Με λίγα λόγια,για πρώτη φορά επίσκεψη Ταυλάνδη για κάποιον που θέλει και sex και να κάνει τα μπάνια του σε πολύ καλές παραλίες είναι το Πουκέτ, ενώ αποκλειστικά για sex η Πατάγια ?
Έχει καλά ξενοδοχεία η Πατάγια που να είναι κοντά σε παραλίες και σε καλά "μαγαζιά".
Ήδη ξεκίνησα διαδικασίες για να βρώ εισιτήρια κλπ, λίγη βοήθεια παίδες μην χάσουμε την μπάλα
νομιζω οτι λεμε ενα εκατομυριο μαλακιεσ αλλα αποριεσ δεν λυνουμε.
νομιζω οτι ο μιτσακοσ εχεισ δικηο,το παιδι εχει αποριεσ αλλα σκορπια πραγματα ακουει και απλα δεν μπορει να αποφασισει.
ασ αρχισω τιν προσπαθεια,αν και δεν γραφω συχνα ομοως παρακουλοθω και τα καλα αλλα και την μαλακια χωρισ σχολια (ισως καποιοι πρεπει να την κοψουν- ισως και οχι )
λοιπον μητσακο να σου πω τι πιστευω εγω.
οι αποψεις αντιπροσοπευουν
μονο εμενα και κανεναν αλλον
πριν απο 10 χρονα ηταν η πρωτη μου φορα,1998 αυγουστο,τι ηθελα?
μα ναι σεχ ,πουτανεσ,αν θελεισ και λιγη διαστροφη
η επιλογη ηταν μονοδρομος,παταγια
εκλεισα λοιπον παταγια-phuket
συμπερασμα (μην το αναλυσουμε δεν μπορω να απολογουμε σε ολο το φορουμ)
παταγια η μεγαλυτερη απογοητευση
ναι,σεχ σκηνη foul ,ε και?ηθελα και παραλιεσ (οποιοσ της εχει βρει στα παταγια ασ μου το πει ,οχι βεβαια πιο μακρυα απο 80 χλμ) ηθελα και φοινικες,ηθελα και αυτο που λεγεται ταυλανδ.απογοητευτικα βρηκα κοριτσακια δεν βρηκα τιποτα αλλο,μα τιποτα.δεν θα ξεχασω που την τεταρτη μερα ηθελα να γυρισω πισω,αμα αυτη ειναι ταυλανδη η χαλκιδικι μου φαινεται μαγικη (εκτοσ απο το ευκολο σεχ)
εκανα υπομονη,δεν θα ξεχασω οταν κατεβαινα phuket με το αεροπλανο ,ειδα φοινικεσ και ειπα μεσα μου,εδω ειμαι.
λοιπον ,τωρα Phuket
ξεχασα τα παντα στην ελλαδα,γονεις αδερφεσ,γκομενεσ,σιγουρα και το ονομα μου.
εκλαιγα οταν γυρνουσα
γυναικες?πιττα,μαγαζια ακομα πιο πιττα,τελεια,θαλλασα,νιασακια,τι να πω,ασ παμε στο συμπερασμα
το phuket exei ta panta sto 70 τα εκατο τισ παταγιας απο αποψη σεχ,ε και ?παντε bankok ,1000 fores kalyterh apo patagia se ola ta sexoeidi,ομωσ κανενας δεν μενει πανω απο 2 μερες
μετα απο 2 χρονα σαμουι-phuket,2 mera στο samoui kai ta paiksa,ηθελα phuket ,fthnotera,ploysivtera ktl ktl.
3 χρονια ,φιλοσ επιμενει να παμε παταγια,προσπαθω να τον πεισω,με τιποτα ,νομιζε οτι το phuket den exei tipota,dexomai kai pav patagia ksana,τριτη μερα απογοητευμενος και φευγουμε προωρα για phuket ,εκει ,τι να πω,μου ειπε απλα ,τωρα ειμαστε ταυλανδ
δεν ξερω μητσακο,προσωπικα σου λεω ,πανε phuket kai an den ικανοποιιτηεισ πληρησ,τραβα ......σπιτι σου