Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ταξι κανα 2 χιλιαρο μπατ  μολις βγεις απο το αεροδρομιο εχει μπολικα αλλα παντα με παζαρι κ εξηγηση οτι στην τιμη ειναι κ τα διοδια οχι οτι ειναι τιποτα ακριβα αλλα δε βλεπω κανενα λογο να τα πληρωσεις εξτρα.

1400 στο πηγαινε , 800 στο ελα ... ΟΛΑ ΜΑΖΙ...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
MIMIKOS
κανε μια ανακεφαλαιωση για τα εισητηρια
μπανκονγκ παταγια  ταξι και λεωφορειο
παταγια μπανκονγκ  ομοιως
μπανκογκ πουκετ αεροπορικο
γιατι αυτα ειναι τα ποιο βασικα

αν θες ανεφερε και 2 ξενοδοχεια πουκετ και παταγια
3αστερα οικονομικα που πληρουν τα στανταρ(μινι χρηματοκιβωτιο καθαριοτητα ησυχια και οχι ελεγχους για το ποσες γυναικες ανεβαζεις λολ)

φιλικα

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
με ταξακι απο μπανκοκ για πατταγια 1500-κομπλε.λεοφοριο=ταλεπορια.(παντα την τιμη την κανονιζεις πριν μπεις στο ταξι)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
το λεωφορειο αν δεν εχεις πραγματα εχει το μεγαλυτερο χαβαλε

αξιζει μια φορα να το δοκιμασει καποιος

μην ξεχναμε οτι πολλα μωρα το χρησιμοποιουν

sakatemenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες!!!
Πρωτη φορα γραφω στο θρεντ αν και το διαβαζω απο το πασχα περιπου που το
ανακαλυψε ο hangman εγγεγραμμενο μελος του σιτε εδω και καιρο.
Χθες το πρωι γυρισαμε με τον hangam μετα απο 14 μερες στο phuket.......ααααχχχχχ.....
δεν θα σας πω ιστοριες για κατω,λιγο πολυ τα εχουν πει αλλοι πριν απο μενα.ισως μετα απο λιγες μερες
που θα προσαρμοστω παλι  με την ελληνικη πραγματικοτητα γραψω κατι.
Απλα σημερα θελω να πω ενα ευχαριστω στον kostaF16 που ξεκινησε αυτο το θρεντ
και ηταν η αιτια να ζησω αυτο το ανειρο.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΠΡΟΣΟΧΗ.

Θα αναφερω κατι που ισως δεν ειπωθηκε (δεν ειμαι σιγουρος) αλλα για προστασια ολων.
Εγω ειχα κλεισει εισιτηρια απο αρχες του ετους για να ειμαι σιγουρος για τωρα τον Αυγουστο.
Ολα καλα,το πρακτορειο το κρατουσε μεχρι και σημερα οπου και το εκοψα...ΟΜΩΣ
ενω το ειχα κλεισει με 1150 ευρω συνολο (4 αεροπλανα) και ψαχναμε μηπως παει με λιστες
στα 1050,τελικα πληρωσα 1250!!!! γιατι? εμ εδω ειναι το ζουμι...οταν κρατας το εισιτηριο και ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ απο τοτε,οποια μεταβολη γινει στα εισιτηρια ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!! ειτε
περισσοτερα ειτε λιγοτερα! εγω ειχα δεσει το γαιδαρο οτι μεγιστο ειναι 1150...
δυστυχως η ΤΗΑΙ ανεβασε τιμες και βρεθηκα στα 1250,και μαλιστα αυτη η αυξηση δεν εγινε τωρα αλλα εχει καιρο...κριμα...βεβαια ΕΚΟΨΑ τα εισιτηρια καθως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ!
χαλαλι τα αλλα 100.... :dancing:

zzr1100

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
20 μεινανε ....θα περασουν οι ρουφιανες.

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τωρα αμα πω εγω 24 θα φανουνε ....αιωνες??? :think:

steliosthai

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους,
είμαστε 2 φιλαράκια απο Κύπρο και πετάμε για Θαυλάνδη στις 2 Αυγούστου.  :rockon:
Θα μείνουμε εκεί 20 μέρες. Καμιά πρόταση για το πού να πάμε?
Ευχαριστώ

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι απο κυπρο ξεκινας?ιδια ημερομηνια φετγουμε κ εμεις απο εδω με gulf-  lekes k lostromos θα ειμαστε μεχρι 12 αυγουστου pattaya-οσοι πιστοι προσελθετε-κερναμε κ νερατζακι...

steliosthai

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε lekes απο κύπρο ξεκινάμε με Emirates .. Τι λέει πατάγια??

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΟΧΗ.

Θα αναφερω κατι που ισως δεν ειπωθηκε (δεν ειμαι σιγουρος) αλλα για προστασια ολων.
Εγω ειχα κλεισει εισιτηρια απο αρχες του ετους για να ειμαι σιγουρος για τωρα τον Αυγουστο.
Ολα καλα,το πρακτορειο το κρατουσε μεχρι και σημερα οπου και το εκοψα...ΟΜΩΣ
ενω το ειχα κλεισει με 1150 ευρω συνολο (4 αεροπλανα) και ψαχναμε μηπως παει με λιστες
στα 1050,τελικα πληρωσα 1250!!!! γιατι? εμ εδω ειναι το ζουμι...οταν κρατας το εισιτηριο και ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ απο τοτε,οποια μεταβολη γινει στα εισιτηρια ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!! ειτε
περισσοτερα ειτε λιγοτερα! εγω ειχα δεσει το γαιδαρο οτι μεγιστο ειναι 1150...
δυστυχως η ΤΗΑΙ ανεβασε τιμες και βρεθηκα στα 1250,και μαλιστα αυτη η αυξηση δεν εγινε τωρα αλλα εχει καιρο...κριμα...βεβαια ΕΚΟΨΑ τα εισιτηρια καθως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ!
χαλαλι τα αλλα 100.... :dancing:
Αυτος ειναι ο λεγομενος "επιναυλος καυσιμου".Και ειναι παγια τακτικη των περισσοτερων εταιριων να μεταβιβαζουν το κοστος αυξησης των καυσιμων στον πελατη..
Αλλα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ενας φιλος που φευγει στο τελος Ιουλιου και του ειχα κλεισει εγω απο το πρακτορα μου με ΤΗΑΙ,δε πληρωσε ευρω παραπανω απο την αρχικη τιμη.
Κι εγω εκλεισα Egypt τον Ιανουαριο με 746 ευρω και στο τελος Ιουνιου που ηταν η τελευταια προθεσμια εκδοσης του εισιτηριου,πληρωσα ακριβως 746 ευρω.
Δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν...Η ειναι λαμογιο ο πρακτορας σου,η αργησες πολυ να το εκδοσεις...
Και μια βασικη συμβουλη,προς ολους οσους ταξιδευουν..
Αν εχετε δικο σας πρακτορα που κλεινει εισιτηρια και μπορει να σας τα κραταει μεχρι να ληξει η προθεσμια,"εκμεταλευθειτε" το...
Κλεινετε πτησεις αβερτα..Με ολες τις εταιριες...Και οταν ερθει η ωρα διαλεγετε αναλογα με τη τιμη...
Εγω ειχα κλεισει με ΤΗΑΙ,Egypt,Emirates,Gulf και Qatar..Στο τελος διαλεξα Egypt...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
32 και σημερα και τα εισιτηρια κομμενα!!!! (9-17 Αυγουστου)

Ενημερωση : απο το πρακτορειο μου, μου ειπαν οτι (στις 3:30 το μεσημερι
σημερα 7 Ιουλιου)  στην πτηση της 9 Αυγουστου με ΤΗΑΙ απευθειας
υπηρχαν 3 κενες θεσεις...(αθηνα-μπαγκοκ)οποιος επιθυμησει και σταθει τυχερος ισως
κανει το μαγικο......!!!!!!!!!!

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι μου καλησπέρα σε όλους . επανέρχομαι με μικρά ελληνικά μετά από την παρατήρηση που έφαγα μια και σαν νέος στο side δεν είχα διαβάσει τους κανόνες.
Το πρώτο μου ταξίδι στη Ταϊλάνδη ήταν το Μάρτιο και θα μου μείνει αξέχαστο!
Το δεύτερο μου ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο και από τώρα μετρώ τις μέρες.
Πριν πάω είχα διαβάσει κάποια πράγματα από εδώ που με βοηθήσαν αρκετά.
Σας αναφέρω επιγραμματικά κάποια πράγματα που ίσως βοηθήσουν όσους ετοιμάζονται να πάνε για πρώτη φορά.

1. αεροπορικά  με gulf air με ενδιαμεσο το μπαχρειν κοστιζει 620 ευρω περιπου και προσφερει μια διαμονη στην επιστροφη στο μπαχρειν.
2. ξενοδοχεια. Στο πο.υκετ στο tiger που είναι μολις λιγα μέτρα από την μπανγκλα ροουντ την περιοχή που γίνεται το παιχνίδι είναι 19-20 ευρώ το δωμάτιο  ενώ στην πατταγια στο sun shine που βρίσκετε στο soi 7 περιοχή με τα beer bars για 11 νύχτες κοστίζει 200 ευρώ περίπου. Πριν κλείσετε κάποιο ξενοδοχείο ξεκαθαρίστε ότι δεν θα πληρώνεται επιπλέον χρήματα για την φιλοξενία τις κοπέλας στο δωμάτιο σας. Joiner’s fee.
3. Σε ότι και να αγοράσετε το παζάρι είναι απαραίτητο και συνήθως καταλήγει στο ένα τρίτο της αρχικής τιμής και πιο κάτω. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα ταξί και τα τουκ τουκ . και προσοχή στις μαϊμούδες προϊόντα.
4. στο πουκετ όλο το παιχνίδι είναι  στην μπανκλα ροουντ.  ένα πεζοδρόμο γεμάτο με κορίτσια που περιμένουν να σε διασκεδάσουν  ..με οποιοδήποτε τρόπο!!!!!!! Με 1500 baht περίπου 30 ευρώ δηλαδή για όλο το βράδυ. Καλή disco αν θυμάμαι καλά το όνομα είναι η Thai pai ακριβώς απέναντι από την αρχή του πεζοδρόμου της μπαγκλα ρουντ πάνω στον κεντρικό δρόμο.
5. πριν πάω είχα κάποιο άγχος για το πώς θα κάνω την προσέγγιση με τις κοπέλες ….. από το πρώτο βραδύ κατάλαβα πως ένα νεύμα και ένα χαμόγελο είναι αρκετά. Όλες μα όλες εινια πολύ φιλικές πρόθυμες … και παρά πολύ θερμές !! απίστευτη εμπειρία για κοπέλες που έρχονται μαζί σου για το χρήμα.
6. αν ..λέω αν επιθυμείται δυο η και παραπάνω μωράκια στο κρεβάτι σας .. ο ποιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι αφού βρείτε την πρώτη να της ζητήσετε αυτή να διαλέξει μια φίλη της. Είναι σημαντικό να νοιώθουν άνετα μεταξύ τους και αυτό θα το καταλαβετε στο δωμάτιο.
7. το συνολικό κόστος μιας 15νθημερης απόδρασης με γραφείο μου στοίχισε 1700 ευρώ αεροπορικά και ξενοδοχεία συν 1300 ευρώ που ξόδεψα εκεί. 

Τώρα που έμαθα έχω  κλείσει μόνος μου τα πάντα και για 25 μέρες το κόστος θα είναι 1250 ευρώ με εισητειρια από Κρήτη και τα  αεροπορικά για πουκετ από Μπανγκόκ με επιστροφή. 
Καλό λοιπόν είναι αν μπορείτε να αποφύγετε τα γραφεία.

Παιδιά είναι απίστευτη εμπειρία για όποιον πάει και σας το συνιστώ          ανεπιφύλακτα αυτό το ταξίδι. 

Κάπου εδώ σταματώ γιατί κουράστηκα να γραφώ τη επόμενη φορά θα γραπσω      για πατταγια.
Σε όσους φεύγουν σύντομα να περάσουν καλά και καλά βόλια!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οχι πιπι μου...το εκοψα 1 μηνα και 1 μερα πριν ληξει η προθεσμια...
η κοπελα μου ειχε πει οτι το κραταει σιγουρα μεχρι 1 μηνα πριν,οχι
παρακατω απο 1 μηνα γιατι η ΤΗΑΙ ΔΕΝ το κραταει.Αν ηταν απο την ιδια
μου τα κραταει και λιγο πριν πεταξει το αεροπλανο που λεει ο λογος.
Μαλιστα μου ειπε ελα 8 Ιουλιοθ να το κοψεις και εγω πηγα σημερα 7 για ασφαλεια...η Αυξηση οπως ειδε απο το pc της μπηκε καπου Μαιο νομιζω,
αρκετα ποιο πριν...μαλιστα ειδε και την τιμη που της ειπα οτι μου ειχε πει (1150 ευρω) και στην αρχη μου ειπε οτι θυμαμαι λαθος,επεμεινα,εβαλε κατι κοδικους εκει και ειδε ολη τι λιστα,μαλιστα εσκυψα το κεφαλι και τα ειδα και εγω αναλυτικα....!!!! οντως ελεγε αληθεια...η ΤΗΑΙ αυξησε το εισιτηριο πριν 2 μηνες περιπου...δυστυχως για μενα αλλα δε γαμιεται...παλια η ΤΗΑΙ τα αφηνε μεγαλυτερο περιθωριο και τα κοβανε ποιο αργα,μου το ειπε η ιδια,αλλα τωρα εχει αλλαξει!!!

Μαλιστα να γνωριζετε οτι αν κανετε ΑΛΛΑΓΗ εισιτηριου (κομμενου εισιτηριου) οπως εγω,τοτε το προστιμο ειναι περιπου 30% που σημαινει
οτι εγω οπως μου ειπε αν ο μη γενητο αρρωστησω και αλλαξω εισιτηριο θα πληρωσω προστιμο περιπου 240 ευρω!!!!!!!!!

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαλιστα να γνωριζετε οτι αν κανετε ΑΛΛΑΓΗ εισιτηριου (κομμενου εισιτηριου) οπως εγω,τοτε το προστιμο ειναι περιπου 30% που σημαινει
οτι εγω οπως μου ειπε αν ο μη γενητο αρρωστησω και αλλαξω εισιτηριο θα πληρωσω προστιμο περιπου 240 ευρω!!!!!!!!!
[/quote]

στην gulf ποθ ρωτησα-απλως μου κρατανε μονο 70 ευρω...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
MIMIKOS
κανε μια ανακεφαλαιωση για τα εισητηρια
μπανκονγκ παταγια  ταξι και λεωφορειο
παταγια μπανκονγκ   ομοιως
μπανκογκ πουκετ αεροπορικο
γιατι αυτα ειναι τα ποιο βασικα

αν θες ανεφερε και 2 ξενοδοχεια πουκετ και παταγια
3αστερα οικονομικα που πληρουν τα στανταρ(μινι χρηματοκιβωτιο καθαριοτητα ησυχια και οχι ελεγχους για το ποσες γυναικες ανεβαζεις λολ)

φιλικα

μπανγκοκ - πατταγια με ταξι 1400 μπατ (μεχρι 4 ατομα)
                    με λεωφορειο νομιζω 200 μπατ
πατταγια - μπανγκοκ με ταξι 800 μπατ...
μπανγκοκ - πουκετ αεροπορικο με ΤΗΑΙ περιπου 70 ευρω
                  με αλλη εταιρεια 30 με 40 ευρω...
(το ιδιο και στην επιστροφη)
ταξι απο αεροδρομιο πουκετ μεχρι πατονγκ ... μεγιστο 550 μπατ.
μινι μπας με 150 μπατ (αφηνει τον καθενα στο ξενοδοχειο που θελει να παει)

στο πουκετ μενουμε πατονγκ οσο ποιο κοντα στην μπανγκλα που ειναι και ολο το παιχνιδι...
Παντα ρωταμε για το αν η εισοδος για τις κοπελες ειναι ελευθερη... (joiner's free)

αυτα ειναι τα βασικα....

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ωραιος ο Μιμικος

ξεχασα το mini bus που ειναι πολυ βολικο οταν ειναι 4 εως 6 ατομα με το σκεπτικο οτι τα πετας τα πραγματα χυμα και εισαι ποιο ανετος και ειναι και οικονομικο

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κουμπαρε απο την πανεμορφη κυπρο κι εγω περσι πηγα με εμιρατες! απιστευτη εμπειρια και στα συν το γεγονος οτι η σταση στο ντουμπαι σε χαλαρωνει και σε ξεμουδιαζει...να μην γινοτανε βεβαια καταμεσις της νυχτας!! :rockon: :jerking: :S :P :headbang: βεβαια η επιστροφη ειναι καταπληκτικη καθως φευγεις απο εκει στις 0030 και ξημερωμα εισαι αθηνα ετοιμος για δουλια!! :rockon: :rockon:
ενας φιλος που πηγε μεσω αιγυπτου ταλαιπωρηθηκε πολυ!! :o :'( :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Γεια σας συναγωνιστες!!!
Πρωτη φορα γραφω στο θρεντ αν και το διαβαζω απο το πασχα περιπου που το
ανακαλυψε ο hangman εγγεγραμμενο μελος του σιτε εδω και καιρο.
Χθες το πρωι γυρισαμε με τον hangam μετα απο 14 μερες στο phuket.......ααααχχχχχ.....
δεν θα σας πω ιστοριες για κατω,λιγο πολυ τα εχουν πει αλλοι πριν απο μενα.ισως μετα απο λιγες μερες
που θα προσαρμοστω παλι  με την ελληνικη πραγματικοτητα γραψω κατι.
Απλα σημερα θελω να πω ενα ευχαριστω στον kostaF16 που ξεκινησε αυτο το θρεντ
και ηταν η αιτια να ζησω αυτο το ανειρο.Δωσε στον λαο τα τελευταια νεα απο Πουκετ.. :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom