Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μετά το βάπτισμα του πυρός στο Πούκετ και το δεύτερο ταξίδι στην Πατάγια (ωραία πέρασα και εκεί,είναι όμως καθαρά αυτό που λένε 'pussyland', το Πούκετ σαφώς συνιστάται για τους πρωτάρηδες της Ταιλάνδης...), ήρθε η ώρα να επισκεφτώ και το Σαμούι τον Σεπτέμβριο.
Πέρα από το Κο-Πανγκάν όπου και θα πάω σίγουρα για το full moon party, ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες του Σαμούι, ποια άλλα νησάκια στην πέριξ τοποθεσία συνιστούν για εκδρομή.

Μετά τους σεξουαλικούς μαραθώνιους στην Πατάγια, θέλω να επιδοθώ λίγο στην εξερεύνηση των αμέτρητων φυσικών ομορφιών της χώρας με την περιέργεια, τον ενθουσιασμό και την μυσταγωγία του πρώτου μου ταξιδιού στο Πούκετ. Οπότε, όποιες γνώμες, προτροπές, συστάσεις κτλ είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.

Τα χαιρετίσματά μου στον φίλο vonmakouli, ο οποίος μου έδωσε τις συμβουλές για το πρώτο ταξίδι στην χώρα του χαμόγελου, από το παλιό thread ακόμη αν θυμάσαι φίλε Μάκη!!!!

Επίσης παιδιά, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ως ένας από τους πρώτους που άρχισαν να γράφουν στο παλιό ακόμη thread,(κάτι που σημαίνει ότι έχω παρατηρήσει όλη μα όλη την μετεξέλιξή του από το εμβρυικό του στάδιο σε ό,τι είναι σήμερα, με τα πολλά αρνητικά του δυστυχώς), φυσικά στην αρχή ρωτώντας πληροφορίες μόνο, ότι πολύ λυπάμαι όταν διαβάζω τώρα τελευταία μόνο ανούσιες και ατέρμονες αντεγκλήσεις για χαζά θέματα.

Ας πούμε στην περίπτωση του John666, πολλοί έπεσαν να τον φάνε και ακόμη δεν έχω καταλάβει τον λόγο. Ο καθένας δικαιούται πέρα από την παροχή πληροφοριών να σχολιάζει επί παντός επιστητού σε ένα forum ενημερωτικού χαρακτήρα. Επίσης, διέκρινα μεγάλη δόση αλαζονείας στα γραφόμενα μερικών λες και αυτοί την πρώτη φορά που πάτησαν το πόδι τους στην Ταιλάνδη δεν είχαν καμία απορία,αλλά αντιθέτως γνώριζαν τα πάντα....

Όσο για αυτό που είπε το παιδί, είχε απόλυτο δίκιο. Όντως, το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ταιλάνδη κατευθύνονται προς Πούκετ ή Πατάγια, δεν χρειάζεται να έχεις επισκεφτεί την Ταιλάνδη για να μπορείς να εκφέρεις αυτή την άποψη, κοινή λογική χρειάζεται μόνον.
Είναι σαν να λες ότι θα επισκεφτείς την Γαλλία,αλλά δεν θα πας στην Κυανή Ακτή πρώτα, αλλά στο Μπρεστ, στις Νορμανδικές ακτές. Κάποιοι δεν λέω, μπορεί και να το κάνουν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία σίγουρα όχι.

ΥΓ. Θέλω να ρωτήσω τους εμπειρότερους στα της Ταιλάνδης, σας έτυχε ποτέ να κρατήσετε μία  κοπελίτσα για long time, ας πούμε πάνω από 2-3 μέρες και να μην γίνει καμία κουβέντα για λεφτά, ούτε στην αρχή, αλλά και ούτε στο τέλος??
Πώς το χειριστήκατε σε αυτή την περίπτωση?? Κρατήσετε επαφές με την συγκεκριμένη στα επόμενά σας ταξίδια???

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
SLK200GR να σου κάνω μια ερώτηση για Πουκέτ...
Μπορείς και στα πολύ χλιδάτα χοτέλ να βάλεις μέσα κοπέλα ? πχ χιλτον και λοιπά 5 αστέρων ?
Τα 5* ξενοδοχεια ειναι αρκετα μακρια και απευθυνονται σε αλλου ειδους τουρισμο, οποτε δεν υπαρχει πιθανοτητα να μεινεις εκει. Παντως αν αποφασισεις να μεινεις εκει για οποιονδηποτε λογο, ασφαλως και μπορεις να βαλεις την παρεα σου μεσα με το αναλογο τιμημα που στο hilton (αν θυμαμαι καλα ειναι 2000)και ας σε στραβοκοιταξουν και λιγο.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ευχαριστώ και σενα φίλε μαζι με τον SLK.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μετά το βάπτισμα του πυρός στο Πούκετ και το δεύτερο ταξίδι στην Πατάγια (ωραία πέρασα και εκεί,είναι όμως καθαρά αυτό που λένε 'pussyland', το Πούκετ σαφώς συνιστάται για τους πρωτάρηδες της Ταιλάνδης...)

Μετά τους σεξουαλικούς μαραθώνιους στην Πατάγια

ΥΓ. Θέλω να ρωτήσω τους εμπειρότερους στα της Ταιλάνδης, σας έτυχε ποτέ να κρατήσετε μία  κοπελίτσα για long time, ας πούμε πάνω από 2-3 μέρες και να μην γίνει καμία κουβέντα για λεφτά, ούτε στην αρχή, αλλά και ούτε στο τέλος??
Πώς το χειριστήκατε σε αυτή την περίπτωση?? Κρατήσετε επαφές με την συγκεκριμένη στα επόμενά σας ταξίδια???

Δηλαδη εχεις παει δυο φορες,εχεις κανει τα διαφορα, κανεις ολον αυτο τον προλογο και ρωτας πως διαχειριζεται ο "εμπειρος" μια κοπελα μετα απο 2-3 μερες?

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο νομίζω. Αν έτυχε σε κάποιον να πάρει μια κοπέλα από μπαρ, το τονίζω, η οποία δεν του ζήτησε λεφτά ούτε πριν, ούτε μετά από τον χρόνο που πέρασαν μαζί.
Είναι κάτι πολύ εύγλωττο νομίζω και για να το ρωτάω προφανώς έχω τους λόγους μου.
Όσο για τον πρόλογο, δεν υπάρχει ούτε πρόλογος, ούτε επίλογος, το post μου έχει συγκεκριμένη θεματολογία και αναφέρεται κυρίως σε πληροφορίες για το Σαμούι, αν πρόσεξες.
ΥΓ στην ελληνική γλώσσα σημαίνει Υστερόγραφο, και Υστερόγραφο με την σειρά του σημαίνει ένα περιφερειακό θέμα που  δεν έχει άμεση σχέση με το κυρίως κείμενό μας, γι'αυτό και το απευθύνουμε με την μορφή του ΥΓ.
Απλά πράγματα, η ελληνική γλώσσα δεν είναι τόσο δυσνόητη πια....
Επί του πρακτέου τώρα, έχεις κάτι να εισφέρεις ως απάντηση στα ερωτήματά μου??

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

- Μαρκήσιε, απλά της αφήνουμε διακριτικά ενα φιλοδώρημα της τάξης τουλάχιστον 1000 μπατ/μέρα ή ενα δωράκι ανάλογης όμως αξίας.
  Όσο αφορά το άλλο θέμα που θίγεις (πέσιμο στο φίλο μου Τζώννυ), έγινε γιατί άπειρος ων, πρότεινε σε εξίσου άπειρο σύντροφο κάτι που μπορεί και να τον επηρέαζε στην απόφασή του, χωρίς να γνωρίζει ιδίοις όμμασι τα δρώμενα. Για παράδειγμα η απάντηση του νέου συντρόφου SLK2000 (welcome) ήταν σαφής και εμπεριστατωμένη και το κυριότερο όχι απόλυτη, αλλά με την επισήμανση ότι εκφράζει καθαρά δικές του απόψεις.
Sa wat dee-khrap

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Φίλε μου ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο νομίζω. Αν έτυχε σε κάποιον να πάρει μια κοπέλα από μπαρ, το τονίζω, η οποία δεν του ζήτησε λεφτά ούτε πριν, ούτε μετά από τον χρόνο που πέρασαν μαζί.
Είναι κάτι πολύ εύγλωττο νομίζω και για να το ρωτάω προφανώς έχω τους λόγους μου.
Όσο για τον πρόλογο, δεν υπάρχει ούτε πρόλογος, ούτε επίλογος, το post μου έχει συγκεκριμένη θεματολογία και αναφέρεται κυρίως σε πληροφορίες για το Σαμούι, αν πρόσεξες.
ΥΓ στην ελληνική γλώσσα σημαίνει Υστερόγραφο, και Υστερόγραφο με την σειρά του σημαίνει ένα περιφερειακό θέμα που  δεν έχει άμεση σχέση με το κυρίως κείμενό μας, γι'αυτό και το απευθύνουμε με την μορφή του ΥΓ.
Απλά πράγματα, η ελληνική γλώσσα δεν είναι τόσο δυσνόητη πια....
Επί του πρακτέου τώρα, έχεις κάτι να εισφέρεις ως απάντηση στα ερωτήματά μου??

kai tis 5 φορεσ με ετυχε να μη θελει καν χρηματα η κοπελλα ασχετα αν στο τελοσ τιν εδινα 1500 baht την ημερα περιπου

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
31 Ιουλιου πεταω,σημερα πηγα εδωσα την προκαταβολη και αυριο θα μου πει την τελικη τιμη.Στην χειροτερη 1050Ε.Το εισητηριο της αναχωρησης το ειχα κλεισει πριν 20 μερες και της επιστροφης πριν μια εβδομαδα.
Ακυρωσαμε και ενα εισητηριο γιατι ενας απο την παρεα δεν θα ερθει τελικα.

Για 31 Ιουλίου ψάχνω και εγώ και επιστροφή 19 Αυγούστου, στο 1200αρι μου βγαίνει μέχρι στιγμής, και λίστα αναμονής σε ΤHAI airlines στα 1141 ... αντε να δούμε .

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Για 31 Ιουλίου ψάχνω και εγώ και επιστροφή 19 Αυγούστου, στο 1200αρι μου βγαίνει μέχρι στιγμής, και λίστα αναμονής σε ΤHAI airlines στα 1141 ... αντε να δούμε .

3 GF  42J  02AUG ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ    1500  1900     
4 GF  150J 02AUG ΜΠΑΧΡΕΙΝ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ  2020  0745 

750 E ME THN GULF   
8 I ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ θα εισαι βανκ,σε χαλαει?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Και μετά απο μπανγκοκ για Πουκέτ ? άλλη πτήση ? μήπως στο τέλος το κόστος μου βγεί πάλι στο 1200άρι ?

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
890 με Thai 24/7 - 21/8  απλά το έχω κλείσει εδώ και καιρό

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν έτυχε σε κάποιον να πάρει μια κοπέλα από μπαρ, το τονίζω, η οποία δεν του ζήτησε λεφτά ούτε πριν, ούτε μετά από τον χρόνο που πέρασαν μαζί.
Περυσι τον Αυγουστο πηρα ενα κουκλακι απο μπαρ και εμεινα μαζι του για 7 μερες...Μεχρι δηλαδη να φυγω..
Αφου το γνωρισα και το κερασα ενα ποτο,μου ζητησε το τηλεφωνο μου και μου ειπε πως οταν σχολασει θα με παρει αυτη...(Για να μη πληρωσω barfine).
Στις 3.15 με πηρε τηλεφωνο και μου ζητησε τη διευθυνση του ξενοδοχειου.Μετα απο 5 λεπτα ηρθε...
Απο τη πρωτη βραδια με εκανε να "προσκυνησω" στη ταυλανδεζικη γυναικεια ομορφια...την ευγενεια..τη γλυκιτητα και "μου εμαθε" πως πρεπει να ειναι το σεξ αναμεσα σε εναν αντρα και μια γυναικα...
Σε ολη τη διαρκεια που μειναμε μαζι,δε συζητισαμε ΠΟΤΕ για λεφτα...ΠΟΤΕ επισης δεν της εδωσα λεφτα στο χερι...Οταν πηγαινε για ντους,της εβαζα καθε πρωι διακριτικα στη τσαντα της 1500 μπατ...Τα αξιζε και με το παραπανω...

Τωρα βεβαια,αν εννοεις,να γνωρισεις καποια,που να ερθει μαζι σου ΜΟΝΟ για την ομορφια σου και το μακρυ πουλι σου...
Χωρις καμμια απαιτηση χρηματικη...
Δυο πραγματα θα συμβαινουν...Η σε βλεπει για γαμπρο και παει να σε καψουρεψει,η ειδες ονειρο..
Οι κοπελες εκει "το κανουν" ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ...Παρτε το χαμπαρι..
Στη τελικη,καλυτερα που εγιναν ετσι τα πραγματα..
Ειχα φαει μεγαλη καψουρα...
Ας ειναι καλα..οπου και να ειναι...
Της πληρωνα επισης το φαγητο οταν πηγαιναμε μαζι και της γεμισα και το αμαξι με βενζινη μια φορα και με πηγαινε βολτες...
Κρατησαμε επαφη μεσω ιντερνετ για λιγο καιρο (ΔΕΝ μου ζητησε λεφτα να της στειλω ΠΟΤΕ),αλλα καποια στιγμη εξαφανιστηκε...Ουτε το κινητο της λειτουργουσε..
Δυστυχως οταν ξαναπηγα το Νοεμβριο,παροτι εκανα οτι μπορουσα για να την εντοπισω,δεν τα καταφερα...

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εμεις με QATAR AIR  αθηνα doxa      13:30     17:45
                   doxa bangkok    20:45     07:45
                   bangkok-doxa    08:30     12:05
                   doxa-athens     13:55     17:50

οπως βελεπεται μονο μερικες ωρες αναμονη

εισητηρια 660 ευρω

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δυστυχως οταν ξαναπηγα το Νοεμβριο,παροτι εκανα οτι μπορουσα για να την εντοπισω,δεν τα καταφερα...
η κοπέλα μου όταν την έβαλα να την ψάξει μου είπε ότι παντρεύτηκε και έφυγε από την χωρα ,
με λίγα λόγια αποφάσισε ότι αυτή η ζωή δεν τις  ταιριάζει και έφυγε...
αυτό κατά την γνώμη μου αποδεικνύει ότι όντως ήταν καλο παιδί  ;)
θα προσθέσω ότι πολλές φοιτήτριες κατεβαίνουν για διακοπές και πάνω στην διασκέδαση μπορεί να προκύψει κάτι , οποτε δεν πρόκεται από το στόμα τους να ακούσεις για χρήματα,γιατί έρχονται όπως όλος ο κόσμος για διακοπές  :cheesy:
πιστεύω ότι αυτές είναι πολύ καλές ευκαιρίες γνωριμίας (σπάνιες φυσικά)
αν τώρα πας και τους μιλήσεις με αγένεια φυσικά θα σου αστράψουν χαστούκι και καταλαβαίνετε τους λίγους

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
το χειρότερο που βλέπω πλέον πολύ συχνά είναι έλληνες πατριωτάκια να έχουν ξεχάσει την καταγωγή τους και τον πολιτισμό τις πατρίδας τους ... κατεβαίνουν στην Thailand και ξεφτιλίζονται για τα πάθη τους

έλεος πλέον , άνθρωποι είμαστε όχι ζώα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
η κοπέλα μου όταν την έβαλα να την ψάξει μου είπε ότι παντρεύτηκε και έφυγε από την χωρα ,
με λίγα λόγια αποφάσισε ότι αυτή η ζωή δεν τις  ταιριάζει και έφυγε...
αυτό κατά την γνώμη μου αποδεικνύει ότι όντως ήταν καλο παιδί  ;)
:rockon:
οι λιγες κοπελλες-διαμαντια δεν καθονται για πολυ καιρο στα μπαρς
αν η κοπελλα ειναι αστερι και με σχετικα καλη συμπεριφορα γινεται περιζητητη και ειναι απλως θεμα χρονου να βρεθει καποιος να την τραβηξει απο τη σκηνη

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
- Μαρκήσιε, απλά της αφήνουμε διακριτικά ενα φιλοδώρημα της τάξης τουλάχιστον 1000 μπατ/μέρα ή ενα δωράκι ανάλογης όμως αξίας.
  Όσο αφορά το άλλο θέμα που θίγεις (πέσιμο στο φίλο μου Τζώννυ), έγινε γιατί άπειρος ων, πρότεινε σε εξίσου άπειρο σύντροφο κάτι που μπορεί και να τον επηρέαζε στην απόφασή του, χωρίς να γνωρίζει ιδίοις όμμασι τα δρώμενα. Για παράδειγμα η απάντηση του νέου συντρόφου SLK2000 (welcome) ήταν σαφής και εμπεριστατωμένη και το κυριότερο όχι απόλυτη, αλλά με την επισήμανση ότι εκφράζει καθαρά δικές του απόψεις.
Sa wat dee-khrap

Makh φιλε μου,οπως βλεπεις υπαρχουν ατομα που συμφωνουν μαζι μου.
Ετσι γινεται παντα,καποιοι θα συμφωνουν και καποιοι θα διαφωνουν.
Παντως και εγω εξεφρασα την προσωπικη μου γνωμη και με επιχειρηματα.
Αν ειναι σωστη η οχι ο καθενας θα το κρινει διαφορετικα.
Οσο για το που παει τελικα η πλειοψηφια ειναι φως φαναρι που παει...

Τωρα οσο για το ποσο επηρεαζεται κανεις απο δω,αλιμονο να παιρνει
τις μετρητοις καθε τι που γραφεται εδω!!! Εδω ειναι απλα να διαβασεις
απο πολλα ατομα τι αναφερεται,να κρινεις προσωπικα τι πρεπει να κρατησεις και στο τελος απλα να τα εχις σαν συμβουλευτικα και να ΜΗΝ
στηριχτεις σε αυτα. Δεν ειναι δυνατον επειδη π.χ ο john εγραψε
οτι στις 15 μερες καλο ειναι να παει σε 2 μερη (παταγια-πουκετ)
η επειδη ο αλλος εγραψε να παει και τις 15 πουκετ να τα παρει τις μετρητοις. Ασ διαβασει αναλυτικα τι παιζει σε καθε μερος,ας δει φωτογραφιες,ας δει αν πηγαινει αν πηγαινει κανενας φιλος μαζι
μηπως εχει παρεα,και τελος παντων ας λαβει ολους τους παραγοντες
υποψην του κανοντας ενα τετοιο ταξιδι και ας αποφασισει μονος του
παιρνονταις μονος του το ρισκο!
Αυτα ολα βεβαια εννουνται αλλα καλο ειναι μαλλον να τα τονιζουμε
μην τυχον γινει καμια στραβη στο τελος με λεγομενα οποιουδηποτε
και μας πει οτι τον πηραμε και στο λαιμο μας!

φιλικα εντελως και καμια επιθεση,μην αρχισουμε παλι  :)
John

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom