Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (0 μέλη και 87 επισκέπτες)

GlyfoMouniOraMhden

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να πάω εκεί κάτω.

Γουστάρω κινέζες, γιαπωνέζες και ασιάτισες γενικώς.

Σκέφτομαι και φιλιπινέζα υπηρέτρια αν κάτσει καμιά σε λογική τιμή με "εξτρά" υπηρεσίες.
Υπάρχει πρακτορείο που να προμηθεύει;

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
για την συγκεντρωση ενδιαφερομαι και εγω,αν γινετε βεβαια

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αγαπητε john666,
πρωτα απ ολα δεν ξερω αν διαβασες ολα τα μηνυματα απ την αρχη και αν κρινω απ το σχολιο σου πιστευω πως οχι...
Εγω δεν απειλησα κανεναν,ζητησα ευγενικοτατα αν μπορει καποιος να μου πει καποιες πληροφοριες για το θεμα και καποιο εσπευσαν να με κραξουν λεγοντας μου να διαβασω το thread.Ο τροπος τους με ενοχλησε πολυ γιατι ειρωνευτηκαν,θεωροντας τους εαυτους τους παλιους και εμενα νεο και με αγνοησαν για αυτον τον λογο και μονο.Δεν ηξερα οτι το site ειναι στρατος και υπαρχουν παλιοι και νεοι και ποσο μαλλον οτι οι νεοι οπως τους εννοουν δεν εχουν δικαιωματα και τους κυοραζουν κιολας!!!Αν δεις τις απαντησεις τους στο πρωτο μου μηνυμα αυτο λενε...
Εκει οφειλεται η εκρηξη μου και οτι ειπα.
Παλιος για μενα ειναι μονο ο admin,και συγγνωμη οφειλω μονο σε αυτον και σε κανενα αλλον.
Οσο για τους ηρωες που λες κυριε slk2000GR,εγω λεω οτι υπαρχουν και καλα παιδια που καταλαβαν πως νιωθω και με συμβουλεψαν και τους ξαναευχαριστω πολυ.
Εσυ ας μη μου δωσεις συμβουλη και μην απαντας...απλο...οπως δεν σε ενοχλησα μη με ενοχλεις...
Εγω για να ξερεις "ηρωα" ηδη τις λιγες πληροφοριες που μου εδωσαν τα παιδια τις μετεφερα σε ομοιοπαθη που φοβοταν να βγει στο thread για να μην τον κραξετε οπως εμενα....Αυτα περι ηθους και ευγενειας....
Admin σου ζητω δημοσια συγγνωμη και μονο σε σενα για την εκρηξη μου και ευχομαι να συνεχισεις την καλη δουλεια.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ελαααα, τελοςςςςς!!!

παμε παρακατω..  :rockon:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
gusmx5 κατι τελευταιο για να κλεινει το θεμα...
αυτο το σιτε ειναι ενα δημοφιλες σιτε που καθε μερα αποκτα καινουριους
φιλους. Για φαντασου καθε ενας απο αυτους το πρωτο πραγμα που ρωταει
ειναι συμβουλες οπως ζητησες εσυ. Αυτοι που εχουν φαει την Ταυλανδη με το κουταλι και μπορουν να συμβουλεψουν ικανοποιητικα ειναι λιγοι.Δεν μπορουν αυτοι οι λιγοι λοιπον να συμβουλευουν πολυ συχνα και να λενε τα ιδια και τα ιδια. Θα καταντησει ενα βαρετο thread. (ηδη καταντησε δηλαδη). Εγω μεσα στα πολλα ποστ οπως και αλλοι συναγωνιστες προτινα
να μαζευτουν καπως οι πληροφοριες ωστε ευκολα ατομα οπως εσυ και αλλοι "νεοι" με την καλη εννοια στο forum να μπορουν να μαθουν αμεσως τα βασικα αλλα δεν προχωρησε για διαφορους λογους. Αν βρεις χρονο και τα διαβασεις (που πρεπει) θα μας κατταλαβεις ολους.

φιλικα
john

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
πως μπορω να βγαλω βιζα  για την φιλη μου ωστε να μπορει να επισκευθει την Ελλαδα?????

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26

Οσο για τους ηρωες που λες κυριε slk2000GR,εγω λεω οτι υπαρχουν και καλα παιδια που καταλαβαν πως νιωθω και με συμβουλεψαν και τους ξαναευχαριστω πολυ.

σε ενοχλησα?
επειδη ειπα τα παιδεια ηρωες?
σκεψου δηλαδη ποσο μας ενοχλησες εσυ αν εγω ενοχλησα εσενα επειδη ειπα οτι 2 παιδεια ειναι ηρωες(ας μην ξεχναμε οτι ημαστε οι τεμπεληδες χαραμοφαιδες )
πολυ ευαισθητος εισαι αδερφε και πολυ απαιτητικος (τωρα πως πανε αυτα μαζι δεν ξερω )

αιντε ζηταμε και τα ρεστα

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Αμαν ρε Παιδια!!!!Ηρεμα!!!Καλοκαιρι ειναι ...............μην τσακωνεστε για το τιποτα!!!
Αφηστε τα ΜΙΣΗ ΚΑι ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ..........(Ξερετε ποιο!!!!)
Εγω Θελω να Πω στους Συναγωνιστες καλο καλοκαρι καΙ Καλα ΦΑΚΣ εισ την Ταυλανδη.........ΤΑ βλεπω τα μυνηματα σας και ....Λιωνω!!!!!!Αχχχχ!!!!!Καποια στιγμη θα Παω και εγω εκει κατω....Προσ το παρον ειναι λιγο δυσκολο λογω "ΚΕΡΒΕΡΟΥ"!!!!!!!!
Παιδια.........βαρατε στο ψαχνο!!!!Και κανα βιντεακι θελουμε!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Κυριοι ψυχραιμια. Συνεχιστε τις ανταποκρισεις σας χωρις εριδες. Το "Ταϊλάνδη sex trip" ειναι μια οαση στην καθημερινοτητα μας. Ειναι για μενα το καλυτερο θεμα στο bourdela.com. Σας διαβαζω απο την αρχη καθημερινα σχεδον. Και σας ζηλευω. Ονειρευμαι οτι και εγω καποια στιγμη θα το κανω το ταξιδι. Ταιλανδοπληκτοι ειστε η καλυτερη παρεα στο site. Ελπιζω να παραμεινετε. Και βαζετε και κανα βιντεακι ρε, να περνουμε και εμεις μια γευση απο τα καλουδια της Ταιλανδης.......

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ρε παιδια,δεν μαζευουμε ενα τσουρμο λεω γω να κατεβουμε ταυλανδη να ρεψουμε στο γ....ι?
Αν μαζευτουμε πολλοι θα σηκωσουμε την παταγια στο ποδι!!!Εικονισμα θα μας κανουν με τα λεφτα που θα τους αφησουμε...

zzr1100

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Μακη
Και οσοι αλλοι θελετε να συναντηθουμε τη Τετταρτη μεθαυριο για το γνωστο κινεζικο;
Για λεγετε

Αν δεν ειμαι "βαρος" σαν νεος δεν θα ελεγα οχι για ενα καλο γλυκοξυνο.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και βαζετε και κανα βιντεακι ρε, να περνουμε και εμεις μια γευση απο τα καλουδια της Ταιλανδης.......

Εκτός από τα δικά μας εδώ, μπορείς να βρεις και πάρα πολλά στο youtube...

π.χ.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παρτε ενα μικρο δειγμα του τι γινεται καθε βραδυ στη Bangla road της patong στο Phuket...
Δειτε πως ειναι τα διαφορα μπαρ,το χαμο που γινεται απο κοσμο και υπ'οψιν οτι στο κεντρικο δρομο αυτο,υπαρχουν και καθετα καποια Soi,που ειναι και αυτα γεματα μικρα-μικρα μπαρ το ενα διπλα στο αλλο.
Το βιντεακι ειναι homemade...δεν υπαρχει στο youtube...
Μια μικρη προσφορα σε ολους τους νεους (παρεξηγιαρηδες και μη).

Οταν βρω χρονο θα κανω ενα μικρο φακελο στο rapidshare με μικρα δικα μου βιντεακια απο τη "καθημερινοτητα" της ζωης στη Ταυλανδη..

17 και σημερα για το επομενο ταξιδι.. :rockon:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το πάρτυ αρχίζει εδώ.....
Μην χάσει κανείς τα στιγμιότυπα του video από 1:02 μέχρι το 5:60

Παταγια και ρωσσίδια (ενδιαφέρον συνδυασμός).....

Ειδικά το αριστερά με το τζην είναι φωτιά...

Ρωσσίδες 'τουρίστριες' στο club 52 highlight του video στο 1:02 και μετά
Αααχχ κάποια στιγμή πρέπει να πάω και εγώ..... :'( :'( :'( :'(

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
πως μπορω να βγαλω βιζα  για την φιλη μου ωστε να μπορει να επισκευθει την Ελλαδα?????

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παντρέψου την. Είναι ο μόνος ΣΙΓΟΥΡΟΣ τρόπος για να έρθει Ελλάδα (δεν κάνω πλακα).

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το πάρτυ αρχίζει εδώ.....
Μην χάσει κανείς τα στιγμιότυπα του video από 1:02 μέχρι το 5:60

Παταγια και ρωσσίδια (ενδιαφέρον συνδυασμός).....

Ειδικά το αριστερά με το τζην είναι φωτιά...

Ρωσσίδες 'τουρίστριες' στο club 52 highlight του video στο 1:02 και μετά
Αααχχ κάποια στιγμή πρέπει να πάω και εγώ..... :'( :'( :'( :'(
Ωχ φιλε βλεπω να τα ακους τα παιδια εδω δεν ειναι κ τοσο φαν του ανατολικου μπλοκ!! Ασε που τα ρωσσιδακια εκει εχουν αλλα τιμολογια!!!! Οσο αφορα ρωσσιδα-τουριστρια δεν εχω πετυχει δεν ξερω. Εξαλλου δε πιστευω οτι συγκρινονται με την ζεστασια κ το χαμογελο κ γενικα ολο το girlfriend experience που σου δινουν οι ταυλανδες!!!!Και κατι ακομα για τον gysmx5. O SLKδεν θεωρει τον ευατο του <ηρωα> οπως ειρωνικα αναφερεις αλλα τα παιδια που σου απαντησαν! Εαν οι φιλοι σου ντρεπονται κ φοβουνται τοτε ας κατσουν να διαβασουν το θρεντ. Δηλαδη ο john666 που ελιωσε στο διαβασμα κ στην επαναληψη τι ηταν κοροιδο η αλεπου? Α και κατι ακομα ειδικα εδω σε αυτο εδω το θρεντ οταν υπαρχουν ατομα που εχουν παει πανω απο 15 κ 20 φορες ταυλανδη, συγνωμη αλλα ειναι παλιουρες κ σιγουρα παρα πολυ εμπειροι, αν εσενα που δεν εχεις παει ταυλανδη αυτο σε ενοχλει σκεψου ποσο βαρετο ειναι για αυτα τα ατομα να λενε οτι εχουν πει ηδη τοσες φορες! Στανταρ οφειλεις μια συγνωμη κ να μαθεις να μην εισαι τοσο εριστικος ουτε σε οτι λες ουτε σε οτι γραφεις!

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΜΟΝΟ με γαμο οπως λεει και ο von.
Αλλα εισαι σιγουρος για το τιλακ?  :think: :think: :think:
Εδω μεσα υπαρχουν αρκετοι με γαμους και ειδικα καποιος με 13 η 14 , ο οποιος ακομα και μετα απο τοσες εμπειριες δεν  ειναι σιγουρος για τιποτα. :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε ρε να παρει λιγο τα πανω του το thread. :tickedoff:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Θα  ηθελα να γραψω πολλα για αυτους που εχουν παει και για αυτους που δεν εχουν παει.  
Θα ηθελα  να γραψω πολλα για αυτους που πηγανε και δεν εχουν δει  για αυτους που θα παν και δεν θα δουν.
Θα ηθελα να  γραψω  πολλα  για αυτους που κοιτουν αλλα δεν βλεπουν
Θα ηθελα να γραψω πολλα αλλα δεν ειμαι ετοιμος ακομη   ;)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom