο συνάντησης, εστω για καφε ή οτιδήποτε. Εχω διαβάσει για ένα καφε που το έχει ελληνας, Δημητρης αν θυμάμαι καλά. Είναι ευπροσδεκτη κάθε πληροφορια. Ευχαριστώ, τα λέμε
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο σημείο στο Πουκετ (θα παμε μερικες ημέρες και εκει) όπου είναι σημείο συνάντησης, εστω για καφε ή οτιδήποτε. Εχω διαβάσει για ένα καφε που το έχει ελληνας, Δημητρης αν θυμάμαι καλά. Είναι ευπροσδεκτη κάθε πληροφορια. Ευχαριστώ, τα λέμε
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ασχημη μερα η 12 Αυγουστου...καλησπερα σε ολους.
Στις 12 Αυγούστου θα είμαστε Μπανγκόκ.
Ειναι τα γενεθλια της βασιλισσας και ειναι κλειστα τα μπαρ...
Ε και λοιπον?(θα μου πειτε)...Βγαινουν τα μωρα στην "ελευθερη βοσκη" και γλυτωνεις και τα μπαρφαιν
Επισκέπτης
Ασχημη μερα η 12 Αυγουστου...
Ειναι τα γενεθλια της βασιλισσας και ειναι κλειστα τα μπαρ...
Ε και λοιπον?(θα μου πειτε)...Βγαινουν τα μωρα στην "ελευθερη βοσκη" και γλυτωνεις και τα μπαρφαιν
Η βασιλισσα απο που ψωνιζεται?
Ωχ φιλε βλεπω να τα ακους τα παιδια εδω δεν ειναι κ τοσο φαν του ανατολικου μπλοκ!!
Όμως οι Ρωσίδες δεν συγκρίνονται με τις Ταυλανδέζες καθώς σε 10 θα βρεις 6 πολύ όμορφες, 2 μέτριες και 2 άσχημες.Στην Ταυλάνδη ισχύει η ακριβώς αντίστροφη αναλογία, έτσι δεν είναι?Κρίνω βέβαια από αυτά που βλέπω σε φώτο και βίντεο
Όμως οι Ρωσίδες δεν συγκρίνονται με τις Ταυλανδέζες καθώς σε 10 θα βρεις 6 πολύ όμορφες, 2 μέτριες και 2 άσχημες.Στην Ταυλάνδη ισχύει η ακριβώς αντίστροφη αναλογία, έτσι δεν είναι?Κρίνω βέβαια από αυτά που βλέπω σε φώτο και βίντεο
Jack76 οταν πας και γυρισεις με το καλο ισως να αναιρεσεις αυτο που εγραψες... ;)
john666 οταν με το καλο κατεβω θα σου στειλω το ται αριθμο μου ετσι ωστε οταν κατεβεις να τα πουμε απο κοντα
bingo!