Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΣΤΕ ΤΗΑΙ
να σε ρωτήσω για να καταλάβω τον συλλογισμό σου  :think:
δεν είναι άνθρωποι αντάξιοι σου  :think:
δεν είναι πολιτισμένη  :think:
πιστεύεις ότι δεν ξέρουν να αγαπούν  :think:
εσύ μπορείς να τους αγαπήσεις και με τον τρόπο που αυτή το καταλαβαίνουν τους το έδειξες  :think:
μιλα την γλώσσα τους  :think:
και σε διαλογους μαζί τους κατάλαβες ότι δεν σε καλύπτουν σαν άνθρωπο :think:
βοηθησε με λίγο γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που λες  :S
με πόσους ανθρώπους έχεις συναναστραφεί και έχεις έρθει σε συμπεράσματα  :think:

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καμια σχεση το αντιθετο
γραφω οτι την εχω πατησει
πιστευω οτι της εχω φερθει πολυ ζεστα για αυτο και ειναι μαζι μου
απλα ολα αυτα που εγραψα ειναι καποιες σκεψεις
δε μπορω να ειμαι σιγουρος για το πως μπορει να με βλεπει

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
δε μπορω να ειμαι σιγουρος για το πως μπορει να με βλεπει
αγαπητέ φιλε δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γυναίκες από εκείνα τα μέρη ... γιατί είναι πολύ απλοϊκή η συλλογισμοί τους
έλα στην θέση τις και σίγουρα σύντομα θα καταλάβεις  ;)
πάντα εκπλήσσομαι με την απλότητα τον συνειρμών τους  :cheesy:
όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν εμβαθύνουν πολύ όπως εμείς η έλληνες μου έκανε εντύπωση στην αρχή  :grin:

αλλα τελικά με ωφέλησε γιατί δεν ταλαιπωρούμε με εξηγήσεις επί τον εξηγήσεων (γιατί το είπες αυτό και τι εννοούσες και την σχετική κρεβατομουρμούρα)  :cheesy:

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω και εμενα μου εκανε εντυπωση ο τροπος που σκεφτονται τα βλεπουν ολα πολυ απλα

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά αυτό που είπε ο stef 73 έχει πολύ δίκιο και ο φίλος ο kyklades που πα να της δικαιολόγηση έχει άδικο . Μην ερωτεύεστε και μην κάνετε παρέα με άλλες γιατί ξελογιάζονται μόνες τους. Επειδή της έχω αναλύσει πολύ καλά θα σας πω πώς είναι τα πράγματα και ας παρεξηγηθώ με μερικούς. Πάντοτε μιλάμε για αυτές που συναναστρεφόμαστε γιατί στα χωριά δεν ξέρουμε τη γλώσσα για να συνεννοηθούμε και mister kyklades ούτε εσύ ξέρης τι γλώσσα άρα μιλάμε για της ίδιες. Εμείς οι ξένοι λεγόμαστε FALANG που αυτό μεταφράζετε και σημαίνει ΑΤΜ μηχάνημα. Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια. Και αν ξεφύγεις από αυτές που γνωρίζουμε εμείς οι σεχοτουριστες και πάμε στα βάθη της ταϊλανδής και μάθουμε την γλώσσα και γνωρίσουμε κάποιαν για να παντρευτούμε  πάλι αυτές που δεν ξέρουν τίποτα από FALANG ζητανε λεφτά και χρυσό για να παντρευτείς. Και μετά παντρεύεσαι αυτή που αγαπάς και φορτώνεσαι μάνα πατέρα αδελφή αδελφό ξαδέλφια κτλ. ( προσέξτε δεν έβαλα παιδί γιατί είπαμε είναι από χωριό και είναι άβγαλτη.) αν έχει και παιδί απαιτούν από σένα να το συντήρησης γιατί ο μπαμπάς δεν το συντηρεί. Όπως λέμε Άλος γα— και Άλος πληρώνει μην ερωτεύτηται κοπέλα από Ταϊλάνδη και δεν υπάρχουν εξαίρεσης είσαι FALANG είσαι ΑΤΜ είτε σου αρέσει είτε  όχι. Ενώ στον ταϊλανδό ανοίγουν τα πόδια χωρίς μια κάνουν παιδιά ( γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό έχει παιδιά ) και μετά ψάχνουν FALANG για να τους λύση τα προβλήματα που έχουν αποκτήσει με τους ταϊλανδούς και με το κράτος. Γιατί έγραψα κράτος mister kyklades γιατί το κράτος δεν δίνη σύνταξη στους γέρους και τους φορτώνεσαι εσύ.  :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Γεια σου ντοχτωρ.
Τι εγινε πηγες στον ραφτη;

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου doctor!!
Η αληθεια ειναι αυτη falang=atm
Aλλα πρεπει να δικαιολογισουμε και αυτες
ξερουν οτι εκει παμε μονο για να περασουμε καλα και μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε γιατι εχουμε πολλα μπατ
μπορουμε την επομενη μερα να τους πουμε να φυγουν η οτι βρηκαμε καποια αλλη,οτι παντρευτηκαμε στη χωρα μας
Για αυτο και αυτες κοιτανε το χρημα δεν θα φανε το βραδυ ερωτα δεν ειναι κοροιδα

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ρε παιδια αφου ξεκιναμε και παμε εκει σαν πελατες , να ψωνισουμε κρεας , οι πωλητριες πως θελετε να μας βλεπουν ?
Τι ειμαστε τελικα εμεις οι ελληναρες ?
Οι γαματοι του κοσμου τουτου .
Δουλευουν για να ζησουν , και οχι για να κανουν δωρεαν ευτυχισμένο τον καθε πικραμενο που παει εκει για να βγαλει το αχτι του , και να ικανοποιησει τα σεξουαλικα γουστα του ...
Τι περιμενετε ?
Μου θυμηζετε αυτους που τους ερωτευονται τα κορτσια της οδου φυλης και δεν κανουν χωρις αυτους , κλπ κλπ κλπ .

ΥΓ φιλικα παντα και χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στα τελευταία πόστ έχουν γραφτεί πολλές αλήθειες... και έχουν ξανακάνει το thread ενδιαφέρον...

Άλλοι έχουν περισσότερο δίκιο και άλλοι λιγότερο, αν και σίγουρα τα όρια πάνω στο θέμα Ταϋλανδή κοπέλα είναι απόλυτα ρευστά...

Το σίγουρο είναι ότι, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή από όλους που πάνε κάτω γιατί οι κοπέλες είναι τρομερά ερωτεύσημες και γνωρίζουν (ηθελημένα ή άθελά τους, για να σας καλύψω όλους) πως μπορούν να μας πάρουν τα μυαλά ...

Έχω αναφέρει στο παρελθόν και θα το αναφέρω συνέχεια, ότι μεγάλα παιδιά είμαστε και εάν τύχει και ερωτευθούμε / αγαπήσουμε / πληγωθούμε και αυτά μέσα στην ζωή είναι και μας κάνουν να βιώνουμε και δυνατά συναισθήματα, αλλά όλα πρέπει να έχουν και κάποιο όριο!

"Παν μέτρον άριστον" λοιπόν...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά παιδιά δεν διαβάσατε καλά το μήνυμα δεν λέω για αυτές της μιας νύχτας λέω για αυτές που στο παίζουν ερωτευμένες. Αυτή της μιας νύχτας σε βλέπει χιλιάρικο αυτή που στο παίζει ερωτευμένη σε βλέπει ΑΤΜ

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
όσες φορες έχω όρεξη για να πούμε μερικά πράγματα παραπάνω  :cheesy: .... και να γράψω μερικές πληροφορίες που τις κρίνω απαραίτητες , βρίσκετε κάποιος και γραφή για τελείως χυδαία πράγματα ... οποτε αισθάνεσαι ότι δεν αξίζει ο κόπος και αποσύρεσαι  ;)  :S
αλλάζω θέμα τώρα :

Παιδιά αυτό που είπε ο stef 73 έχει πολύ δίκιο και ο φίλος ο kyklades που πα να της δικαιολόγηση έχει άδικο .
ρε φιλαράκι να λέμε την αλήθεια δεν κινούμαστε στις ίδιες γειτονιές αυτής τις χώρας οποτε ο καθένας έχει και τις δικες του εμπειρίες !εντωμεταξύ έχουμε από ότι έχω καταλάβει και διαφορετικό κοινωνικό κύκλο  :cheesy:
οποτε έχουμε διαφορετικές εμπειρίες  ;)
δεν διαφωνούμε πιστεύω απλός πατάμε σε διαφορετικά χωράφια αυτής τις χώρας  :grin:

τώρα το ποσο καλά μιλάω την γλώσσα δεν το γνωρίζεις φυσικά ...  :cheesy: απλός το επισημαίνω  :)

είναι καλο πάντως ότι έχουμε διαφορετική ηλικία , ψυχοσύνθεση , στάση ζωής , επαφή με την χωρα , οποτε μπορούμε εύκολα να ανταλλάσσουμε άποψης προς κοινό συμφέρον  :cheesy:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα σας πω εγω κατι,την ταπεινη μου γνωμη αν θελετε και πειτε μου αν συμφωνειτε!

Αν οι Ελεηνιδες μας, μας φερονταν πολυ καλυτερα και ειχαν εντελως διαφορετικη συμπεριφορα,μας καθονταν πολυ ποιο ευκολα (!) τοτε δε θα καναμε
(κανατε βασικα) τοσα πολλα κοπλιμεντα για τις Ταυλανδες.
Το οτι λεμε (λετε βασικα) τα καλυτερα ειναι ισως επειδη ηρθαν και τα χειροτερα εδω!!! αν εδω ηταν καλυτερα τα πραγματα λοιπον πιστευω οτι
θα μιλουσατε λιγο διαφορετικα για τις Ταυλανδες...και οσο χειροτερευουν
τα πραγματα εδω με τις καρι*λες,τοσο ποιο πολυ πρασινο θα φυτρωνει
εκει στην Ταυλανδη,τοσο μεγαλυτερος παραδεισος θα γινει.
Για να εκτιμησεις το καλυτερο πρεπει να δεις το χειροτερο και αντιστροφα!. Αυτο δεν αναιρει οτι φερονται τελεια οι ΤΗΑΙ κτλ κτλ.
Ομως υπαρχει και κατι αλλο.
Τις ΤΗΑΙ τις πληρωνεις αμεσα συνηθως σε ρευστο (και θελουν λιγα) ενω τις ελεηνιδες τις πληρωνεις εμμεσα και πολυ περισοτερα με αμφιβολου
ποιοτητος καταληξη!!!. Οποτε μην σας πειραζει που σας βλεπουν σαν ΑΤΜ
αφου και οι ελληνιδες σαν ΑΤΜ σας βλεπουν...
αμα εγω εχω 3 κοτερα και 20 πολυκατοικιες και ειμαι ΚΡΙΣΟΣ
και ο αλλος εχει το 1/3 ποιον νομιζις θα κοιταξουν? τον ΚΡΙΣΟ.
δηλαδη το ΑΤΜ !!!
Δε θα ερθουν για το δασιτριχο στηθος σας,ουτε για την ωραια σας φατσα.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δε θα ερθουν για το δασιτριχο στηθος σας,ουτε για την ωραια σας φατσα.
φιλε παράδεισος δεν υπάρχει στον πλανήτη γη , αν υπήρχε θα ήταν όλη εκεί ! σίγουρα η γυναίκες είναι ίδιες παντού όπως και η άντρες , όμως την διαφορα την κανεις εσύ με την συμπεριφορά σου και τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου
άρα ότι πληρώνεις παίρνεις και όπως φέρεσαι σου φέρονται :)
όταν συναναστρέφεσαι με  ανθρώπους σου φέρονται σαν άνθρωποι
όταν συναναστρέφεσαι με κόσμο τις νύχτας * πρέπει να παραφυλάς

* [sub]αυτό το επίθετο το χρησιμοποίησα για να χαρακτηρίσω την σκοτεινή μεργιά τις ανθρώπινης φύσης[/sub]

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γιατι κολαση υπαρχει νομιζεις? αμα υπηρχε ολοι θα ειμασταν εκει
και μαλιστα ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ θα ειχατε παει ΝΩΡΙΤΕΡΑ απο μενα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Δοκτορα αυτα που γραφεις ειναι περα για περα αληθινα και ισχυουν βεβαια και για οσους ειχαν επαφες με Ρωσιδες Ουκρανες και Αλβανιδες, μια απο τα ιδια (συντηρεις οικογενεια, παιδια κλπ). Βεβαια αυτα δεν συναδουν με αλλες αναφορες, Παραδείσων, εξωτικων γυναικων, θεων του σεξ κλπ. Ολα εχουν να κανουν με το δουνε (χρημα) και το λαβειν (σεξ). Χαιρομαι ομως διοτι ποστ σου ηταν απο τα ελαχιστα ουσιαστικα τελευταιων εβδομαδων. Συνηθως, τελευταια, αναγραφεται ... οτι κατεβει στον καθενα. Δεν ειναι τυχαιο οτι και ο ΚωστασΦ, εξαφανιστηκε, κουρασμενος....

Ευχομαι επισης δοκτορα amimo mio, ta ανωτερω να μην ειναι προσφατα .... προσωπικα βιωματα και με το πανεμορφο τιλακ σου να μην εχει αλλαξει τιποτε....

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
προσωπικα βιωματα
το κακό πάντα είναι να μιλάς αποκλειστικά με βάση τα προσωπικά σου !
λες λοιπόν ότι θα ενημερώσω τους υπολοιπους και τελικά παραπλάνης όλους ... το μονο που κανεις είναι να γραφής την προσωπική σου ταλαιπωρία  :2funny:

[size=10pt]δεν υπονοώ κάτι απλός πιάστηκα από αυτήν σου την λέξη και τοποθετήθηκα[/size]  :cheesy:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σε λιγο βλεπω να ψαχνουμε για μονη βουδιστων να παμε για διαλογισμο 

λοοοοοοοοοοοοοοοοολ

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ στον Tαϊλανδό ανοίγουν τα πόδια χωρίς μια, κάνουν παιδιά ( γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό έχει παιδιά ) και μετά ψάχνουν FALANG για να τους λύση τα προβλήματα που έχουν αποκτήσει με τους Tαϊλανδούς και με το κράτος.

Γιατι ρε Δοκτορα αργησες, τοσο, μα τοσο πολυ, να γραψεις αυτες τις αληθειες??

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εγω δεν καταλαβα γιατι το κουραζετε.
Αληθειες.
1. Πατε κατω για να πηδηξετε.
2. Πατε κατω για να πηδηξετε γιατι εδω δεν πηδατε.
3. Πληρωνετε για να πηδηξετε εκει.
4. Τη γκομενα που σας εχει καψουρευτει (υποτιθετε) και καψουρευτει και εσεις τη γνωρισατε πληρωνοντας τη.
Τοτε ΠΟΙΟΣ σας φταιει;
Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις που πανε γιατι γουσταρουν τη χωρα/περιοχη και με την ευκαιρια τσιμπανε και καμμια ντοπια λιχουδια, για αυτους δεν ισχυουν τα παραπανω.
Το ποιοι ειναι αυτοι τους ξερετε εδω μεσα.
Α και1 απορια προς τους κυριους της 1ης κατηγοριας, εχετε υπολογισει ποσο σας ερχεται το πηδημα στη Ταυλανδη και ποσο κοστιζει εδω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom