Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
:rockon:
οι λιγες κοπελλες-διαμαντια δεν καθονται για πολυ καιρο στα μπαρς
αν η κοπελλα ειναι αστερι και με σχετικα καλη συμπεριφορα γινεται περιζητητη και ειναι απλως θεμα χρονου να βρεθει καποιος να την τραβηξει απο τη σκηνη
Μαλλον ειχα πεσει σε διαμαντι...
Εντυπωση επισης μου ειχε κανει το γεγονος οτι οσες φορες πηγα στο μπαρ,δεν ηταν "διαχυτικη" με τους πελατες...Καθοταν διπλα τους,οταν τη κερνουσαν ποτο και απλα συζητουσε μαζι τους με τα ελαχιστα Αγγλικα που ηξερε, η επαιζε τα 2 κλασσικα παιχνιδια...(Αυτο με τα ζαρια και τη τριλιζα).Συνεχεια εντωμεταξυ τη ζητουσαν γαι να τη παρουν μαζι τους,πληρωνοντας το barfine,αλλα αυτη αρνιοταν...Καθοταν το ωραριο της στο μπαρ και μετα βουρ..στην αγκαλια μου!!
Ε ρε τι μου θυμησατε...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και να προσθεσω και κατι βασικο...
Οσο και να σου αρεσει μια γκομενα εκει...
Οσο πολυ και να τη θελεις...
ΒΑΣΙΚΑ...Την επιλογη τη κανει ΑΥΤΗ...
ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ...Σε επιλεγουν...
Και εαν ερθουν ενα βραδυ μαζι σου και δεν τους αρεσει ο τροπος σου..."Τη κανουν" το πρωι με ελαφρα πηδηματακια και οσο και να γουσταρεις εσυ να τη κρατησεις,δε γινεται τιποτα...Τρως "ακυρο"..

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Περυσι τον Αυγουστο πηρα ενα κουκλακι απο μπαρ και εμεινα μαζι του για 7 μερες...Μεχρι δηλαδη να φυγω..
Αφου το γνωρισα και το κερασα ενα ποτο,μου ζητησε το τηλεφωνο μου και μου ειπε πως οταν σχολασει θα με παρει αυτη...(Για να μη πληρωσω barfine).
Στις 3.15 με πηρε τηλεφωνο και μου ζητησε τη διευθυνση του ξενοδοχειου.Μετα απο 5 λεπτα ηρθε...
Απο τη πρωτη βραδια με εκανε να "προσκυνησω" στη ταυλανδεζικη γυναικεια ομορφια...την ευγενεια..τη γλυκιτητα και "μου εμαθε" πως πρεπει να ειναι το σεξ αναμεσα σε εναν αντρα και μια γυναικα...
Σε ολη τη διαρκεια που μειναμε μαζι,δε συζητισαμε ΠΟΤΕ για λεφτα...ΠΟΤΕ επισης δεν της εδωσα λεφτα στο χερι...Οταν πηγαινε για ντους,της εβαζα καθε πρωι διακριτικα στη τσαντα της 1500 μπατ...Τα αξιζε και με το παραπανω...

Τωρα βεβαια,αν εννοεις,να γνωρισεις καποια,που να ερθει μαζι σου ΜΟΝΟ για την ομορφια σου και το μακρυ πουλι σου...
Χωρις καμμια απαιτηση χρηματικη...
Δυο πραγματα θα συμβαινουν...Η σε βλεπει για γαμπρο και παει να σε καψουρεψει,η ειδες ονειρο..
Οι κοπελες εκει "το κανουν" ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ...Παρτε το χαμπαρι..
Στη τελικη,καλυτερα που εγιναν ετσι τα πραγματα..
Ειχα φαει μεγαλη καψουρα...
Ας ειναι καλα..οπου και να ειναι...
Της πληρωνα επισης το φαγητο οταν πηγαιναμε μαζι και της γεμισα και το αμαξι με βενζινη μια φορα και με πηγαινε βολτες...
Κρατησαμε επαφη μεσω ιντερνετ για λιγο καιρο (ΔΕΝ μου ζητησε λεφτα να της στειλω ΠΟΤΕ),αλλα καποια στιγμη εξαφανιστηκε...Ουτε το κινητο της λειτουργουσε..
Δυστυχως οταν ξαναπηγα το Νοεμβριο,παροτι εκανα οτι μπορουσα για να την εντοπισω,δεν τα καταφερα...

a

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνισω απολυτα με τον φιλο pipinomaniac με οσα εγραψε για το girlfriend που ειχε γνωρισει.στην δικη μου περιπτωση η κοπελα ηταν απο μασατζιδικο(οπου και γνωριστικαμε)της προτινα να μινει μαζι μου στο hotel και αυτο ηταν, εμεινε μαζι μου 1 εβδομαδα(οσο ηταν μαζι μου δεν πηγενε στο μασατζιδικο ηταν συνεχεια μαζι μου).απο λεφτα τωρα οπως προανεφερε ο pipinomaniac δεν ζητησε ποτε αλλα δεν παει η καρδια σου να μην της δωσεις το δωρακι της.με την συγκεκριμενη παταγιανη οι επαφες συνεχιζωντε μεχρι και σημερα μεσω web(και να τονισω δεν εχει ζητισει ποτε να της στηλω λεφτα,απλα το αναφερω γιατι συνιθιζετε να κρατανε επεφες για να σου ζηταν να τους στηλεις λεφτα)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εμενα να δειτε τι μου θυμισατε...... γι αυτο  :headbang: :headbang: καθε μα καθε μερα καθως ξερω οτι αποκλειεται να την ξαναπετυχω.... στην ΒΚΚ την τελευταια μου βραδια εκει πηγα σε ενα πολυκεντρο με κοπελες.... δεν θυμαμαι το ονομα του γιατι θα σας εστελνα ολους εκει... με πηγε ταριφας...εκει γνωρισα το ομορφοτερο πλασματακι που εχω δει...αδυνατουλα 24 μαιων και κατι μπαλονια..4αρι και ανω! :boobies:φυσικα και στητα! :boobies:καναμε τριο με φιλη της αλλα εγω αυτη προσεξα...ειχε κατι το κιριλε...το αριστοκρατικο πανω της... μετα κι ενω εκλεινε το καταστημα φυγαμε ολοι μαζι και πηγαμε παραδιπλα για φαγητο.... ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ!! :sunglasses:
κι ενω πηγαιναμε στο δωματιο για την υπολοιπη βραδια.... την τελευταια.... στην εισοδο δεν την αφησαν να μπει...βλεπετε εμενα στο 4 seasons!εκει μου εδωσε το τηλ της να την παρω το πρωι τηλ να ξαναβρεθουμε πριν φυγω.... ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ το εχασα το χαρτακι..... εφυγα πριν ανοιξει το μαγαζι!! ακομα κι αν ξαναπαω ΒΚΚ χλωμο να την βρω! :headbang: :headbang: :'( :'(

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σπανια βρισκεις καποια γκομενα που σου αρεσε την επομενη χρονια αντε τη παραπανω
δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η εκ συστηματος
το ποιο πιθανο ειναι καποιον να διπλωνουν και να παντρευονται η να αλλαζουν δουλεια
υπαρχουν ομως και επαγγελματιες που στηριζονται στις γνωριμιες τους και ξερω μερικες οι οποιες ενω ειναι χαμενες εμφανιζονται οταν ανοιγει η σαιζον
σημασια εχει οπως ειπε και και ο πιπινομανιακ στο πισω μερος του κεφαλιου μας να ξερουμε οτι το κανουν αποκλειστικα και μονο για τα λεφτα και μετα για ολα τα υπολοιπα οπως και τα αστερακια αν δεν γουσταρουν δεν ερχονται

γιαννακη αν σου ζητησει τα χρηματα προκαταβολικα πρεπει να τα δωσεις αν δεν το κανεις θα φας κρυα σουπα.
αν δεν στα ζητησει και εισαι καρμιρης το πρωι το ποιο πιθανο ειναι να μην τη ξαναδεις την επομενη
αυτα ειναι στανταρ και θα τα δεις και μονος σου

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
koita αν ζητησει χρηματα προκαταβολικα θα κοψω τη φαση...
δεν εχω προβλημα να πληρωσω πρκαταβολικα...
αρκει να τη γουσταρω πολυ...
και να μην δειχνει πολυ επαγγελματιας,γιατι αν την κοψω για ετσι
θα φαει ακυρο...εχει τοσες γυναικες,γιατι να κολλησω σε μια αλλωστε?
Αμ με αφησει ικανοποιημενο και δεν εχει ζητησει λεφτα θα παρει το δωρακι της που θα ειναι τοσο μεγαλυτερο,οσο καλυτερα περασα.
Αν ηταν χαλια και γρηγορα θα φυγει και λιγοτερα θα παρει.
δεν εχει μα και μου !

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
γιαννακη αν σου ζητησει τα χρηματα προκαταβολικα πρεπει να τα δωσεις αν δεν το κανεις θα φας κρυα σουπα.
αν δεν στα ζητησει και εισαι καρμιρης το πρωι το ποιο πιθανο ειναι να μην τη ξαναδεις την επομενη
αυτα ειναι στανταρ και θα τα δεις και μονος σου
Συμφωνω απολυτα.
Ασε που τωρα πια,οι περισσοτερες (οι ομορφες ΟΛΕΣ),η πρωτη τους κουβεντα ειναι "How much you give me?"..
Θα εχουν πεσει σε τιποτα καρμιρηδες που αφου ειχαν πιει 2-3 καμαγκρα,την ειχαν καβαλα ολο το βραδυ και το πρωι θα της εδωσαν 1000 μπατ...
Γι αυτο "φυλανε τα ρουχα τους"..
Αλλωστε οσο πιο ομορφη ειναι,τοσο πιο ευκολο ειναι να βρει "παρεα"...Με το που θα της δωσεις ακυρο και στριψεις στη γωνια,της τη πεφτουν αλλοι 5...Καποιον θα βρουν που "δε χαλιεται" επειδη του μιλησαν προκαταβολικα για λεφτα...
Τα "μπαζα" βεβαια,δε μιλανε για λεφτα...Οτι και να τους δωσεις ευχαριστημενες ειναι...

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
να πούμε την αλήθεια πάντα θέλω να μιλάω με κοπέλες που δεν έχουν καμια μα καμια σχέση με αυτήν την δουλειά που προαναφέρεται , γιατί υπάρχουν τουλάχιστον 10.000.000 κοπέλες που δεν είναι στο επάγγελμα και είναι θησαυροί!  :cheesy:
δεν έχω τίποτα εναντίον τους απλός δεν μου κάνουν για παρέα και φυσικά σαν σύντροφοι  ;)

[move]δεν τα p.m σου pipinomaniac [/move]

και τώρα ρωτάω πως μπορώ να καθίσω να κουβεντιάσω με έναν άνθρωπο που μου νοικιάζει τον χρόνο τις  "How much you give me?"... νομίζω ότι είναι πολύ μακριά από τις ανοχές μου  :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
και τώρα ρωτάω πως μπορώ να καθίσω να κουβεντιάσω με έναν άνθρωπο που μου νοικιάζει τον χρόνο τις"How much you give me?".. νομίζω ότι είναι πολύ μακριά από τις ανοχές μου  :think:
Εχεις δικιο ρε Kyklades...
Τι να πω?
Αλλα απο τη αλλη...Κι αυτες,βλεπεις οτι οι περισσοτερες δεν το κανουν απο χομπυ...Υπαρχουν βιοποριστικοι λογοι..
Αλλωστε και να μη σου μιλησει για φραγκα...ΠΡΕΠΕΙ απο μονος σου να προσφερθεις να της δωσεις...

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εχεις δικιο ρε Kyklades...
Τι να πω?
εμείς φιλε γνωριζόμαστε καλά ... μερικές φορες γράφω για να τα διαβάζουν αλλα ματια  ;)

φυσικά πολύ θα σκεφτούνε ... μα τι λέει αυτός εδώ συνεχεια για κοπέλες μακριά από όλα αυτά ...  :)

θα συμφωνήσω μαζί τους λοιπόν και θα τους απαντήσω να ρωτήσουν τον atas - pipin - fantoma - arny - kosma - salong - zim - alex - tony - a - boom - pangym - on .....
και φυσικά τις πάνω από 100 thai lady επαφές μου στο skype

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
και όλα αυτά δεν τα λέω για να το παίξω πιο όμορφος ,
πιο έξυπνος και δεν ξέρω και τι άλλο... [size=15pt]γιατί δεν είμαι[/size]  :sunglasses:
απλός προσπαθώ να παρουσιάσω και την αντίθετη μεργιά που είναι η Thai που ζω και θέλω να γνωρίσω καλύτερα ακόμα  :cheesy:

τώρα με αυτά που λέω μάλλον γίνομαι εχθρός σας και δεν ξέρω τι άλλο  :think: :think:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κοιτα να δεις...αμα προπληρωσεις κατι ειναι ισως πιθανο να κατοχυρωθει
η γκομενα και να μην δωσει το 100% αφου οτι ηταν να παρει το πηρε.
Ενω αμα ξερει οτι αν φερθει καλα πιθανως θα φερθεις γενναιωδωρα
μετα τοτε ισως εξηγηθει καλυτερα...
ολα σχετικα βεβαια ειναι,αναλογα και με το ρισκο του καθενως.
Λογικα η συμπεριφορα τους θα αλλαξει αναλογα τις εμπειριες τους...
εννοω οτι αν την πατησουνε με 3-4 που δεν τις πληρωσουν ισως
ζητανε τα λεφτα μπροστα. Θα σας πω τις εμπειριες μου
σε λιγο καιρο να προσθεσω και εγω με τη σειρα μου στο δειγμα εδω μεσα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω παντως ξερω τον αγραφο κανονα ... αμα ρωτησετε και καποιον ταυλανδο θα σας τον πει...

οτι την κοπελα την πληρωνουμε το πρωι διακριτικα... 1000 το πολυ 1500... ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ λεφτα...

κοπελες που ρωτησουν ποσα μου δινεις και τα σχετικα... ή αποφευγονται ή προσπαθεις να την κανεις να ξεχασει αυτη την ερωτηση...

παραπανω λεφτα ΜΗΝ δινετε ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ...

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω ολους τους ταιλανδοπληκτους
Γυρισα πριν μια βδομαδα απο τον παραδεισο ακομα δεν εχω συνελθει
4 μερες bangkok 7 pattaya Με το τιλακ αλλα ειχα μια μερα ελευθερη μεχρι να ερθει το τιλακ απο το χωριο του και την εκμεταλευτικα με τον καλυτερο τροπο
Πηρα ενα μωρακι απο ενα μπαρ στην bangkok και ξεσκιστηκαμε ολο το βραδυ
Ηξερε οτι περιμενα να ερθει το τιλακ (με εδωσε ο ταριφας)και εμεινε μαζι μου μεχρι να ερθει
Μετα μου εστελνε sms του στιλ καλα να περασεις το βραδυ με την girlfriend και κατι τετοια
ειχε πολυ γελιο Θα το τιμησω την επομενη φορα που θα κατεβω

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντως ξερω τον αγραφο κανονα ... αμα ρωτησετε και καποιον ταυλανδο θα σας τον πει...

οτι την κοπελα την πληρωνουμε το πρωι διακριτικα... 1000 το πολυ 1500... ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ λεφτα...

κοπελες που ρωτησουν ποσα μου δινεις και τα σχετικα... ή αποφευγονται ή προσπαθεις να την κανεις να ξεχασει αυτη την ερωτηση...

παραπανω λεφτα ΜΗΝ δινετε ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ...

rofe μου αυτο το ειχα πει εγω παλαιοτερα...δεν ειμαστε τσιφουτιδες
αλλα δεν τα σκορπαμε κιολας για να μην γινει μια μερα η Ταυλανδη Βουλγαρια και κλαιει ο μισος πλανητης!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
mimmikos
το εχω πει και οποιος θελει και ξερει να με διαψευσει

τα αριστα μωρα δεν παιζουν ετσι  ξεχασε τα 1000 και τα 1500  αυτες ειναι οι συνιθισμενες ταριφες και συνιθισμενες συναλλαγες
δεν ειπα να πας με τα αριστα  ολοι το θελουμε  παμε αναλογα και με τη τσεπη μας αλλα μην δινουμε την εντυπωση οτι αυτα ειναι τα ποσα και τελος.
να δω ποτε θα κατεβω και να σε εχω παρεα να σ επαρακολουθησω  λολ

κυκλαδες εχω φιλες εκει με καμμια σχεση με τη νυχτα γιατι με τα χρονια εκανα καποιες γνωριμιες και συμφωνω
αλλωστε ειμαι λατρης του καμακιου της ημερας οπου και ναμαι σε μαγαζια η στο δρομο  εχει τη πλακα του και τη δικια του γλυκα

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Την αλλη Δευτερα κοβω και το εισιτηριο...ολα πανε συμφωνα με το προγραμμα...εφτασε ο καιρος...απο το εισιτηριο και περα μετραω < μηνα

* Η πλακα ειναι οτι ενας απο τους κολλητους μου αρχισε και το ξανασκεφτεται μηπως ερθει
και για να τον δελεασω επειδη θελει Πουκετ του ειπα...

ελα εσυ και παμε Πουκετ μαζι...και περναμε στο τελος 1-2 μερες απο Παταγια αν ειναι!
Αυτος ειπε παλι να παμε ΜΟΝΟ πουκετ και του ειπα οκ αρκει να κινηθει γρηγορα και να μη
μου το πει τελευταια στιγμη για να τον κανο να τρεξει!
Πλακα θα εχει στο τελος να παω μονο Πουκετ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τις επομενες 3 μερες εμεινα bangkok με το τιλακ δεν πηγα σε τουριστικα πηγαμε σε ενα ταιλανδεζικο εστιατοριο σε ενα ποταμι (δεν θυμαμαι ονομασιες να σας πω)ειμουν ο μονος falang εκει μεσα
Φανταστικο φαγητο και θεα
Φαγαμε ενα σωρο και αφου περασε η ωρα μαζευτικε ολο το προσωπικο στο τραπεζι ηξεραν το τιλακ (δουλευε παλια εκει)
στην παρεα ηταν και 2 kathoi ειχαν πολυ γελιο ανοιξα και 2 μπουκαλακια thai ουισκι και γιναμε κομματια
Ο λογαρισμος ηταν 1000μπατ!!!!!!!!!!!!!
Την επομενη μερα πηγαμε με ολους σε ενα thai καραοκε ανοιξα 2 μπουκαλακια εκει επαθα πλακα με μια σερβιτορα 19 χρονων λευκη σαρκα πανεμορφο πηρε χαμπαρι οτι την γλυκοκοιταζα και ηρθε μπροστα μου και χωρευε
Μολις τα ειδε αυτα το τιλακ τις εδωσε το λογαριασμο να φυγουμε
Μετα στο ταξι τα ακουσα ειχε καταλαβει οτι ειχα παρει και αλλη πριν ερθει ακομα και ποσες φορες την πηρα
Αλλα στο κρεβατι τα ξεχασε ολα μαλλον τις τρελαινει ο συναγωνισμος

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
mimmikos
το εχω πει και οποιος θελει και ξερει να με διαψευσει

τα αριστα μωρα δεν παιζουν ετσι   ξεχασε τα 1000 και τα 1500  αυτες ειναι οι συνιθισμενες ταριφες και συνιθισμενες συναλλαγες
δεν ειπα να πας με τα αριστα  ολοι το θελουμε  παμε αναλογα και με τη τσεπη μας αλλα μην δινουμε την εντυπωση οτι αυτα ειναι τα ποσα και τελος.
να δω ποτε θα κατεβω και να σε εχω παρεα να σ επαρακολουθησω  λολ

τα παντα ειναι σχετικα...

ολα ειναι ενα παιχνιδι... και ειναι  παντα πως θα παιξεις τα χαρτια σου...

φιλε κωστα θα ηταν τιμη μου να σε συναντουσα και να καναμε παρεα σε καποιο απο τα ταξιδια μας :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom