Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο πουκετ-μπανγκοκ και αντιστοφα 4 χιλιομπατα(4 πηγενε και 4 ελα) με asian air.η πιο φτηνη που ειχα βρει το γεναρη αλλα μολις προσγιοθηκαμε εκανα και ενα τρισαγιο.(οποιος παει θα βρει σιγουρα πτηση μεσα στο επομενο 3ωρο απο τη στιγμη που θα μπει στο αεροδρομιο της μπανγκοκ γιατι πετανε πολλες εταιριες))απο πουκετ για πισω τα βγαζει σε ενα απο τα αμετρητα τουριστικα γραφεια του πουκετ.

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Ο Παρθενών δια χειρός thai...

Συνημμένα

• parthenon.jpg
    parthenon.jpg
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 66

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Με λίγα λόγια,για πρώτη φορά επίσκεψη Ταυλάνδη για κάποιον που θέλει και sex και να κάνει τα μπάνια του σε πολύ καλές παραλίες είναι το Πουκέτ, ενώ αποκλειστικά για sex η Πατάγια ?

Έχει καλά ξενοδοχεία η Πατάγια που να είναι κοντά σε παραλίες και σε καλά "μαγαζιά".

Ήδη ξεκίνησα διαδικασίες για να βρώ εισιτήρια κλπ, λίγη βοήθεια παίδες μην χάσουμε την μπάλα :)

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  προς solfez
η οδηγηση στο bietnam  ειναι δυσκολη. το ιδιο ισχυει και στα περισσοτερα κρατη της ευρυτερης περιοχης.η τιμη που σου εκαναν ειναι ακριβη..  ομως να ξερεις οτι στην διαδρομη  αυτη υπαρχουν και περιοχες που δεν προσφερουν πολλα να δεις.ειναι προτιμοτερο καποια μερη να τα περασεις γρηγορα η  ακομη να παρεις το λεωφορειο του sinh cafe.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26
Με λίγα λόγια,για πρώτη φορά επίσκεψη Ταυλάνδη για κάποιον που θέλει και sex και να κάνει τα μπάνια του σε πολύ καλές παραλίες είναι το Πουκέτ, ενώ αποκλειστικά για sex η Πατάγια ?

Έχει καλά ξενοδοχεία η Πατάγια που να είναι κοντά σε παραλίες και σε καλά "μαγαζιά".

Ήδη ξεκίνησα διαδικασίες για να βρώ εισιτήρια κλπ, λίγη βοήθεια παίδες μην χάσουμε την μπάλα :)
νομιζω οτι λεμε ενα εκατομυριο μαλακιεσ αλλα αποριεσ δεν λυνουμε.
νομιζω οτι ο μιτσακοσ εχεισ δικηο,το παιδι εχει αποριεσ αλλα σκορπια πραγματα ακουει και απλα δεν μπορει να αποφασισει.
ασ αρχισω τιν προσπαθεια,αν και δεν γραφω συχνα ομοως παρακουλοθω και τα καλα αλλα και την μαλακια χωρισ σχολια (ισως καποιοι πρεπει να την κοψουν- ισως και οχι )

λοιπον μητσακο να σου πω τι πιστευω εγω.
οι αποψεις αντιπροσοπευουν μονο εμενα και κανεναν αλλον
πριν απο 10 χρονα ηταν η πρωτη μου φορα,1998 αυγουστο,τι ηθελα?
μα ναι σεχ ,πουτανεσ,αν θελεισ και λιγη διαστροφη
η επιλογη ηταν μονοδρομος,παταγια
εκλεισα λοιπον παταγια-phuket
συμπερασμα (μην το αναλυσουμε δεν μπορω να απολογουμε σε ολο το φορουμ)
παταγια η μεγαλυτερη απογοητευση
ναι,σεχ σκηνη foul ,ε και?ηθελα και παραλιεσ (οποιοσ της εχει βρει στα παταγια ασ μου το πει ,οχι βεβαια πιο μακρυα απο 80 χλμ) ηθελα και φοινικες,ηθελα και αυτο που λεγεται ταυλανδ.απογοητευτικα βρηκα κοριτσακια δεν βρηκα τιποτα αλλο,μα τιποτα.δεν θα ξεχασω που την τεταρτη μερα ηθελα να γυρισω πισω,αμα αυτη ειναι ταυλανδη η χαλκιδικι μου φαινεται μαγικη (εκτοσ απο το ευκολο σεχ)
εκανα υπομονη,δεν θα ξεχασω οταν κατεβαινα phuket με το αεροπλανο ,ειδα φοινικεσ και ειπα μεσα μου,εδω ειμαι.
λοιπον ,τωρα Phuket

ξεχασα τα παντα στην ελλαδα,γονεις αδερφεσ,γκομενεσ,σιγουρα και το ονομα μου.
εκλαιγα οταν γυρνουσα
γυναικες?πιττα,μαγαζια ακομα πιο πιττα,τελεια,θαλλασα,νιασακια,τι να πω,ασ παμε στο συμπερασμα
το phuket exei ta panta sto 70 τα εκατο τισ παταγιας απο αποψη σεχ,ε και ?παντε bankok ,1000 fores kalyterh apo patagia se ola ta sexoeidi,ομωσ κανενας δεν μενει πανω απο 2 μερες
μετα απο 2 χρονα σαμουι-phuket,2 mera στο samoui kai ta paiksa,ηθελα phuket ,fthnotera,ploysivtera ktl ktl.
3 χρονια ,φιλοσ επιμενει να παμε παταγια,προσπαθω να τον πεισω,με τιποτα ,νομιζε οτι το phuket den exei tipota,dexomai kai pav patagia ksana,τριτη μερα απογοητευμενος και φευγουμε προωρα για phuket ,εκει ,τι να πω,μου ειπε απλα ,τωρα ειμαστε ταυλανδ

δεν ξερω μητσακο,προσωπικα σου λεω ,πανε phuket kai an den ικανοποιιτηεισ πληρησ,τραβα ......σπιτι σου

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26

α σορρυ μητσακο,ξεχασα,οσο καλα ειναι τα ξενοδοχεια στην παταγια ειναι και στο Phuket και αντιστροφα,απλα στα παταγια στην καλυτερη της καλυτερησ να δεις ενα βρομολιμανο ενο στο phuket......

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  προς  solfez
    SINH CAFE  OFFICE IN SAI GON....246 248 DE THAM STR.  ..DIST 1.καποια καλη λυση θα βρεις εδω.  και οικονομικη...καλη συνεχεια.............

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
νομιζω οτι λεμε ενα εκατομυριο μαλακιεσ αλλα αποριεσ δεν λυνουμε.
νομιζω οτι ο μιτσακοσ εχεισ δικηο,το παιδι εχει αποριεσ αλλα σκορπια πραγματα ακουει και απλα δεν μπορει να αποφασισει.
ασ αρχισω τιν προσπαθεια,αν και δεν γραφω συχνα ομοως παρακουλοθω και τα καλα αλλα και την μαλακια χωρισ σχολια (ισως καποιοι πρεπει να την κοψουν- ισως και οχι )

λοιπον μητσακο να σου πω τι πιστευω εγω.
οι αποψεις αντιπροσοπευουν μονο εμενα και κανεναν αλλον
πριν απο 10 χρονα ηταν η πρωτη μου φορα,1998 αυγουστο,τι ηθελα?
μα ναι σεχ ,πουτανεσ,αν θελεισ και λιγη διαστροφη
η επιλογη ηταν μονοδρομος,παταγια
εκλεισα λοιπον παταγια-phuket
συμπερασμα (μην το αναλυσουμε δεν μπορω να απολογουμε σε ολο το φορουμ)
παταγια η μεγαλυτερη απογοητευση
ναι,σεχ σκηνη foul ,ε και?ηθελα και παραλιεσ (οποιοσ της εχει βρει στα παταγια ασ μου το πει ,οχι βεβαια πιο μακρυα απο 80 χλμ) ηθελα και φοινικες,ηθελα και αυτο που λεγεται ταυλανδ.απογοητευτικα βρηκα κοριτσακια δεν βρηκα τιποτα αλλο,μα τιποτα.δεν θα ξεχασω που την τεταρτη μερα ηθελα να γυρισω πισω,αμα αυτη ειναι ταυλανδη η χαλκιδικι μου φαινεται μαγικη (εκτοσ απο το ευκολο σεχ)
εκανα υπομονη,δεν θα ξεχασω οταν κατεβαινα phuket με το αεροπλανο ,ειδα φοινικεσ και ειπα μεσα μου,εδω ειμαι.
λοιπον ,τωρα Phuket

ξεχασα τα παντα στην ελλαδα,γονεις αδερφεσ,γκομενεσ,σιγουρα και το ονομα μου.
εκλαιγα οταν γυρνουσα
γυναικες?πιττα,μαγαζια ακομα πιο πιττα,τελεια,θαλλασα,νιασακια,τι να πω,ασ παμε στο συμπερασμα
το phuket exei ta panta sto 70 τα εκατο τισ παταγιας απο αποψη σεχ,ε και ?παντε bankok ,1000 fores kalyterh apo patagia se ola ta sexoeidi,ομωσ κανενας δεν μενει πανω απο 2 μερες
μετα απο 2 χρονα σαμουι-phuket,2 mera στο samoui kai ta paiksa,ηθελα phuket ,fthnotera,ploysivtera ktl ktl.
3 χρονια ,φιλοσ επιμενει να παμε παταγια,προσπαθω να τον πεισω,με τιποτα ,νομιζε οτι το phuket den exei tipota,dexomai kai pav patagia ksana,τριτη μερα απογοητευμενος και φευγουμε προωρα για phuket ,εκει ,τι να πω,μου ειπε απλα ,τωρα ειμαστε ταυλανδ

δεν ξερω μητσακο,προσωπικα σου λεω ,πανε phuket kai an den ικανοποιιτηεισ πληρησ,τραβα ......σπιτι σου

SLK σε ευχαριστώ για την απάντηση σου σίγουρα βοήθησες στο να καταλήξω επιτέλους κάπου.

Τα διαδικαστικά μόνο μείνανε :)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ψαχνοντας το απογευμα για τον σταθμο λεωφορειων ρωτησα μια ομορφη με την διευθυνση στο χερι. Και εγω, και αυτη με μηχανακι. Ακολουθησε με μου λεει, να σου δειξω που ειναι αυτο που ψαχνις. Οταν με τα πολλα φτασαμε, ηταν κλειστα. Μπουρου-μπουρου, απο που εισαι και τα συναφη, με ρωταει σε ποιο ξενοδοχειο μενω. Της λεω στο Hoang Son. Εκει θα παω τωρα. Θελεις να ερθεις μαζι μου? ΟΚ μου λεει και ερχεται(!). Μολις πριν μιση ωρα εφυγε αφου με ξεσκισε κυριολεκτικα. Την ανταμοιψα αρχοντικα, πηρα τηλεφωνο και θα την τιμησω συντομα. Πριν, ειχα παει για φαγητο. Η γκαρσονα (πολυ ωραιο κοριτσι) μου αρχισε την συζητηση. Φευγοντας μου λεει αυριο θα περασεις απο δω? Αν εισαι και εσυ εδω της λεω ναι. Πολυ ωραια μου λεει, θα σε περιμενω. Μας βγηκε και ενα αοριστο ραντεβου στο φλου. Και στο γραφειο που πηγα για να νοικιασω αυτοκινητο η κοπελα (και αυτη πολυ ομορφη, γενικα το Βιετναμ εχει ομορφες γυναικες) ηταν πολυ θετικη. Εκει δεν το προχωρησα καθολου, γιατι δεν μπορεσα να διακρινω αν η θετικη της σταση ηταν καθαρα επαγγελματικη, αν και δεν μου φανηκε ετσι. Γιατι τα πραγματα να ειναι τοσο διαφορετικα απο την πατριδα μας στην Απω Ανατολη?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
SLK200GR να σου κάνω μια ερώτηση για Πουκέτ...
Μπορείς και στα πολύ χλιδάτα χοτέλ να βάλεις μέσα κοπέλα ? πχ χιλτον και λοιπά 5 αστέρων ?

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26
SLK200GR να σου κάνω μια ερώτηση για Πουκέτ...
Μπορείς και στα πολύ χλιδάτα χοτέλ να βάλεις μέσα κοπέλα ? πχ χιλτον και λοιπά 5 αστέρων ?

σαφως,παντου ,σε οποιοδηποτε hotel ,απλα υπολογισε 1000 με 2000  bhat over αναλογα την μαλακια τουσ,
ομως αν τουσ ρωτησεισ για ποιο λογο ,θα σου πουνε για την ασφαλεια σου,δηλαδη βγαζουνε φωτοτυπια την ταυτοτητα της (ωστε αν σε κλεψουν να μπορουν να την βρουν )(αυτα στα καλα hotel τα αλλα απλα παιρνουν το OVER και τα υπολοιπα δεν μας ενδιαφερουν )

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά στο περίπου πόσο στοιχίζουν τα εισιτήρια πήγαινε-έλα ? Ξέρω ανάλογα με ποιά αεροπορική εταιρεία θα πάς θα μου πείτε αλλα στο περίπου καμιά τιμούλα.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
σαφως,παντου ,σε οποιοδηποτε hotel ,απλα υπολογισε 1000 με 2000  bhat over αναλογα την μαλακια τουσ,
ομως αν τουσ ρωτησεισ για ποιο λογο ,θα σου πουνε για την ασφαλεια σου,δηλαδη βγαζουνε φωτοτυπια την ταυτοτητα της (ωστε αν σε κλεψουν να μπορουν να την βρουν )(αυτα στα καλα hotel τα αλλα απλα παιρνουν το OVER και τα υπολοιπα δεν μας ενδιαφερουν )

Ωραίος αλλα μήπως χαλιούνται όταν πηγαίνεις με κοπέλα και κάνουν τους δύσκολους ? σε στυλ εμείς είμαστε σοβαρό χοτέλ κλπ. ? Ενοω μήπως σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ?
Επίσης μήπως είναι αποτρεπτικο για κάποις κοπέλες να έρθουν μαζί σου σε τέτοιο χοτελ επειδή μπορεί να μην θέλουν αυτα τα διαδικαστικά ?

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26
Ρε παιδιά στο περίπου πόσο στοιχίζουν τα εισιτήρια πήγαινε-έλα ? Ξέρω ανάλογα με ποιά αεροπορική εταιρεία θα πάς θα μου πείτε αλλα στο περίπου καμιά τιμούλα.

750 e to φτηνοτερο αθηνα βανκ,με ται 1300 ,αυτα ξερω

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Tον Αυγουστο με TAI μεχρι το Πουκετ 1000-1050 αν βρεις.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
385
Πόντοι
26
Ωραίος αλλα μήπως χαλιούνται όταν πηγαίνεις με κοπέλα και κάνουν τους δύσκολους ? σε στυλ εμείς είμαστε σοβαρό χοτέλ κλπ. ? Ενοω μήπως σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ?
Επίσης μήπως είναι αποτρεπτικο για κάποις κοπέλες να έρθουν μαζί σου σε τέτοιο χοτελ επειδή μπορεί να μην θέλουν αυτα τα διαδικαστικά ?

οι κοπελλεσ καθολου ,το ξερουν,εσυ ναι ,ισως,εγω εχω χαλαστει ,ξενερωμα να σε ιανοθν στη εισοδο

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
δεν παιζει πια αυτη η τιμη,σε στοιχημα,αφηστε τις ψευτικεσ ελπιδες
31 Ιουλιου πεταω,σημερα πηγα εδωσα την προκαταβολη και αυριο θα μου πει την τελικη τιμη.Στην χειροτερη 1050Ε.Το εισητηριο της αναχωρησης το ειχα κλεισει πριν 20 μερες και της επιστροφης πριν μια εβδομαδα.
Ακυρωσαμε και ενα εισητηριο γιατι ενας απο την παρεα δεν θα ερθει τελικα.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απο πουκετ-μπανγκοκ και αντιστοφα 4 χιλιομπατα(4 πηγενε και 4 ελα) με asian air.η πιο φτηνη που ειχα βρει το γεναρη αλλα μολις προσγιοθηκαμε εκανα και ενα τρισαγιο.(οποιος παει θα βρει σιγουρα πτηση μεσα στο επομενο 3ωρο απο τη στιγμη που θα μπει στο αεροδρομιο της μπανγκοκ γιατι πετανε πολλες εταιριες))απο πουκετ για πισω τα βγαζει σε ενα απο τα αμετρητα τουριστικα γραφεια του πουκετ.
Το ξαναλεω. Ψαξτε λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom