mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
να γνωριζετε οτι στις 12 αυγουστου καθοτι ειναι τα γενεθλια της βασιλισας... και τα μπαρ και ντισκο θα παραμεινουν κλειστες στο πουκετ εχουμε ετοιμασει παρτυ εκπληξη ...
Τι εκπληξη?να γνωριζετε οτι στις 12 αυγουστου καθοτι ειναι τα γενεθλια της βασιλισας... και τα μπαρ και ντισκο θα παραμεινουν κλειστες στο πουκετ εχουμε ετοιμασει παρτυ εκπληξη ...
φιλαρακι απο κυπρο ξεκινας?ιδια ημερομηνια φετγουμε κ εμεις απο εδω με gulf- lekes k lostromos θα ειμαστε μεχρι 12 αυγουστου pattaya-οσοι πιστοι προσελθετε-κερναμε κ νερατζακι...
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Θα αναφερω κατι που ισως δεν ειπωθηκε (δεν ειμαι σιγουρος) αλλα για προστασια ολων.
Εγω ειχα κλεισει εισιτηρια απο αρχες του ετους για να ειμαι σιγουρος για τωρα τον Αυγουστο.
Ολα καλα,το πρακτορειο το κρατουσε μεχρι και σημερα οπου και το εκοψα...ΟΜΩΣ
ενω το ειχα κλεισει με 1150 ευρω συνολο (4 αεροπλανα) και ψαχναμε μηπως παει με λιστες
στα 1050,τελικα πληρωσα 1250!!!! γιατι? εμ εδω ειναι το ζουμι...οταν κρατας το εισιτηριο και ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ απο τοτε,οποια μεταβολη γινει στα εισιτηρια ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!! ειτε
περισσοτερα ειτε λιγοτερα! εγω ειχα δεσει το γαιδαρο οτι μεγιστο ειναι 1150...
δυστυχως η ΤΗΑΙ ανεβασε τιμες και βρεθηκα στα 1250,και μαλιστα αυτη η αυξηση δεν εγινε τωρα αλλα εχει καιρο...κριμα...βεβαια ΕΚΟΨΑ τα εισιτηρια καθως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ!
χαλαλι τα αλλα 100....
Πολυ AIDS εχει πεσει στην ταιλανδη απ οτι εχω ακουσει γι αυτο προσοχη ολοι εεε!!!
καλημερα...
προς τους νεους που μπαινουν μεσα στο θρεντ και προγραμματιζουν το πρωτο τους ταξιδι ... να φροντισουν να διαβασουν το θρεντ ... και να μην ρωτανε θεματα που εχουν χιλιο απαντηθει... κατανταει ανιαρο ... αυτο ...
Sorry...αν θελετε σβηστε το μηνυμα μου για καλο το ειπα...
εγω μπορει να χανω το αμαξι οχι