Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Την αλλη Δευτερα κοβω και το εισιτηριο...ολα πανε συμφωνα με το προγραμμα...εφτασε ο καιρος...απο το εισιτηριο και περα μετραω < μηνα

* Η πλακα ειναι οτι ενας απο τους κολλητους μου αρχισε και το ξανασκεφτεται μηπως ερθει
και για να τον δελεασω επειδη θελει Πουκετ του ειπα...

ελα εσυ και παμε Πουκετ μαζι...και περναμε στο τελος 1-2 μερες απο Παταγια αν ειναι!
Αυτος ειπε παλι να παμε ΜΟΝΟ πουκετ και του ειπα οκ αρκει να κινηθει γρηγορα και να μη
μου το πει τελευταια στιγμη για να τον κανο να τρεξει!
Πλακα θα εχει στο τελος να παω μονο Πουκετ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βρε γιαννακη ελα για μενα πουκετ βρε ... και εμεις κολλητοι ειμαστε :)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
το χειρότερο που βλέπω πλέον πολύ συχνά είναι έλληνες πατριωτάκια να έχουν ξεχάσει την καταγωγή τους και τον πολιτισμό τις πατρίδας τους ... κατεβαίνουν στην Thailand και ξεφτιλίζονται για τα πάθη τους

έλεος πλέον , άνθρωποι είμαστε όχι ζώα

ποιον πολιτισμο μας ρε κυκλαδες? που τον βλεπεις, για ριξε μια ματια γυρω σου και πεσ'μου κι εμενα..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εγω παντως ξερω τον αγραφο κανονα ... αμα ρωτησετε και καποιον ταυλανδο θα σας τον πει...

οτι την κοπελα την πληρωνουμε το πρωι διακριτικα... 1000 το πολυ 1500... ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ λεφτα...

κοπελες που ρωτησουν ποσα μου δινεις και τα σχετικα... ή αποφευγονται ή προσπαθεις να την κανεις να ξεχασει αυτη την ερωτηση...

παραπανω λεφτα ΜΗΝ δινετε ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ...
Ναι...ενταξει...
Δε πιστευω ομως να ορκιζεσαι πως με αυτα τα λεφτα που θα της εχεις δωσει,θα κοβει φλεβες και θα σου ερθει τρεχοντας και την επομενη μερα ε?
Εγω μαλλον τη κοβω να εχει καθησει την αλλη μερα με τις φιλες της και να τους λεει για ενα "καρμιρη" που πηδηξε χτες το βραδυ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Βεβαια,εξαρταται και "που στοχευεις"..
Υπαρχουν και κατι μπαζα,που αμα υους δωσεις 1000 μπατ,θα σου φιλανε και τα ποδια μετα...

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μετα αποφασισα να παμε και μια pattaya καλα ηταν αλλα οχι με γυναικα μαζι
πηγαμε σε disco,bar,αλλα το καλυτερο ηταν σε go go bar ηταν το δωρο μου για εκεινο το βραδυ
Αν και μας τα χαλασε λιγο ο καιρος αφου εριξε κανα δυο κατακλισμους γενικα περασα πολυ καλα
Αλλες περιγραφες δεν κανω δεν θελω να τα θυμαμαι :headbang: :headbang: :headbang: 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παντως για το "μεσο ορο" των γυναικων που υπαρχουν στις πιατσες,τα 1000-1500 μπατ,ειναι ενα πολυ λογικο ποσο...
Δεν αξιζουν για παραπανω...κι εγω προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στα 1000 να παω μαζι τους..
Εγω ψαχνω "το εξαιρετικο"...
Γι αυτο το πληρωνω πολλαπλασια...

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ποιον πολιτισμο μας ρε κυκλαδες? που τον βλεπεις, για ριξε μια ματια γυρω σου και πεσ'μου κι εμενα..
έχουν ξεμείνει μερική ακόμα ... μην τα ισοπεδώσουμε όλα  :cheesy:
όχι ότι έχεις άδικο  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ναι...ενταξει...
Δε πιστευω ομως να ορκιζεσαι πως με αυτα τα λεφτα που θα της εχεις δωσει,θα κοβει φλεβες και θα σου ερθει τρεχοντας και την επομενη μερα ε?
Εγω μαλλον τη κοβω να εχει καθησει την αλλη μερα με τις φιλες της και να τους λεει για ενα "καρμιρη" που πηδηξε χτες το βραδυ...

μια φορα με ειχε πει μια καρμιρη... που της εδωσα 1000 και ζητησε 2000 ... αλλα ακομα και αυτη την επομενη μερα ολο μυνηματα ηταν και τηλεφωνακια ηταν χααχαχχααχχ ....

αμα σου δειξω τι κουκλια εχω κατω με 1000 μπατ θα παθεις πλακα... αρκει να ξερεις πως να τα χειριστεις... εχουν και αυτες τα κουμπια τους...

πιπιν πιστευω τον αυγουστο πρωτα ο Θεος να βρεθουμε κατω... και θα δεις οτι δεν λεω παπαριες...

μην πω και για την γκομενα που ειχα σε 2 ταξιδια ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΦΡΑΓΚΟ, ΟΥΤΕ ΔΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... μεχρι και το εισητηριο απο πουκετ για πατταγια πληρωσε μονη της για να ερθει να με βρει και δεν δεχοταν να της δωσω λεφτα ουτε για αυτο... και αμα σου δειξω φωτο ειναι απο τις πολυ ομορφες γυναικες ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πιπιν πιστευω τον αυγουστο πρωτα ο Θεος να βρεθουμε κατω... και θα δεις οτι δεν λεω παπαριες...
Ρε μαγκα,εαν μου μαθεις τα κολπα,πως να πηδαω αυτες που μου ζητανε 5000 μπατ,με 1000...θα σου βγαλω το καπελο!!!
Αιντε...θα τα πουμε και κατω!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πιπιν ο καιρος ζυγωνει συντομα... και θα δεις :)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ροφε μου ποτε πας κατω? πλακα θα εχει να σε τρακαρω στο Πουκετ...
Βεβαια η αληθεια οτι οτι αντι για σενα προτιμω τον ΠΙΠΙ μας....
Εχουμε και μια κοντριτσα...θες να εκτελεσεις χρεη γραμματειας?!

* τι να κανουμε...ειναι αυτο που λενε και οι ψαροντουφεκαδες
" δε βλεπουμε καθε μερα ροφο!" χαχαχα

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μιμικος
δεν μπορει θα κατσει καποια στιγμη αλλα μην ξεχνας οτι οι μηνες οι καλοι ειναι οκτωβρης νοεμβρης και μαρτης απριλιος
το θεμα ειναι να κατσει γιατι οπως ξερεις εχω πολλες ενδιαφερουσες χωρες που επισκεπτομαι  λολ
πιπινο
θελω να κρινεις το μιμικο αυστηρα γιατι μου φαινεται οτι εχει χαλασει  λολ

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

WELCOME DOCTOR TILAC
Φιλε γραψε μας κατι για να διαβασουμε
πως περασες τι ωραιω ειδες ?
πολλα χαιρετισματα σε ολους,,,  :dancing:       

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να κατεβαινεις κατω μονο για να γαμας και καθε μερα αλλη
εγω εκανα τη :jerking:να μεινω με μια (που λεει ο λογος)
η αληθεια ειναι οτι την γουσταρω περασα και τις δυο φορες που κατεβηκα πολυ καλα
ηταν κυρια ουτε χρηματα ζηταγε μονο για φαγητο και αυτο απο τα καροτσακια
εκτος αυτου εκανε και 500χλμ να ερθει σε μενα
βεβαια της εδωσα οταν εφυγα αλλα οχι πολλα
καταλαβαινω οτι για αυτην ειμαι μια ευκαιρια να την κανει απο εκει ουτε την χαλαει να βγαλει κανα χαρτζιλικι
μου ειπε  :jerking:για γαμους,παιδια αλλα δεν ξερω εχουν συναισθηματα? μετα απο ολα αυτα που ακουσα δυσκολο!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΣΤΕ ΤΗΑΙ
Falang  :jerking: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom